Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

και εγω τον εχασα γαμωτο...

Πρέπει να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας. Εμένα με κάνει κουμάντο ένας 3χρονος μπόμπιρας... :flipout::flipout::flipout:

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Θεός ο Paul! :worshippy: στα 51 του ακμαιότατος, πιο ζωηρός απ' τους περισσότερους σημερινούς 20αρηδες χεχε, βέβαια θα προτιμούσαμε να έπαιζε μερικά ακόμα Jam κομμάτια (μόνο 3) αλλά δεν πηράζει.
shout to the top!

Oλα σκ@τα εχτες. Εφτασα και εφυγα σαν τον παλαβο, μιας και ακυρωθηκε η συναυλια. H επισημη δικαιολογια δε με νοιαζει. Σαμπως θα μαθουμε την αληθεια? Μαλλον η χαμηλη προπωληση θα εφταιξε. Ευτυχως που προλαβα και ενημερωσα τους φιλους μου που ερχοντουσαν στου Παπαγου να μην ανεβουν. Τα παιδια απο το avclub ισα που τους ειδα και ουτε καν τους χαιρετησα ολους. Σορρυ, δεν το εκανα επιτηδες. Εφυγα τρεχοντας ωστε να προλαβω ενα αλλο καλεσμα που ειχα. Shit happens...

ποια συναυλια ακυρωθηκε?

H SHOWHAT είναι στην δυσάρεστη θέση να ακυρώσει την σημερινή συναυλία των LARRY CORYELL, ALPHONSE MOUZON, JOEY DE FRANCESCO στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Οι καλλιτέχνες δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στην προγραμματισμένη πτήση, λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης.

Τα εισιτήρια θα επιστρέφονται και θα εξαργυρώνονται στα σημεία προπώλησης.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6705710.

Σταμάτα, θα πάρω το αεροπλάνο μου φαίνεται!

Αλλά δεν πειράζει... υπάρχουν και οι Faith No More...

Hταν μια απο τις καλυτερες συναυλιακες βραδιες ολων των εποχων για την Ελλαδα. Στεργιε, εχασες. Οι υπολοιποι που δεν ηρθατε, το ιδιο. Κωστα και Δημητρη, ειχαμε δει μαζι τον Dulli και τον Lanegan και θυμαμαι πως ειχατε καταενθουσιαστει, παρολο που ο ηχος ηταν αθλιος. Απορω τι θα λεγατε για τα χθεσινα. Επαιξαν δυο απο τα καλυτερα γκρουπ του πλανητη. Οι Jane's Addiction αποτελουνται απο τρεις φοβερους παιχτες (Dave Navarro RULZ) και εναν χαρισματικο performer. Ναι, ο Perry Farrell παραμενει σε φορμα.

Στις 10:15 βγηκε στη σκηνη μια απο τις πιο χαρισματικες μορφες της παγκοσμιας μουσικης σκηνης. Ο τυπος ειναι ΑΛΛΟΥ. Επι 1 ωρα και 45 λεπτα μας εστελνε αδιαβαστους. Το περιεργο ειναι πως δεν ειπε το closer. Δεν πειραζει ομως. Το Hurt ειναι ενα απο τα καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων.

Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ HIGH END. Κυριολεκτικα!!! ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

Sold out ή καπου εκει κοντα.

Καταληγοντας, στις περισσοτερες συναυλιες που ειχα παρακολουθησει ως χτες, σημερα βαζω 1-2 μοναδες κατω. Αλλαξαν τα δεδομενα.

10/10

Last edited:

Άσε Πέτρο, είδα και το μήνυμα και λέω θα γίνεται κόλαση εκεί κάτω.

Κι ένα ακόμα φιλαράκι Θεσσαλονικιός τα ίδια μου έλεγε...

Τι να κάνουμε, η αμαρτία συγχωρείται, η μ@λ@κία όχι...

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Άσε Πέτρο, είδα και το μήνυμα και λέω θα γίνεται κόλαση εκεί κάτω.

Κι ένα ακόμα φιλαράκι Θεσσαλονικιός τα ίδια μου έλεγε...

Τι να κάνουμε, η αμαρτία συγχωρείται, η μ@λ@κία όχι...

Στο λεω απολυτως σοβαρα πως αν επαιζαν σημερα στη Θεσσαλονικη, θα ερχομουν, ακομα και μονος μου. Ο Trent ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Το περιεργο ειναι πως δεν ειπε το closer.

Δεν ήταν περίεργο. Δεν το παίζει καθόλου στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Η συναυλία ήταν υπεράνω κριτικής. Δε γράφω κάτι περισσότερο, μη μαγαρίσω την εμπειρία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Δεν ήταν περίεργο. Δεν το παίζει καθόλου στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Α ναι? Δεν το ειχα τσεκαρει αυτο. Τελος παντων. Δε θελω αλλη συναυλια για το επομενο διαστημα. Εκλεισα. Ακομα και για Faith no More θα το σκεφτω πολυ. Νιωθω σα να πηγα με τη Μονικα Μπελουτσι εχτες. Τι να μου πουν τωρα οι φλομπες?