Cosmote tv μέσω ιντερνετ με boxaki.Αυτο που λες δεν το ξερω για την καθυστέρηση αλλά μόνο που δεν έχεις πιάτα καλώδια τρυπες κτλ κτλ και το πας παντου ειναι εξυοηρετικο.Ναι αυτό κάνε γιατί συμφέρει κατά ουσία πληρώνεις 15€ το full pack εάν σκεφτείς οτι σου αφαιρούν 5€ απ'το κινητό καθε μήνα αλλά είναι για 12 μήνες αυτή η έκπτωση.Απο καταστημα η απ'το 13888 δεν υπάρχει.Αυτο το τηλέφωνο που σου έστειλα είναι το τμήμα προσφορών της cosmote.ευχαριστώ για την απάντηση.
έχω συμβόλαιο cosmote σε ισχύ στο κινητό.
από δορυφόρο εβαλες ή μέσω ιντερνετ; δεν ξερω τι να κανω.. ποιο/α είναι το κριτήριο επιλογής;
έχω ακούσει ότι από internet έχει αρκετή καθυστέρηση και είναι λίγο σπάσιμο αυτό στα αθλητικά..
Κοίτα δεν ξέρω εάν ισχυει αυτή η προσφορα για δορυφορικό σε αυτή την τιμή.Γενικα βλέπω ότι η Cosmote στρέφεται ποιο πολυ στο streaming πλέον και όχι τοσο στο δορυφορικό.Ισως το πακετο να είναι ποιο ακριβο με δορυφορικό full pack.Επισης αυτό που λες για την εφαρμογή στην τηλεόραση το καλό είναι ότι δεν έχει συμβόλαιο και οπότε θες το σταματάς.Το κακό είναι ότι το full pack τον μήνα το δίνουν 29€ πιστευω οτι αξίζει το Cosmote tv μέσω ιντερνετ.Ok κατάβα..
Βασικά στο σπίτι που μένω υπάρχει καλωδίωση και πιάτο από τον προηγούμενο που είχε cosmote tv..
Επίσης έχω Sony Android TV που μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της Cosmote. Χρειάζεται αναγκαστικά το box?
Επομένως όλες οι επιλογές είναι εφικτές απλά ψάχνω την καλύτερη..
Ok κατάβα..
Βασικά στο σπίτι που μένω υπάρχει καλωδίωση και πιάτο από τον προηγούμενο που είχε cosmote tv..
Επίσης έχω Sony Android TV που μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της Cosmote. Χρειάζεται αναγκαστικά το box?
Επομένως όλες οι επιλογές είναι εφικτές απλά ψάχνω την καλύτερη..
Γινεται, σε αλλες τρεις συσκευες, αλλα μονο η μια αθλητικα. Σημερα μου το ειπανΤο καλό είναι πως αν κάνεις δορυφορικό θα μπορείς να βλέπεις τα αθλητικά κανάλια και στην τηλεόραση με τον αποκωδικοποιητή αλλά και σε άλλη μέσω εφαρμογής ταυτόχρονα. Κάτι που δεν γίνεται με την ιντερνετική σύνδεση.
Γινεται, σε αλλες τρεις συσκευες, αλλα μονο η μια αθλητικα. Σημερα μου το ειπαν
Ποιο πακέτο έβαλες;Σήμερα πάντως έβαλα Cosmote TV , χωρίς αθλητικά, με 5€ επιπλέον απλώς νέο συμβόλαιο για 24 μήνες. Έτσι κι αλλιώς Οκτώβριο είχα έρθει Cosmote, οπότε μικρό το κακό.
Τιμές καταλόγου. Είχα 200αρα με 52€ και τώρα το entertainment με 57€. Απλώς όταν έβαλα την 200αρα , λόγω φορητότητας από Νόβα με έδωσαν κάτι δωροεπιταγες Γερμανός, έκπτωση στον 1ο λογαριασμό λεπτά σε 2 καρτοκινητα κτλ.Ποιο πακέτο έβαλες;
Της cosmote είναι ελαφρώς καλύτερο αλλά δεν θα δεις διαφορά.Τιμές καταλόγου. Είχα 200αρα με 52€ και τώρα το entertainment με 57€. Απλώς όταν έβαλα την 200αρα , λόγω φορητότητας από Νόβα με έδωσαν κάτι δωροεπιταγες Γερμανός, έκπτωση στον 1ο λογαριασμό λεπτά σε 2 καρτοκινητα κτλ.
Ρώτησα και αλλού, έχω το mi box s. Αυτό που δίνει η cosmote είναι καλύτερο? Ή δεν θα δω διαφορά?
Εδώ εμάς φίλε μας το δίνουν 26€,ανανέωσε μην το μετανιώσουνσε λιγες μερες ληγει η cosmote tv εχει πετυχει κανεις κατι καλυτερο απο τα 20 ευρω ?
Αυτό που λέει ο φίλος είναι απ'το τμήμα προσφορων τόσο μου το έδιναν το cinema pack και εμένα αλλά έβαλα το full pack.Σήμερα πάντως έβαλα Cosmote TV , χωρίς αθλητικά, με 5€ επιπλέον απλώς νέο συμβόλαιο για 24 μήνες. Έτσι κι αλλιώς Οκτώβριο είχα έρθει Cosmote, οπότε μικρό το κακό.
Να δω τι θα βλέπεις στην Cosmote τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά οκ ο καθένας με τις ανάγκες του. Θα ναι ακριβή η cosmote στα 50 ευρώ για αυτά που θα προσφέρει. Αν ήταν στα 40 ευρώ θα το συζητούσα. Περιμένω να πάει Μαης που λήγει το full pack, να την διακόψω και να κάνω φορητότητα και τα δύο σταθερά που έχω.Εγώ πάντως μετά από ένα συντομο περασμα από το Eon επέστρεψα με χίλια στην Cosmote Tv σήμερα.Μαζι με Ιντερνετ 50αρι 49.90€/μηνα+ 5€ έκπτωση στο κινητό μου.
Ναι αλλά τουλάχιστον εκεί έχω και την επιλογή να το διακόψω αν θέλω. Πόσο είπαμε ότι είναι η ρήτρα στην eon; Άστο καλύτερα. Για αυτό μάλλον δεν πάει και τόσο καλά από συνδρομητές. Τυχεροί όσοι πληρώνουν κάτω από 25 ευρώ το full pack στη cosmote.Να δω τι θα βλέπεις στην Cosmote τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά οκ ο καθένας με τις ανάγκες του. Θα ναι ακριβή η cosmote στα 50 ευρώ για αυτά που θα προσφέρει. Αν ήταν στα 40 ευρώ θα το συζητούσα. Περιμένω να πάει Μαης που λήγει το full pack, να την διακόψω και να κάνω φορητότητα και τα δύο σταθερά που έχω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.