Προσφορά Cosmote TV

Ανανέωσα σήμερα στην ίδια τιμή 20 ευρώ το συμβόλαιο μου έληγε 19/12 ζήτησα 24μηνο συμβόλαιο αλλά το αρνήθηκαν

Η ευρωλιγκα είναι και του χρόνου στην νόβα. Από 23 και μετά οπότε από του χρόνου δεν μπορεί να παρει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Και γενικά δυσκολα να την παρει γενικώς. Η United Group στα Βαλκάνια την έχει παρα πολλα χρόνια όπως την είχε η νοβα μέχρι τώρα. Απ όσο θυμάμαι την είχαν παρει χωρίς καν να διεξαχθεί διαγωνισμός επειδή είχαν ενεργοποιήσει προωρες ρήτρες κάτι τέτοιο. Όποτε αν γίνει κάτι παρόμοιο δεν θα υπάρξει καν διεκδίκηση. Βέβαια με την φυγή Μπερτομεου δεν ξέρω τι θα προκυψει
Την έπαιρναν τόσα χρόνια χωρίς διαγωνισμούς λόγω φιλιών με το Μπερτομεου αυτό πλεον άλλαξε όποτε θα δούμε μετά το 23 πως θα διαμορφωθει το σκηνικό.

Ανανέωσα σήμερα στην ίδια τιμή 20 ευρώ το συμβόλαιο μου έληγε 19/12 ζήτησα 24μηνο συμβόλαιο αλλά το αρνήθηκαν
Κι εγω ολες τις φορες που εχω ανανεωσει τα τελευταια χρονια και το ζητουσα παντα το αρνιοντουσαν.Ειναι η πολιτικη της εταιριας οπου δεν δινει πανω απο ενα 12μηνο.

Συγγνώμη εγώ που είμαι τόσα χρόνια συνδρομητης στην cosmote μόλις μου έκαναν πρόταση για 25.75 τον μήνα και νευρίασα και του είπα θα το σκεφτώ. Είναι δυνατόν από 22.75 να ανεβαίνουν κιόλας έχοντας χάσει τόσα πρωταθλήματα ?

• Like
Reactions: Va$ Bo$$
Συγγνώμη εγώ που είμαι τόσα χρόνια συνδρομητης στην cosmote μόλις μου έκαναν πρόταση για 25.75 τον μήνα και νευρίασα και του είπα θα το σκεφτώ. Είναι δυνατόν από 22.75 να ανεβαίνουν κιόλας έχοντας χάσει τόσα πρωταθλήματα ?
Κάνε αίτηση διακοπής λογικά έτσι θα στο δώσουν 20 ευρώ

• Like
Reactions: angelalex
Η μόνη λύση για σεβασμό στον παλιό πελάτη είναι η διακοπή. Κάθε χρόνο περνω για ανανέωση με γράφουν και λέω στείλτε το για διακοπή. Την επόμενη μέρα μου δίνουν την τιμή που είχα συν 2 ωρες προς ένα κινητό κάθε μένα γλιτώνω την κάρτα οπότε βγαίνει σχεδόν τσάμπα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν εκεί αλλιώς σε γράφουν όταν σε έχουν σίγουρο.

Είμαι πελάτης σε full triple play πακέτο της Cosmote και μόλις ανανέωσα την δορυφορική συνδρομή (full pack) η οποία έληγε αρχές του 2022, με 20 ευρώ (όσο δηλ. πλήρωνα).
Χωρίς πολλά λόγια είναι γεγονός και χωρίς την απειλή της διακοπής, ο νεαρός που με εξυπηρέτησε "μπήκε" αμέσως στο πνεύμα μου και σχεδόν μου το πρότεινε μόνος του.
Μάλιστα σε μία καθ' υπερβολήν ερώτηση μου, μήπως σε εμάς τους παλαιούς συνδρομητές υπήρχε κάποιο παραθυράκι για τιμολόγηση στα 18 ευρώ (όπως στο παρελθόν),
απλά χαμογέλασε και αρνήθηκε ευγενικά. Επίσης σε ερώτημα μου εάν μπορει η δέσμευση τιμής να ισχύσει για 24μηνο, μου απάντησε ότι επειδή όλα είναι ρευστά, ισχύει το 12μηνο.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Είμαι σε "full" πακέτο τηλεφωνίας - VDSL & TV με την NOVA.

Διερευνώ την περίπτωση Cosmote Sports (μόνο αθλητικά, καθόσον έχοντας και NETFLIX είναι περιττά τα κανάλια cinema).

Σε ποια τιμή διαπραγματεύεται κάποιος το πακέτο Sport (πέραν των 22,75 που αναφέρεται στο site?)

Εγω εκανα χτες ανανεωση στο cinema pack του ΟΤΤ,στην ιδια τιμη που εχω σημερα στα 13,65 ευρω/μηνα για ενα χρονο,μεσα απο το myCosmote app (ειχε βγαλει ενα banner).Σημερα που με πηραν για επιβαιβεωση μου ειπαν οτι ο χρονος θα μετρει απο σημερα κι οχι απο την ληξη του τρεχοντος συμβολαιου που ειναι 13/1/22.

Από 18,5 ευρώ το sport pack (περσινη ειδική προσφορά) που λήγει, η νέα πρόσφορά για ανανέωση ανεβαίνει στα 24,5 ευρώ. Αυξήθηκαν λένε η τιμή από Οκτώβριο λόγω ανανέωσης του προγράμματος!

Από 18,5 ευρώ το sport pack (περσινη ειδική προσφορά) που λήγει, η νέα πρόσφορά για ανανέωση ανεβαίνει στα 24,5 ευρώ. Αυξήθηκαν λένε η τιμή από Οκτώβριο λόγω ανανέωσης του προγράμματος!
Μη δεχτείς πάνω από 20€. Τόσο δίνουν το sports pack και φθηνότερα.

Ότι να ΄ναι κι όπως βρουν.
Είχα full pack δορυφορική με 22 ευρώ που έληξε. Με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά 22,75 ευρώ με 1 χρόνο δέσμευση.
Αρνήθηκα. Η τιμή συνέχισε με 22 ευρώ παρότι είχε λήξει το συμβόλαιο.
Μετά από 1 μήνα μου έστειλαν SMS στο κινητό αν με ενδιαφέρει προσφορά 20 ευρώ full pack να καλέσω στο 13888.
Ανανέωσα 20 ευρώ τελική full pack για ένα χρόνο.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους
Εχω cosmote σταθερό,Ίντερνετ και cosmote tv μεσω δορυφορουσΣτο cosmote tv full pack πλήρωνα μέχρι τώρα 22,75.
15/2 λήγει το 12μηνο όποτε είδα στην εφαρμογή στο κινητό ότι μου έβγαλε προσφορά να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με 25,90€
Πηρα τηλέφωνο στο 13888 και φυσικά τα άκουσε η κοπέλα…Της λέω,είναι δυνατόν 10 χρόνια συνδρομητής αντί να μειώνεται η έστω να μένει ίδιο το πάγιο,μου το αυξάνετε;;;Η νόβα έχει 23€ το Eon+ και εσείς χασατε Αγγλία και ανεβάζετε την τιμή;Μου λέει κανονικά είναι 27κατι αλλά για εσας είναι 25,90
Τι είναι αυτά ρε παιδιά;Δεν είναι τα 3€ παραπάνω,είναι το γαμωτο σε αυτή την περίπτωση…Τι πράγματα είναι αυτά;Τι μπορώ να κάνω;Έχει κάποιος καλύτερη προσφορά σε full pack;

Βάλε μόνο το αθλητικό μέχρι το Μάιο και μετά θα σε παρακαλάνε.. Τι είναι αυτοί ρε;

• Like
Reactions: valkal19
Βάλε μόνο το αθλητικό μέχρι το Μάιο και μετά θα σε παρακαλάνε.. Τι είναι αυτοί ρε;
Να τπυς πω δηλαδη οτι θελω μονο τα αθλητικα;Ποσο βγαινει αυτο;Γιατι μου ειπαν οτι βγαινει στα ιδια,25,90€ δηλαδη καθως το φουλ ειναι 27 κατι αλλα και καλα για μενα το φουλ ειναι 25,90
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω
Του πηρα ξανα τωρα,παλι λενε το ιδιο,δεν μπορπυμε να κανουμε κατι
Τους λεω ειναι δυνατον να ανεβαινει το παγιο;Αντε να μεινει το ιδιο
Δεν ειναι τα 3€ επιπλεον ειναι το γαμωτο
Μου λεει μετα η κοπελα αν θελετε περιμενετε μεχρι τελος του μηνα και να ξαναπαρω τηλ μηπως υπαρχει κατι καλυτερο,αλλιως αν θελετε καντε διακοπη μου λεει

Περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα μήπως σου δώσουν καλύτερη τιμή. Αν όχι κάνε διακοπή μετά και λογικά θα ξαναπάρουν με καλύτερη πρόταση.

Να τπυς πω δηλαδη οτι θελω μονο τα αθλητικα;Ποσο βγαινει αυτο;Γιατι μου ειπαν οτι βγαινει στα ιδια,25,90€ δηλαδη καθως το φουλ ειναι 27 κατι αλλα και καλα για μενα το φουλ ειναι 25,90
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω
Του πηρα ξανα τωρα,παλι λενε το ιδιο,δεν μπορπυμε να κανουμε κατι
Τους λεω ειναι δυνατον να ανεβαινει το παγιο;Αντε να μεινει το ιδιο
Δεν ειναι τα 3€ επιπλεον ειναι το γαμωτο
Μου λεει μετα η κοπελα αν θελετε περιμενετε μεχρι τελος του μηνα και να ξαναπαρω τηλ μηπως υπαρχει κατι καλυτερο,αλλιως αν θελετε καντε διακοπη μου λεει
Από ότι βλέπω στο site το sport pack το έχει 22.73€ "προσφορά".Μια χαρά μας κάνουν και τη χάρη δηλαδή σαν να λένε,να παζαρεύουμε μήπως πάρουμε μια αξιόλογη τιμή για υποβαθμισμένη υπηρεσία.

Ζήτα διακοπή και θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά (εμένα πριν 1 μήνα, μετά από αίτηση διακοπής μου το άφησαν όσο πλήρωνα και πριν, δλδ 20 ευρώ). Στην χειρότερη περίπτωση κάνεις μηνιαία πακέτα μέχρι τον Μάιο με 29 το μήνα και βλέπεις πάλι τι θα κάνεις τον Αύγουστο (το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς είναι νεκρό αν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά). Αν πάρει περισσότερες ελληνικές ομάδες λογικά η τιμή στην καλύτερη θα μείνει ίδια. Αν δεν πάρει, χάνοντας και την Πρεμιερ, η τιμή της συνδρομής λογικά θα πέσει.