Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο φόρουμ, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ και καιρό, έτσι αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ.
Είμαι συνδρομητής Cosmote Tv full pack εκτός συμβολαίου (αορίστου χρόνου). Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με το 13888 ζητώντας διακοπή μου έγινε προσφορά για συμβόλαιο full pack
για 1 χρόνο στα 22 το μήνα τελική τιμή. Επίσης αυτό που μου επισήμανε ο εκπρόσωπος ήταν ότι η προσφορά αυτή λήγει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, και ότι αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη προσφορά είναι η καλύτερη που μπορούσε να μου κάνει. Είπα ότι θα το σκεφτώ και θα καλέσω ξανά τις επόμενες ημέρες. Nα σημειώσω εδώ ότι η προσφορά μου έγινε από το τμήμα ανανεώσεων και ότι ζήτησα διακοπή για να πετύχω καλύτερη προσφορά. Μήπως εάν επιμείνω με διακοπή μπορώ να κερδίσω κάτι καλύτερο;
Επίσης κάτοχος Double Play 24 M με 250' προς σταθερά, 30' προς κινητά και 24αρι ADSL στα 30 το μήνα, ζητώντας αναβάθμιση μου έγινε η εξής προσφορά: Απεριόριστα προς σταθερά, 360' προς κινητά και 24αρι ADSL με τελική τιμή 31,65 το μήνα. Είναι καλή προσφορά;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια.