Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Και εγώ το ίδιο έχω αλλά θα πάμε +2 ευρώ από 20 Αυγούστου.
Με δέσμευση για 2 χρόνια όλα.

εμένα λήγει Οκτώβρη όμως. Σε παίρνουν τηλ για ανανέωση 2 χρόνων με +2 ευρώ;

Εγω παιδια ειμαι στη nova και λειγει το συμβολαιο μου στης 21 αυγουστου.να περιμενω να λειξει η να παρω τηλ για προσφορα τοτε;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Συμφέρει καλύτερα συμβόλαιο για δυο χρόνια ή θα μας πούνε για καμία αύξηση ?

Aυτή τη στιγμή δεσμεύομαι για άλλον 1 χρόνο με το πρόγραμμα 24 mbps internet, απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά σε κινητά (είχα ανανεώσει πέρυσι για 2 χρόνια). Η συνδρομή μου για ΟΤΕ tv είναι πλέον αορίστου χρόνου. Επειδή δεν συμφωνώ με την αύξηση της τιμής, ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να πετύχω για ote tv? Aν πάρω τηλέφωνο για διακοπή, να το κάνω τώρα ή μετά τις 20 του μήνα? Έτσι κι αλλίως δεν δεσμέυομαι για την τηλεόραση.

Καλησπέρα σε όλους. Θα κάνω τηλεφωνική σύνδεση( κ ΟΤΕ tv) για πρώτη φορά κ θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερο να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον ΟΤΕ ή να πάω από κατάστημα για να πετύχω την καλύτερη δυνατή τιμή. Κ τι τιμές υπάρχουν αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ.

Καλύτερα τηλεφωνικά, γιατί σε κατάστημα του ΟΤΕ θα σου δώσουν αποκλειστικά τιμές τιμοκαταλόγου. Για το τιμές υπάρχουν δεν είναι εύκολο να σου πει κάποιος, γιατί υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι κάνεις αίτηση για νέα τηλεφωνική σύνδεση και όχι ανανέωση ή μεταφορά από άλλο πάροχο. Κάνε μια κλήση στο 13888 και ζήτα μια προσφορά.

Και να γινει αυξηση παλι θα σου δινει την δυνατοτητα να το διακοψεις, αρα βαλτο στα 2 χρονια που ειναι λιγοτερα χρηματα απο το να το βαλεις με 1 χρονο δεσμευση .

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εκτιμω πως κανουν 24μηνα συμβολαια επειδη πιθανον σκεφτονται να μην ανανεωσουν premier league απο του χρονου και θελουν να εχουν οσες το δυνατον λιγοτερες απωλειες.

Οσον αφορα την αυξηση... Εγω που εκανα τηλεφωνικα ανανεωση, κι ως γνωστον η κληση μου καταγραφηκε για λογους διασφαλισης, μου ειπαν ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ:

"Η προνομιακη τιμη που σας δινουμε ειναι 17,90 τον μηνα ως 20/08, απο 20/08 και ως τοτελος του συμβολαιου η τιμη ειναι 19,90 , επιπλεον εκπτωση στο cosmote κινητο σας 5 για ενα χρονο και ειστε δεσμευμενος μεχρι 31/07/2017"

Νομιζω η συνομιλια ειναι παρα πολυ ξεκαθαρη οσον αφορα μελλοντικες αυξησεις. Λογικα ομως δυσκολα α γινουν στο 24μηνο νεες ανατιμησεις.

Τι ακριβως εννοεις? Σχετικα με την εκτιμηση για την πρεμιερ που εκανα ή με την αποψη μου πως δεν θα γινουν αυξησεις στο 24μηνο;

Άλλες αυξήσεις δεν πρόκειται να γίνουν για αρκετό καιρό μιας και ΔΕΝ έμεινε πλέον κάτι άλλο ν' αγοράσουν! Όλα τα πήραν ... :p :p
Στην μικρή όμως περίπτωση που το κάνουν, τότε έχεις δικαίωμα να "σπάσεις" το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο.
Η γνώμη μου είναι πως όσοι καταφέρεται να πάρετε όλο το πακέτο (μαζί με ίντερνετ/τηλεφωνία) στα 50 ευρώ το μήνα (ή και χαμηλότερα αν γίνεται) , τότε χτυπήστε το!
Θεωρώ ότι είναι μια τίμια τιμή, αν σκεφτείς πως θα έχεις και μια ωρίτσα κινητά το μήνα δωρεάν και ένα σταθερότετο ίντερνετ! (εμένα τουλάχιστον τόσα χρόνια δεν έχει πέσει ποτέ ούτε για ένα λεπτό)

Last edited:

Φιλος που είναι στην hol του εδωσαν με 44.90 24αρι double play + απεριοριστα αστικα υπεραστικα+30 λεπτα προς κινητα + otetv full pack με δωρο την εγκατασταση και εξοπλισμο απο το 13888.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι το θέμα αφορά "Προσφορά ΟΤΕ";

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί παρακαλώ.

Καλησπερα

Πριν λιγες μέρες πηρα την προσφορα οτε tv full pack + DP24 απεριοριστα αστικα +30λεπτα κινητα στα 40.80.Την τετάρτη ήρθε o courier να υπογραψω τα συμβολαια.Γνωρίζετε μετα απο πόσες μέρες γίνεται η εγκατάσταση του OTE TV και η σύνδεση?Καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι το ρουτερ θα ερθει μεσω courier?Ισχυει?

Ευχαριστω

Καλησπερα

Πριν λιγες μέρες πηρα την προσφορα οτε tv full pack + DP24 απεριοριστα αστικα +30λεπτα κινητα στα 40.80.Την τετάρτη ήρθε o courier να υπογραψω τα συμβολαια.Γνωρίζετε μετα απο πόσες μέρες γίνεται η εγκατάσταση του OTE TV και η σύνδεση?Καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι το ρουτερ θα ερθει μεσω courier?Ισχυει?

Ευχαριστω
Και υπεραστικα;;

Καλησπερα

Ευχαριστω

24μηνη δεσμευση για ολα;Φανταζομαι εισαι απο φορητοτητα,ε;Γιατι εμενα για αυτα μου εδωσαν 49.80 απο Σεπτεμβρη και μετα.