Εγω εχω καταλαβει οτι το full pack απο 01/11 θα συμπεριλαμβανει ολα τα καναλια που ειχε (προφανως) + τα novasports.
Οπότε γιαυτο και η ανακοινωση το καλοκαιρι οτι τα nova sports θα ειναι δωρεαν μεχρι 31/10 κ μετα θα υπαρχει χρεωση +3 ευρω.
Ετσι τωρα κανουν μια επιθετικη πολιτικη με προσφορες ωστε να δεσμευσουν το κόσμο στο "νεο πακετο" που τα εχει όλα ωστε να παρουν και το 3ευρω με συμβολαιο πλεον.
Θεωρω δλδ οτι οι προσφορες που γινονται στους δορυφορικους που εχουνε συμβολαιο με 22 ευρω, ειναι τα 25 ευρω συμπεριλαμβανοντας και τα nova sports.
Δε βγαζει νοημα να μη συμπεριλαμβανονται, γιατι απο οτι εχω καταλαβει τα novasports δε θα ακολοθησουν τη πολιτικη του adult pack ή των εξτρα συσκευων που τα ενεργοποιουμε και τα απενεργοποιουμε οποτε θελουμε μεσω της εφαρμογης.
Θελουν να δεσμευσουν όλο το κόσμο να τα εχει συνεχεια με συμβολαιο ωστε αυτο το 3ευρω να μπει στην εταιρια βρεξει χιονισει, και οχι να τα ενεργοποιουμε εμεις οι συνδρομητες το χειμωνα και το καλοκαιρι που δεν εχει τιποτα να τα απενεργοποοιυμε και να χανουν αυτοι τα 3 ευρα..