- 17 June 2006
- 2,756
εγω παντως επιμενω(χωρις να εχω εμπειριες connex)οτι σαν μηχανακι φυσαει και η τιμη του ειναι ξεφτιλα.βεβαια αυτα με βαση οτι πισω απο την lenovo "κρυβεται" η ibm η οποια κατα την γνωμη μου στα laptop(και οχι μονο)ειναι μακραν κορυφη!!!!παντως εαν σκεφτεσαι να το παρεις μην καθυστερεις γιατι εχθες που πηρα τηλ. για τον εργοδοτη μου βρηκα ενα τελευταιο στην λ.αλεξανδρας...:captain:
OK…Άκυρο…τα κομμάτια τελείωσαν…είδα ένα μηχανάκι στο oteshop που πήγα, είναι αυτό που έδωσε link ο ilias τα αξίζει τα λεφτά του… βεβαία ο δίσκος λίγο αργός, και ο core duo όχι αστραπή, αλλά για 399… αν κατάλαβα καλά είχαν πάρει από 5-10 κομμάτια ανά oteshop τα περισσότερα ξεπουληθήκαν χθες, υποχρέωση είχες για 6 μήνες σύνδεση connex και πλήρωνες μόνο το notebook μπροστά, η χρέωση connex έρχεται με το λογαριασμό ΟΤΕ… όποιος πρόλαβε πρόλαβε… (προφανώς για αυτό δεν βρήκε στο oteshop.gr που έψαχνα και εγώ χθες βραδύ…)
Σημ. η Levono πριν αγοράσει τη μπιζνα της ΙΒΜ ήταν ο μεγαλύτερος OEM vendor για την ΙΒΜ δηλ. η Levono έφτιαχνε τα pc/notebook και η ΙΒΜ έβαζε το ταμπελακι της μπροστά για πολλά από τα μοντέλα που πουλουσε…και όχι μονο η IBM αλλα και Dell, HP κλπ…