Προσφορά Cosmote TV

Πολυσυζητημένο αλλά θα το ρωτήσω.

Τον Οκτώβριο του 2015 έκανα αίτηση για νέα γραμμή και αν θυμάμαι καλά η τιμή περιελάμβανε δωρεάν εξοπλισμό εγκατάσταση και τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν με 18μηνη δέσμευση.

Τώρα που πέρασε το 18μηνο και τρώω κατακέφαλα 80 το μήνα για VDSL50 + Full pack Ote tv, θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας και ανακαλύπτω ότι το OTE tv έχει 24μηνη δέσμευση. Αν κάνω αίτηση φορητότητας της γραμμής, τι παίζει με το OTE tv?

Το κρατάω για ένα 6μηνο ακόμα ξεχωριστά ή μπορώ να πληρώσω κάποια ρήτρα και να το σπάσω? (αν με συμφέρει φυσικά)

Αυτες ειναι οι τακτικες του ΟΤΕ που σιχαθηκα και πηρα ολα μου τα νουμερα για εναλλακτικους.
Σπασε το συμβολαιο σου φιλε μου να βρεις την υγεια σου.

Πολυσυζητημένο αλλά θα το ρωτήσω.

Τον Οκτώβριο του 2015 έκανα αίτηση για νέα γραμμή και αν θυμάμαι καλά η τιμή περιελάμβανε δωρεάν εξοπλισμό εγκατάσταση και τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν με 18μηνη δέσμευση.

Τώρα που πέρασε το 18μηνο και τρώω κατακέφαλα 80 το μήνα για VDSL50 + Full pack Ote tv, θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας και ανακαλύπτω ότι το OTE tv έχει 24μηνη δέσμευση. Αν κάνω αίτηση φορητότητας της γραμμής, τι παίζει με το OTE tv?

Το κρατάω για ένα 6μηνο ακόμα ξεχωριστά ή μπορώ να πληρώσω κάποια ρήτρα και να το σπάσω? (αν με συμφέρει φυσικά)

θα πληρωσεις μονο 7 με 8 ευρω παραπανω στο οτε τβ και καλα ως μη πελατης οτε. Μπορεις να παρεις εξυπηρετηση να σου πουν ακριβως πως αναπροσαρμοζεται η τιμη.
Αν εχει ληξει το 2play φευγεις για οποιοδηποτε αλλο παροχο χωρις πεναλτυ εννοειτε <συμφωνα με τα λεγομενα σου οτι περασε το 18 μηνο>
Εγω προσωπικα κρατησα οτε τβ και πηγα σε αλλο παροχο για 2 play και ειμαι 2 φορες κερδισμενος εχω και κινητα φουλ και απεριοριστα φουλ και μειωθηκε τον μηνα 10 ευρω ο λογαριασμος

Υπάρχει πρόσφορα στο site της cosmote για 10,90 το μήνα χωρίς να διευκρινίζει αν είναι για πελάτες OTE η όχι. Αλλά και αν είναι για πελάτες OTE τότε για μη θα είναι γύρω στα 15 ευρώ.

Το άλλαξαν και τώρα (29-04-2017) έχουν επίσημες τιμές (για δορυφορικά πακέτα) ενιαίες άσχετα εάν είσαι πελάτης ΟΤΕ :
Family Pack 10,90 , Cinema Pack 15.90 & ΔΩΡΟ η κεραία και η εγκατάσταση, Sports Pack 22.90 και & ΔΩΡΟ η κεραία , Full Pack 25.90 & ΔΩΡΟ η κεραία και η εγκατάσταση.
Στα παραπάνω έχει υπολογιστεί ο ΦΠΑ αλλά δεν έχει υπολογιστεί το τέλος 10% στην συνδρομητική.
Η μόνη διαφορά που βρήκα στα SAT πακέτα είναι ότι δίνουν 1 ευρώ (για την ακρίβεια 0,92 λεπτά) φτηνότερα (δηλαδή 12,98) τον μήνα το φαμιλυ με τον αποκωδικοποιητή με εσωτερικό σκληρό στους πελάτες ΟΤΕ (αντί για 10,90 + 3 =13,90 )
Όποιος θέλει ας ρίξει και μια ματιά ΕΔΩ

Last edited:
43.5 τελικη , Tηλ.αστικά υπεραστικά+2ωρες κινητα+δωρο τελη ενεργοποιησης για Cinepack(δεν με ενδιαφερει το sports) απο 13888 με πήραν. Tι λετε? Ειναι στην Wind και σε λιγο λιγη η συμβαση

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

43.5 τελικη , Tηλ.αστικά υπεραστικά+2ωρες κινητα+δωρο τελη ενεργοποιησης για Cinepack(δεν με ενδιαφερει το sports) απο 13888 με πήραν. Tι λετε? Ειναι στην Wind και σε λιγο λιγη η συμβαση
Αν δεν περιλαμβανει full pack ΟΤΕ TV ,δεν ειναι τιποτα συγκλονιστικο.Για μενα δεν συμφερει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Αν δεν περιλαμβανει full pack ΟΤΕ TV ,δεν ειναι τιποτα συγκλονιστικο.Για μενα δεν συμφερει.

Δικιο έχεις, αλλά άλλη επιλογη δεν υπάρχει. Δεν λένε με τιποτα χαμηλοτερη τιμή.

Ποια είναι η τιμή καταλόγου για 3play 24 ταχύτητα απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά σε κινητά για παλιούς πελατες?Θέλω να κάνω ανανεωση.

Σαββατο πρωι πεφτει τηλεφωνο απο 13888. Προσφορα φουλ πακετο τηλεορασης cosmote tv , δωρεαν υβριδικος δεκτης χωρις σκληρο δισκο, δωρεαν κεραια και εγκατασταση στα 22 ευρω τελικη τιμη με ολους τους φορους για συμβολαιο 24 μηνων. Φυσικα και δεχτηκα την προσφορα. Η προσφορα αφορουσε μονο τηλεοραση. Σε ερωτηση μου εαν γινεται να γινει και μια προσφορα για ιντερνετ, σταθερα και κινητα ( εχουμε 2 γραμμες σε cosmote κινητη) μου ειπε να καλεσω στο 13888 για να λαβω προσφορα απο το τμημα της σταθερης διοτι η κοπελα ηταν απο το τμημα τηλεορασης. Τεσπα, αυτη τη στιγμη δινω 43 ευρω με απεριοριστα σταθερα, 12 ωρες κινητα, vdsl50 και νοβα σταρτ πακετο μαζι με νοβασινεμα 1.

Sent from my iPad using Tapatalk

όλα όσα διαβάζω εδω και 2-3 χρόνια εδώ μέσα με βοήθησαν να έχω μία γενική εικόνα για το που παίζουν οι τιμές προσφορών την εκάστοτη στιγμή και του πως μπορεί κάποιος να διαπραγματευτεί μία καλύτερη τιμή. Ετσι αποφάσισα σήμερα που ανανέωσα τη δική μου περίπτωση συμβολαίου να το μοιραστώ μαζί σας και να σας ευχαριστήσω ταυτόχρονα που μοιραζόμαστε καθένας τις δικές του εμπειρίες με σκοπό τη μείωση των εξόδων μας ιδίως αυτές τις δύσκολες εποχές. Αυτό τον μήνα λοιπόν έληγε η συνδρομή μου για το cosmote tv τους πήρα τηλέφωνο πως θέλω μία καλύτερη προσφορά για ίντερνετ και τηλεόραση μαζί μου λέει το παλλικάρι στη γραμμή πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί διότι η συμφωνία για το σταθερό μου λήγει τον Αύγουστο του 2018. Ωραία λέω και γω οπότε εφόσον πιάσα,ε καλοκαιράκι και τελειώνουν και τα ποδοσφαιρικά θεάματα σύνδεσε με με το τμήμα διακοπών να το σταματήσω!!! Με συνδέει με μια κοπέλα γεια σας οι γνωστές ευγένιες κτλ γιατί θέλετε να διακόψετε; Ζήτησα συνδιαστικό πακέτο για σταθερό-ιντερνετ και τηλεόραση και μου είπαν δεν γίνετε λόγου δέσμευσης του σταθερού μου κτλ.......Ναι μου λεει οντως μπορούμε να κάνουμε κατι μόνο για Tv στα 22 ευρώ το μήνα το full pack και μιλα έκπτωση των 5 ευρώ στο κινητό σας ( είναι επίσης στην cosmote) όχι ευχαριστώ λέω θέλω να διακόψω. Ξαφνικά μου λεει πως κατι μπορεί να κάνει για την περίπτωση μου και για να μην σας κουράζω συμφωνήσαμε για σταθερό απεριόριστα + 30 λεπτά προς κινητά με Vdsl 30 ιντερνετ και φουλ cosmote tv στα 56 το μήνα για δύο χρόνια δέσμευση από 62 που μου έβγαινε αθροιστικά εως τώρα. Αφού κλείσαμε το τηλέφωνο επεισα τον εαυτό μου μέσα μου πως το deal πρέπει να με ικανοποιεί αφού θα πρέπει να εδινα 8 ευρώ περισσότερα κάθε μήνα για 15 μήνες ακόμη στο σταθερό μου. Για να συνοψίσουμε λοιπόν 34 ευρώ για ιντερνετ και σταθερό + 22 για την τηλεόραση καλές συμφωνίες σε όλους εύχομαι και καλό καλοκαίρι απ εδώ και μπρος ....

Κατά αρχήν να σε καλωσορίσω και ενεργά πλέον στο forum μας και να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Καλό καλοκαίρι και σε σένα φίλε μου.

Άρα ανανέωση για 3play adll 24αρα και απεριοριστα σταθερα θα είναι πάνω από 60?

Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω το double play με 250 λεπτά σταθερά και 30 κινητά με 21 ευρώ που λήγει τον Ιούνιο. Σήμερα με πήραν από το 13888 για να ανανεώσω με την ίδια τιμή για 2 χρόχια. Έχω και cosmote tv με τιμή τιμοκαταλόγου που λήγει πιο αργά. Μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή σε κάποιο; Πριν 2 χρόνια έκανα αίτηση φορητότηας στην τότε hol και μου έδωαν δωροεπιταγή 120 ευρω από γερμανό και την τιμή των 21 ευρώ ενώ τοτε πλήρωνα τιμή τιμοκαταλόγου.