Της τελευταίας στιγμής...(έστω κι ευτυχώς!)
Στον νέο χώρο 6 D.O.S. στην οδό Αβραμιώτου, ένα σπουδαίο δίδυμο, μια τρομερή έκπληξη: PUBLICIST
Cosmic funk - psychedelic electro/disco από τον ντράμερ - μηχανή των Trans Am Sebastian Thompson και τον mouthpiece θρύλο της Washington (γνωστό ιδρυτικό μέλος των garage/gospel/soul ηρώων The Make-Up) Ian Svenonius!
Ένα από τα live της χρονιάς.
Χαρακτηριστικό από συνέντευξη του πρώτου:
Γιατί διάλεξες την disco για τη σόλο δουλειά σου;
Δεν θα έλεγα ότι είναι disco 100%, ειδικά live δεν είναι τόσο ομαλός ο ήχος. Προσπάθησα να φτιάξω κάτι που να αρέσει και στους clubbers και σε όσους αρέσουν τα live. Ήθελα να αποδείξω ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να σχετίζεται πάντα με έναν άμυαλο DJ. Ήθελα να δείξω, επίσης, στους ανθρώπους που ακούνε ροκ, ότι μπορούν να το ρίξουν για λίγο έξω.
Το ένστικτο λέει ότι η βραδυά δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα.
![]()
![]()
![]()
Χθες βράδυ είχαμε τους Slightly Stoopid στο Block33.
Toυς ειδα εχτες στο Ραδιο Αρβυλα αυτους. Καλοι ηταν. Μου θυμισαν λιγο τον Everlast.
Το επόμενο Σάββατο, Levellers!
Στέλιο τον είδαμε και πέρσυ τον Wooten στο Παλλάς, μαζί με τα άλλα δύο μεγάλα μπάσσα...![]()
εεεε....εγω που ημουνα ?
ποια λες τα αλλα δυο μπασα ?
.
Κανείς για το Μέγαρο σήμερα;
![]()
Έχει την Ορχήστρα της ΕΡΤ σε ενδιαφέρον "διαφορετικό" ρεπερτόριο με έργα των Satie, Stravinsky, Poulenc (κοντσέρτο για 2 πιάνα!), Kurt Weil (Συμφωνία αρ. 2).
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα από τα έργα που πρόκειται να παιχτούν και είμαι πολύ περίεργος κυρίως για τη Συμφωνία του Kurt Weil και το κοντσέρτο για 2 πιάνα, γιαυτό I'll be there.
Μάλλον θα είμαστε εκεί...Το θέμα είναι πώς θα βρούμε τρόπο να είμαστε με τη Φιλαρμονική της Αγ. Πετρούπολης...:nounder:
Αμ, δεν περίμενες στην ουρά την πρώτη ώρα προπώλησης!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49686
Υ.Γ. Πώς σου φάνηκε η σημερινή συναυλία στο Μέγαρο; Αρκετά καλά ήταν, κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο.
Τελικά η γυναίκα μου δεν τα κατάφερε με τις δουλειές της και εγώ βαρέθηκα να πάω μόνος μου...
Όσο για την ουρά, θα συμφωνήσω με τον Skakinen στο άλλο thread. Το να ανοίγεις την πώληση μέσω Internet μετά αυτή των ταμείων είναι σαν να πριμοδοτείς τους κάθε λογής αργόσχολους, συνταξιούχους ή να "τιμωρείς" ανθρώπους σαν εσένα που είναι διατεθιμένοι (και έχουν βέβαια και τη δυνατότητα) να αργήσουν στη δουλειά τους για δύο εισιτήρια. Αυτή την τακτική δεν την καταλαβαίνω και δεν τη θεωρώ και πολιτισμένη.
Μάλλον θα είμαστε εκεί...Το θέμα είναι πώς θα βρούμε τρόπο να είμαστε με τη Φιλαρμονική της Αγ. Πετρούπολης...:nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.