προσέχετε τα κείμενά σας...

γιά την ιστορια:

Κύριοι
στο ακόλουθο link του χώρου σας
http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=28188
αναδημοσιεύεται από μέλος σας με το όνομα Ναυτία, άρθρο που δημοσιεύθηκε στο www.avclub.gr στις 12/7/2006

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1019

Επειδή τα δικαιώματα του άρθρου τα κατέχω εγώ προσωπικά αλλά και το www.avclub.gr που ανήκει
στο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ» και διακριτικό τίτλο «ΑVCLUB»,
το ΔΣ του οποίου εκπροσωπώ νόμιμα

παρακαλώ
να διαγραφεί άμεσα η αναδημοσίευση από το blue-whitegt και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Εν αναμονή των ενεργειών σας και επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος

γιά την
«ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

Δ. Παναγιωτίδης
Πρόεδρος ΔΣ

εννοείται οι ίδιες ενέργειες θα γίνουν γιά οποιδήποτε κείμενο υφαρπαγεί ξανά στο μέλλον...

Last edited:
ρε συ Δ Παναγιωτιδη μολις διαβασα το ποστ σου παραπανω ,σηκωσα τα χερια ψηλα λες και με συνελάμβαναν!!!!!πω πω ρε συ !!!!

ρε συ Δ Παναγιωτιδη μολις διαβασα το ποστ σου παραπανω ,σηκωσα τα χερια ψηλα λες και με συνελάμβαναν!!!!!πω πω ρε συ !!!!

σε σένα έβαλα την ιντερπολ να ειδοποιήσει το fbi....:2thumb22sup:

παρακαλώ
να διαγραφεί άμεσα η αναδημοσίευση από το blue-whitegt και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Εν αναμονή των ενεργειών σας και επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος

Εχμ... Αχμ...
:grandpa: Κύριε Παναγιωτίδη έχετε το ελεύθερο να διαγράψετε οποιαδήποτε λέξη από τα posts μου η οποία δεν σας άρεσε.

Πω πω μανούλα μου πολύ άγριος είναι τούτος...

Να σου πω:
1.είναι κατα αρχήν ηθικό θέμα.
Το σχετικό αφιέρωμα το έγραψα με μεγάλο κέφι, ήταν από τα καλά και όπως πάντα χρειάστηκε ώρες και ιδρώτα.
Δεν γουστάρω οποιοσδήποτε να καπηλεύεται την προσπάθειά μου.
2. Όταν με βάζουν σε μιά σοβαρή καρέκλα είμαι σοβαρός. Όταν με βάζουν σε μιά γελωτοποιού θα κάνω τον γελωτοποιό.
3. Την υπόθεση avclub αρχικά και κατ επέκταση "σωματείο" την βλέπω μόνο από την σοβαρή της πλευρά. Το ίδιο και την κατηγορία μουσική που θεωρώ ότι μαζί με τον Μανωλάκο την φουντώσαμε από τα αποκαίδια πριν από 3.5 χρόνια (τις απόψεις του μπορειτε να τις διαβάσετε στο θέμα Αχρηστη υποκατηγορία). Μέσα στην κατηγορία αυτή αλλά και σε όλο το avclub forum υπάρχουν άνθρωποι που πασχίζουν και κοπιάζουν γιά να μοιραστούν αυτά που ξέρουν. Το σωματείο, εν μέρει φτιάχτηκε, γιά να δώσει στέγη σε forum και βήμα στον κόσμο αυτό, αλλά δεν θα είναι ένα σωματείο στα λόγια. Αν θέλει κάποιος να πάρει το κείμενο του Λύμπε ή του Ντοκ και να το κοτσάρει στο πιτσα.γκρ να το κάνει αλλά να βάλει από κάτω φαρδιά πλατειά το όνομα αυτουνού που ίδρωσε. Και αυτό θα το υπερασπιστούμε. Όπως θα υπερασπιστούμε το ποιοτικό όνομα που φτιάξαμε σε όλους τους τομείς. Χαβαλέ.γκρ έχει πολλά γιά όποιον γουστάρει.
4. Αίσθηση του χιούμορ έχω και έτσι εκλαμβάνω και το ποστ σου. - Μην παρεξηγηθούμε κι όλας. Απλά βρήκα ευκαιρία και έβγαλα ένα ...δεκάρικο...

Απάντηση: Re: προσέχετε τα κείμενά σας...

Να σου πω:
1.είναι κατα αρχήν ηθικό θέμα.
Το σχετικό αφιέρωμα το έγραψα με μεγάλο κέφι, ήταν από τα καλά και όπως πάντα χρειάστηκε ώρες και ιδρώτα.
Δεν γουστάρω οποιοσδήποτε να καπηλεύεται την προσπάθειά μου.
2. Όταν με βάζουν σε μιά σοβαρή καρέκλα είμαι σοβαρός. Όταν με βάζουν σε μιά γελωτοποιού θα κάνω τον γελωτοποιό.
3. Την υπόθεση avclub αρχικά και κατ επέκταση "σωματείο" την βλέπω μόνο από την σοβαρή της πλευρά. Το ίδιο και την κατηγορία μουσική που θεωρώ ότι μαζί με τον Μανωλάκο την φουντώσαμε από τα αποκαίδια πριν από 3.5 χρόνια (τις απόψεις του μπορειτε να τις διαβάσετε στο θέμα Αχρηστη υποκατηγορία). Μέσα στην κατηγορία αυτή αλλά και σε όλο το avclub forum υπάρχουν άνθρωποι που πασχίζουν και κοπιάζουν γιά να μοιραστούν αυτά που ξέρουν. Το σωματείο, εν μέρει φτιάχτηκε, γιά να δώσει στέγη σε forum και βήμα στον κόσμο αυτό, αλλά δεν θα είναι ένα σωματείο στα λόγια. Αν θέλει κάποιος να πάρει το κείμενο του Λύμπε ή του Ντοκ και να το κοτσάρει στο πιτσα.γκρ να το κάνει αλλά να βάλει από κάτω φαρδιά πλατειά το όνομα αυτουνού που ίδρωσε. Και αυτό θα το υπερασπιστούμε. Όπως θα υπερασπιστούμε το ποιοτικό όνομα που φτιάξαμε σε όλους τους τομείς. Χαβαλέ.γκρ έχει πολλά γιά όποιον γουστάρει.
4. Αίσθηση του χιούμορ έχω και έτσι εκλαμβάνω και το ποστ σου. - Μην παρεξηγηθούμε κι όλας. Απλά βρήκα ευκαιρία και έβγαλα ένα ...δεκάρικο...

+10000

Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου.
Το κακό είναι ότι πολλοί βλέπουν το internet σαν ξέφραγο αμπέλι.
Πρακτικά (και όχι ηθικά) από τη στιγμή που κάτι είναι στο internet είναι δωρεάν και ελεύθερο διακίνησης.
Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που γράφεις κάτι έχεις χάσει με τον Α ή τον Β τρόπο την κυριότητά του.
Αυτό όμως είναι συζήτηση επί Arpanet aka αρχαία...

Εννοείται ότι το καταλαβαίνω και υποθέτω ότι ξέρεις το ύφος μου μετά από 2000+ μηνύματα. :-)
Άμα ήταν να παρεξηγιόμασταν τόσο εύκολα και για τέτοια πράγματα, πιάσε τον σαολίν και κούρευτον... :ADFADF1: