Αυτό το ξέρει κάποιος σίγουρα?Δηλαδή εγώ που έχω το 3play στο όνομα μου,πώς θα μπορούσα να κάνω εκ νέου σύνδεση στο όνομα της συζύγου?Ο αδερφός μου που είναι (3play nova )το είχε ρωτήσει αλλά του είπαν ότι σε εκ νέου σύνδεση θα έχει διαφορετικό αριθμό.Οπότε αρνήθηκε.Δεν ξέρω τι γίνεται στον ΟΤΕ.
Η φαση με τις προσφορες και αντιπροσφορες εχει γινει ανατολιτικο παζαρι.perator:
Υπαρχουν απλα δεν μπορει να στη δωσει το τηλεφωνικο τους κεντροετσι ακριβωσ ειναι...αφου ξερεις την ελαχιστη τιμη τοτε επιμεενεισ και αν στην δωσουν στην εδωσαν.παντωσ το μονο σιγουρο οτι κατω απο 22 ευρω δεν εχω ακουσει γενικα να πεσει το φουλ πακετο.οποτε οποιος ειναι να ανανεωσει και ας πληρωνε παραπανω πριν μπορει να πιεσει με προφαση το οικονομικο που σαφως και δεν ειναι προφαση οταν σου ζητουν μετα καπελο στην τιμη που πληρωνες παλια και ολο και κατι θα γινει.επισεις αυτο που ειπε και το παλικαρι παραπανω αν εχεις κινητο cosmote συνηθως καρτοκινητο δινουν η λεπτα προς ολους η mb για το ιντερνετ με διαρκεια ενα χρονο οπως και το καινουργιο συμβολαιο που ανανεωνεις...
Εγώ πάντως που είχα πολλά χρόνια καρτοκινητό cosmote,ποτέ δε μου εδωσαν τίποτα,όταν ανανεωνε το fullback pack cosmote tv.
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. 3play από πέρυσι ανανεωμένο για 2 χρόνια (έχω και τα συμβόλαια που το γράφουν, της tv μάλιστα το είχα ποστάρει και εδώ) στα 103,50 το δίμηνο, μου έρχεται σήμερα λογαριασμός 126,50. τους παίρνω τηλέφωνο και τη μου λένε οι αθεόφοβοι, μα κύριε τα συμβόλαια ήταν για ένα χρόνο.
Την τηλεοραση απο 22 ευρω που λεει το συμβολαιο, που ειναι για δυο χρονια, δεν την πηγαν ουτε καν 27,90 που γραφει το συμβολαιο, την πηγαν 32,26 :violent-smiley-030:
Και τα υπολοιπα σχεδον 20 ευρω στο ιντερνετ, ενω στο my cosmote γραφει 24μηνη δεσμευση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.