Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ξεκινάει από αύριο προσφορά με Δωρεάν Κεραία ή 2 μήνες Δώρο στο Full Pack....ισχύει για νέους συνδρομητές

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Όταν λες "Δωρεάν Κεραία" προφανώς εννοείς τον δορυφορικό εξοπλισμό.Θα απαιτεί εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό;

Ξεκινάει από αύριο προσφορά με Δωρεάν Κεραία ή 2 μήνες Δώρο στο Full Pack....ισχύει για νέους συνδρομητές
Δε βλέπω στο site του ΟΤΕ επιλογή για 2 μήνες δώρο αντί για την κεραία. Πώς την παίρνει κανείς αυτήν την προσφορά;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ένας φίλος μου πήρε το πακέτο και το βάλαμε χθες. Είχε ήδη κεραία, και απλά γύρισα το ένα LNB στις 9Ε. Από ό,τι μου είπε του έδωσαν τους 2 μήνες δώρο (δεν πήρε δηλαδή κεραία και εγκατάσταση από τεχνικό).

σε μια προσφορα δινουν σκληρο δισκο και σε μια αλλη σκληρο δισκο με pvr και το χρεωνουν παραπανω!δεν ειναι ο ιδιος?πια η διαφορα του ενος με τον αλλον?

Δεν ξέρω πως πάει στις προσφορές, πάντως ο ΟΤΕ TV δίνει δύο δέκτες, έναν απλό χωρίς δυνατότητα εσωτερικής εγγραφής και χωρίς σκληρό δίσκο (Kaonmedia NS 1110) και έναν με διπλό tuner, σκληρό δίσκο και δυνατότητες PVR, με έξτρα χρέωση 4 ευρώ (Technicolor DSI 810). Ο φίλος μου πήρε τον πρώτο, αλλά από ό,τι κατάλαβα όταν του το ανέφερα δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη δεύτερου δέκτη PVR (με έξτρα χρέωση όμως).

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι να γυρίσω και το σταθερό σε ΟΤΕ με προσφορά 1 χρόνο μισή τιμή το ΟΤΕ tv.

γι αυτο μου φενετε περειεργο sotos γιατι με σκληρο το δινει με ενα ποσο και μετα με το ιδιο δεκτη βαζοντας το ονομα pvr το χρεωνει 4 ευρω παραπανω...θα δουμε...

Στο site του οτε έχει 2 επιλογές.1)αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο γιά otetv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης και χρέωση 3 ευρώ τον μήνα επιπλέον και 2)αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο-pvr για otetv μέσω δορυφόρου και χρέωση 4 ευρώ επιπλέον τον μήνα

Υπάρχει και η επιλογή δέκτη χωρίς PVR, με 0 ευρώ εκμίσθωση...

Code:
[TABLE="class: priceBox, width: 770"]
[TR="class: rowOdd"]
[TD="class: rowHead"][B]Αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο   
Τιμή εκμίσθωσης [/B][/TD]
[TD="class: col2"]  0/μήνα[/TD]
[TD="class: col3"]  0/μήνα[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Στο help & support > μέσω δορυφόρου, υπάρχουν οι οδηγίες και για τους δύο (διαφορετικούς) δέκτες...

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/help/satFaqs?type=manual

Last edited:

Υπάρχει καμία προσφορά για μετάβαση σε 3play ΟΤΕ αυτή την περίοδο; Θέλω να φύγω από τη Wind και λέω να πάρω και OTE TV.

Σε περίπτωση φορητότητας του σταθερού, παίρνεις για ένα χρόνο -50% otetv full pack.

Προσωπική μου άποψη, πως και πάλι είναι ακριβό.Στην προηγούμενη σελίδα, στο πρώτο μήνυμα, o imcan λέει πως παίρνεις 2 μήνες δώρο το full pack, με νέα σύνδεση.Μήπως να κράταγες ως έχει το σταθερό και να έκανες μόνο για otetv;

Θέλω να φύγω από τη Wind γιατί το ζεύγος έχει πρόβλημα (από 13Mbps συγχρονισμό έχει πέσει πλέον στα 7) και μόνο αν είμαι στον ΟΤΕ αυτό μπορεί να διορθωθεί (από προσωπική εμπειρία). Το -50% για OTE TV το γνωρίζω. Επίσης, επειδή θα πάω και το κινητό στην Cosmote, θα έχω και το -20% από το συνδυασμό OTE/COSMOTE. Αλλά αυτά είναι τα γνωστά που τα βρίσκεις στο site τους, Έλεγα μην υπάρχει κάποια άλλη προσφορά, τηλεφωνική πχ.

Πρόβλημα ζεύγους.....καλά κουράγια.Κάποια άλλη προσφορά δε γνωρίζω. ότι έχω ακούσει ή διαβάσει λέω.Αυτό όμως που διάβασα είναι πως οι εναλλακτικοί στράβωσαν με την προσφορά για -20% dp, σε συνδρομητές cosmote, απευθύνθηκαν στην ΕΕΤΤ και αν θυμάμαι καλά συζητήθηκε την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να βγει ακόμα απόφαση.Για αυτό το λόγο, θα σου έλεγα να βιαστείς, μήπως δεν προλάβεις (δε νομίζω να μην δικαιωθούν οι εναλλακτικοί).

Η προσφορα των 40.8 για 12μηνο ξερετε αν ισχυει ακομα κ απο που?μιλησα τωρα με 11888 κ μου εδωσαν 43.85 για το πρωτο 6μηνο και 47.85 για το δευτερο με κοστος φορητοτητας 31.23 κ εγκατασταση 50...

Πρόβλημα ζεύγους.....καλά κουράγια.Κάποια άλλη προσφορά δε γνωρίζω. ότι έχω ακούσει ή διαβάσει λέω.Αυτό όμως που διάβασα είναι πως οι εναλλακτικοί στράβωσαν με την προσφορά για -20% dp, σε συνδρομητές cosmote, απευθύνθηκαν στην ΕΕΤΤ και αν θυμάμαι καλά συζητήθηκε την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να βγει ακόμα απόφαση.Για αυτό το λόγο, θα σου έλεγα να βιαστείς, μήπως δεν προλάβεις (δε νομίζω να μην δικαιωθούν οι εναλλακτικοί).

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ειναι πως μπορεί η Vodafone - HOL π.χ. να κάνουν συνδυαστικές προσφορές και δεν μπορεί Ο ΟΤΕ!
Όπως βολεύει πάντα...

Σε εμενα τουλαχιστον δεν το προτειναν...δεν ξερω αν ισχυει

Last edited by a moderator: