Δεν λεει με φορο κτλ25€ τελική τιμή με φόρο πρέπει να σου λέει.
Ναι δεν λεει τιποτα.Πηρα τηλ και μου ειπαν ειναι τελικη τιμη και με φπα και με φοροΑν πατήσεις πάνω δεν το εξηγεί; Χλωμό
Ναι ναι...δεν θα βάλουμε Cosmote Tv για να δούμε την καψούρα μας (αγαπημένη ομάδα) και Champions League, για να δούμε στο Disney+ Μίκυ Μάους και Home Alone του 1990....Με 25 ευρώ το μήνα παίρνεις Disney+, Netflix & Amazon Prime, εσείς θα βάλετε Cosmote TV απλά για να βλέπετε 1 φορά τη βδομάδα, άντε 2 , μπάλα; Δεν έχει τίποτε άλλο! Κανείς τους!! Πάτε σε φίλο σας να το διασκεδάσετε κιόλας, μη τρελαθούμε με τις τιμές που ζητούν!!
Ας προσθέσουν περιεχόμενο, ας φτιάσουν την ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα και μετά ας ζητήσουν. Βλέπεις Disney+ σε Dolby Vision και σου πέφτουν τα σαγόνια από ήχο και εικόνα!!!
Τι σχεση το περιεχομενο μιας συνδρομητικης τηλεορασης με το νετφλιξ-disney+ κτλΜε 25 ευρώ το μήνα παίρνεις Disney+, Netflix & Amazon Prime, εσείς θα βάλετε Cosmote TV απλά για να βλέπετε 1 φορά τη βδομάδα, άντε 2 , μπάλα; Δεν έχει τίποτε άλλο! Κανείς τους!! Πάτε σε φίλο σας να το διασκεδάσετε κιόλας, μη τρελαθούμε με τις τιμές που ζητούν!!
Ας προσθέσουν περιεχόμενο, ας φτιάσουν την ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα και μετά ας ζητήσουν. Βλέπεις Disney+ σε Dolby Vision και σου πέφτουν τα σαγόνια από ήχο και εικόνα!!!
"bandwith", "mps" όντως δύσκολο να καταλάβουμε τι σημαίνει.... Άστο θα μείνω στην καψούρα μου και στους αγώνες......Η συνδρομητική τηλεόραση είναι αυτό ακριβώς που λέει, πληρώνεις συνδρομή για να έχεις κάποιο αξιοπρεπές περιεχόμενο, όχι για να βλέπεις 1 αγώνα τη βδομάδα λογω της καψούρας! Με ομάδες ε διαλογής! Και εκτός Ευρώπης. Και μια χαρα εχει το mega 1 αγώνα, το να κανεις ζαπιγκ σε 10 λίγο από όλα Δε δειχνει φίλαθλο ομάδας αλλά serfer!
Από τη στιγμή που το περιεχόμενο ειναι σαν τις ταινίες της βουλής απλά δε θα το βάλω. Και παω στοιχοιμα οτι τα αρρωστάκια απο καποια ομαδα ,υποβρύχιο, όπως οι Ελληνικές που πάτωσαν , έχουν πειρατικό δέκτη. Και βλεπουν disney+ σε laptop! Αλλιως θα καταλάβαιναν τι σημαινει bandwith 34 και 40 mps και τι dolby vision.
Γίνε εσύ συνδρομητής πρώτα και κάλεσε την επόμενη και πες δεν έχω Smart TV και βλέπω καταργήθηκε το replay στο δορυφορικό....κλπ κλπ... θα στο δώσουν.....Καλησπέρα σας,
Γνωρίζετε αν το cosmote box δωρεάν για 1 χρόνο για On demand περιεχόμενο το λαμβάνουν και νέες συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή δίνεται μόνο σε παλαιούς συνδρομητές?
ουμε Cosmote Tv για να δούμε την καψούρα μας (αγαπημένη ομάδα) κ
Ακριβώς. Το δίνουν για ένα χρόνο δωρεάν αν πεις δεν έχω smart tv. Εγώ προσωπικά δύσκολα θα αποχωριστώ τον δορυφόρο. Ειδικά μετα τα χάλια του Ant1+ και EONΓίνε εσύ συνδρομητής πρώτα και κάλεσε την επόμενη και πες δεν έχω Smart TV και βλέπω καταργήθηκε το replay στο δορυφορικό....κλπ κλπ... θα στο δώσουν.....
Έτσι είχαν κάνει και σε εμένα, πάλι καλά επικοινώνησα την ίδια μέρα ξανά και μου ανανέωσαν το συμβόλαιο. Γενικά πρέπει κάναν μήνα πριν τη λήξη να ζητάς ανανέωση γιατί στροφάρουν αργά στον ΟΤΕ.Επικοινωνία με 13888 στις 12/11 γιατί στις 15/11 έληγε και δε με είχαν ενοχλήσει για διακοπή. Στις 16/11 επικοινωνούν από τμήμα διακοπών και μου κάνουν πρόταση 20€ για ένα χρόνο το φουλ και με ενημερώνουν ότι θα λάβω στο mail την ίδια μέρα το συμβόλαιο. Περνάνε 3 μέρες τίποτα. Επικοινωνώ με 13888 μου λενε δε βλέπουμε κάτι, κάνω νέα αίτηση για διακοπή. Επικοινωνούν στις 26/11 μαζί μου και μου λένε δε βλέπουμε τη προηγούμενη προσφορά αυτό που μπορούμε να σας κάνουμε είναι 25€ το μήνα και 2 μήνες δωρεάν. Λέω δε μαμιεται τα ίδια λεφτά βγαινει περίπου, αλλά στείλε μου επιτόπου το νέο συμβόλαιο. Ναι αμέσως. Ακόμη περιμενω. Αύριο πάω για νέο αίτημα διακοπής χωρίς αντιπρόταση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.