Προσφορα απο Saturn

εγω πηρα ενα Western Digital Μy Book 320 gb 70 ευρω απο πλαισιο, ειναι πολυ ογκωδες αλλα εχει διασυνδεση e-sata και δικο του συστημα ψυξης και ειναι και λιγο θορυβωδες αλλα οχι πολυ..βασικα ειναι απο τους ποιο γρηγορους δισκους επειδη εχει συνδεση e-sata , το πλαισιο εχει τις καλυτερες προσφορες τωρα στους εξωτερικους

πολλά λεφτά για 320gb ρε φιλε...

ναι το ξερω, είχε κατι seagate τσεπης 60 ευρω αλλα δεν τους πηρα , ειχα πρωτη μου σκεψη να ειναι γρηγορος , συγκριτικα με usb κανω 1 ωρα ενω με e-sata 10 λεπτα , επισης εχει δικο του συστημα ψυξης και δεν χρειαζεται να τον κλεινω οπως στους μικρους που αναβουν..αν δεν ηταν να παρω e-sata ειχε καλες προσφορες στους τσεπης απλα ηταν ο μονος που ειχε firewire,usb&e-sata εχει και ενα φωτακι που κανει κολπα μπροστα!

Και εγω για αυτον σκεφτομαι αλλα ειναι ο μονος που εχει μονο συνδεση μεσω usb και μου εχουν πει να μην τους προτειμω γιατι εκτως οτι αμα χαλασει το usb πανε χαμενοι ειναι και πιο αργο απο e-sata...

η αξιοπιστία είναι θέμα τύχης. Σε ταχύτητα οι διαφορές είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, αφού η ταχύτητα των δίσκων ξεπερνάει κατα πολύ αυτή του USB.

Ακόμα και για εσωτερικούς, σοβαρές διαφορές σε ταχύτητα υπάρχουν μόνο σε γκαζιάρικα μοντέλα τύπου "raptor" τα οποία τρέχουν στις 10.000rpm

γιαυτό σου λέω χτύπα τον πιο φτηνό.

Και εγω για αυτον σκεφτομαι αλλα ειναι ο μονος που εχει μονο συνδεση μεσω usb και μου εχουν πει να μην τους προτειμω γιατι εκτως οτι αμα χαλασει το usb πανε χαμενοι ειναι και πιο αργο απο e-sata...
Μα και στους 3 μόνο usb λέει.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι δίσκο θα έχει μέσα...

Συνήθως οι WD έχουν WD, οι Seagate έχουν Seagate :p

οι υπόλοιποι κάτι απο τους παραπάνω...

Οι σκληροι δισκοι λενε εχουν ταχυτητα μεσω usb 480mbits/s...
Επειδη δεν τα παω καλα με τα bytes bits κλπ μπορει να μου πει κανεις ποση ορα περιπου θελει ενα αρχειο 10 gb να μεταφερθει στον δισκο?

Καλησπερα!Μολις αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο western digital my book essensial του ενος tb! http://www.plaisio.gr/product.aspx?...97F338AC7382A387E43F1B7EB346F09B8785BC6A43277
Αρχικα παρατηρησα οτι γραφει συνολικος χωρος 930 gb...Ειναι φυσιολογικο να ειναι 70 gb μικροτερος?
Δευτερων ειναι δισκος τυπου FAT32,και οταν παταω να κανω επικοληση ενα αρχειο 12gb μου γραφει οτι δεν εχει αρκετο χωρο ο δισκος να κανω εκαθαριση δισκου...Τι φταει οτι ειναι Fat32?Αν φταιει αυτο πως μπορω να τον αλλαξω σε NTFS?
Βοηθεια παιδια ειναι ο πρωτος μου εξωτερικος και ειμαι ολιγον ασχετος!

Καλησπερα!Μολις αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο western digital my book essensial του ενος tb! http://www.plaisio.gr/product.aspx?...97F338AC7382A387E43F1B7EB346F09B8785BC6A43277
Αρχικα παρατηρησα οτι γραφει συνολικος χωρος 930 gb...Ειναι φυσιολογικο να ειναι 70 gb μικροτερος?
Δευτερων ειναι δισκος τυπου FAT32,και οταν παταω να κανω επικοληση ενα αρχειο 12gb μου γραφει οτι δεν εχει αρκετο χωρο ο δισκος να κανω εκαθαριση δισκου...Τι φταει οτι ειναι Fat32?Αν φταιει αυτο πως μπορω να τον αλλαξω σε NTFS?
Βοηθεια παιδια ειναι ο πρωτος μου εξωτερικος και ειμαι ολιγον ασχετος!

ποτε ενας δισκος δεν ειναι οσο λεει.
παντα υπαρχει αποκλιση απο την πραγματικη του χωρητικοτητα.
η διαφορα σου ειναι λογικη.

μπορεις να γυρισεις το fat σε ntfs με τον παρακατω απλο τροπο:

δεξι κλικ στο εικονιδιο mycomputer>manage>manage hardisk>και στον δισκο που σε ενδιαφερει δεξι κλικ και format σε ntfs.
εκει τον κανεις format ενα κομματι ή το κοβεις σε οσα διαμερισματα θελεις.

εννοηται οτι εχεις τον δισκο αδειο αφου οτι υπαρχει θα εξαφανιστει....