Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ευχαριστω φιλε.αν μου πεις και ποσες μερες μετα την εκδοση μπορει να πληρωθει θα σου ειμαι υποχρεος.επισης αν υπαρχει κοστος επανασυνδεσης κ αν τις μερες που πιθανον ειναι σε φραγη μετραει το παγιο η αφαιρουνται οι μερες.ευχαριστω προκαταβολικα!

Ευχαριστω φιλε.αν μου πεις και ποσες μερες μετα την εκδοση μπορει να πληρωθει θα σου ειμαι υποχρεος.επισης αν υπαρχει κοστος επανασυνδεσης κ αν τις μερες που πιθανον ειναι σε φραγη μετραει το παγιο η αφαιρουνται οι μερες.ευχαριστω προκαταβολικα!

Εχεις περιθωριο 1 μηνα σχεδον για να πληρωσεις το λογαριασμο.Δηλαδη π.χ εκδιδεται 16/5 και εχει ημερομηνια ληξης 15/6 (μια μερα πριν εκδοθει ο νεος).Για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντησω.Η ρωτησε τον ΟΤΕ η θα σου πει καποιος που τα γνωριζει.Αλλα μαλλον ειμαστε off topic.Οι αποριες για τον ΟΤΕ tv ειναι εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php/85984-Απορίες-για-ΟΤΕ-TV

κουραζωντε να πατεισουν τα πληκτρα στον υπολογυστη και ζειτανε 5 ευρω επανασυνδεση ,διλαδη τημωρουν τον οποιονδηποτε συνδρομητη επιδη
υπαρχει καποια οικονομικη στενοτητα την εποχη της κρισεις .....διλαδη σεβοντε τους πελατες τους

Γενικά μία καλή ιδέα είναι να μην αγοράζεις συνδρομές που ζορίζεσαι αρκετά να τις πληρώσεις.
Ειδικά όταν μιλάμε για προιόντα πολυτέλειας, δηλαδή συνδρομητική τηλεόραση.

Φιλικά το λέω.

Και εγώ θεωρώ παράλογη την χρέωση επανασύνδεσης.

καλησπερα σε ολους,
με πηραν και μενα σημερα τηλ απο οτε μιας και τελειωνει στο τελος του μηνα το συμβολαιο μου.τωρα ειχα με 36 ευρω double play 24αρι και οτε tv.
η προταση που μου εκαναν ηταν 45,80 το doubla play 24ρι ,μου προσθεσαν 30 λεπτα σε κινητα που δεν ειχα και την αναγνωριση κλησεων.αυτο για 24μηνη δεσμευση για το τηλ και 12μηνη για το οτε tv ( αληθεια ποιος ο λογος που δεν τα δινουν μαζι πακετο?)
Αξιζει λετε η μπορω να πετυχω κατι καλυτερο?

μαλον οκ πρεπει να ειναι μου ειπαν 42 ,και κατι πριν καμια 20ρια μερες αρα θα εινσι και το 3ευρω μεσα.....ισως κανω λαθος

Αποκλείεται να είναι η αύξηση τιμής του OTE TV μέσα σε προσφορά που γίνεται τώρα.

καλησπερα σε ολους,
με πηραν και μενα σημερα τηλ απο οτε μιας και τελειωνει στο τελος του μηνα το συμβολαιο μου.τωρα ειχα με 36 ευρω double play 24αρι και οτε tv.
η προταση που μου εκαναν ηταν 45,80 το doubla play 24ρι ,μου προσθεσαν 30 λεπτα σε κινητα που δεν ειχα και την αναγνωριση κλησεων.αυτο για 24μηνη δεσμευση για το τηλ και 12μηνη για το οτε tv ( αληθεια ποιος ο λογος που δεν τα δινουν μαζι πακετο?)
Αξιζει λετε η μπορω να πετυχω κατι καλυτερο?

Δηλαδη ησουν στον ΟΤΕ,τελειωνει το συμβολαιο σου και σε πηραν τηλεφωνο;Εμενα εχει ληξει απο την πρωταπριλια και δε με πηρε ποτε κανεις και ιδνω τιμη τιμοκαταλογου...

ναι,μου ειπαν πως επειδη τελειωνει στο τελος του μηνα με πηραν να μου κανουν προσφορα ωστε να εχω κατι καλυτερο απο τιμη τιμοκαταλογου.αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι πως για το DB σου κανουν για 2 χρονια ενω για οτε τβ 1 χρονο.29,90 για το πρωτο 15,90 για το δευτερο.αν στο δευτερο χρονο σου κανουν τιμη 20+ εισαι μετα δεσμευμενος

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δηλαδη ησουν στον ΟΤΕ,τελειωνει το συμβολαιο σου και σε πηραν τηλεφωνο;Εμενα εχει ληξει απο την πρωταπριλια και δε με πηρε ποτε κανεις και ιδνω τιμη τιμοκαταλογου...
Και εγώ μια από τα ίδια, pending για καμία καλή προσφορά...

τοτε δεν νομιζω οτι χανετε κατι να παρετε ενα τηλ και να τους ρωτησετε.να δουμε τι θα πουν και σε εσας

Τελειώνει τον άλλο μήνα το συμβολαιο μου με forthnet nova....έχουν ξεσκιστει να με καλούν απο όλες τις εταιρίες για προσφορές....στο θέμα του Οτε τώρα....1η επικοινωνία ,απεριόριστα σταθερά, 30 κινητά, VDSL 50 , φουλ ΟΤΕ ΤΒ....τιμή 55,80......2η επικοινωνία... Τα ίδια με τιμή 62,80.....3η επικοινωνια, τιμή 53,80.... Τρια τηλεφωνηματα 3 διαφορετικές τιμες....δεν ξέρω αν ηταν απο τον ΟΤΕ ή μεταπωλητές....Κοινως , οτι θέλει πουλάει ο καθενας

Τελειώνει τον άλλο μήνα το συμβολαιο μου με forthnet nova....έχουν ξεσκιστει να με καλούν απο όλες τις εταιρίες για προσφορές....στο θέμα του Οτε τώρα....1η επικοινωνία ,απεριόριστα σταθερά, 30 κινητά, VDSL 50 , φουλ ΟΤΕ ΤΒ....τιμή 55,80......2η επικοινωνία... Τα ίδια με τιμή 62,80.....3η επικοινωνια, τιμή 53,80.... Τρια τηλεφωνηματα 3 διαφορετικές τιμες....δεν ξέρω αν ηταν απο τον ΟΤΕ ή μεταπωλητές....Κοινως , οτι θέλει πουλάει ο καθενας

Μου κανει εντυπωση που εισαι Forthnet-nova και σου δινουν τετοιες τιμες.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τηλέφωνο σήμερα από ένα κινητό κοσμοτέ για να προωθήσουν προϊόντα ΟΤΕ. Η συμπαθέστατη υπάλληλος προσπαθεί αρχικά να μου πουλήσει κινητή τηλεφωνία, δίχως να ευδοκιμήσει η προσπάθειά της. Έπειτα, σταθερό τηλέφωνο το οποίο "μπορούμε να το συνδυάσουμε με otetv κλπ, κλπ στην τιμή των.....", την διακόπτω και της λέω:
"Ποιας τιμής; Της τωρινής ή αυτής μετά την 20/08;"

Χασκογελάει, "της τωρινής", "να σαι καλά" της λέω "και καλό μεσημέρι".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι θα έπρεπε να δίνουν δηλαδή;

Αν εξαιρέσω την τιμή των 62.80, μια χαρά είσαι για VDSL 50άρι.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο επειδή λήγει το συμβόλαιο και μου έκαναν προσφορά από 37.5 που δίνω τώρα για OTE DP 24 και OTE TV FULL να κρατήσω το TV FULL και να έχω DP 24 + 300' προς κινητά αν θυμάμαι σωστά με 45ευρώ τελική. Τους είπα δεν θέλω τα κινητά και επέμεναν ότι η προσφορά έτσι είναι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Εγώ πάντως είδα ότι η wind έχει βγάλει 20ευρώ προσφορά DP 24 με 300' προς κινητά + κάποια δωράκια ακόμα για καρτοκινητά wind και σκέφτομαι να το συνδυάσω με το OTE TV FULL PACK 12 μήνες με 3 μήνες δώρο που δίνει και βγαίνει σύνολο 40 αντί για 45. Με φορητότητα κέρδισε κανείς κάτι παραπάνω?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Με 20 ευρώ στην Wind και otetv πώς θα πληρώνεις 40 ευρώ τον μήνα;