Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Άρα λες να μην υπογράψω? Δεν αξίζει η προσπάθεια ? Έστω και αν δεν λάβω αντιπροσφορα δεν μπορώ να παραμείνω στον ΟΤΕ?

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ πάντως που ρώτησα αν θέλω να διακοψω το ΟΤΕ TV το οποίο λήγει σε 4 μηνες το 12μηνο, μου ειπαν οτι θα πληρωσω κανονικα τους υπολοιπους μηνες. Είχα πάρει δώρο τους πρωτους 2 μηνες οπότε η 12μηνη δέσμευση μετραει μετα τους 2 μηνες. Δηλαδή συνολικά πρεπει να παραμείνω 14 μηνες στο ΟΤΕ TV.

Πρεπει να πάρεις την cyta να ζήτησεις υπαναχώρηση και τον ΟΤΕ να μην γίνει αποδεκτή η φορητότητα.

με πηρανε τηλεφωνο σημερα απο τον ΟΤΕ για να παω στο full pack+pvr+αναγνωριση+τηλ/ιντερνετ(24)+60λεπτα κινητα στα 50.80 ευρω
το πεναλτυ εχει πεσει εαν φυγω απο νοβα στα 92.68 οποτε ακομα δεν συμφέρει.... σε 2 μηνες το πεναλτυ θα ειναι 55,17 οποτε θα πλησιαζει και σεπτεμβρης ... εαν βγει και κατι καλυτερο θα ειναι σουπερ ...
πηρα προσφορα απο οτε :Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) =42,08
Βαλε το πεναλτθ 111.5 / 12 = 9.29

οποτε συνολο 42.08 + 9.29 = 51.37 οποτε σαν αλλαγη δεν αξιζει ...
και δεν ξερω τελος μεταφορας εαν υπαρχει η οχι ξεχασα να το ρωτησω ! ...
με βλεπω να μενω εκει που ειμαι

Και εμένα μου έγινε η εξής προσφορά: ίντερνετ 24άρι, αστικά, υπεραστικά, 300 λεπτά προς κινητά και ΟΤΕ TV full pack στα 42 ευρώ για ένα χρόνο.

Όταν ρώτησα τι γίνεται μετά από ένα χρόνο, μου απάντησαν ότι όλο και κάποια προσφορά θα τρέξει μέχρι τότε... Αν μου έκαναν αυτή την τιμή για πάντα, θα άλλαζα με τα χίλια, αλλά εκτιμώ ότι θα παει στα 60 ευρώ και βάλε, το δεύτερο χρόνο.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ουσιαστικά είναι 45 ευρώ τον μήνα αν συνυπολογίσουμε τα τέλη φορητότητας.
Τον ίδιο προβληματισμό έχω κι εγώ.Τώρα είμαι hol και σε λιγότερο από 2 μήνες τελειώνει το 12μηνο και αυτό που σου πρότειναν είναι αυτά που θέλω μα δεν ξέρω αν αξίζει για ένα χρόνο.

Όταν ρώτησα τι γίνεται μετά από ένα χρόνο, μου απάντησαν ότι όλο και κάποια προσφορά θα τρέξει μέχρι τότε... Αν μου έκαναν αυτή την τιμή για πάντα, θα άλλαζα με τα χίλια, αλλά εκτιμώ ότι θα παει στα 60 ευρώ και βάλε, το δεύτερο χρόνο.

Αντε να κανουν,μια μικρη μειωση στο πακετο.
Ρε γαμωτο,δεν πρεπει να το διαβαζω αυτο το νημα,οταν διαβαζω τετοιες προσφορες και εχω το OTE TV 3 μηνες,με τιμες τιμοκαταλογου...

Ουσιαστικά είναι 45 ευρώ τον μήνα αν συνυπολογίσουμε τα τέλη φορητότητας.
Τον ίδιο προβληματισμό έχω κι εγώ.Τώρα είμαι hol και σε λιγότερο από 2 μήνες τελειώνει το 12μηνο και αυτό που σου πρότειναν είναι αυτά που θέλω μα δεν ξέρω αν αξίζει για ένα χρόνο.

Ναι εχεις δίκιο ειναι και 36 ευρώ τα τέλη φορητότητας. Πάντως εντελώς λάθος η αντιμετώπιση των εκπροσώπων του ΟΤΕ, γιατί όταν του λες ότι εχεις τα κινητά με χρέωση σταθερού και σου λένε: "μα εμεις σας δίνουμε 300 ολόκληρα λεπτά προς κινητά!" ή τους ενημερώνεις ότι μετά τους 12 μήνες δεν υπάρχει η δυνατότητα να δίνεις 60 ευρώ το μήνα και σου απαντάνε ότι μπορείς να επιλέξεις το πακέτο Family Pack, αντί για Full Pack OteTV, νομίζω ότι δεν θα πείσουν πολύ κόσμο...

Επισης πλασάρουν παρά πολύ την 20% έκπτωση στη σύνδεση κινητού Cosmote.

Όχι μόνο συνδέσεις αλλά και καρτοκινητά.
Το να μεταπηδήσεις στον ΟΤΕ είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει τον 2ο χρόνο και τα τιμολόγια του είναι φωτιά.

Όχι μόνο συνδέσεις αλλά και καρτοκινητά.
Το να μεταπηδήσεις στον ΟΤΕ είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει τον 2ο χρόνο και τα τιμολόγια του είναι φωτιά.

Οταν τελειωσει ο χρονος και μεινεις ΟΤΕ,δεν μπορεις ανα πασα στιγμη,να φυγεις,χωρις δεσμευση;Πως το εννοεις;

Είμαι από τους πελάτες που θέλω να έχω μια σταθερή γραμμή και αυτά που θέλω σε καλή τιμή χωρίς να κάνω αιτήσεις φορητότητας για πλάκα.Δεν είναι τυχαίο πως ήμουν 4 χρόνια στη hol και έπειτα άλλα 3 στον ΟΤΕ.Τώρα είμαι ξανά hol, με ένα λογικό και εντός των οικονομικών μου δεδομένων τιμολόγιο και δεν θέλω να αλλάζω κάθε χρόνο εταιρία.
Αν εκμεταλλευτώ τυχόν προσφορά του ΟΤΕ και τον 2ο χρόνο δεν γίνει καλύτερη τιμή ή δεν θα έχω την τιμή που αντέχω στην τσέπη, θα αναγκαστώ να ξαναφύγω.

Πηρα τηλ στον οτε για καμια προσφορα αφου εκανα αιτημα για διακοπη στον οτε tv και μου κανανε προσφορα 3 μηνες δωρο και για τους υπολοιπους 9 μηνες στην ιδια τιμη οπως πριν. Αξιζει η να δοκιμασω παλι με απειλες οτι θα φυγω κτλ?

Κάτι καλύτερο δεν θα σου δώσουν.Άντε το πολύ κανά 5ευρω σε καρτοκινητό ή κάποια έκπτωση στο κινητό.Στο παρελθόν τη δέχτηκα και πήρα την προσφορά 2 φορές.

Ο ΟΤΕ TV ανεβάζει στροφές και στέλνει 2 τυχερούς στο MotoGP του Brno στη Τσεχία

Τους πιο γρήγορους αναβάτες του κόσμου και τους θεαματικότερους αγώνες σε δύο τροχούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά 2 τυχεροί που θα ταξιδέψουν στο Brno της Τσεχίας για τους αγώνες του MotoGP, μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει ο ΟΤΕ TV αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.

Ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, ο ΟΤΕ TV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα το MotoGP στην Ελλάδα, προσφέρει στο νικητή του διαγωνισμού και ένα ακόμη άτομο ένα 3ήμερο ταξίδι στο Brno της Τσεχίας, όπου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά τα δοκιμαστικά και τον αγώνα του MotoGP που θα διεξαχθούν στις 16 και τις 17 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Brno, ο νικητής και ο συνοδός του θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο του paddock, όπου βρίσκονται οι μηχανές, οι οδηγοί και τα τεχνικά επιτελεία, αλλά και να απολαύσουν μία αποκλειστική επίσκεψη στο pit box της ομάδας Pramac Ducati για να δουν τις μηχανές από πολύ κοντά.

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα MOTOGP στο 19129 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι, έως την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Ο ΟΤΕ TV μεταδίδει τους αγώνες του MotoGP εδώ και τρία χρόνια, προσφέροντας κορυφαίο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόσφατα ο ΟΤΕ TV ανανέωσε και για την τριετία 2015-2017 τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων, των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του MotoGP, καθώς και των αγώνων των Moto2 και Moto3, που θα μεταδίδονται αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα κανάλια OTE SPORT.

postgame.gr

Εχω κάποιο φίλο που έχει vdsl στον οτε και ενδιαφέρεται να βάλει otetv μέσω ιντερνετ.
Που να επικοινωνήσει ώστε να πάρει κάποια καλή προσφορά?
Επίσης σε αυτή την περίπτωση που δεν έχουμε φορητότητα πόσο θα καθυστερήσει, διότι τον ενδιαφέρει(λόγω μουντιάλ) να γίνει άμεσα?

Εφόσον δεν είσαι σε άλλο πάροχο, απίθανο το βλέπω να παίρνεις προσφορά για ΟΤΕ TV.

Δλδ τι επιπλέον χρέωση να περιμένει για το full πακέτο?

Last edited by a moderator:

Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να διακοψω τον ΟΤΕ TV και πήρα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω την ημερομηνία που λήγει το 12μηνο. Την αίτηση την εκανα τον 8-2013 και είχε 2 μηνες δώρο και 12μηνη δέσμευση. Στον τηλέφωνο που μίλησα μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωθεί μέχρι και 10-2014. Δηλαδή οτι η 12μηνη δέσμευση αρχίζει να μετράει μετα τους 2 μηνες που είχα δώρο. Γνωρίζει κανεις εδώ μέσα αν όντως ισχυει αυτό? Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδέα αν και τι υπεγραψα.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ισχυει.Οι 2 μηνες δωρο ειναι ξεχωριστα απο τη 12μηνη δεσμευση.

Last edited by a moderator: