Την έπαιρναν τόσα χρόνια χωρίς διαγωνισμούς λόγω φιλιών με το Μπερτομεου αυτό πλεον άλλαξε όποτε θα δούμε μετά το 23 πως θα διαμορφωθει το σκηνικό.Η ευρωλιγκα είναι και του χρόνου στην νόβα. Από 23 και μετά οπότε από του χρόνου δεν μπορεί να παρει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Και γενικά δυσκολα να την παρει γενικώς. Η United Group στα Βαλκάνια την έχει παρα πολλα χρόνια όπως την είχε η νοβα μέχρι τώρα. Απ όσο θυμάμαι την είχαν παρει χωρίς καν να διεξαχθεί διαγωνισμός επειδή είχαν ενεργοποιήσει προωρες ρήτρες κάτι τέτοιο. Όποτε αν γίνει κάτι παρόμοιο δεν θα υπάρξει καν διεκδίκηση. Βέβαια με την φυγή Μπερτομεου δεν ξέρω τι θα προκυψει
Κι εγω ολες τις φορες που εχω ανανεωσει τα τελευταια χρονια και το ζητουσα παντα το αρνιοντουσαν.Ειναι η πολιτικη της εταιριας οπου δεν δινει πανω απο ενα 12μηνο.Ανανέωσα σήμερα στην ίδια τιμή 20 ευρώ το συμβόλαιο μου έληγε 19/12 ζήτησα 24μηνο συμβόλαιο αλλά το αρνήθηκαν
Κάνε αίτηση διακοπής λογικά έτσι θα στο δώσουν 20 ευρώΣυγγνώμη εγώ που είμαι τόσα χρόνια συνδρομητης στην cosmote μόλις μου έκαναν πρόταση για 25.75 τον μήνα και νευρίασα και του είπα θα το σκεφτώ. Είναι δυνατόν από 22.75 να ανεβαίνουν κιόλας έχοντας χάσει τόσα πρωταθλήματα ?
Μη δεχτείς πάνω από 20€. Τόσο δίνουν το sports pack και φθηνότερα.Από 18,5 ευρώ το sport pack (περσινη ειδική προσφορά) που λήγει, η νέα πρόσφορά για ανανέωση ανεβαίνει στα 24,5 ευρώ. Αυξήθηκαν λένε η τιμή από Οκτώβριο λόγω ανανέωσης του προγράμματος!
Να τπυς πω δηλαδη οτι θελω μονο τα αθλητικα;Ποσο βγαινει αυτο;Γιατι μου ειπαν οτι βγαινει στα ιδια,25,90€ δηλαδη καθως το φουλ ειναι 27 κατι αλλα και καλα για μενα το φουλ ειναι 25,90Βάλε μόνο το αθλητικό μέχρι το Μάιο και μετά θα σε παρακαλάνε.. Τι είναι αυτοί ρε;
Από ότι βλέπω στο site το sport pack το έχει 22.73€ "προσφορά".Μια χαρά μας κάνουν και τη χάρη δηλαδή σαν να λένε,να παζαρεύουμε μήπως πάρουμε μια αξιόλογη τιμή για υποβαθμισμένη υπηρεσία.Να τπυς πω δηλαδη οτι θελω μονο τα αθλητικα;Ποσο βγαινει αυτο;Γιατι μου ειπαν οτι βγαινει στα ιδια,25,90€ δηλαδη καθως το φουλ ειναι 27 κατι αλλα και καλα για μενα το φουλ ειναι 25,90
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω
Του πηρα ξανα τωρα,παλι λενε το ιδιο,δεν μπορπυμε να κανουμε κατι
Τους λεω ειναι δυνατον να ανεβαινει το παγιο;Αντε να μεινει το ιδιο
Δεν ειναι τα 3€ επιπλεον ειναι το γαμωτο
Μου λεει μετα η κοπελα αν θελετε περιμενετε μεχρι τελος του μηνα και να ξαναπαρω τηλ μηπως υπαρχει κατι καλυτερο,αλλιως αν θελετε καντε διακοπη μου λεει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.