Προσφορά Cosmote TV

Μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία γιατί ειναι σαν να φωνάζεις. Καλώς όρισες στην κατηγορία μας!

Με καλεσαν και μενα απο το 13888 για ανανεωση φουλ πακ στα 20 ευρω απο 15 που εδινα μεχρι τωρα για ενα χρονο χωρις αιτημα διακοπης

Μια από τα ίδια , ανανέωση στα 20 για ένα χρόνο full pack από τα 15 που ήμουν από το 13888. Ανανέωσα μιας και δεν βλέπω κάτι καλύτερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλές αυτές οι ανανεώσεις στα 20 . Ερώτηση: Μπορεί κάποιος που είχε τα 15 από πέρυσι να μας πει πως τα πήρε; Κάποιο φοιτητικό πακέτο;Δεν θυμάμαι τέτοιες τιμές!

Καλές αυτές οι ανανεώσεις στα 20 . Ερώτηση: Μπορεί κάποιος που είχε τα 15 από πέρυσι να μας πει πως τα πήρε; Κάποιο φοιτητικό πακέτο;Δεν θυμάμαι τέτοιες τιμές!
Από φορητότητα και σταθερού από Nova.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, μετά από αίτημα διακοπής της Cosmote Tv με πήραν τηλέφωνο για διαπραγμάτευση και από το προγραμμα που ήμουν 2playM+TV=44,18 μου πρότειναν το 2playL+TV στα 46,36 . Στην αρχή μου έδωσε ίδια τιμή στην τηλεόραση 22 και στην συνέχεια το έριξε στα 20 για ένα χρόνο!
Πραγματικά είμαι σε δίλημμα για το τι θα κάνω!

Καλησπέρα, μετά από αίτημα διακοπής της Cosmote Tv με πήραν τηλέφωνο για διαπραγμάτευση και από το προγραμμα που ήμουν 2playM+TV=44,18 μου πρότειναν το 2playL+TV στα 46,36 . Στην αρχή μου έδωσε ίδια τιμή στην τηλεόραση 22 και στην συνέχεια το έριξε στα 20 για ένα χρόνο!

Ήσουν προετοιμασμένος να γίνει πραγματικά η διακοπή ή ήσουν σίγουρος ότι θα έδιναν πολύ καλή τιμή?

Ήσουν προετοιμασμένος να γίνει πραγματικά η διακοπή ή ήσουν σίγουρος ότι θα έδιναν πολύ καλή τιμή?

Ακόμα είμαι σε σκέψεις για να φύγω από τον ΟΤΕ γιατί με το παιχνίδι που μας βάζουν να κάνουμε για να κερδίσουμε την καλύτερη δυνατή τιμή ανακαλύπτουμε και δελεαστικές προσφορές του ανταγωνισμού!
Το μόνο που με κρατάει είναι πως δεν ξέρω την διαφορά στην εικόνα που θα έχω εάν επιλέξω iptv και συγκεκριμένα wind vision.
Εάν μου έδινε ο ΟΤΕ από την αρχή την παραπάνω τιμή θα ανανέωνα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Φίλε στα 46.36EUR που αναφέρεις τι ταχύτητα Ίντερνετ εμπεριέχεται; 24 , 30 ή 50;

Στα 46.36 είναι το double play και το full OTE TV?

Η δέσμευση είναι 12μηνη και για τα 2 ή 24 μήνες για το τηλέφωνο και 12 για την τηλεόραση;

Ευχαριστω.

Φίλε στα 46.36EUR που αναφέρεις τι ταχύτητα Ίντερνετ εμπεριέχεται; 24 , 30 ή 50;

Στα 46.36 είναι το double play και το full OTE TV?

Η δέσμευση είναι 12μηνη και για τα 2 ή 24 μήνες για το τηλέφωνο και 12 για την τηλεόραση;

Ευχαριστω.

Τηλέφωνο το προγραμμα L με 30 λεπτά κινητά,απεριόριστα σταθερά+24 internet για 2 χρόνια στα 26,36 και Ote tv full pack 20 για 1 χρόνο

Τηλέφωνο το προγραμμα L με 30 λεπτά κινητά,απεριόριστα σταθερά+24 internet για 2 χρόνια στα 26,36 και Ote tv full pack 20 για 1 χρόνο

Οι τιμές είναι με φόρους να φανταστώ , δηλαδή τελικές. Ευχαριστω για την άμεση απάντηση.

Πάντα η τιμές που δίνουν στις προσφορές ειναι με τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και με τον ΦΠΑ. Επομένως οι τιμές ειναι τελικές.

Οι τιμές είναι με φόρους να φανταστώ , δηλαδή τελικές. Ευχαριστω για την άμεση απάντηση.

Όλα είναι με τελικές τιμές. Ενημερωτικά σε γνωστό μου που έχει τηλέφωνο και internet OTE και λήγει το καλοκαίρι του 2019 τον πήραν από το 13888 και του πρότειναν το OTE TV full pack 12 μήνη δέσμευση στα 20 με δωρεάν εγκατάσταση

Όλα είναι με τελικές τιμές. Ενημερωτικά σε γνωστό μου που έχει τηλέφωνο και internet OTE και λήγει το καλοκαίρι του 2019 τον πήραν από το 13888 και του πρότειναν το OTE TV full pack 12 μήνη δέσμευση στα 20 με δωρεάν εγκατάσταση

Αυτό είναι πρωτόγνωρο.Κι εμένα λήγει καλοκαίρι 2019 αλλά δεν είχα τέτοια κρούση.Βασικά πάντα παίρνω εγώ και κάνω φασαρία....

Τι γίνεται ρε παιδιά; Λήγω 28/10 με full pack στα 25 . Πήρα και ρώτησα για τη διακοπή και μου λένε να καλέσω στις 20/10. Δεν θέλω να διακόψω αλλά λέω να ρισκάρω τη διακοπή ώστε να προτείνουν 22 ...το 20 που το βρίσκετε θα γάλα να ξερά...

Είχα κάνει το πρόγραμμα πέρσι για 15 το full pack για 1 έτος σε συνδυασμό με ΟΤΕ σταθερή με 23,50 (Σύνολο 38,50 ). Με πήραν τηλέφωνο χθες για ανανέωση με 20 το cosmote tv. Εγώ τους γείωσα.... Θα φανεί ορθώς ή όχι...

Όσες περισσότερες οι διακοπές (ή καλυτερα, οι μη ανανεώσεις), τόσο καλυτερες τιμές-προσφορές θα παίρνουν οι χρήστες.

Στην παρούσα φάση, είναι ξεκάθαρο ότι η κοσμοτε χαμηλώνει τις προσφορές της, αφού βλέπει ότι την παίρνει να το κάνει... Μέχρι πάλι υπαρξει καμπή, που θα χαλαρώσει την πολιτική της.

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος. Χωρίς να υπάρχει σταθερή σύνδεση υπάρχει κάποια προσφορά στο full pack και αν χρειάζεται να πληρώσει εξοπλισμό και τοποθέτηση? Υπάρχει καμιά έκπτωση για τους άνω των 65 ετών; Ρωτάω για τον πεθερό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.