Σπάνιο αλλά.....την πάτησες...... Εντύπωση μου κάνει πάντως πόσο εύκολα στο έκοψαν.......Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: είχε λήξει το συμβόλαιο της streaming TV και έκανα αίτηση για διακοπή. Με πήρανε από το 13888 μου προτείναμε 28€ το μήνα, αρνήθηκα και μου την απενεργοποίησανε άμεσα. Δε θα έπρεπε να με καλέσει το τμήμα διακοπών η γίνεται μετά αυτό?
Η διακοπη δεν ενεργοποιειται αμεσα αυτη καθ΄αυτη. Απλα πιστοποιησες επι της ουσιας, οτι θες να διακοψεις, εφοσον δε τα βρηκες με το εμπορικο. Το αιτημα σου παει στο τμημα διακοπων και απο κει γινεται η διακοπη οριστικα.Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: είχε λήξει το συμβόλαιο της streaming TV και έκανα αίτηση για διακοπή. Με πήρανε από το 13888 μου προτείναμε 28€ το μήνα, αρνήθηκα και μου την απενεργοποίησανε άμεσα. Δε θα έπρεπε να με καλέσει το τμήμα διακοπών η γίνεται μετά αυτό?
Το συμβόλαιό μου (ott) λήγει 23/07. Πληρώνω 25€ και μου εμφάνισε σήμερα ανανέωση στο app στα ίδια για 12 μήνες. Πολύ νωρίς δεν με θυμήθηκαν; Κουλό δεν είναι;;
Παντως για μένα 28€/μήνα και 24μηνη δέσμευση δεν θεωρείται προσφορά...Όσοι πάρουν διάρκειας για την ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο θα έχει και δώρο 3 μήνες COSMOTE TV Full Pack (Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου. Το πάγιο μετά την πάροδο 3 μηνών είναι 28€/μήνα και αφορά 24μηνη δέσμευση)
Επειδή έχω μπερδευτεί άμα κάνεις σύνδεση στο δορυφορικό πακέτο, σου δίνει την δυνατότητα και για σύνδεση με tv box
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι όντως. Replay βλέπουμε μέσω της εφαρμογής της Cosmote.Θα με τρελάνουν, πήγα σε ένα κατάστημα oteshop για να παραγγείλω το δορυφορικό πακέτο και μου λένε πως δεν υποστηρίζει replay tv
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ αλλά άμα επιλέξεις δορυφορικό δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή της cosmoteΈτσι είναι όντως. Replay βλέπουμε μέσω της εφαρμογής της Cosmote.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.