Re: Προσφορά ΟΤΕ
Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.
Είμαι πελάτης ΟΤΕ double play σε περιοχή όπου δεν παρέχει υπηρεσίες εναλλακτικός πάροχος.
Καθώς ο ΟΤΕ ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για νέους πελάτες , θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Αν προχωρήσω σε διακοπή του internet και διατηρήσω την τηλεφωνία θα μπορέσω να θεωρηθώ ως νέος πελάτης double play και να πάρω τις ανάλογες προσφορές;
Εναλλακτικά, καθώς η φορητότητα σε επίγειο πάροχο είναι μη διαθέσιμη στην περιοχή μου, αν κάνω φορητότητα του αριθμού σε ιδεατό πάροχο VoIP θα λάβω αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ ; ( το τελευταίο δε το έχω διαβάσει πουθενά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα )
Παρακαλώ για τα φώτα σας!
θα σου πω τι εκανα εγω για να εχεις μια γνωμη μιας και την ιδια απορια ειχα και γω...
καλω το 13888 και τους λεω καντε μου μια προσφορα και μου λενε τις κανονικες τιμες για υφισταμενους πελατες...
ωραια λεω θα κανω διακοπη και επανεναρξη για να παρω την τιμη προσφορας..
με συνδεουνε με το τμημα διακοπων και μου λεει η κοπελα γιατι και πως θελετε να διακοψετε..
της λεω ξεκαθαρα οτι ειναι αδικο να μην μπορω σαν υφισταμενος πελατης εδω και 4-5 χρονια 2play να παρω την τιμη της προσφορας δλδ 25,9 για 24μηνο...
κοβω της κανω και επανερχομαι για να θεωρηθω νεος πελατης 2play...
ναι μου λεει γινεται αυτο αλλα θα καθυστερησει να κοπει και να ξανασυνδεθει το ιντερνετ...
δεν εχω προβλημα της κανω θα περιμενω...
ε μου λεει στο τελος για να μην μπαινουμε σαυτη την διαδικασια θα σας κανω την εξης προσφορα...
μενετε στην υπαρχουσα ταχυτητα 2mbps αστικα υπεραστικα 210+30 κινητα με 22 ευρω το μηνα...16 το πρωτο εξαμηνο και 26 το δευτερο στο περιπου τα νουμερα π σας λεω..
εφοσων ο πελατης που μιλουσα για λογαριασμο του πριν πληρωνε 60 ευρω μου λεει να το κανουμε και ετσι δεχτηκαμε...