jim_markou
Senior Member
- 8 October 2009
- 462
αν δεν στο γραφει στο my cosmote ως προσφορα δεν ξερω κατα ποσο μπορεισ να το παρεισ απο το τηλεφωνο...πιθανωσ αν λιγει το συμβολαιο σου σχετικα συντομα μηπωσ την παρεισ τοτε...Πίεσα για 32,44 αλλά δεν την πήρα δυστυχώς αυτή την τιμή. Θα δω τώρα τι θα κάνω γιατί στα 2 χρόνια θα πρέπει να δώσω 120 παραπάνω, δεν είναι λίγα τα χρήματα.
θα μπεισ στο my cosmote αν εχεισ λογαριασμο στον οτε πανω δεξια ειναι και θα πασ εκει που λεει προσφορεσ και θα δεισ αν σου δινει την τιμη 32.44κ εμενα μου δειχνει παντως 37,28 παρολο που πληρωνω 26,20...εκτος αν πρεπει να μπω καπου συγκεκριμενα στο site?πατησα διαθεσιμοτητα VDSL κ μετα προσφορες..
Οχι,ηταν προσφορα στον λογαριασμο μου στον Οτε...Ποτε την πηρες τη προσφορα φιλε;μιλησες με 13888 η με καποιο αλλο τηλεφωνο;
Σε πιο πακέτο σου έδωσαν την προσφορά των 22 ευρώ;Παιδες καλησπέρα. Εχω cosmote tv στα 17 και κατι ψιλά το μηνα και τωρα λιγη το συμβόλαιο και επιστρεφω στην τιμη τιμοκαταλογου. Με πηραν τηλ και μου δωσαν "προνομιακη" τιμή στα 22 ευρω για δύο χρόνια. Αν απειλησω με διακοπή θα μου δώσουν κάτι καλυτερο;
Καλησπερα παιδια.
Εχω CosmoteTv Full pack δορυφορικο (χωρις τηλεφωνια και ιντερνετ που ειναι σε αλλο παροχο) και η τιμη αυτη τη στιγμη ειναι 34,5. Βλεπω την προσφορα τωρα που λεει 25 ευρα για 12μηνη δεσμευση σε δορυφορικο full pack και αναρωτιομουν αν η τιμη ειναι για πελατες που εχουν ηδη τηλ & ιντερνετ στον ΟΤΕ ή και για εμας που εχουμε μονο το δορυφορικο.
Ξερει κανεις?
Αυτη τη στιγμη εχω συμβολαιο 24μηνο που ληγει τον Ιουνιο του 18.
Η προσφορα εχει και εναν δισκο βεβαια αλλα για να ειμαι ειλικρινης τα -10 το μηνα με νοιαζουν πολυ περισσοτερο απο τον εξωτερικο.
Λοιπον παιδες, απλα ενημερωτικα, μολις επιβεβαιωσα οτι οντως ισχυει σε αυτην ακριβως την τιμη και για πελατες μονο του δορυφορικου και οτι ακομα κι αν εχεις ισχυον συμβολαιο με αλλο κοστος μπορεις να ενεργοποιησεις αυτο. Υποθετω οτι μπορει να γινει αυτη η διαδικασια μονο αν το υπαρχον συμβολαιο εχει υπολοιπο ισχυος μικροτερο των 12 μηνων του νεου συμβολαιου.
Εγώ έχω μόνο τηλεφωνία χωρίς ίντερνετ παρ' όλα αυτά μου έδωσαν τιμή 15 .Στο φουλ πακέτο ενω εχω και τηλεφωνία και ιντερνετ
Εγώ πάλι που είχα ότι εσύ (34,5 μόνο TV αλλά έληξε αρχές Οκτώβρη και πήγε 38) πήρα για διακοπή και μου το άφησαν στα 22 τελική για 12 μήνες (μπορούσα και 24 σαν επιλογή δεν ήθελα) + χρόνο ή mb σε ένα καρτοκινητό, οπότε υπάρχει και καλύτερη τιμή απ το 25, δεν ξέρω αν μπορείς να την πάρεις όμως αυτή τη στιγμή αφού έχεις συμβόλαιο μπροστά σου.
ειναι καλή η παρακάτω προσφορά;
ιντερνετ εως 24mbit ADSL
απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά
150' κινητά (χρέωση ανα λεπτό)
24 /μήνα με δωρεάν κόστος ενεργοποίησης
συμβόλαιο για 2 έτη
+15 /μήνα Cosmote TV full pack,
δωρο η εγκατάσταση και ο εξοπλισμός
συμβόλαιο για 1 έτος
σύνολο 39
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.