Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Πέτρο κρίμα που δε βρεθήκαμε… ήμουν και εγώ εκεί…
Η τέλεια απόδραση από τα αθλητικά δρώμενα :-)

Παρασκευή 11 Δεκέμβρη στο Ροντέο ξανά (μαμώ τη τύχη μου δηλαδή)..
my-brightest-diamond-195x300.jpg

MY BRIGHTEST DIAMOND

...και κάτι τυχάρπαστοι Mando Diao στο Gagarin:bang:

Ε, δεν είναι κι ακριβώς τυχάρπαστοι. Πουλάνε.

Εσείς Μουκ θα έχετε το Σάββατο και Alice. Κουφάλες...

Ε, δεν είναι κι ακριβώς τυχάρπαστοι. Πουλάνε.

Εσείς Μουκ θα έχετε το Σάββατο και Alice. Κουφάλες...

και οι σερβιέτες πουλάνε μάνα μου...
δεν γίνεται να συγκριθούν κάποια πράγματα:grinning-smiley-043

Oι άλλοι έχουν βγάλει ένα δίσκο ψιλοκαλό ,παλιά βέβαια. Το μωρό είναι τρία επίπεδα πιο πάνω.

Στέργιε άκου The Strollers και θα καταλάβεις γιατί δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ στα βραβεία του Mad.

Ψαραντωνης. Σαββατοκυριακο 26, 27 Δεκ., 21:00, Ροντεο κλαμπ, Χέυδεν 34, Αθηνα. Τιμη εισητηριου 13, 17, 22 ευρω. Χωρις Nick Cave...

Τελικά τι έγινε τότε? τζάμαρε ο Nick Cave με τον Αντώνη ή είναι μόνο φήμες?

Θα σε γελασω, δεν ημουν εκει. Στη Θεσσαλονικη περσυ εγινε σεισμος, ας μας πουν οσοι τον ειδαν. Ο Μηλάτος (ο παλιος του ΗΧΟΥ) για τον τελευταιο δισκο του εγραφε:

"Ο Ψαραντώνης είναι ένα προϊστορικό θεριό κρυμμένο σε μια σπηλιά της Kρήτης. Ένας λεβέντης bluesman που μιλάει ψιθυριστά, ξεστομίζοντας μεγάλες/απλές κουβέντες καθώς η ψυχή του πεταρίζει. Tσακισμένη ερμηνεία, βαθιές ανάσες και η μουσική που παρεμβαίνει διακριτικά, ένας δίσκος για να κοινωνήσεις των αχράντων μυστηρίων ένα άγιο κολατσιό: ψωμί, ελιές και κρασί.

O Ψαραντώνης δεν είναι αυτού του κόσμου, τα blues του σκίζουν την καρδιά και το άλμπουμ του σαν ένα demo που ηχογραφήθηκε στο μέγα σπήλαιο, που φωλιάζουν οι δράκοι και οι αετοί....O δίσκος του Ψαραντώνη: «Να ʼχεν η θάλασσα βουνά» είναι –κατά τη γνώμη μου– ο καλύτερος ελληνικός δίσκος που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό".

Επ, eastern Crete εισαι; Πηρε τ'αυτι μου επαιξε το καλοκαιρι εκει (μπορει να κανω και λαθος ομως), αν ησουν εκει πες μας πρωτο χερι αποψη.

Επ, eastern Crete εισαι; Πηρε τ'αυτι μου επαιξε το καλοκαιρι εκει (μπορει να κανω και λαθος ομως), αν ησουν εκει πες μας πρωτο χερι αποψη.

Παίζει συχνά πυκνά εδώ τριγύρω τα καλοκαίρια, μάλιστα πριν 4-5 χρόνια έπαιξε στο χωριό μου αλλά την ίδια μέρα παίζανε οι Kraftwerk στην Αθήνα οπότε..το περασμένο καλοκαίρι δεν τον είδα αν και έκανε μερικές συναυλίες κοντά.
Έχω πάει μερικές φορές σε συναυλίες του παλιότερα(μια φορά σε καφενείο με 50-60 άτομα κοινό),είναι πολύ καλύτερος στα ζωντανά παρά στο στουντιο,επίσης όταν θέλει να τραγουδήσει τραγουδάει χεχε είναι παρεξηγημένος εκεί.
Ο τελευταίος του,αυτός σε παραγωγή Αγγελακα δεν μου χει κάτσει καλά προσπάθησα να τ ακούσω αλλά δεν..μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν έχει την αυθεντικότητα που είχανε παλαιότεροι δίσκοι του.

Edit:είχα διαβάσει κάπου πως ο Μάνος Χατζιδάκις τον θεωρούσε ως τον καλύτερο λυράρη που είχε ακούσει

Last edited:

Ναι Πέτρο. Με τον Μουκ, Μπάϊρα, ΝίκοΖ3, Μορφέα και άλλους φίλους και φίλες. Σούπερ για άλλη μία φορά, έχει ωριμάσει η φωνή της, τρομερή μπάντα.
Στο τέλος της πιάσαμε κουβέντα για διάφορα.
Της την είπα που δεν τραγούδησε το Pushing on και το End of the road και μου είπε γελώντας πως μόλις ανακοινωθεί η επόμενη συναυλία στη χωρα μας, περιμένει να της στείλω playlist για να παίξουν. Πολύ γέλιο.
Βγάλαμε και φωτογραφίες.

Απίστευτα φιλική.

Τη λατρέψαμε όλοι.

H μινιόν Alice για μια ακόμα φορά χθες θεωρώ ότι δικαίωσε τους φαν της, που την θεωρούν ως μια από τις σημαντικότερες soul ερμηνεύτριες της εποχής Η φετινή άποψη της για το πώς θέλει να ακούγονται τα κομμάτια της είναι τελείως διαφορετική από την περσινή. Το 2008 πάλι στο Gazarte έβγαλε περισσότερο την disco funk πλευρά της ενώ φέτος ήταν περισσότερο funk - rock, και ολίγον σοφιστικέ θα έλεγα.
Ο ήχος για μένα ήταν πολύ “ξερός” με την φωνή και το μπάσο πολύ μπροστά, τόσο μπροστά που ενδεχομένως κάποιους να τους ξένισε(εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα}

Υπήρξαν στιγμές που μου έλειπε λίγο ο αυθορμητισμός που είχε η μπάντα την πρώτη φορά που τους είχα δει , αλλά από την άλλη φέτος θεωρώ ότι ήταν όλοι τους πιο εσωτερικοί, ενώ επίσης βρήκα πάρα πολύ καλό το ότι συνεχώς είχαν αναφορές σε μεγάλα γκρουπ περασμένων δεκαετιών. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς νομίζω ότι ήταν το Crazy με τα πλήκτρα από πίσω να παίζουν κάτι που θύμιζε πάρα πολύ έντονα King Crimson

Να πω για μια ακόμα φορά πως η Alice στις εμφανίσεις της είναι πολύ καλύτερη από αυτό που ακούμε (ακούτε) στο cd.Οπότε όσοι δεν την έχετε δει, την επόμενη φορά(γιατί θα υπάρξει σίγουρα επόμενη) μην την χάσετε. Έχει πάντα την διάθεση να δείξει κάτι διαφορετικό αλλά πάντα ενδιαφέρον.

Τους είδα χθες βράδυ! Αθηναίοι, σπεύσατε! Ακόμα καλύτεροι από το Γενάρη!

Τους είδα χθες βράδυ! Αθηναίοι, σπεύσατε! Ακόμα καλύτεροι από το Γενάρη!

Δεν υπήρχαν απλά.....!!!!!!!!!!!!

Τέτοια ένταση και τέτοιο ενθουσιασμό, τι να πει κανείς.....

Αυτός ο ντράμμερ ρε παιδί μου, τι κάνει ο κ!@#!@#λης!!!!!!!!!!!!

Τσ, τσ, τσ!!!!!!

Όσοι τους χάσατε, χάσατε.....