ρε συ Δ Παναγιωτιδη μολις διαβασα το ποστ σου παραπανω ,σηκωσα τα χερια ψηλα λες και με συνελάμβαναν!!!!!πω πω ρε συ !!!!
παρακαλώ
να διαγραφεί άμεσα η αναδημοσίευση από το blue-whitegt και να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Εν αναμονή των ενεργειών σας και επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος
Να σου πω:
1.είναι κατα αρχήν ηθικό θέμα.
Το σχετικό αφιέρωμα το έγραψα με μεγάλο κέφι, ήταν από τα καλά και όπως πάντα χρειάστηκε ώρες και ιδρώτα.
Δεν γουστάρω οποιοσδήποτε να καπηλεύεται την προσπάθειά μου.
2. Όταν με βάζουν σε μιά σοβαρή καρέκλα είμαι σοβαρός. Όταν με βάζουν σε μιά γελωτοποιού θα κάνω τον γελωτοποιό.
3. Την υπόθεση avclub αρχικά και κατ επέκταση "σωματείο" την βλέπω μόνο από την σοβαρή της πλευρά. Το ίδιο και την κατηγορία μουσική που θεωρώ ότι μαζί με τον Μανωλάκο την φουντώσαμε από τα αποκαίδια πριν από 3.5 χρόνια (τις απόψεις του μπορειτε να τις διαβάσετε στο θέμα Αχρηστη υποκατηγορία). Μέσα στην κατηγορία αυτή αλλά και σε όλο το avclub forum υπάρχουν άνθρωποι που πασχίζουν και κοπιάζουν γιά να μοιραστούν αυτά που ξέρουν. Το σωματείο, εν μέρει φτιάχτηκε, γιά να δώσει στέγη σε forum και βήμα στον κόσμο αυτό, αλλά δεν θα είναι ένα σωματείο στα λόγια. Αν θέλει κάποιος να πάρει το κείμενο του Λύμπε ή του Ντοκ και να το κοτσάρει στο πιτσα.γκρ να το κάνει αλλά να βάλει από κάτω φαρδιά πλατειά το όνομα αυτουνού που ίδρωσε. Και αυτό θα το υπερασπιστούμε. Όπως θα υπερασπιστούμε το ποιοτικό όνομα που φτιάξαμε σε όλους τους τομείς. Χαβαλέ.γκρ έχει πολλά γιά όποιον γουστάρει.
4. Αίσθηση του χιούμορ έχω και έτσι εκλαμβάνω και το ποστ σου. - Μην παρεξηγηθούμε κι όλας. Απλά βρήκα ευκαιρία και έβγαλα ένα ...δεκάρικο...
4. Αίσθηση του χιούμορ έχω και έτσι εκλαμβάνω και το ποστ σου. - Μην παρεξηγηθούμε κι όλας. Απλά βρήκα ευκαιρία και έβγαλα ένα ...δεκάρικο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.