Προσφορά Cosmote TV

Θα έπρεπε να σε καλέσουν ναι αλλά πλέον μπορεί και ο εκπρόσωπος να κάνει διακοπή. Μάλλον αυτό έκανε

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: είχε λήξει το συμβόλαιο της streaming TV και έκανα αίτηση για διακοπή. Με πήρανε από το 13888 μου προτείναμε 28€ το μήνα, αρνήθηκα και μου την απενεργοποίησανε άμεσα. Δε θα έπρεπε να με καλέσει το τμήμα διακοπών η γίνεται μετά αυτό?
Σπάνιο αλλά.....την πάτησες...... Εντύπωση μου κάνει πάντως πόσο εύκολα στο έκοψαν.......

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: είχε λήξει το συμβόλαιο της streaming TV και έκανα αίτηση για διακοπή. Με πήρανε από το 13888 μου προτείναμε 28€ το μήνα, αρνήθηκα και μου την απενεργοποίησανε άμεσα. Δε θα έπρεπε να με καλέσει το τμήμα διακοπών η γίνεται μετά αυτό?
Η διακοπη δεν ενεργοποιειται αμεσα αυτη καθ΄αυτη. Απλα πιστοποιησες επι της ουσιας, οτι θες να διακοψεις, εφοσον δε τα βρηκες με το εμπορικο. Το αιτημα σου παει στο τμημα διακοπων και απο κει γινεται η διακοπη οριστικα.

Παιδιά αν κανω εξαρχής σύνδεση streaming cosmote θα μου το χρεώνουν και μένα μετά το χρόνο η όχι

Τελειώνει το συμβόλαιο μου στις 11/ 04 και η προσφορά στο app ήταν στα 25 ευρώ, με συνοπικτικές διαδικασίες ζήτησα διακοπή. Την επομένη με πήραν και μου το έδωσαν στα 22€ full δορυφορικο με θεαση και σε αλλες 3 συσκευες, μέσω του box.

Το συμβόλαιό μου (ott) λήγει 23/07. Πληρώνω 25€ και μου εμφάνισε σήμερα ανανέωση στο app στα ίδια για 12 μήνες. Πολύ νωρίς δεν με θυμήθηκαν; Κουλό δεν είναι;;

Το συμβόλαιό μου (ott) λήγει 23/07. Πληρώνω 25€ και μου εμφάνισε σήμερα ανανέωση στο app στα ίδια για 12 μήνες. Πολύ νωρίς δεν με θυμήθηκαν; Κουλό δεν είναι;;

Το ίδιο ακριβώς σε εμένα και έναν φίλο μου . Τα συμβόλαια μας έληγαν Ιούνιο και Ιούλιο αντίστοιχα και λήξη συμβολαίου μας εμφανίστηκε για Απριλιο . Βάλε και στη συζήτηση ότι η Nova έκανε πρόταση για τα δικαιώματα της ΑΕΚ , ότι λήγουν και σε άλλες ομάδες της Super League , πχ Παναθηναϊκός , και θα καταλάβεις τους λόγους ….

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: durruti
Ανέκαθεν ανανέωση μπορούσες να κάνεις μέχρι και 3 μήνες πριν τη λήξη.

Νομίζω εαν ψάξεις στο internet θα βρείς καλύτερες προσφορες π.χ. Νοva αλλά πάλι να κοιτάξεις καλά το μετά τι θα πληρώσεις

Όσοι πάρουν διάρκειας για την ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο θα έχει και δώρο 3 μήνες COSMOTE TV Full Pack (Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου. Το πάγιο μετά την πάροδο 3 μηνών είναι 28€/μήνα και αφορά 24μηνη δέσμευση)

• Like
Reactions: Epistimonas
Όσοι πάρουν διάρκειας για την ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο θα έχει και δώρο 3 μήνες COSMOTE TV Full Pack (Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου. Το πάγιο μετά την πάροδο 3 μηνών είναι 28€/μήνα και αφορά 24μηνη δέσμευση)
Παντως για μένα 28€/μήνα και 24μηνη δέσμευση δεν θεωρείται προσφορά...

Επειδή έχω μπερδευτεί άμα κάνεις σύνδεση στο δορυφορικό πακέτο, σου δίνει την δυνατότητα και για σύνδεση με tv box

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή έχω μπερδευτεί άμα κάνεις σύνδεση στο δορυφορικό πακέτο, σου δίνει την δυνατότητα και για σύνδεση με tv box

Ναι
Χωρις αυτην την δυνατοτητα το δορυφορικο θα ηταν ουσιαστικα αχρηστο αφου του εχουνε κοψει replay και ondemand

• Like
Reactions: npaolo1970
Θα με τρελάνουν, πήγα σε ένα κατάστημα oteshop για να παραγγείλω το δορυφορικό πακέτο και μου λένε πως δεν υποστηρίζει replay tv

Θα με τρελάνουν, πήγα σε ένα κατάστημα oteshop για να παραγγείλω το δορυφορικό πακέτο και μου λένε πως δεν υποστηρίζει replay tv

Έτσι είναι όντως. Replay βλέπουμε μέσω της εφαρμογής της Cosmote.

Έτσι είναι όντως. Replay βλέπουμε μέσω της εφαρμογής της Cosmote.
Συμφωνώ αλλά άμα επιλέξεις δορυφορικό δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή της cosmote

Τελικά βρήκα άκρη σε ένα κατάστημα Γερμανός άμεση εξυπηρέτηση αντίθετα από τα καταστήματα τις oteshop

• Like
Reactions: Mike2010
Πόσο πάει το φουλ πακ άμα κάνεις αίτημα διακοπης σε δορυφορικό ;;

Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk