Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Χθες βράδυ είχαμε τους Slightly Stoopid στο Block33.
Ska, Dub, Reggae ρυθμοί, πολύς χορός, αλλά δυστυχώς λίγος κόσμος. Κρίμα, τέτοια live μετράνε πολύ.

Όσον αφορά το χώρο του Block33, τα παλικάρια πήραν την παλιά Υδρόγειο, που ήταν έτσι κι αλλιώς φοβερός χώρος και την κάνανε κορυφαία. Χώρια που κλείσανε το αίθριο και το έκαναν πρώτο κλαμπάκι.

Το επόμενο Σάββατο, Levellers!

Της τελευταίας στιγμής...(έστω κι ευτυχώς!)

Στον νέο χώρο 6 D.O.S. στην οδό Αβραμιώτου, ένα σπουδαίο δίδυμο, μια τρομερή έκπληξη: PUBLICIST

Cosmic funk - psychedelic electro/disco από τον ντράμερ - μηχανή των Trans Am Sebastian Thompson και τον mouthpiece θρύλο της Washington (γνωστό ιδρυτικό μέλος των garage/gospel/soul ηρώων The Make-Up) Ian Svenonius!
Ένα από τα live της χρονιάς.

Χαρακτηριστικό από συνέντευξη του πρώτου:
Γιατί διάλεξες την disco για τη σόλο δουλειά σου;
Δεν θα έλεγα ότι είναι disco 100%, ειδικά live δεν είναι τόσο ομαλός ο ήχος. Προσπάθησα να φτιάξω κάτι που να αρέσει και στους clubbers και σε όσους αρέσουν τα live. Ήθελα να αποδείξω ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να σχετίζεται πάντα με έναν άμυαλο DJ. Ήθελα να δείξω, επίσης, στους ανθρώπους που ακούνε ροκ, ότι μπορούν να το ρίξουν για λίγο έξω.

Το ένστικτο λέει ότι η βραδυά δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα.

299026_music_174.jpg

325px-Make-Up_outfits.jpg

220px-Makeup.jpg

Ξέχασα να γράψω ότι είναι για αύριο Σάββατο 10/10.

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Χθες βράδυ είχαμε τους Slightly Stoopid στο Block33.

Toυς ειδα εχτες στο Ραδιο Αρβυλα αυτους. Καλοι ηταν. Μου θυμισαν λιγο τον Everlast.

Το επόμενο Σάββατο, Levellers!

Υπαρχουν ακομα αυτοι? Εχω 1-2 βινυλια τους. Καποτε μου αρεσαν. Θα τα ξαναβαλω να δω αν ακομα μου αρεσουν. Εχουν ιδιαιτερο-ιρλανδεζικο ηχο.

Last edited:

Καταπώς φαίνεται, υπάρχουν. Νομίζω έβγαλαν και δίσκο πρόσφατα.

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Aυτα τα δυο εχω. Τα θυμηθηκα απο τα εξωφυλλα. Νομιζω πως το Sell out ειναι το καλυτερο κομματι τους.

51rREORTmmL._SS500_.jpg

41RCH2C5Y8L._SS500_.jpg

Last edited:

jonathan_richman5-758784.jpg

στις 28/10
ο τομυ με τα ξυλακια του και ο Τζοναθαν στα υπολοιπα
παντα μαζι παντα μονοι
σε μικρους χωρους
απεριτο μεγαλο αληθινο Rock

οσοι ηταν εκεινες τισ βραδιες στο Ροδον ξερουν

.

BELA FLECK & THE ORIGINAL FLECKTONES
Featuring VICTOR LAMONT WOOTEN
FUTUREMAN, HOWARD LEVY
COREA, CLARKE, WHITE

7 Ονοματα τεραστιων διαστασεωναν, αν δεν ειμαι εκει στις 9 Νοεμβριου
η τιμωρια μου θα ειναι μεγαλη
Ενας μηνας μπαναρισμα απο το AVCLUB

και αν το Παλλας φουλαρει εκεινη την μερα
ισως δουμε την παρασταση της χρονιας

μονο το μπασο του Wooden ειναι αρκετο
εχω κατι DVD και ξερω
70002214.jpg
ImageHandler.ashx

.o Wooden ειναι δεξια , αριστερα ο αδελφος του

Last edited:

Στέλιο τον είδαμε και πέρσυ τον Wooten στο Παλλάς, μαζί με τα άλλα δύο μεγάλα μπάσσα...-bye-

Αχά, πέφτει και κοντά στο live των Sonics... με βλέπω να κατεβαίνω δυο εβδομάδες στη σειρά...

Κανείς για το Μέγαρο σήμερα;

eso.jpg

Έχει την Ορχήστρα της ΕΡΤ σε ενδιαφέρον "διαφορετικό" ρεπερτόριο με έργα των Satie, Stravinsky, Poulenc (κοντσέρτο για 2 πιάνα!), Kurt Weil (Συμφωνία αρ. 2).

Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα από τα έργα που πρόκειται να παιχτούν και είμαι πολύ περίεργος κυρίως για τη Συμφωνία του Kurt Weil και το κοντσέρτο για 2 πιάνα, γιαυτό I'll be there.

Κανείς για το Μέγαρο σήμερα;

eso.jpg

Έχει την Ορχήστρα της ΕΡΤ σε ενδιαφέρον "διαφορετικό" ρεπερτόριο με έργα των Satie, Stravinsky, Poulenc (κοντσέρτο για 2 πιάνα!), Kurt Weil (Συμφωνία αρ. 2).

Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα από τα έργα που πρόκειται να παιχτούν και είμαι πολύ περίεργος κυρίως για τη Συμφωνία του Kurt Weil και το κοντσέρτο για 2 πιάνα, γιαυτό I'll be there.

Μάλλον θα είμαστε εκεί...Το θέμα είναι πώς θα βρούμε τρόπο να είμαστε με τη Φιλαρμονική της Αγ. Πετρούπολης...:nounder:

Μάλλον θα είμαστε εκεί...Το θέμα είναι πώς θα βρούμε τρόπο να είμαστε με τη Φιλαρμονική της Αγ. Πετρούπολης...:nounder:

Αμ, δεν περίμενες στην ουρά την πρώτη ώρα προπώλησης!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49686

Υ.Γ. Πώς σου φάνηκε η σημερινή συναυλία στο Μέγαρο; Αρκετά καλά ήταν, κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο.

Αμ, δεν περίμενες στην ουρά την πρώτη ώρα προπώλησης!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49686

Υ.Γ. Πώς σου φάνηκε η σημερινή συναυλία στο Μέγαρο; Αρκετά καλά ήταν, κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο.

Τελικά η γυναίκα μου δεν τα κατάφερε με τις δουλειές της και εγώ βαρέθηκα να πάω μόνος μου...

Όσο για την ουρά, θα συμφωνήσω με τον Skakinen στο άλλο thread. Το να ανοίγεις την πώληση μέσω Internet μετά αυτή των ταμείων είναι σαν να πριμοδοτείς τους κάθε λογής αργόσχολους, συνταξιούχους ή να "τιμωρείς" ανθρώπους σαν εσένα που είναι διατεθιμένοι (και έχουν βέβαια και τη δυνατότητα) να αργήσουν στη δουλειά τους για δύο εισιτήρια. Αυτή την τακτική δεν την καταλαβαίνω και δεν τη θεωρώ και πολιτισμένη.

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Τελικά η γυναίκα μου δεν τα κατάφερε με τις δουλειές της και εγώ βαρέθηκα να πάω μόνος μου...

Όσο για την ουρά, θα συμφωνήσω με τον Skakinen στο άλλο thread. Το να ανοίγεις την πώληση μέσω Internet μετά αυτή των ταμείων είναι σαν να πριμοδοτείς τους κάθε λογής αργόσχολους, συνταξιούχους ή να "τιμωρείς" ανθρώπους σαν εσένα που είναι διατεθιμένοι (και έχουν βέβαια και τη δυνατότητα) να αργήσουν στη δουλειά τους για δύο εισιτήρια. Αυτή την τακτική δεν την καταλαβαίνω και δεν τη θεωρώ και πολιτισμένη.

+1000. Eπισης, εξηπηρετουν και οσους μπορουν να στειλουν "αλλους" να κατσουν στην ουρα. Ενας απο τους τροπους που φτιαχτηκε το "κοινο του μεγαρου"(μπλιαχ).

Re: ΜΜ-Φιλαρμονική Αγ. Πετρούπολης-Τεμιρκάνοφ

Δεν ξέρω αν είναι ήδη sold out, αλλά έχω δυο εισιτήρια για την Παρασκευή 23/10 για την Φιλαρμονική της Αγ. Πετρούπολης στη διάθεση όποιου μέλους του φόρουμ ενδιαφέρεται, στην τιμή των 16ε.

Belleruche @ Bios, Αθήνα
06/11/2009

Belleruche Live in Athens

H Noiz Art & Music Productions για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί. Καλεσμένη, αυτή τη φορά στην Αθήνα μια από τις πλέον υποσχόμενες crossover μπάντες της soul. Οι Belleruche, με το εκπληκτικό χαρμάνι hip hop και soul, για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα τη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Belleruche (Tru Thoughts) Live in Athens
November 9th

belleruche.jpg

belleruche1.jpg

ΑΧΑΣΤΟ...