Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Νέα Σμύρνη δεν υπήρχαν ευρώ μάναμ...
Εκεί ήμουν στο snake pit, αλλά δεν θυμάμαι να είχε τσούξει τόσο το εισιτήριο. Θυμάμαι μόνο ότι είχα βάλει μέσον για να μπω.
Στη Ριζούπολη έπινα τις μπύρες μου σε μία ταράτσα απέναντι και παίζει να είχα καλύτερη θέα από αυτούς που πλήρωσαν εισιτήριο.
Ε, φέτος θα τους ακούσω από το σπίτι μου.
Σιγά μη δώσω λεφτά για το 72 seasons.
Δρακουλίνι μου, επειδή είμαστε εμείς κωλόγεροι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδάκια που μας διαβάζουν και δεν ξέρουν τι ήταν η δραχμή. 7000 δρχ ήταν, άρα €20,54. 😈😈😈
(ναι, το δικό μου είναι, τα κράταγα σχεδόν όλα τα εισιτήρια, μέχρι που τα κάνανε email και μας τα κόψανε)

1748414902562.png

Last edited:
Παιδιά μην κοιτάτε το νούμερο. Αλλο τα 20 ευρώ (7000 δρχ) το 1993 και άλλο σήμερα. Δεν έχω βγάλει κομπιουτεράκι για να τρέξω τον πληθωρισμό, αλλά πιστέυω τα 20 ευρώ του 1993 παίζει να είναι παραπάνω από 150 σημερινά...

By the way........τα SPECIAL TICKETS των χιλιάδων ευρώ, άντε γειά. Λογικό, θα πήραν βανδές κλπ VIP σκυλιά..... Οσονούπω SOLD OUT.

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    30.5 KB · Views: 12
  • Like
Reactions: karamela
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μπήκαμε στο snake pit χωρίς να ξέρουμε τι είναι αυτό το snake pit!
Ήταν η πρώτη φορά που έκαναν κάτι τέτοιο οι Metallica και αν δεν είχα γνωστό στο Metal Hammer τότε που με "έχωσε" θα μάθαινα ότι υπάρχει στη συναυλία.

Τάσο, ένα μεγάλο μέρος του snake pit είναι κλεισμένο πριν ξεκινήσει η προπόληση σχεδόν, από δημοσιογράφους και groupies.

Οποιος το σκέφτηκε το snake pit ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ . Με άλλα λόγια ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το μήκος της σκηνής και τριπλασίασε τις τιμές. Τρελό ταλέντο στο marketing.

Εγώ να αφήσω λίγο αυτό εδώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παιδιά μην κοιτάτε το νούμερο. Αλλο τα 20 ευρώ (7000 δρχ) το 1993 και άλλο σήμερα. Δεν έχω βγάλει κομπιουτεράκι για να τρέξω τον πληθωρισμό, αλλά πιστέυω τα 20 ευρώ του 1993 παίζει να είναι παραπάνω από 150 σημερινά...

By the way........τα SPECIAL TICKETS των χιλιάδων ευρώ, άντε γειά. Λογικό, θα πήραν βανδές κλπ VIP σκυλιά..... Οσονούπω SOLD OUT.
Δεν είναι τόσο πολύ. Ένα 50αρικο είναι

1748420856574.png

• Like
Reactions: Tzimisce
Οποιος το σκέφτηκε το snake pit ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ . Με άλλα λόγια ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το μήκος της σκηνής και τριπλασίασε τις τιμές. Τρελό ταλέντο στο marketing.
Οι τιμές είναι στον θεό λόγω ticketmaster και μόνο και με το απαίσιο dynamic pricing (όσο περισσότεροι αγοράζουν, τόσο αυξάνεται η τιμή για το ίδιο εισιτήριο). Από εκεί και πέρα, μιλάμε πουλάνε εισιτήρια με περιορισμένη θέα με πάνω από €100 και τα αγοράζουν.

Πάντως, εδώ είναι κυκλική σκηνή, γύρω από το pit. Όταν είχε ξεκινήσει, ήταν μέσα στην σκηνή στην μέση.

To '93 επειδή δούλευα, ένας νορμάλ μισθός ήταν κάπου στις 100-110.000 δραχμές.
Τόσα περίπου έπαιρνα, σαν φοιτητής, σε τοστάδικο δουλευα, όχι καμιά τρελή δουλειά.
Με αυτά έπαιρνες λοιπόν καμιά 15αριά εισιτήρια για τους Metallica.

Για πάρε τώρα καμιά 15αριά εισιτήρια να σε δω... 😂

Άρα ναι, σε αναλογία είναι σαν να λέμε ότι το εισιτήριο θα έπρεπε να έχει 50€ σύμφωνα με τον πληθωρισμό.

Εντωμεταξύ κοντεύει να γίνει sold out όλη η συναυλία από ότι βλέπω.

Last edited:
To '93 επειδή δούλευα, ένας νορμάλ μισθός ήταν κάπου στις 100-110.000 δραχμές.
Τόσα περίπου έπαιρνα, σαν φοιτητής, σε τοστάδικο δουλευα, όχι καμιά τρελή δουλειά.
Με αυτά έπαιρνες λοιπόν καμιά 15αριά εισιτήρια για τους Metallica.

Για πάρε τώρα καμιά 15αριά εισιτήρια να σε δω... 😂

Άρα ναι, σε αναλογία είναι σαν να λέμε ότι το εισιτήριο θα έπρεπε να έχει 50€ σύμφωνα με τον πληθωρισμό.

Εντωμεταξύ κοντεύει να γίνει sold out όλη η συναυλία από ότι βλέπω.
Είναι η πρώτη της περιοδείας το 2026 στην Ευρώπη, για αυτό. Θα έρθουν από χώρες που τα 555 για το pit δεν είναι ο μηνιαίος μισθός.

Μα δεν μιλάω για το Snake pit, αλλά για τα απλά εισιτήρια.
Που παίζει να βλέπεις τη συναυλία από τις οθόνες που είναι πάνω από τη σκηνή.

Εντωμεταξύ έρχονται Opeth, Blind Guardian, Samael...
Με τα 150€ της αρένας στους Metallica πας σε αυτούς τους 3 και σου περισσεύουν και 20€ για πασατέμπο.

Γέρασα.
150€ για συναυλία που θα έχει κολλήσει ο άλλος το κινητό μπροστά στη μούρη μου, θα με σπρώχνουν, θα λιποθυμούν κλπ δεν δίνω.

Εντωμεταξύ έρχονται Opeth, Blind Guardian, Samael...
Με τα 150€ της αρένας στους Metallica πας σε αυτούς τους 3 και σου περισσεύουν και 20€ για πασατέμπο.

Γέρασα.
150€ για συναυλία που θα έχει κολλήσει ο άλλος το κινητό μπροστά στη μούρη μου, θα με σπρώχνουν, θα λιποθυμούν κλπ δεν δίνω.
Οι μπάντες που λες ας βγάλουν ποτέ ένα master of puppets ή ένα creeping death και μετά ας χρεώνουν κι αυτοί όσο θέλουν..... Τι σχέση έχουν τώρα....ειδικά ο βόθρος φωνή των Opeth ( ο θεός να την κάνει φωνή).
Οσο για τα γερατιά, σόρρυ αλλά δεν γέρασες. Απλά ξεπορώθηκες. ;) Εντάξει, δεν είναι κακό.

• Like
Reactions: karamela
...ειδικά ο βόθρος φωνή των Opeth ( ο θεός να την κάνει φωνή).

Εχεις πολλα χρονια να ακουσεις Opeth, μαλλον.

Κατα τα αλλλα, κι εγω, περαν του κόστους, το να με ποδοπατάνε ή να πρέπει να ειμαι 200 μετρα από τη σκηνή για να μπορώ να αναπνέυσω αερα και όχι τη μασχαλίλα ή τη φούντα του διπλα, δεν με συγκινούσε ποτέ (πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία).

Στους Ramstein πληρωσα το VIP γι αυτό τον λογο (και δεν το μετανοιωσα).

Αλλα εκει είχε και τρελό show.

Αναγκαίο κακό. Σε κανέναν δεν αρέσει το ποδοπατημα και η ιδρωτίλα. Αλλά σε μια συναυλία πας για να δεις το αγαπημένο σου συγκρότημα live. LIVE! Ζωντανούς . Lifesize 1:1 . Αν είναι να τους βλέπεις απο τα 100 μέτρα ή από οθόνη ε κάθεσαι και στον καναπέ με τον προτζεκτορα. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία.

Οι μπάντες που λες ας βγάλουν ποτέ ένα master of puppets ή ένα creeping death και μετά ας χρεώνουν κι αυτοί όσο θέλουν.....

Αυτά τα έχω δει live.
3 φορές μάλιστα. :)
Ε, το seasons δεν μου άρεσε και βλέπω στο setlist τους τα μισά τραγούδια να είναι από αυτό (λογικό. δεν μιλάμε για tribute αλλά για promo).
Καλά, γενικά μέχρι το Black Album τους άντεξα και πολύ είναι, but that's me.

Γενικά είμαι τύπος της αρένας, δεν μπορώ τα "μακριά και αγαπημένοι".
Γιατί οι Metallica δεν έχουν και κάποια τρελή σκηνική παρουσία ή κάποιο show να προσφέρουν ώστε να τους χαρείς και από την εξέδρα, πας ξεκάθαρα για τα τραγούδια τους.
Άμα είναι για το show, πάω King Diamond που θα μου κατεβάσει όλο το mansion επί σκηνής και η συναυλία του είναι ένα δίωρο θεατρικό.

Οσο φορές έχω προσπαθήσει να ακούσω το 72 seasons.......δεν.......Tελείως ανέκφραστο, αδιάφορο, χωρίς κάποιο ρεφρέν να σου μένει κλπ . Βασικά δεν πας metallica για το 72 seasons. Πας για την ιστορία. Τότε που ξεροσταλιάζαμε στους τίτλους τέλους στο μουσικόραμα μήπως παίξει κανά video clip από συναυλίες.....

Το ότι συγκρίνουμε από πλευράς ποιότητας Metallica με Blind Guardian, με ξεπερνάει. Εκτός του ότι δεν έχουν καμία σχέση στο είδος, η μουσική γνώση των Γερμανών σε σχέση με τα Αμερικανάκια, είναι η μέρα με την νύχτα. Άσε που οι Metallica τελείωσαν με το Black Album και παντελώς από την στιγμή που έφυγε ο Newsted και γίνανε μπάντα για τον όχλο.
Τζάμπα να τους δω, αλλιώς δεν δίνω δεκάρα.

Το ότι συγκρίνουμε από πλευράς ποιότητας Metallica με Blind Guardian, με ξεπερνάει. Εκτός του ότι δεν έχουν καμία σχέση στο είδος, η μουσική γνώση των Γερμανών σε σχέση με τα Αμερικανάκια, είναι η μέρα με την νύχτα. Άσε που οι Metallica τελείωσαν με το Black Album και παντελώς από την στιγμή που έφυγε ο Newsted και γίνανε μπάντα για τον όχλο.
Τζάμπα να τους δω, αλλιώς δεν δίνω δεκάρα.
Κανένα κομμάτι τον metallica δεν θα με κάνει να ανατριχιάσω σε συναυλία όπως το Bard's song των blind guardian.

• Love
Reactions: pontios
Εγώ δηλαδή που από όλη τη λίστα έχω πιο πάνω τους Opeth θα πάω μόνος μου ε;
Ε;

Τι σχέση έχουν τώρα....ειδικά ο βόθρος φωνή των Opeth ( ο θεός να την κάνει φωνή).

Εντωμεταξύ, όλα τα καλά τραγούδια που έχουν βγάλει οι Metallica από το Black Album και μετά είναι λιγότερα από όσα καλά τραγούδια έχουν οι Opeth στον τελευταίο τους δίσκο.
Που δεν τον θεωρώ και τον καλύτερό τους (δεν έχει σχέση με Blackwater park ή Ghost Reveries) . 😂