Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

αυτη την τιμη που μπορουμε να την βρουμε?
1)Αν καλέσεις το τμήμα προσφορών και τους πείς οτι είμαι στον ΟΤΕ και σκέφτομαι να έρθω σε εσάς ποια είναι η καλύτερη προσφορά που μπορείτε να κάνετε;

2) γραφεία συνεργάτες Nova που καλόυν στα σταθερά απο μόνοι τους ή τους καλείς εσύ και σου κάνουν προσφορά. Τα τηλ τους κυκλοφορούν..

3)Αν είσαι στη nova και κάνεις φορητότητα σε ΟΤΕ (σου κάνουν και καλύτερη προσφορά)

Δεν είναι επίσημη το τονίζω αλλα την δίνουν στις παραπάνω περιπτώσεις . στην δίνουν σίγουρα αν είσαι απο ΟΤΕ .. Αν πάς απο άλλη εταιρεία και πάλι θα την δώσουν αλλά οχι 100%

τα νο 1 κ 2 τα εχω δοκιμασει...το 3 δεν μπορω γιατι δεν ειμαι στη νοβα

δεν μου το εδιναν...απο εξωτερικους συνεργατες επεμεναν οτι δεν υπαρχει τετοια τιμη και ηταν παλια προσφορα που ειχε μονο το novasports 1 και οχι ολα τα αθλητικα

εχεις καποιο τηλεφωνο που θα μου δωσουν σιγουρα αυτη την τιμη?

gia ανανεωση στης προσφορες είναι τσιγκουνηδες το πολύ κανα 2 μηνες δωρεαν ...αυτό μου ειπαν κα μενα και λακισα

παιδια οσο τα σβηνετε τα μνμ εγω θα γραφω .....δημοκρατια εχουμε...... εξαλου μπορει ο καθενας χωρεις να προσβαλη να γραφει .....
νομιζω την αληθεια λεω

Πάντως με ερωτήσεις και εγώ δεν έκανα τίποτα, το μόνο που μου δίνανε ήταν 3 μήνες δώρο στο otetv ή 6 μήνες μισή τιμή, παρόλο που τους έλεγα ότι θα φύγω και από το double play. Μετά από αυτό έκανα μια αίτηση στη cyta που το έχει 22 το double play και στην αλλαγή παρόχου με κάλεσαν δίνοντας τα πάντα με 35 και δωροεπιταγή και εκπτώσεις στο κινητό και καλύτερο προγράμμα.
Τι να πω, θέλει πίεση και επιμονή.

και μένα μου κάνανε προσφορά 6 μήνες μισή τιμή για να παραμείνω

θα πάω στα 36 περίπου το μήνα (για τους 1ους 6 μήνες) με ταυτόχρονη υποβάθμιση της ταχύτητας στα 4Mbps

θα κάνω υπομονή μέχρι να λήξουν όλες οι δεσμεύσεις κια να κάνω αίτηση φορητότητας, αλλιώς δε βλέπω φως...

Απο Hol σε ΟΤΕ 24 adsl 4 ώρες σε αστικά και υπεραστικά και full pack 24τραμινο στα 35 ευρώ.Απο ΟΤΕ shop.ειναι καλα;

Μου εκαναν προταση πριν λιγο καιρο για 24 mpbps, αστικα-υπεραστικα + 30' λεπτα προς κινητα + ΟΤΕ TV full pack με 35,85. Ωστοσο δεν μου εκαναν κατι καλυτερο για το πιατο και την εγκατασταση... Δηλαδη, 49+50 ακομα. Ζητησα δωρο το πιατο, αλλα τιποτα. Τελικα, το προχωρησα και το 2play μου εχει ενεργοποιηθει. Σημερα, εκαναν προσφορα για τον φιλο μου με ακριβως τις ιδιες υπηρεσιες και παγιο, αλλα δωρεαν εξοπλισμο και εγκατασταση. Εν τω μεταξυ ειμαστε και οι δυο HOL. Δεν ειναι να πεις οτι ειχε Forthnet, που θελουν να την χτυπησουν και δινουν κατι καλυτερο.

Τους πηρα και τους το ειπα, αλλα λενε οτι δεν επιτρεπεται απο το συστημα να γινει κατι καλυτερο... και πως γινεται προσφορα σε καποιους συγκεκριμενους επιλεκτικα.

Τι μου προτεινετε να κανω; Πως να το χειριστω μηπως και παρω κατι καλυτερο για τον εξοπλισμο;

Απο Hol σε ΟΤΕ 24 adsl 4 ώρες σε αστικά και υπεραστικά και full pack 24τραμινο στα 35 ευρώ.Απο ΟΤΕ shop.ειναι καλα;
φιλε τους πηρες εσυ κ ζητησες προσφορα η σε πηραν αυτοι ?

εγινε αμεσως η προσφορα η προηγηθηκε "παζαρι"?σε ρωταω γιατι μαλλον παω κ εγω για οτε απο hol

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

φιλε "apostolis89" μετα απο ποσο καιρο ενεργοποιηθηκε το doubleplay του οτε?ενεργοποιηθηκε κ η otetv αμεσα?

εγινε αμεσως η προσφορα η προηγηθηκε "παζαρι"?σε ρωταω γιατι μαλλον παω κ εγω για οτε απο hol

φιλε "apostolis89" μετα απο ποσο καιρο ενεργοποιηθηκε το doubleplay του οτε?ενεργοποιηθηκε κ η otetv αμεσα?

Οχι απλα πήγα εκεί και μου είπαν αυτά.χωρις παζάρια.

Το 2play ενεργοποιηθηκε σε λιγοτερο απο εβδομαδα. Μου ειχαν πει οτι πρεπει να γινει η φορητοτητα της τηλεφωνικης γραμμης για να προχωρησει το θεμα του ΟΤΕ TV. Απο αυτα που μου ειπαν καταλαβαινω οτι ενεργοποιουνται οι δυο υπηρεσιες με αποσταση μια εβδομαδας...

Τώρα που ενεργοποιήθηκες είναι αργά.

Υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης για 2 εβδομαδες απο την στιγμη που ενεργοποειται το ιντερνετ. Εχω την αιτηση στα χερια μου. Την εστειλαν μαζι με το modem...

Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.
Είμαι πελάτης ΟΤΕ double play σε περιοχή όπου δεν παρέχει υπηρεσίες εναλλακτικός πάροχος.
Καθώς ο ΟΤΕ ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για νέους πελάτες , θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Αν προχωρήσω σε διακοπή του internet και διατηρήσω την τηλεφωνία θα μπορέσω να θεωρηθώ ως νέος πελάτης double play και να πάρω τις ανάλογες προσφορές;
Εναλλακτικά, καθώς η φορητότητα σε επίγειο πάροχο είναι μη διαθέσιμη στην περιοχή μου, αν κάνω φορητότητα του αριθμού σε ιδεατό πάροχο VoIP θα λάβω αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ ; ( το τελευταίο δε το έχω διαβάσει πουθενά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα )

Παρακαλώ για τα φώτα σας!
θα σου πω τι εκανα εγω για να εχεις μια γνωμη μιας και την ιδια απορια ειχα και γω...
καλω το 13888 και τους λεω καντε μου μια προσφορα και μου λενε τις κανονικες τιμες για υφισταμενους πελατες...
ωραια λεω θα κανω διακοπη και επανεναρξη για να παρω την τιμη προσφορας..
με συνδεουνε με το τμημα διακοπων και μου λεει η κοπελα γιατι και πως θελετε να διακοψετε..
της λεω ξεκαθαρα οτι ειναι αδικο να μην μπορω σαν υφισταμενος πελατης εδω και 4-5 χρονια 2play να παρω την τιμη της προσφορας δλδ 25,9 για 24μηνο...
κοβω της κανω και επανερχομαι για να θεωρηθω νεος πελατης 2play...
ναι μου λεει γινεται αυτο αλλα θα καθυστερησει να κοπει και να ξανασυνδεθει το ιντερνετ...
δεν εχω προβλημα της κανω θα περιμενω...
ε μου λεει στο τελος για να μην μπαινουμε σαυτη την διαδικασια θα σας κανω την εξης προσφορα...
μενετε στην υπαρχουσα ταχυτητα 2mbps αστικα υπεραστικα 210+30 κινητα με 22 ευρω το μηνα...16 το πρωτο εξαμηνο και 26 το δευτερο στο περιπου τα νουμερα π σας λεω..
εφοσων ο πελατης που μιλουσα για λογαριασμο του πριν πληρωνε 60 ευρω μου λεει να το κανουμε και ετσι δεχτηκαμε...

Και εμένα με πήρανε εχθές με την εξής προσφορά : (για να φύγω από Vodafone και Forthnet αντίστοιχα)

Α´γραμμή: Cosmote Plus 65 = 32,76 (18 Μήνες)
Β´Γραμμή: Cosmote Plus 65 = 27,12 (18 Μήνες)

ΟΤΕ Double Play 24mbps +360 Κινητά = 29,90 (24 μήνες)
ΟΤΕ ΤV (Full Pack) με δωρεάν εγκατάσταση = 10,90 (12 μήνες)

Σύνολο =100,68

Δέχτηκα, (αν και προδίδω τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Ch. Leag) γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνω κάτι ληστρικές τιμές στη Vodafone του στυλ δεν πέφτω κάτω από 100 ποτέ, με δυο συμβόλαια (Προς όλους 700 - Vodafone Unlimited 45 Π) που έχουν αρχική τιμή και τα δυο ~80 .

Και με τη Forthnet δεν έχω κανένα παράπονο από το Triple Play της. Η τιμή που δίνω τώρα είναι 44,90 (έχω και το HD). Αλλά τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να βλέπω τα τρία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Ch. Leag.

Οπότε είπα να προχωρήσω από φέτος.

Αυτό που με προβληματίζει βέβαια είναι η δέσμευση για το 12μηνο του OTE TV, το οποίο "πολύ βολικά" λήγει με την έναρξη της επόμενης σαιζόν στο CH.Leag. Οπότε εκεί βλέπω μια αναμενόμενη αύξηση στο τιμολόγιο.

Θα δείξει το μέλλον.

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εφόσον θα πληρώνεις λιγότερα και συμβιβάζεσαι με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού καλά έκανες. Το ίδιο θα έκανα κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου.
Για του χρόνου έχει ο Θεός.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή τοποθέτηση εδώ, αλλά μήπως έχει κανείς την εμπειρία από μεταφορά από Triple Play Nova σε ΟΤΕ ΤV.

Η εμπειρία μου από φορητότητα γραμμής τηλεφώνων είναι ότι όλα γίνονται μόνα τους.

Αλλά τώρα που μεσολαβεί και η τηλεόραση δεν ξέρω ?

Μην φύγει το τηλέφωνο (Forthnet) και μου μείνει η τηλεόραση (Nova) ?

Αυτό που με προβληματίζει βέβαια είναι η δέσμευση για το 12μηνο του OTE TV, το οποίο "πολύ βολικά" λήγει με την έναρξη της επόμενης σαιζόν στο CH.Leag. Οπότε εκεί βλέπω μια αναμενόμενη αύξηση στο τιμολόγιο.

Θα δείξει το μέλλον.

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τη γλύτωνες. Πέρυσι είχαν αυξήσει μονομερώς τη χρέωση λόγω Premier και η απάντησή τους στις διαμαρτυρίες ήταν, στη βάση της, "αν δε σ'αρέσει σήκω φύγε"...

ΕΤΑ: Και για του λόγου το αληθές, εδώ είναι η σχετική συζήτηση...

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εφόσον παρέχεται το δικαίωμα να διακόψεις αζημίως, παράνομο δεν είναι.
Κατ´ εμέ, αδικία υπάρχει όταν έχεις δώσει λεφτά για εξοπλισμό-τεχνικό σε πρόσφατο χρόνο και ξαφνικά σου έρχεται μια αύξηση έστω και κατά 2 ευρώ.

Παράνομο σίγουρα δεν είναι. Αλλά εμπίπτει στη λογική του "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"...