Προσφορά από ΟΤΕ (όχι γενική)

Δεν ξερω εν εχει γραφτει αντίστοιχη προσφορα, αλλα σημερα μου έκαναν πρόταση απο το τηλέφωνο με συνδεση σε οποιοδήποτε double play, προσφορα το full δορυφορικό πακέτο με δωρεάν τον δεκτη/κάρτα αφου έχω εγκατάσταση , με τους 6 πρώτους μήνες δώρο και μετα κανονικά 19.90/ μήνα.

Last edited by a moderator:
Εγώ σήμερα πάντως θα τους πάρω να διακόψω τώρα αν μου κάνουν την προσφορά θα μείνω αν όχι θα ζήσω με τα ιδιωτικά

πηρα σημερα και ζητησα επιτηδες διακοπη για να παρω προσφορα μου ειπαν οι 2 μηνες δωρο η 6 μηνες με 10 ευρω το full pack με ανανεωση συμβολαιου διαλεξα το δευτερο θα μπορουσα ισως να παρω τους 2 μηνες δωρεαν και να ξανακαλεσω τον Ιανουαριο και μπορει να μου κανανε προσφορα με 10 ευρω αλλα δεν το ρισκαρα

Οι 2 μήνες προσφορά θα ήταν με συμβόλαιο οπότε τι να έλεγες το Γενάρη....
Για τους μη συνδρομητές OTEtv ακόμη καμία προσφορά από το καλοκαίρι και η πλάκα είναι ότι στο 13888 σου λένε ότι οι υπάρχουσες τιμές είναι σε προσφορά, ποια προσφορά όταν δεν έχει δοθεί ποτέ παραπάνω το πακέτο!
(ετοιμολογικά:προσφορά είναι και η διάθεση ενός προϊόντος σε ειδική τιμή, χαμηλότερη από εκείνη που συνηθίζεται είτε από αυτόν που το διαθέτει είτε γενικά στην αγορά)

μου ειπε οτι αμα ηθελα το εκοβα μετα το διμηνο

Last edited by a moderator:
Με πήραν και μένα για να συνδεθώ με ΟΤΕ με 26 ευρώ περίπου για τους 6 πρώτους μήνες adsl 24 και απεριόριστα τηλέφωνα και ΟΤΕ TV δωρεάν μαζί με εξοπλισμό. Μετά τους 6 μήνες πάει το ίντερνετ γύρω στα 33 αν θυμάμαι καλά και 19,9 η τηλεόραση. Πολύ καλή η προσφορά νομίζω αλλά έβαλα Νόβα το σίνεμα πακ και δε μπορώ να το κόψω τώρα.

Είμαι πελάτης του ΟΤΕ στην σταθερή με προγράμματα vdsl30 . Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πάρω και εγώ την προσφορά για 6 μήνες 10 ευρώ?