Προσφορά Cosmote TV

Εγώ που διέκοψα πριν ένα μήνα το ΟΤΕ τν μου δίνουν κανονικά νέο συμβόλαιο με τα δώρα στα 25 ευρώ

Αυτό το ξέρει κάποιος σίγουρα?Δηλαδή εγώ που έχω το 3play στο όνομα μου,πώς θα μπορούσα να κάνω εκ νέου σύνδεση στο όνομα της συζύγου?Ο αδερφός μου που είναι (3play nova )το είχε ρωτήσει αλλά του είπαν ότι σε εκ νέου σύνδεση θα έχει διαφορετικό αριθμό.Οπότε αρνήθηκε.Δεν ξέρω τι γίνεται στον ΟΤΕ.

Φαντάζομαι πως εάν σου τελειώνει η τηλεόραση, απλά το κόβεις(συνεχίζει το d p στο όνομά σου) και την ίδια ημέρα κάνεις CosmoteTV Full pack στο όνομα της γυναίκας σου ή του πατέρα, ως νέος συνδρομητής, στα 25 .

Το Dp μου τελειώνει Ιούνιο 2019 και η τηλεόραση Ιούλιο.Έχω το πακέτο 22 ευρώ και οι μήνες δωρεάν. Οπότε θα πρέπει να πάρω όποια χαμηλότερη προσφορε σε dp (μονοπώλιο ο ΟΤΕ και διαπραγματευομαι μόνο τηλεόραση.

Έληξε το συμβόλαιο που είχα για 24 μήνες (με τον 1ο 13ο και 24ο μήνα δώρο) και μέσω chat (προτιμότερο από το τηλέφωνο αφού αμέσως βρέθηκε κάποιος διαθέσιμος) ρώτησα αν μπορώ να ανανεώσω με την τιμή των 25 ευρώ + δώρο τον δίσκο.
Μου είπαν όχι μόνο με 28,90 μπορώ να ανανεώσω και έκανα αίτημα διακοπής.

Μετά από 2 - 3 μέρες με κάλεσαν για να με ρωτήσουν τον λόγο.
Τους είπα ότι είναι πολλά τα 28.90 και θα κάνω διακοπή ώστε να ξανακάνω σύνδεση αμέσως μετά και να κάνω συμβόλαιο με 25 ευρώ.
Μου είπαν να περιμένω στο τηλέφωνο..μετά από λίγο μου πρότειναν ανανέωση για 12 μήνες στα 25 ευρώ αλλά χωρίς τον σκληρό και αρνήθηκα.
Τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να μπω στην διαδικασία να διακόψω, να πάω πίσω τον αποκωδικοποιητή, να κάνω εκ νέου σύνδεση κλπ για να πάρω και τον σκληρό.
Μου είπαν να περιμένω πάλι για λίγο...μου πρότειναν τελικά 22 ευρώ τον μήνα χωρίς τον δίσκο και 120 λεπτά σε κινητό cosmote δώρο για 12 μήνες και φυσικά ανανέωσα.

Η φαση με τις προσφορες και αντιπροσφορες εχει γινει ανατολιτικο παζαρι.:operator:

ετσι ακριβωσ ειναι...αφου ξερεις την ελαχιστη τιμη τοτε επιμεενεισ και αν στην δωσουν στην εδωσαν.παντωσ το μονο σιγουρο οτι κατω απο 22 ευρω δεν εχω ακουσει γενικα να πεσει το φουλ πακετο.οποτε οποιος ειναι να ανανεωσει και ας πληρωνε παραπανω πριν μπορει να πιεσει με προφαση το οικονομικο που σαφως και δεν ειναι προφαση οταν σου ζητουν μετα καπελο στην τιμη που πληρωνες παλια και ολο και κατι θα γινει.επισεις αυτο που ειπε και το παλικαρι παραπανω αν εχεις κινητο cosmote συνηθως καρτοκινητο δινουν η λεπτα προς ολους η mb για το ιντερνετ με διαρκεια ενα χρονο οπως και το καινουργιο συμβολαιο που ανανεωνεις...

ετσι ακριβωσ ειναι...αφου ξερεις την ελαχιστη τιμη τοτε επιμεενεισ και αν στην δωσουν στην εδωσαν.παντωσ το μονο σιγουρο οτι κατω απο 22 ευρω δεν εχω ακουσει γενικα να πεσει το φουλ πακετο.οποτε οποιος ειναι να ανανεωσει και ας πληρωνε παραπανω πριν μπορει να πιεσει με προφαση το οικονομικο που σαφως και δεν ειναι προφαση οταν σου ζητουν μετα καπελο στην τιμη που πληρωνες παλια και ολο και κατι θα γινει.επισεις αυτο που ειπε και το παλικαρι παραπανω αν εχεις κινητο cosmote συνηθως καρτοκινητο δινουν η λεπτα προς ολους η mb για το ιντερνετ με διαρκεια ενα χρονο οπως και το καινουργιο συμβολαιο που ανανεωνεις...
Υπαρχουν απλα δεν μπορει να στη δωσει το τηλεφωνικο τους κεντρο :)

Εγώ πάντως που είχα πολλά χρόνια καρτοκινητό cosmote,ποτέ δε μου εδωσαν τίποτα,όταν ανανεωνε το fullback pack cosmote tv.

Εγώ πάντως που είχα πολλά χρόνια καρτοκινητό cosmote,ποτέ δε μου εδωσαν τίποτα,όταν ανανεωνε το fullback pack cosmote tv.

Το απαίτησες και στο αρνήθηκαν;αν τους πιέσεις για να μην σε χάσουν στο δίνουν.αλλωστε για αυτούς το κοστος ειναι απο ελάχιστο για να μην πω μηδαμινό...

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. 3play από πέρυσι ανανεωμένο για 2 χρόνια (έχω και τα συμβόλαια που το γράφουν, της tv μάλιστα το είχα ποστάρει και εδώ) στα 103,50 το δίμηνο, μου έρχεται σήμερα λογαριασμός 126,50. τους παίρνω τηλέφωνο και τη μου λένε οι αθεόφοβοι, μα κύριε τα συμβόλαια ήταν για ένα χρόνο.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. 3play από πέρυσι ανανεωμένο για 2 χρόνια (έχω και τα συμβόλαια που το γράφουν, της tv μάλιστα το είχα ποστάρει και εδώ) στα 103,50 το δίμηνο, μου έρχεται σήμερα λογαριασμός 126,50. τους παίρνω τηλέφωνο και τη μου λένε οι αθεόφοβοι, μα κύριε τα συμβόλαια ήταν για ένα χρόνο.

Πουλάνε τρέλα, ότι να'ναι είναι. Αλλά γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι;
Νομίζω ότι έψαχνες ευκαιρία για τους σουτάρεις. Κάνε αίτηση διακοπής αφού νομίζουν ότι το συμβόλαιο σου έληξε.

Την τηλεοραση απο 22 ευρω που λεει το συμβολαιο, που ειναι για δυο χρονια, δεν την πηγαν ουτε καν 27,90 που γραφει το συμβολαιο, την πηγαν 32,26 :violent-smiley-030:
Και τα υπολοιπα σχεδον 20 ευρω στο ιντερνετ, ενω στο my cosmote γραφει 24μηνη δεσμευση

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Την τηλεοραση απο 22 ευρω που λεει το συμβολαιο, που ειναι για δυο χρονια, δεν την πηγαν ουτε καν 27,90 που γραφει το συμβολαιο, την πηγαν 32,26 :violent-smiley-030:
Και τα υπολοιπα σχεδον 20 ευρω στο ιντερνετ, ενω στο my cosmote γραφει 24μηνη δεσμευση

Πούλα τους τρέλα. Ηχογράφησε τους που σου λένε ότι το συμβόλαιο σου έληξε και κάνε αίτηση διακοπής.

Είπαν θα το ελέγξουν και θα με πάρουν, άκου 32,26 η τηλεόραση, χωρίς discovery, χωρίς eurosport, χωρίς καμπιονάτο, και την εικόνα με τα μαύρα της τα χαλια

Δές εδώ, ειναι απίστευτοι οι άνθρωποι

Το κακό είναι ότι πριν κάνα μηνα με τρέλαναν από τη Νοβά για foul pack 25 ευρώ και τους έδινα άκυρο, γιατί ήξερα πως έχω 1 χρόνο ακόμα με τον οτε, αν το ήξερα θα είχε φάει σουτ ο οτε, που να βρείς τώρα προσφορα 25 ευρώ από τη Νοβά

Έχεις 100% δίκιο και με αποδείξεις αλλά θέλω να παρακαλέσω και εσένα και τον voys για τους χαρακτηρισμούς και αυτό όχι για την CosmoteTV που καθόλου δεν με ενδιαφέρει αλλά για το επίπεδο του forum μας που επιθυμώ να ειναι κόσμιο.

Θα μου πεις ειμαι αγανακτισμένος, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ μαζί σας ειμαι αλλά καταλάβετε και εσείς εμένα και την κατηγορία γιατί θέλω να είμαστε άψογοι σαν μέλη όλοι μας.

Kαλα ο οτε τα τελεταια χρονια εχει ριξει κατακορυφα το επιπεδο του
παλιοτερα ειχε ενα κυρος ενα επιπεδο
τωρα θυμιζει περισοτερο κατι παρακμιακες μικρες εταιριες που το κυριο μελημα τους ειναι η κουτοπονηρια

ειχα γραψει για φετος το καλοκαιρι που με πηρανε αυτοι για ανανεωση και τελικα ενω συμφωνησα και ειπα οκ τελικα δεν μου την κανανε για ανεξηγητο λογω που ουτε οι ιδιοι ηξεραν οταν τους ρωτησα και με αφησανε με τιμη αοριστου μεχρι να το ψυλιαστω και να ξανακανω διαδικασια για ανανεωση

Οι χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν, επίσης διορθώθηκαν οι φωτογραφίες που ανέβασες, όταν παιρνεις τον κώδικα με την διεύθυνση απο το site που τις ανεβάζεις δεν χρειάζεται να πατάς το εικονίδιο για το image στο πεδίο του μηνύματος και να το κάνεις paste εκεί γιατί αυτόματα το πεδίο αυτό πρόσθετη των κώδικα
με αποτέλεσμα να μπαίνει αυτό διπλή φόρα και να φαίνεται άσχημα δίπλα στις φωτογραφίες. Κάνε copy αυτό που περνεις απο το site και καντο paste κατευθείαν κάτω απο το μήνυμα σου όταν εχει στην αρχή και στο τελος του αυτό
.

α οκ, καλός, και ήθελα να το ρωτήσω αυτό γιατί βλέπω ότι το έβγαζε παντα και το διόρθωνες