Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Προσφορα απο το 13888..... VDSL 50, απεριοριστα αστικα υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα, εκπτωση σε κοσμοτε κινητο, φουλ οτεΤΒ, κεραιοσυστημα μηχανακι και εγκατασταση δωρεαν, συνολο τιμης = 55,80 ευρω.......
Μεμονωμενα βγαινει 39,90 για τηλεφωνια και 15,90 για ΤΒ
Κοστος μεταφορας 32 περιπου ευρω στον πρωτο λογαριασμο.
Η τηλεφωνια και ιντερνετ για 2 χρονια και το Οτετβ για 1 χρονο.. Με ρητη δεσμευση οτι απο 20 αυγουστου δεν αλλαζει η τιμη στο ΤΒ.
Εγινε αιτηση φορητοτητας απο Νοβα και Φορθνετ...Να δω αν κανουν οι αλλοι καμια αντιπροσφορα !

Τι προτείνετε; οτε tv full με 15.90 για 12 μήνες ή 19.90 για 24 μήνες;

Η πιο μακροπροθεσμη δεσμευση ειναι ακρίβοτερη; Δηλαδη προτρεπουν τον κοσμο να μην κανει μεγαλα συμβολαια; Καινουργιο και αυτο.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Οι προσφορές αυτές δίνονται κατόπιν φορητότητας του σταθερού. Τα συμβόλαια είναι διετή, οπότε πολλοί θα έχουν πρόβλημα με τον otetv τον 2ο χρόνο, αν επιλέξουν τα 15.90. Επιλέγουν τα 19.90, κλειδωμένη τιμή, οπότε ξέρουν τι θα πληρώνουν.

Δε συμφωνω τότε. Η τιμη καταλόγου ειναι 26.90 για 12μηνη δεσμευση. Απο τον 1ο χρονο γλιτωνει καποιος 4 ευρω το μηνα αν επιλεξει 12μηνη δεσμευση. Τον δευτερο χρονο, ακομη και τιμη καταλόγου να τον βαλουν να πληρωσει (που αποκλειεται), σε σχεση με το 19.90 απλα θα χασει σε ολοκληρο το χρόνο και στην χειροτερη των περιπτωσεων 36 ευρω-μικρό τιμημα για δεσμευση 2 χρονων στην Ελλαδα του 2015.

Σήμερα μου πρόσφεραν 24 internet απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά 30´ κινητά - full ote TV - στα 40,80 . Επισης δωρεάν φορητότητα δωρεάν αναγνώριση κλήσης και δωρεάν εγκατάσταση.

γεια σας πριν κατι ημερες εκανα δεκτη μια προσφορα απο οτε 25,90 250' εθνικες κλησεις ,24mbps, 30 λεπτα κινητα και full pack ote tv 17,90 θα γινει 19,90 απο 20 συγουστου
εαν κανω διακοπη στις 20 αυγουστου θα μου κανουν καλυτερη προσφορα? η τζαμπα ο κοπος?

Δύσκολο το βλέπω να σου δώσουν κάτι καλύτερο.
Καλή είναι η τιμή που έχεις και τώρα.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δε συμφωνω τότε. Η τιμη καταλόγου ειναι 26.90 για 12μηνη δεσμευση. Απο τον 1ο χρονο γλιτωνει καποιος 4 ευρω το μηνα αν επιλεξει 12μηνη δεσμευση. Τον δευτερο χρονο, ακομη και τιμη καταλόγου να τον βαλουν να πληρωσει (που αποκλειεται), σε σχεση με το 19.90 απλα θα χασει σε ολοκληρο το χρόνο και στην χειροτερη των περιπτωσεων 36 ευρω-μικρό τιμημα για δεσμευση 2 χρονων στην Ελλαδα του 2015.

Δεν είναι έτσι.Το κλειδί είναι ότι η δέσμευση με το τηλέφωνο (και άρα η δυνατότητα προνομιακής τιμής για ΟΤΕ TV) είναι για 2 χρόνια.Αν επιλέξει την τιμή των 15.90 ευρώ,τον δεύτερο χρόνο θα πάρει (αφού θα ανανεώσει για 1 χρόνο το ΟΤΕ TV) στην καλύτερη περίπτωση την τιμή των 24.90 ευρώ,σαν συνδρομητής ΟΤΕ.Άρα,πάλι περισσότερο θα πληρώνει συνολικά,αφού τον πρώτο χρόνο θα πληρώνει 4 ευρώ λιγότερα και τον δεύτερο χρόνο 5 ευρώ περισσότερα.Άσε που δεν αποκλείεται να του δώσουν για τον δεύτερο χρόνο τιμή τιμοκαταλόγου,δηλαδή 26.90 ευρώ.Τα 36 ευρώ που λες,μπορεί να είναι λίγα,αλλά αφού κάποιος μπορεί να τα κερδίσει γιατί να επιλέξει κάτι διαφορετικό?Επίσης,σίγουρα δεν χτυπάει καλά να πληρώνει κάποιος για ένα χρόνο 15.90 ευρώ και τον επόμενο χρόνο όταν θα πρέπει να ανανεώσει να πληρώνει είτε 24.90,είτε 26.90 ευρώ,χωρίς μάλιστα να έχει βγει κερδισμένος.Άρα,από όποια μεριά και να το δεις,συμφέρουν τα 19.90 ευρώ για 2 χρόνια.

Προσφορα απο το 13888..... VDSL 50, απεριοριστα αστικα υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα, εκπτωση σε κοσμοτε κινητο, φουλ οτεΤΒ, κεραιοσυστημα μηχανακι και εγκατασταση δωρεαν, συνολο τιμης = 55,80 ευρω.......
Μεμονωμενα βγαινει 39,90 για τηλεφωνια και 15,90 για ΤΒ
Κοστος μεταφορας 32 περιπου ευρω στον πρωτο λογαριασμο.
Η τηλεφωνια και ιντερνετ για 2 χρονια και το Οτετβ για 1 χρονο.. Με ρητη δεσμευση οτι απο 20 αυγουστου δεν αλλαζει η τιμη στο ΤΒ.
Εγινε αιτηση φορητοτητας απο Νοβα και Φορθνετ...Να δω αν κανουν οι αλλοι καμια αντιπροσφορα !

Παρα πολυ καλη προσφορα. Εγω δινω για τα ιδια 65 ...

Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.
Μια σύντομη ερώτηση. Μου προσέφεραν από Cosmote δορυφορικό OTE TV full pack για 2 έτη με 19,90 τελική τιμή και δωρεάν εγκατάσταση+εξοπλισμό και όλα αυτά δίχως να έχω κάποια άλλη σχέση με ΟΤΕ (εννοώ κινητό, σταθερό κλπ).

Εσείς ως ειδήμονες, εγκρίνετε? Ξέρετε πόσο διαρκούν αυτές οι προσφορές (να βιαστώ?)??
Επίσης, μπορώ να υπογράψω τώρα και να γίνει η ενεργοποίηση - εγκατάσταση από Σεπτέμβριο μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης?

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα.Είμαι συνδρομήτης στο 3play της Forthnet.(Internet 24άρι,απεριόριστα σταθερά,κινητά με τιμή σταθερού & Nova Sports Pack).Για όλα αυτά πληρώνω 40 /μήνα.
Θέλω απλά το αθλητικό πακέτο του OteTv.Μόνο αυτό.Δηλαδή δεν σκοπεύω να φύγω από Forthnet 3Play.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρω κάποια καλύτερη προσφορά γιατί παρατηρώ πως έχει αυξηθεί αρκετά η τιμή.
Eυχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.Είμαι συνδρομήτης στο 3play της Forthnet.(Internet 24άρι,απεριόριστα σταθερά,κινητά με τιμή σταθερού & Nova Sports Pack).Για όλα αυτά πληρώνω 40 /μήνα.
Θέλω απλά το αθλητικό πακέτο του OteTv.Μόνο αυτό.Δηλαδή δεν σκοπεύω να φύγω από Forthnet 3Play.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρω κάποια καλύτερη προσφορά γιατί παρατηρώ πως έχει αυξηθεί αρκετά η τιμή.
Eυχαριστώ.

Nα το πάρεις στο όνομα ενός φίλου η συγγενή που δεν ενδιαφέρετε να βάλει ο ίδιος. Αλλά ο λογαριασμός θα πηγαίνει σε εκείνον

@Tzio81

Nαι σωστή κίνηση αυτή..Πόσο υπολογίζεις την επιβάρυνση στον λογαριασμό από το επιπρόσθετο OteSports Pack?

Μόνο το sport pack 12 μήνες 24,90 , και για 24 μήνες 22,90 στις τιμές αυτες με 2 επιπλέον παίρνεις το full pack.. Πάντως για αυτους που δεν είναι πελάτες του οτε η τιμές είναι:για το Sports Pack: 28,63/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 31,13/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση

Last edited:

Χάρη μου, σε αυτούς τους καιρούς, για επιπλεον 12ε στην καλύτερη και 36ε στην χειρότερη σε βαθος 12 μηνων, δεν αξιζουν την δεσμευση. Αν το παρουμε απολυτα μαθηματικά, φυσικά το 19.90 ειναι καλυτερο, αλλά το ρίσκο δεν ειναι αξιο σημασιας για να δεσμευτεί καποιος για 2 χρονια.