Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Να κάνω ερώτηση για το πατρικό μου..

Είμαι συνδρομητής OTE double play VDSL απεριόριστα αστικά υπεραστικά - κινητά αρκετά λεπτά(δεν θυμάμαι ακριβώς και Διεθνείς κλήσεις.

Το συμβόλαιο έχει λήξει εδω και ενα χρόνο και πάω μήνα μήνα. Αυτη τη στιγμή για το παραπάνω πακέτο πληρώνω 60 ευρώ το μήνα.

Τους ζήτησα και TV και μου είπα +17 ευρώ μπορούν να το αφήσουν δηλαδή 77 ευρώ το μήνα σύνολο!

Ποια ειναι η καλύτερη προσφορά που μπορώ να πάρω για το παραπάνω πακέτο + TV ; Τα 77 που ζητάει ειναι πάρα πολλά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, διαβάζω εδώ για προσφορές την μία μετά την άλλη και πραγματικά ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ(τα λίγα που υπάρχουν πλέον στην κεφαλή μου) και εξηγώ γιατί.

Είμαι ΧΡΟΝΙΑ συνδρομητής ΟΤΕ για την ακρίβεια ´στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΝΤΑ και στην ΤΛΕΟΡΑΣΗ από τότε που υπήρχε ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Είμαι σε συμβόλαιο για DP με 24 adsl και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ έχει λήξει το συμβόλαιο μου.

Παίρνω λοιπόν να ζητήσω VDSL και ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και μου απαντούν μάλιστα ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 24,90 για δύο χρόνια συμβόλαιο και VDSL 44,90 (όλα τιμές ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ). Λέω καλά ρε παιδιά τίποτα καλύτερο? Δυστηχώς μου λένε.

Παίρνω μετά από τρεις ημέρες γιατί είχα και πρόβλημα με την στόχευση και ήθελα τεχνικό και κάνω την ΑΦΕΛΗ ερώτηση να ζητήσω ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην τηλεοραση και μου ΑΠΑΝΤΑΝΕ βεβαίως 24,90 για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ όταν είμαι 26,90.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ???:twoguns:

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές ότι μόνο με αίτηση φορητότητας παίρνεις το καλύτερο δυνατό.

Παιδιά εγώ θα ήθελα εαν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει στο παραπάνω. Οσο για την φορητότητα το γνωρίζω πολύ καλά.

Απλά θέλω να έχω μια εικόνα για το τι θα μου προτείνουν πάνω -κάτω γι αυτο το πακέτο πάντα σε φορητότητα.

ευχαριστώ.

ΜΌΝΟ Για ΟΤΕ TV υπάρχει περίπτωση να δώσουν προσφορά καλύτερη από την τιμή καταλόγου (για 12μηνο συμβόλαιο); Αν ναι, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να καλέσω;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους,την προσφορά των 19.90/μήνα για 2 χρόνια στον ΟΤΕ TV την δίνουν ακόμη για ανανέωση;

Υπάρχει κάποιος που να την πήρε ή να την δέχθηκε πρόσφατα;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Για να πάρεις την τιμή αυτή σαν πελάτης γραμμής ΟΤΕ,θα πρέπει να ζητήσεις διακοπή του ΟΤΕ TV.Αν απλά ζητήσεις καλύτερη τιμή από αυτή του τιμοκαταλόγου,δεν θα στη δώσουν.Μόνο με αίτημα διακοπής.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ΚΑλησπερες, εχω hol δινω 26 ευρω εληξε η προσφορα και πηγε 30
ψηνομαι για αλλαγη
μιλαω μια ωρα το πολυ σε κινητα μη πω μιση και κανα 3ωρο σταθερα
με ενδιαφερει η μπαλα,οχι οι ταινιες κτλ
να κανω αιτηση φορητοτητας για προσφορα η να παρω τηλεφωνο? τι τιμες παιζουν για απλο τηλεφωνο ενα απλο ιντερνετ (δε με νοιαζουν vdsl) k sports pack?
τι εξοπλισμο δινει? εχω μια γκαρσονιερα ακριβως διπλα πορτα απο το σπιτι μου θα πιανει εκει? μεσα στο σπιτι εχω δυο τηλεορασεις θα πιανουν και οι 2; Καποιος?

ακυρο παιδες... αλλο εννουουσα τεσπα

κ μια απορια ακομα ειχα οτε τβ μονο και εκανα διακοπη πριν λιγες μερες αν και με προτειναν φουλ πακ στα 24,90 και τωρα το μετανιωσα,(3 βδομαδες δεν εχω πλεον)

υπαρχει περιπτωση να μου το ξαναδωσουν??καπου να καλεσω μπας και μπορεσω να το ξαναπαρω :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

καλησπέρα πριν ένα μηνα ανανέωσα το οτε tv στα 19,90 για δυο χρονια μείον 5 ευρώ στα κινητά σήμερα περνώ για να κάνω ανανέωση το σταθερό και internet γιατί λίγη σε 5 μέρες και μου έδωσαν 4 internet απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά σε κινητά στα 33 ευρώ δεν την δέχτηκα και τους είπα να με συνδέσουν με το τμήμα διακοπής και εκεί μου έκοψε 3 ευρώ (30)δηλαδή τίποτα λογικά πάμε σε αλλαγή παρόχου:smash:

Σε περιπτωση που αλλαξεις παροχο η τιμη του otetv πως διαμορφωνεται?

Εχτές με πήραν απο ΟΤΕ και μου πρόσφεραν
οτε tv full pack 15,50 για 1 χρόνο με την προυπόθεση να μεταφέρω και τηλεφωνο , μου δίνουν 24,9 dp για 2 χρόνια.
Η ερωτηση μου αναφεροταν στην περιπτωση που εχεις σταθερο ΟΤΕ κι αππφασισεις να πας σε αλλο παροχο τηλεφωνιας, οπως ο φιλος απο πανω.

Στην τηλεφωνικη ανανεωση που εκανα ποτε δεν μου ανεφεραν πως η τιμη αλλαζει αν φυγω απο την τηλεφωνια. Ολη συνομιλια μας ηταν πανω στην βαση πως ειναι ακριβο το πακετο otetv και θελω διακοπη. Ουτε σταθερα ουτε τιποτα ουτε περιορισμους (χρονικους και συνδεση τιμης με σταθερο). Μου εδωσαν τιμη και δεχτηκα. Δεν σκεφτομαι να φυγω, λογω των εκπτωσεων που εχω στο κινητο, αλλα αν υπαρχει καποια αντιστοιχη περιπτωση (πολυ νωρις βεβαια) καλο θα ειναι να την ξερουμε.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές ότι μόνο με αίτηση φορητότητας παίρνεις το καλύτερο δυνατό.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

Σαφώς και το γνωρίζω αυτό. Να σημειώσω ότι ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αλλά έστω ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ(ΜΙΚΡΗ) λόγω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.Απλά το να πηγαίνεις ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ και να μην παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ προφανώς και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ.

Δυστυχώς δε λογαριάζουν σχεδόν καθόλου το πόσο παλιός και σωστός πελάτης είσαι (και δε συμβαίνει φυσικά μόνο στον ΟΤΕ).

Καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Έχω την περσινή προσφορά στα 35 ευρώ περίπου 24 άρι, Τηλέφωνα, +1 χρόνο ΟΤΕ TV. Το τελευταίο λήγει σε ένα μήνα και πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 13888 για ενημέρωση. . Από ότι διαβάζω εδώ θα προταθεί στην καλύτερη 15 ευρώ για ένα χρόνο. . Πράγμα που σκέφτομαι να μην δεχτώ, τώρα από ότι βλέπω εδώ μπορώ να καταγγείλω την σύμβαση για τηλέφωνο και Internet ώστε να διακόψω χωρίς πέναλτι. .

Υπάρχει καλύτερη προσφορά σε τηλέφωνο και Internet από άλλη εταιρεία κάτω τον 25 ευρώ που θα πλήρωνα στον ΟΤΕ;
Συμφέρει μια τέτοια κίνηση μιας και απαιτήσεις δεν έχω ή ακόμη και για σκέτο Internet;

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η είδηση ότι ο ΟΤΕ έχει κάνει εισηγήσεις για νεα τιμολογιακά πακέτα, αλλά η ΕΕΤΤ λόγω απουσίας Προέδρου δεν λαμβάνει καμία απόφαση... Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που η ΕΕΤΤ αποτελεί τροχοπέδη στην εισαγώγη νεών ανταγωνιστικών τιμολογιακών πακέτων απο πλευράς ΟΤΕ ...

Το γεγονός ότι η Ολομέλεια δεν δύναται να λάβει αποφάσεις, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι δεν εγκρίνονται νέα τιμολογιακά «πακέτα» του ΟΤΕ (ο Οργανισμός δεν δύναται ουσιαστικά να απαντήσει στον ανταγωνισμό) ενώ δεν ολοκληρώνεται ο ετήσιος κοστολογικός έλεγχος του ΟΤΕ, προκειμένου να επικαιροποιηθεί η τιμολογιακή πολιτική του έναντι των υπολοίπων παρόχων.

http://www.infocom.gr/2015/09/10/ston-pago-ergo-tis-eett-logo-ellipsis-proedrou/28831/

νομιζω ιντερνετ+τηλεφωνο το εχει η HOL στα 18 ευρω και μπορεις να βαλεις μονο τηλεοραση ΟΤΕ εαν θες

18 ευρώ,μόνο αν έχεις συμβόλαιο και με τη Vodafone.Διαφορετικά,21 για τους υπόλοιπους.

Πήρε κανείς (πελάτης ΟΤΕ) καλύτερη προσφορά για το fullpack από τα 24,90 για 24μηνη δέσμευση; (Μόνο otetv).

Αυτό το 18 ευρώ θέλει όντως συμβόλαιο η καρτοπρόγραμμα. . :(
Άρα χαμηλότερη τιμή είναι αυτή κοντά στα 20 ευρώ. . :/

double play 24.90 (24μηνο) +++ otetv 15.90 (12μηνο) ή 19,90 (24μηνο) με φορητότητα από forthnet.

δίνουν πιο ακριβό το 24μηνο από το 12μηνο??? θα μας τρελάνουν αυτοί οι μανατζαραίοι.

τι να προτιμήσω??? υπάρχει δυνατότητα για χαμηλότερη τιμή???