Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Λοιπόν είπα να κάτσω να γράψω μία ιστορία η οποία είναι μάλιστα εν εξέλιξή.......

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ από πάντα. Το συμβόλαιο μου (Tripleplay TV FULLPACK - 24αρι με τηλέφωνο με 360 προς κινητά ) έληγε τον ΜΑΙΟ του 2016 με πάγιο περίπου 64/μήνα . Πριν την λήξη του είχα ρωτήσει για προσφορές ανανέωσης αλλά εις μάτην καθώς πάντα προσφέρανε τιμοκατάλογο. Περίμενα λοιπόν να λήξει μπας και πάρω κάτι καλύτερο. Αφού έληξε λοιπόν ζήτησα από τον ΟΤΕ προσφορά ανανέωσης ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΛΑΒΑ ΠΑΛΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ . Συνέχισα εδώ μέσα στο φορουμ να διαβάζω για εκπληκτικές προσφορές που κατέβαζαν το κόστος ακόμη και στα 40 /μήνα αλλά ......εγώ τιμοκατάλογο. Από τον ΜΑΙΟ μέχρι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ κάλεσα 3 φορές να πάρω προσφορά πήγα 3φορές σε διαφορετικό κατάστημα και η ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Μάλιστα μεπήρανε στο διάστημα αυτό και 2 φορές εκείνοι τηλέφωνο για να μου κάνουν την εκπληκτική προσφορά να μου δώσουν τιμοκατάλογο για ανανέωση 24 μηνών (προφανώς έψαχναν για τον βλάκα..........). Αφού είχα διαβάσει ότι ΜΟΝΟ με φορητότητα λαμβάνεις κάποια αξιοπρεπή προσφορά αποφάσισα να κάνω και εγώ την κοροιδία και εδώ αρχίζει το γέλιο:

26/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ επισκέπτομαι ένα κατάστημα FORTHNET και κάνω αίτηση φορητότητας.

Ω του θαύματος...... 26/8 το βράδυ μου τηλεφωνούν από τον ΟΤΕ να προσφέρουν 25,10 τελική τηλέφωνο και 17,63 ΟΤΕ TV προσφορά που αποδέχομαι (ο βλάκας)

29/8 ΔΕΥΤΕΡΑ επισκέπτομαι το κατάστημα FORTHNET και ακυρώνω την αίτηση φορητότητας όπου με ενημερώνουν ότι είμαι εκπρόθεσμος λόγω του ότι έπρεπε να ακυρώσω τουλάχιστον 3 εργάσιμες πριν την ενεργοποίηση καθώς η ενεργοποίηση θα πράγματοποιηθεί στις 31/8 και με ενημερώνουν ότι θα χρεωθώ το πάγιο ενός μήνα για την τηλεφωνία - τα τέλη φορητότητας - και το κόστος ΔΙΑΚΟΠΗΣ του συμβολαίου ΣΥΝΟΛΟ 38 + 28 + 180 = 246 . Σε απάντηση τους ενημερώνω ότι πέρα από την φορητότητα (που και αυτή κακώς θα με χρεώσουν) όλα τα υπόλοιπα από την στιγμή που διέκοψα ΠΡΙΝ την ενεργοποίηση δεν δικαιούνται να με χρεώσουν.
Επίσης την ίδια ημέρα μου τηλεφωνούν από τον ΟΤΕ και μου στέλνουν ένα fax το οποίο συμπληρώνω και αποστέλλω στον ΟΤΕ με την οποία ζητάω την μεταφορά της γραμμής ξανά στον ΟΤΕ.
Την ίδια ημέρα με καλούν από την FORTHNET για να με επισκεφθεί τεχνικός για την εγκατάσταση όπου τους ενημερώνω ότι ΗΔΗ έχω κάνει αίτηση ΑΚΥΡΩΣΗΣ.

30/8 ΤΡΙΤΗ Μου τηλεφωνούν από την FORTHNET να με επισκεφθεί τεχνικός για εγκατάσταση όπου τους ενημερώνω ότι έχω ζητήσει ακύρωση.

31/8 ΤΕΤΑΡΤΗ Μου στέλνουν μύνημα από την FORTHNET όπου με ενημερώνουν ότι η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί.

1/9 ΠΕΜΠΤΗ Μου τηλεφωνούν από τον ΟΤΕ όπου μία ευγενέστατη κυρία με ενημερώνει ότι κάλεσε για να επιβεβαιώσει την παραγγελία μου και για την επιβάρυνση που πιθανά θα έχω από την FORTHNET μου δίνει 1 πάγιο δωρεάν στην τηλεφωνία και μία δωρεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ

2/9 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Με ενημερώνουν με γραπτό μήνυμα ότι το ΑΙΤΗΜΑ μου το οποίο έχω κάνει από 29/9 έχει δρομολογηθεί για την επιστροφή

3/9 ΣΑΒΒΑΤΟ Μου στέλνει μήνυμα ο ΟΤΕ όπου γράφει ότι το αίτημά μου έγινε αποδεκτό από την FORTHNET και βρίσκετε σε εξέλιξη
Την ίδια ημέρα με καλούν για να κλείσουν ραντεβού να μου δώσουν τον εξοπλισμό. Αφού διαφωνούμε για τον τόπο παράδοσης που εγώ επιθυμούσα το κατάστημα που είναι δίπλα στο σπίτι μου και εκείνοι ήθελαν οπωσδήποτε το σπίτι μου κλείνουμε ραντεβού για 6/9 στο γραφείο

6/9 ΤΡΙΤΗ Παραλαμβάνω τον εξοπλισμό με courrier
Αφήνω 4 ημέρες να περάσουν και ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ INTERNET καλώ στον ΟΤΕ

10/9 ΣΑΒΒΑΤΟ καλώ στο 13888 όπου μία ευγενέστατη κοπελιά με ενημερώνει ότι το αίτημά μου θα είχε ολοκληρωθεί αν είχα συνδέσει τον εξοπλισμό!!!!! Την ενημερώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έβγαλα τον εξοπλισμό ακόμη και τις ημέρες (1-2) που ήμουν στην FORTHNET και με ενημερώνει ότι θα το δώσει στους τεχνικούς για να το κλείσουν την επόμενη ώρα – ώρες

12/9 ΔΕΥΤΕΡΑ καλώ στο 13888 όπου άλλη μία όχι τόσο ευγενική κοπέλα με ενημερώνει ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού με τους ΤΕΧΝΙΚΟΥ για επίσκεψη. Στην απάντησή μου ότι το router δεν βγήκε ποτέ μου απαντάει ότι αυτή είναι η διαδικασία. Στην ερώτησή μου γιατί δεν με κάλεσαν οι ίδιοι για ραντεβού μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό. Τελικά στέλνει μήνυμα να με καλέσουν από το ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ .

13/9 ΤΡΙΤΗ καλώ στο 13888 όπου ρωτάω μία ευγενέστατη κοπέλα που βρίσκετε το αίτημά μου η οποία επίσης με ενημερώνει ότι το αίτημά μου θα είχε κλείσει αν είχα παραλάβει τον ΝΕΟ εξοπλισμό!!!! Την ενημερώνω ότι τον έχω παραλάβει εδώ και μία εβδομάδα αλλά επίσης την ενημερώνω ότι ΠΟΤΕ δεν αποσύνδεσα τον router του ΟΤΕ . Με ενημερώνει ότι σύμφωνα με το σύστημά τους δεν έμφανίζεται ότι τον έχω παραλάβει και με ενημερώνει ότι πρέπει να κλείσω ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τον ΤΕΧΝΙΚΟ!!!! Την ενημερώνω ότι δεν απαιτείτε να έρθει τεχνικός και να προχωρήσουν με την ενεργοποίηση. Τελικά με προωθεί (αυτή μπορούσε ενώ αυτή στις 12/9 δεν μπορούσε) στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπου μία εξίσου ευγενική κοπέλα με ενημερώνει ότι θα προχωρήσει εντός της ημέρας στην ενεργοποίηση απομακρυσμένα
Την ίδια ημέρα έρχεται μήνυμα το οποίο μου αναφέρει ότι στις 3/9!!!!!! Για την αναβάθμιση της γραμμής μου η υπηρεσία θα διακοπεί μία ώρα στο διάστημα 8-16.00

ΣΗΜΕΡΑ 14/9 καλώ στο 13888 για να μάθω που βρίσκετε η αίτησή μου………. Και ακούω τα ΙΔΙΑ που άκουσα και στις 13/9 απλά από άλλα πρόσωπα………

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ έπρεπε ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ για να αντιμετωπίσει έναν ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Δυστυχώς φίλε μου αντί να υπάρχει σεβασμός και καλύτερες προσφορές σε υπάρχοντες πελάτες και ειδικά μακροχρόνιους, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!!

ποιος σεβασμός προς τους πελάτες λέτε; Είτε παλιός είτε νέος η εταιρεία σε βλέπει ως συμβόλαιο.. Μόλις ανανεώσεις το μόνο που θα ακους μετα σε ότι ζητήσεις θα ειναι ΔΕΝ και άρνηση γενικότερα.

Εγώ κυριολεκτικά τους παρακαλάω να κάνουν την δουλειά τους και να διορθώσουν συστημικό λάθος για διαθεσιμότητα VDSL στα Ανω Βριλήσσια που διατίθεται απο το 14' στην περιοχή.

Ενα χρόνο δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθουν και να το φτιάξουν.. Αρχίζουν και θυμίζουν Forthnet..

Έχουμε μάθει,και ισχύει και για εμένα αυτό, να γκρινιάζουμε για όλα με το παραμικρό χωρίς να βλέπουμε εάν ευθυνόμαστε εμείς αρχικά σε αυτά που ζητάμε και το πως τα ζητάμε. Χρόνια πελάτης FORTHNET και Nova εδώ και 2,5 χρόνια στον ΟΤΕ έχω να επισημάνω ότι η εξυπηρέτηση τους είναι χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό. Όσες φορές χρειάστηκα κάτι εξηγώντας αναλυτικά ποιό είναι το θέμα που είχα ή κάτι που θα ήθελα σε απίστευτους χρόνους πραγματοποιήθηκε. Επικοινωνώ μόνο μέσω 13888 και εξυπηρετούμε. Σήμερα για παράδειγμα ζητάω να αρθεί ο περιορισμός της αλλαγής συσκευών ένα 30 μέρες γιατί έκανα restore χθές το iPhone μου και δεν έπαιζε η εφαρμογή και μετά από περίπου 1 ώρα το έφτιαξαν ενημερώνοντας με φυσικά και με SMS. Παράλληλα ζητώ από την τεχνική υποστήριξη αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή μου σε hybrid και ενώ ακόμα μιλούσαμε ο δέκτης αναβαθμιζόταν. Αυτά μόνο από σημερινή εμπειρία έτσι για να λέμε και τα σωστά. Κάποιοι εκεί πρέπει και κάνουν σωστά τη δουλεία τους και τους αξίζει αναγνώριση για αυτό!

Η Forthnet ο ΟΤΕ και κάθε εταιρεία μόλις προκύψει ενα πρόβλημα που παρεκλίνει εστω και λίγο απο τα τυποποιημένα πράγματα που τους εχουν μάθει μπερδεύονται και τα κάνουν μαντάρα.Ουτε πρωτοβουλια δεν μπορουν να πάρουν για να προωθήσουν ενα αίτημα στο σωστό τμήμα.

Εμπειρικά εχω περάσει απο όλες τις εταιρείες και η κατάρτιση των εκπροσώπων ειναι τουλάχιστον μέτρια για να μην πω κακή.

Δεν γίνεται τις προάλλες να με καλέι η εκπρόσωπως του ΟΤΕ απο το τμήμα ακυρώσεων και να μην γνωρίζει για πιο πακέτο διαπραγματεύεται. Οταν την ρώτησα δε αν γνωρίζει την διαφορά του ευρυζωνικου ΟΤΕ TV μέσω Adsl και VDSL δεν το γνώριζε λες και εχουν αμετρητα πακέτα τηλεόρασης.

Καποιοι σίγουρα κάνουν την δουλειά τους οχι επειδή εχουν εκπαιδευτεί άρτια αλλά επειδή εχουν επαγγελματισμο. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες.

Επίσης στα τηλεφωνικά κέντρα οποιασδήποτε εταιρείας οταν ακουω να το σηκώνει αντρας εκπρόσωπος ειναι σχεδόν βέβαιο οτι θα χάσω τον χρόνο μου.

Οι αντρες δηλαδή τα παλικαράκια που προσλαμβάνουν ειναι στις περισσότερες περιπτώσεις αδιάφορα σε αντιθεση με τις κοπέλες .

Καμμία εταιρεία δεν επενδύει σε σοβαρή εκπαίδευση των call center operators για λογους που λιγο πολύ υποψιαζόμαστε όλοι.

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες εμπειρίες μου πριν λίγα χρόνια ήταν το να βάλω "διπλά'" ακουστικά και να περάσω δύο μέρες δίπλα σε έναν operator (σε γνωστή πολύ μεγάλη εταιρεια )

Empathy λεγεται στα Αγγλικά και ειναι μια από τις ελάχιστες λέξεις που δεν μεταφράζονται άμεσα στην υπέροχη γλώσσα μας. Ισως γιατι δεν ήταν ποτέ χαρακτηριστικό της φυλής μας (δυστυχώς)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τελικά ισχύει ότι αν ανανεώσεις τη σύνδεση double play που έχεις στον ΟΤΕ σου μετατρέπουν την τηλεφωνία αναγκαστικά σε VOIP; Υπάρχει κάποιος που να ανανέωσε προσφάτως ώστε να μας πει τι έγινε με το θέμα αυτό;

θα στην κανουν voip, μπορεί όχι άμεσα αλλα μεσα σε κανα χρόνο ναι. Εγώ πηγα οτε τα Χριστούγεννα και μεσα στο καλοκαιρι με πηραν τηλ για να μου αλλαξουν τη γραμμή αλλά τους ειπα οτι τωρα δεν μπορω να ασχοληθω και πηρα παραταση.

Εγώ ρωτάω αν στην κάνουν άμεσα VOIP με την ανανέωση που δέχεσαι. Έχω διαβάσει ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τους ενημέρωσαν καν για τη μετατροπή. Ανανέωσαν το συμβόλαιο και μετατράπηκε η γραμμή σε VOIP χωρίς να τους ρωτήσουν αν δέχονται.

Όλο το δίκτυο θα γίνει voip νομίζω μέχρι τέλος του 2017. Σε οποίους υπάρχουν οι προυποθέσεις γίνεται η μετατροπή σιγά σιγά είτε κατά την διάρκεια της ανανέωσης είτε προγραμματισμένα όπου σε παίρνουν τηλέφωνο, γίνεται αλλαγή του router (στις περισσότερες των περιπτώσεων) και ενεργοποιείται το voip

Ανανέωσα και εγώ το συμβόλαιο του ΟΤΕ τιβι για 17,63 για 12 μήνες. Αρχικά πρόσφεραν το 22,07 για 24 το διαπραγματευτηκα και στο ίδιο τηλέφωνο τα βρήκαμε.

Όλο το δίκτυο θα γίνει voip νομίζω μέχρι τέλος του 2017. Σε οποίους υπάρχουν οι προυποθέσεις γίνεται η μετατροπή σιγά σιγά είτε κατά την διάρκεια της ανανέωσης είτε προγραμματισμένα όπου σε παίρνουν τηλέφωνο, γίνεται αλλαγή του router (στις περισσότερες των περιπτώσεων) και ενεργοποιείται το voip

Αυτο με το voip... τι να πω;! Η ειρωνεία τους όταν το προσέφεραν άλλοι προσπεραστηκε! Αντί να αναβαθμίσουν το δίκτυο τους, επιδιώκουν να κερδίσουν περισσότερους πελάτες με τις υπάρχουσες υποδομές και με τιμές καθόλου μειωμένες για τηλεφωνία voip!

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ανανέωσα και εγώ το συμβόλαιο του ΟΤΕ τιβι για 17,63 για 12 μήνες. Αρχικά πρόσφεραν το 22,07 για 24 το διαπραγματευτηκα και στο ίδιο τηλέφωνο τα βρήκαμε.

Εσύ του πήρες τηλέφωνο και ζήτησες προσφορά για ανανέωση; Στο 13888 τηλεφώνησες; Έπαιξες "το χαρτί" της διακοπής για να σου κάνουν καλύτερη πρόταση;

Και μένα που έχει λήξει πάντως το ote tv το συμβόλαιο με είπαν 22 ευρώ το Full pack ενώ τώρα δίνω 23 cinema pack μαζί με pvr. Ήταν 21 πήρε τον φόρο πήγε 23.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την επόμενη άνοιξη που τελειώνει το πακέτο μου θα ζητήσω πάλι διακοπή.Πιστεύω η οποία προσφορά που θα μου κάνουν θα είναι καλύτερη από τον τιμοκαταλογο με τον επικείμενο φόρο.

Για αναβάθμιση πακέτου απο ADSL σε VDSL 30άρι η καλυτερη τιμή ειναι τα 36 ευρώ με 24 μηνη δέσμευση;

Υπάρχει κάτι καλύτερο που δίνουν εαν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου;

Προσφορά ΟΤΕ

Ανανεώσαμε και εμείς το συμβόλαιο του ΟΤΕ TV για 17,63 για 12 μήνες όμως.
Αρχικά πρόσφεραν το 22,07 για 24 μήνες.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται στο μέλλον να κάνουν και δεν δίνουν το 24 μήνες για 17,63 .

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εσύ του πήρες τηλέφωνο και ζήτησες προσφορά για ανανέωση; Στο 13888 τηλεφώνησες; Έπαιξες "το χαρτί" της διακοπής για να σου κάνουν καλύτερη πρόταση;

Ναι σε όλα!

Ξεκίνησα πριν δυο χρονια τον ΟΤΕ tv με 10,90 +250' σταθερά,30'κινητα και 24 Internet με 25,90 (Μεταβαςη απο nova σε ΟΤΕ) και τώρα πληρώνω 17,64 ΟΤΕ tv+26,11 Τηλέφωνο. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 και ζήτησα προσφορα ανανεώσεις γιατι λήγει το συμβόλαιο του ΟΤΕ tv στις 20-9 και του τηλεφώνου στις 27-9. Κλασικά έδιναν τιμές καταλόγου μεχρι που τους είπα την Παρασκευη ότι θα διακόψω αρχικά την Tv και τότε ως δια μαγείας με συνέδεσαν στο ειδικό τμημα που ειναι υπεύθυνο για τις διακοπές και μου δόθηκε τιμη για ΟΤΕ tv στα 17,64 αλλα στην τηλεφωνία με ανέβαζε στα 29,14 . Σκέφτομαι να κανω φορητότητα σε nova μήπως και μειώσουν το τηλέφωνο! Θα ήθελα την γνώμη σας γιατι σκέφτομαι πως αν πάω αύριο 19-9 και κανω αίτηση φορητότητας μήπως υπαρχει κίνδυνος πέναλτι απο τον ΟΤΕ