Εγω παντως θα παρω.Ειναι καλη τιμη για αυτα που προσφερει.Για παραδειγμα, το eurosport xtra HD 2 που δειχνει τα Παιχνιδια Bundesliga της Παρασκευής,το πληρωνουν καποιοι 6 ευρω τον μηνα εδω στην Γερμανια.Ενα καναλι ! Οποτε αυτο οτι τα 22 ευρω ειναι πολλα δεν το θεωρω σωστο.Το πακέτο στην ποιότητα εικόνας που μεταδίδεται δεν είναι ούτε για 15 ευρώ. Προσωπικα δε θα δεχόμουν τα 22 ούτε για αστείο , δεν τα θεωρώ προσφορά. Κάντε λίγη υπομονή και πιστευω θα βγει κάτι καλύτερο...
Καλύτερο αποκλείεται να βγει, παίρνεις αυτό που σου δίνουν ή αν δεν σου κάνει ζητάς διακοπή.Το ύπουλο σημείο είναι οι 24 μήνες δέσμευση... πρέπει να δούμε πότε λήγουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων που έχουν μείνει στον ΟΤΕ,πχ τα ευρωπαϊκά τα έχει για ακόμη 3 χρόνια...Το πακέτο στην ποιότητα εικόνας που μεταδίδεται δεν είναι ούτε για 15 ευρώ. Προσωπικα δε θα δεχόμουν τα 22 ούτε για αστείο , δεν τα θεωρώ προσφορά. Κάντε λίγη υπομονή και πιστευω θα βγει κάτι καλύτερο...
Τελικά πήρα τηλ δεν μου δώσανε καμία προσφορά κ έκανα αίτημα διακοπής
Πάντως ένα φαίνεται πως είναι σίγουρο τα 15 full pack δεν τα ξαναδίνουν...
Mε 15 ευρω ελαχιστοι ειχανε τα τελευταια χρονια
εδω πριν 5 χρονια ηταν στα 19 και την θεωρουσαν χαμηλη(σε σχεση με Nova Και τοτε εκανε το μεγαλο μπαμ σε συνδρομητες ο οτε)
Εγώ το πήρα τότε χωρίς να μεταφερθώ από άλλο πάροχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.