Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

οι οργανωτές είναι γιά μπάζα.
45 λεπτά με τα πόδια στο πάρκινγ...

Tim Hecker 22 και 23/5 - Αθηνα - Kinky Kong

Απο τους πολυ καλους μουσικους της συγχρονης ηλεκτρονικης μουσικης με αρκετα στοιχεια pop-rock.
Η μουσικη του ειναι πολυ δυσκολο να προσδιοριστει, ειχε γραψει καποιος και συμφωνω, οτι κατι τετοιο ειναι σα να προσπαθεις να περιγραψεις το χρωμα μπλε.
Glitch, noise, ambient, shoegaze, drone ολα σε ενα. Εχω ακουσει απο αυτον το Harmony in Ultraviolet και ειναι πραγματικα καταπληκτικος.
Τωρα για live δε νομιζω οτι προσφερεται τετοιου ειδους μουσικη, αλλά γουστα ειναι αυτα...

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Επί του πιεστηρίου...
τα νέα τρέχουν...-bye-
Μόλις ο απεσταλμένος κος Κουνελάκης :guitarist: παρέλαβε τα 3 πρώτα εισητήρια....
Είμαστε 3 καμπαλέρος, Κουν, Ντοκ και εγώ....

Μόνο στο Public....
ϊδρωσε ο Γιώργης και το παπί του....
:a0210:

θα είμαστε εκεί....
Εσείς ?

ε..θα ειμαι και εγω εκει...!
περνωντας σημερα το πρωι απο το public
λεω κατσε να παρω και δυο εισητηριακια

λοιπον συνεβει κατι το φοβερο
προσεξτε τα νουμερα των εισητηριων !!!!!!

[ η φωτο ερχεται σε λιγο ]

.

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

"Τα πήρα...!" τον λέω
"Αντε ρε... μιλάς σοβαρά;" με λέει

Δές τα λοιπόν να ησυχάσεις

Σπαρταράνε λέμε.. :D

attachment.php

Μόνο στο Public,
στα άλλα δύο "σημεία" δεν ξέραν τίποτα..

Επειδή εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ.. :bike:

και τα δικα μου εισητηρια
Look τους αριθμους !!!

IMG_17642.jpg

τελικα εμεις και εμεις θα ειμαστε
αντε ο επομενος να παρει το 206 !

:flipout:

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

“9ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ”

Το "9ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ", με την συμμετοχή 14 χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.

Η μουσική αυτή γιορτή που έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού, καθώς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές καλλιτεχνικής συνεργασίας της Ενωμένης Ευρώπης, οργανώνεται και εφέτος από την Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Πρεσβείες και τα Μορφωτικά Ινστιτούτα, που λειτουργούν στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα δοθούν από τρεις συναυλίες την ημέρα, η ώρα έναρξης των οποίων έχει καθοριστεί για τις 21:00 και η διάρκεια τους θα ολοκληρώνεται έως τα μεσάνυκτα.

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία:
210 3461589
Τόπος: "Τεχνόπολις", Προαύλιος χώρος
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών και τα βιογραφικά των συμμετεχόντων

http://www.cityofathens.gr/files/9th_Jazz_Festival.pdf

Μιας και λόγοι ηλικίας γαρ, :flipout:δεν μου επιτρέπουν στο να παρεβρίσκομαι σε συναυλίες, θα ήθελα να ρωτήσουν, εάν έτυχε κάποιος να παρεβρεθεί στην συναυλία των AC/DC και να δώσει κάποιο στίγμα. -bye-

Μιας και λόγοι ηλικίας γαρ, :flipout:δεν μου επιτρέπουν στο να παρεβρίσκομαι σε συναυλίες, θα ήθελα να ρωτήσουν, εάν έτυχε κάποιος να παρεβρεθεί στην συναυλία των AC/DC και να δώσει κάποιο στίγμα. -bye-

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38180&page=9
-bye-

PRIMAL SCREAM, BLOC PARTY, LET'S TEA PARTY, LCD Soundsystem DJ Set @ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΕ KWON DO (1/7/09, Αθήνα)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 8

12, 13 και 14 Ιουνίου στη Τεχνόπολη στο Γκάζι
το φετινό SYNCH FESTIVAL (το σπουδαιότερο μουσικό event πια) με μερικές τρομερές συμετοχές (Tortoise, The Bug, Heliocentrics, New Young Pony Club, A Mountain Of One...)

H προ τριετίας εμφάνιση των Tortoise στο Λαύριο είναι στις πιο απίθανες live στιγμές που έχω βιώσει ποτέ. Μαζί με τους Bug, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη...

Όλο το πρόγραμμα εδώ: http://www.synch.gr/index.php?lang=2&cid=3

_DSC4292.jpg

logo.gif

12, 13 και 14 Ιουνίου στη Τεχνόπολη στο Γκάζι
το φετινό SYNCH FESTIVAL (το σπουδαιότερο μουσικό event πια) με μερικές τρομερές συμετοχές (Tortoise, The Bug, Heliocentrics, New Young Pony Club, A Mountain Of One...)

H προ τριετίας εμφάνιση των Tortoise στο Λαύριο είναι στις πιο απίθανες live στιγμές που έχω βιώσει ποτέ. Μαζί με τους Bug, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη...

Όλο το πρόγραμμα εδώ: http://www.synch.gr/index.php?lang=2&cid=3

_DSC4292.jpg

logo.gif

tortoise?
αυτοί που γουστάρει ο Ντοκ ?

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

H προ τριετίας εμφάνιση των Tortoise στο Λαύριο είναι στις πιο απίθανες live στιγμές που έχω βιώσει ποτέ.

+1, τα εχουμε ξαναπει αλλωστε. Μαλλον πανε πανω απο 3 χρονια ομως.

Και οι Heliocentrics στο Synch? ααααααααααααααααααααααααααααααα :bigcry:

Ευτυχώς που αναβλήθηκαν τα μαθήματα που έδινα 17 και 18 και έτσι θα κατέβω για το ejekt τουλάχιστον (δεν ξαναχάνω τους Pixies)...