Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

H Μονικα ηταν πολυ καλη προχτες, στο καταμεστο Γκαγκαριν. Ηταν η πρωτη της κανονικη (με εισιτηριο κτλ) συναυλια στην Αθηνα και ετσι λογικο ηταν να εμφανιστει αρκετα αμηχανη. Επαιξε ολοκληρο το αλμπουμ της και μερικες διασκευες (Hallelujah (Leonard Cohen), Be my baby, You're so vein και 2-3 αλλες). Καλο θα ηταν να ειχε τελειωσει στη 1 ωρα και 20', το πολυ 1μιση ωρα. Επεστρεψε και επαιψε τα "χιτακια" της σε επαναληψη, κατι το οποιο ηταν περιττο.

Τα εντυπωσιακο ηταν ομως πως τα καλυτερα κομματια της βραδιας ηρθα απο τον επομενο της δισκο, ο οποιος απ'οτι φαινεται θα ειναι καλυτερος απο το Avatar.

Αν θα μπορουσα να τη συμβουλευα κατι, θα ηταν να φυγει αμεσως απο εδω και να παει να εγκατασταθει μονιμα στο Λονδινο ή τη Νεα Υορκ ή το Λος Αντζελες.

agelakas.jpg

Σήμερα είναι!

Θα πάμε?

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Μπα, δε μου κάθεται να πάω στον Αγγελάκα μετά τους Red Snapper.

Πολύ "λίγος" θα μου φανεί...

..το γνωστό πλέον Ejekt στις 19/6/2009...το πρώτο όνομα που είναι γνωστό μέχρι τώρα είναι η Duffy

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΔΡΟΓΩΣΗΣ
COMMON SENSE
PINK TANK PROJECT
ENEDRA
ΜΠΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΓ. Είσοδος πιο ελεύθερη δεν γίνεται...

Υπενθυμίζω πως σήμερα το βράδυ έχουμε Calexico οι Θεσσαλονικείς...:a0210:

Χθες βράδυ, παρά τον πυρετό, βρέθηκα στο Principal για τους Calexico.
Απ' ό,τι φαίνεται, μέσα σε 10 μέρες, πέτυχα 2/2 συναυλιακά! Δεν είχε τύχει να τους ξαναδώ και δεν ήμουν προετοιμασμένος για το σκηνικό.

Πρώτα απ' όλα, εκτός από τον drummer, όλοι έπαιζαν τουλάχιστον 2 μουσικά όργανα.
Τα κομμάτια που επέλεξαν για τη συναυλία ήταν μοιρασμένα απ' όλη τη δισκογραφία τους, με μια μικρή έμφαση στα δυνατά τους Hot Rail και The Black Light.
Μόλις 3 κομμάτια έπαιξαν από το Carried to Dust, το οποίο ακόμα δεν έχω στα χέρια μου. Απ' ό,τι κατάλαβα όμως, έχουν απωλέσει κάμποσο από το Tex-Mex στοιχείο που τους χαρακτήριζε και ο δίσκος έχει βγει με πολύ πιο καθαρόαιμο rock ύφος.

Στο αποκορύφωμα της συναυλίας, μια extended εκδοχή του αγαπημένου μου Minas De Cobre με ισοπέδωσε. Μακάρι να ήμουν και σε καλύτερη κατάσταση σωματικά, να τους απολαύσω τα μέγιστα...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΔΡΟΓΩΣΗΣ
COMMON SENSE
PINK TANK PROJECT
ENEDRA
ΜΠΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΓ. Είσοδος πιο ελεύθερη δεν γίνεται...

Καιρού επιτρέποντος οι συναυλίες που αναβλήθηκαν θα γίνουν αύριο και μεθαύριο.

ΠΕΜΠΤΗ 5/02 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/02
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
στο ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ + ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Πάρκο Λέλας Καραγιάννη) στην ΚΥΨΕΛΗ.

Χαΐνηδες - Trisla loon - Αέρα Πατέρα - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ - Κώστας Χρονόπουλος - Μ. Στόκας - Memofish - Κυνηγοί Ονείρων - ΕΛΕΛΕΥ - Studio Περσεφόνη - Στάθης Δρογώσης - The Pink Tank Project - The Snails - Naked as we - No mind - Diminuita the swing trio - Ενέδρα - The Genitals - Θ. Μιχαλάς - Απαγορευμένο δάσος

cuar01_playlist0707.jpg

στο ποδηλατοδρομιο του ΟΑΚΑ
το μεγαλυτερο ονομα της Αφρικης

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

.

Ααα θα πεσουν απουσιες...μα καλα δεν πηγε κανεις Dulli -Lanegan προχθες...σπάνιο unplugged, πολυ καλη επιλογη κομματιων, θεοι απλα

και λιγοι....

Aαα, ας μας πει και καποιος τι εγινε και με τους Σιώτα και Ευκλείδου, γιατι τους πήρε το ποταμι.

Αν ήμουν Αθήνα δεν τους έχανα με τίποτα.

Για τους Θεσσαλονικείς, αύριο έχουμε Giardini Di Miro -τους αποκαλούν "Ιταλούς Radiohead"- στο Eightball club, με δυο ελληνικά support.

Δεν είναι τίποτα ονόματα, αλλά είναι όλοι πιτσιρικαρίες, οπότε θα πάω. Θα έχει φάση...

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγεται ο κύριος, Πέτρο...:a0210:

Νομιζω πως δε χρειαζοταν να αναφερω σε ποιο συγκροτημα ειναι μελος, ετσι?