Πρόσφατη (2011) πολλαπλή βιντεοσκόπηση ATIA στην Ιερουσαλήμ

Εξαιρετικα εντυπωσιακο οντως.Με δεδομενο οτι το βιντεο δεν ειναι κατασκευασμενο,εχω δυο παρατηρησεις..
Η πρωτη ειναι οτι ειναι πολυ μικρο,συγκρινομενο με τον τρουλο του τεμενους φαινεται να εχει το μεγεθος αυτοκινητου.
Η δευτερη ειναι η α π ι σ τ ε υ τ η επιταχυνση που αναπτυσει,ειμαι σιγουρος οτι ειναι πανω απο 60 g!

Μπορειτε να γελασετε οσο θελετε, ενα παρομοιο περιστατικο που ειχε πει ο συγχωρεμενος ο Πατερας μου που του συνεβει στο χωριο (καπου στην ορεινη Αρκαδια) πριν απο 60+ χρονια...

Απάντηση: Re: Πρόσφατη (2011) πολλαπλή βιντεοσκόπηση ATIA στην Ιερουσαλήμ

Μπορειτε να γελασετε οσο θελετε, ενα παρομοιο περιστατικο που ειχε πει ο συγχωρεμενος ο Πατερας μου που του συνεβει στο χωριο (καπου στην ορεινη Αρκαδια) πριν απο 60+ χρονια...

για πες λεπτομερειες βρε Ντινο.

Καλά ρε σεις, πότε ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ κιόλας; Τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν στην τροχιά του Πλούτωνα! Ούτε Γιαπωνέζοι τουρίστες τέτοια βιασύνη!

Re: Απάντηση: Re: Πρόσφατη (2011) πολλαπλή βιντεοσκόπηση ATIA στην Ιερουσαλήμ

για πες λεπτομερειες βρε Ντινο.

Το μονο που θυμαμαι να μας ειχε πει, ειναι οτι ηταν βραδυ, ηταν μονος του καπου με τα προβατα, μακρια απο το χωριο, και σιγα σιγα τον πλησιασε μια μπαλα φωτεινη, διαμετρου "μιας αγγαλιας", εμεινε λιγο ακινητη στο υψος του προσωπου του, πολυ κοντα του, και μετα απομακρυνθηκε βολιδα.

Αν τον ειχα τωρα, θα μπορουσα να τον ρωτησω, και να του δωσω σημασια ... :-(
R.I.P

Last edited:

Το μονο που θυμαμαι να μας ειχε πει, ειναι οτι ηταν βραδυ, ηταν μονος του καπου με τα προβατα, μακρια απο το χωριο, και σιγα σιγα τον πλησιασε μια μπαλα φωτεινη, διαμετρου "μιας αγγαλιας", εμεινε λιγο ακινητη στο υψος του προσωπου του, πολυ κοντα του, και μετα απομακρυνθηκε βολιδα.

R.I.P

Να ζεις να τον θυμάσαι φίλε :_(

Δυο τρια τετοια βιντεο χρειαζομαστε και μεις μπας και ανεβει η προσελευση τουριστων φετος.

Απάντηση: Re: Πρόσφατη (2011) πολλαπλή βιντεοσκόπηση ATIA στην Ιερουσαλήμ

Να προσέχ'τε τμπόρτα.

-Μπορείτε να τους περιγράψετε;
Ποιους;
-Τους εξωγήινους...
Α... Δε τσ' είδα!
-Δεν τους είδατε;
Αφού λιγοθύμσα!
-Γιατί λιποθυμήσατε;
Γιατί είδα Αφνούς !
-Περιγράψτε τους !
Πως να τους περιγράψω, αφού λιγοθύμσα!
-Γιατί λιποθυμίσατε;
Γιατί είδα ΑΦΝΟΥΣ !!!

Ας είν' καλά τα πρόβατα και τα σκλιά!

Last edited:

R.I.P

Τότε δεν ήταν ΑΤΙΑ αλλά kugelblitz