Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αν θέλω να πάρω τον δέκτη pvr του ΟΤΕ μου λένε για 4 το μήνα...Μπορω να το ζητησω ως δώρο σαν νεος συνδρομητής?
Επίσης ξέρει κάποιος πόσες μέρες μετα τη τηλεφωνία και το dsl έρχεται το ΟΤΕ tv ?
Δυστυχώς τα ρωτώ γιατί είχα κανει φορητότητα για να πετύχω καλύτερη προσφορά απο άλλο πάροχο και τελικά σε 32 ώρες βρέθηκα ΟΤΕ οποτε προσπαθώ να μάθω οτι μπορω περισσότερο

Αν θέλω να πάρω τον δέκτη pvr του ΟΤΕ μου λένε για 4 το μήνα...Μπορω να το ζητησω ως δώρο σαν νεος συνδρομητής?
Επίσης ξέρει κάποιος πόσες μέρες μετα τη τηλεφωνία και το dsl έρχεται το ΟΤΕ tv ?
Δυστυχώς τα ρωτώ γιατί είχα κανει φορητότητα για να πετύχω καλύτερη προσφορά απο άλλο πάροχο και τελικά σε 32 ώρες βρέθηκα ΟΤΕ οποτε προσπαθώ να μάθω οτι μπορω περισσότερο

Δηλαδη δεν ειχες αντιπροσφορα;Τι σημαινει 32 ωρες;

Είχα,τη δέχτηκα μάλιστα...έστειλα ακυρωτικό φαξ στον ΟΤΕ αλλά το αγνόησε.Μετα είδα οτι στη νόβα θα κανουν πανω απο 15 μέρες να πάρουν τη γραμμή πίσω και έτσι φοβηθηκα τα ακυρωτικα απο τους 2 παρόχους και τα τέλη για τα πέρα δώθε και έμεινα ΟΤΕ

Είχα,τη δέχτηκα μάλιστα...έστειλα ακυρωτικό φαξ στον ΟΤΕ αλλά το αγνόησε.Μετα είδα οτι στη νόβα θα κανουν πανω απο 15 μέρες να πάρουν τη γραμμή πίσω και έτσι φοβηθηκα τα ακυρωτικα απο τους 2 παρόχους και τα τέλη για τα πέρα δώθε και έμεινα ΟΤΕ

Ενταξει εκει εξαρταται απο την προσφορα που σου κανουν.Εγω που πληρωνω 61-61 ευρω στον ΟΤΕ,οταν μου κανουν προσφορα 40 κατι και στραβωσει με την υπαναχωρηση,ε ας χασω και κατι.Ποσο να´ναι τα ακυρωτικα,30 ευρω;Εδω θα μπορουσα να γλυτωνω 20 καθε μηνα,λογου χαρη.
Παντως οτι αγνοηθηκε ακυρωτικο φαξ...Αληθεια το φαξ αυτο,τι ακριβως λεει;Υπαρχει καποια φορμα;

@sgatz η αιτηση σου για να πας στον ΟΤΕ εγινε απο καταστημα;

@leytis έγινε απο το γνωστό νουμερο που δώσατε εδώ...full pack ΟΤΕ tv με 30 λεπτα κινητά και ίντερνετ 42,80
@solaragle μου έδωσαν 39.90 για παντα και δέχτηκα.Στη πορεία έστειλα φαξ ακύρωσης που είναι η ταυτότητα και απο κάτω αιτουμαι την ακύρωση φορητότητα του αριθμού μπλα μπλα...Το θέμα είναι οτι ο ΟΤΕ σε 32 ώρες πήρε τη γραμμη λεγοντας οτι το φαξ όταν ήρθε συστημική δεν προλάβαιναν να κόψουν τη φορητότητα.
Η νόβα απο την αλλη Μίλησα με 10 ατομα και άκουσα 10 εικασίες και πέρα απο το support εδώ είναι απογοήτευση. Αποφάσισα λοιπον να μείνω στο πάροχο που μου συμπεριφέρθηκε καλυτερα και ενδιαφέρθηκε να κερδίσει τον πελάτη.

Δεν μπορει να γινει η ακυρωση της αιτησης φορητοτητας,αν πας αυτοπροσωπως στο καταστημα του παροχου;Για σιγουρια.Τι λενε οσοι εκαναν ακυρωση,με αυτο που λεει ο φιλος παραπανω, ''Το θέμα είναι οτι ο ΟΤΕ σε 32 ώρες πήρε τη γραμμη λεγοντας οτι το φαξ όταν ήρθε συστημική δεν προλάβαιναν να κόψουν τη φορητότητα.''
Απο εκει και περα,βεβαια ειναι τι ειδους περιεχομενο σου αρεσει στον καθε παροχο.

Ο ΟΤΕ με πήρε εννιά το βράδυ προς τιμήν τους και μου ειπαν πείτε μας την προθεση σας και εμείς δε σας χρεωνουμε τίποτα πλην των υπηρεσιών που λαβατε.
Η νόβα απο την αλλη με φοβησε με τη διγλωσσία των στελεχών της.Έτσι για να μην απασχολω άσκοπα το support εδώ αποφάσισα οτι ήθελα μεν νόβα λόγω 39.90 φουλ πακ για παντα αλλά καλυτερα 42.80 για 2 χρόνια και να μεινω εκει που πραγματικα έδειξαν ενδιαφέρον και με έψαχναν και οχι να τους ψαχνω(έβαλα θερμόμετρο αλλά δεν έχω πυρετό.Δεν το πιστεύω οτι εγώ γράφω καλά λογια για τον ΟΤΕ ...)

Ο ΟΤΕ με πήρε εννιά το βράδυ προς τιμήν τους και μου ειπαν πείτε μας την προθεση σας και εμείς δε σας χρεωνουμε τίποτα πλην των υπηρεσιών που λαβατε.
Η νόβα απο την αλλη με φοβησε με τη διγλωσσία των στελεχών της.Έτσι για να μην απασχολω άσκοπα το support εδώ αποφάσισα οτι ήθελα μεν νόβα λόγω 39.90 φουλ πακ για παντα αλλά καλυτερα 42.80 για 2 χρόνια και να μεινω εκει που πραγματικα έδειξαν ενδιαφέρον και με έψαχναν και οχι να τους ψαχνω(έβαλα θερμόμετρο αλλά δεν έχω πυρετό.Δεν το πιστεύω οτι εγώ γράφω καλά λογια για τον ΟΤΕ ...)

Αρα θετικο για μενα,που εχω ΟΤΕ και θα κανω αιτημα για Forthnet.Τελικα,ακυρωση φορητοτητας γινεται σε καταστημα;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αίτημα ακυροτητας θα γίνεται μέσω φαξ. Φωτ/φο την ταυτότητα, αφήνετε χώρο, γράφετε πως επιθυμείτε την ακύρωση φορητοτητας του τάδε αριθμού και υπογραφετε.
Στέλνετε, τηλ. στον παροχο για επιβεβαίωση και περιμένετε.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αίτημα ακυροτητας θα γίνεται μέσω φαξ. Φωτ/φο την ταυτότητα, αφήνετε χώρο, γράφετε πως επιθυμείτε την ακύρωση φορητοτητας του τάδε αριθμού και υπογραφετε.
Στέλνετε, τηλ. στον παροχο για επιβεβαίωση και περιμένετε.

Ευχαριστω!

H φθηνοτερη τιμη για 3play μετα απο φορητοτητα,που μπορει να παρει κανεις ειναι ποσο περιπου αυτον τον καιρο; 40 κατι;
H Forthnet,παντως που σκεφτομαι να κανω το αιτημα φορητοτητας σε λιγες μερες ,μου βγαινει πιο ακριβα απο τον ΟΤΕ συνολικα (εδω για μενα που ειμαι εκτος δικτυου καλυψης,ζητουν 160 ευρω για εγκατσταση και τελος ενεργοποιησης!!).

42,80 . Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, κάποιες μετά από δική σου ερώτηση... Αν είσαι εκτός δικτύου κάλυψης, δεν ξέρω αν έχει καν έννοια το αίτημα φορητότητας.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

42,80 . Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, κάποιες μετά από δική σου ερώτηση... Αν είσαι εκτός δικτύου κάλυψης, δεν ξέρω αν έχει καν έννοια το αίτημα φορητότητας.

Exει, γιατι νοικιαζουν τη γραμμη του ΟΤΕ,γιαυτο και ειναι 34.90 το 2play και 160 τα αλλα. Μονο εκει μπορω να κανω φορητοτητα.Στο νημα,εχει απαντηθει οτι ο ΟΤΕ βεβαια δεν ξερει τι προσφορα μου εχει κανει ο νεος παροχος,οποτε γιατι να μην παρει για αντιπροσφορα;
Ενας φιλος με, παρομοιο με μενα,θεμα,που δεν ξερει απο φορητοτητες κτλ,πηρε εκπτωση στον ΟΤΕ 10 ευρω,δηλαδη 50 ευρω το 3lay για 2 χρονια.Ζητησε να του κατεβασουν την ταχυτητα στο ινιτερνετ αφου στην περιοχη του,πηγαινε το πολυ μεχρι 12.
Ειναι κι αυτο μια εναλλακτικη.
Παντως,πηρα στο 13888 κι εβγαλα γραμμη μετα απο πολυ καιρο και οταν τους ειπα οτι τελειωνει σε λιγες μερες το συμβολαιο,μου ειπαν απλα ''ευχαριστουμε που μας καλεσατε''!!
Αισθανθηκα χαζος :flipout:

Last edited:

Καλησπερα σε ολους. Μια πληροφορια θελω αν μπορει καποιος να μου δωσει. Εχω το OTE.TV στο FULL πακετο. το συμβολαιο μου ληγει αρχες Απριλιου . Επισης εχω στο σπιτι σταθερο ΟΤΕ και 24αρι ιντερνετ. Ο λογαριασμος που μου ερχεται καθε 2 μηνες ειναι στα 140 ευρω περιπου. Ποτε πρεπει να τους καλεσω για ανανεωση? Θα μου δωσουν καμια καλυτερη προσφορα? Σας ευχαριστω. Καλο βραδυ σε ολους!!

Καλησπερα σε ολους. Μια πληροφορια θελω αν μπορει καποιος να μου δωσει. Εχω το OTE.TV στο FULL πακετο. το συμβολαιο μου ληγει αρχες Απριλιου . Επισης εχω στο σπιτι σταθερο ΟΤΕ και 24αρι ιντερνετ. Ο λογαριασμος που μου ερχεται καθε 2 μηνες ειναι στα 140 ευρω περιπου. Ποτε πρεπει να τους καλεσω για ανανεωση? Θα μου δωσουν καμια καλυτερη προσφορα? Σας ευχαριστω. Καλο βραδυ σε ολους!!

Ειμαστε ιδια περιπτωση αλλα εμενα μου ερχεται 122-124...Δες προηγουμενα ποστς.

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως η "προσφορα" ΟΤΕ Double Play 24 Economy με ΟΤΕ TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης Full Pack 47,8
ειναι για υφισταμενους πελατες η οχι?

Λοιπόν παίδες να συνοψίσω κι εγώ, μετά από "παιχνίδι" 3 εβδομάδων περίπου με όλες τις εταιρίες... Έχω ποστάρει τη φάση μου και στις προηγούμενες σελίδες αλλά τέσπα. Θα γράψω την εμπειρία μου, στην τελική κι ένας να βοηθηθεί καλό είναι. Γι' αυτό υπάρχουν τα forum εξάλλου.

Μου προσέφεραν λοιπόν από τον ΟΤΕ το OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα (υπενθυμίζω ότι μέχρι τώρα ήμουν πελάτης HOL) και μου το έδιναν στη γνωστή τιμή των 42,80 (24,90 + 17,90). Μου φαινόταν συμπαθητική η τιμή του αλλά σε κάποια φάση αναφέρθηκε εδώ μέσα ότι προσέφεραν σε συμφορουμίτες (οι οποίοι βέβαια ήταν υφιστάμενοι πελάτες και πιθανότατα κάνανε αίτηση φορητότητας) ΟΤΕ 24άρι + 250' σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα στα 38,80 (20,90 + 17,90) και ήθελα να μου δώσουν κι εμένα αυτήν την προσφορά. Μετά από τηλέφωνα που τους έκανα και με έπαιρναν κι αυτοί, αρνούνταν την ύπαρξη αυτής της προσφοράς μου λέγανε ότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν κάτι τέτοιο. Αποφάσισα λοιπόν να εγκαταλείψω την προοπτική του OTE TV (έχω μούρλα με την Premier League πολλά χρόνια και βασανίστηκα αρκετά είναι η αλήθεια) και να στραφώ προς μια προσφορά από Wind και VDSL πακέτο, επίσης συμφέρον.

Κι ενώ έκανα την αίτηση φορητότητας από HOL+Vodafone προς Wind, με παίρνει μετά από λίγες ώρες μια κοπέλα από τις προσφορές του ΟΤΕ (με τρομερά θηλυκή-ελκυστική φωνή να σημειώσω -σκάλωσα άσχημα σας λέω, δεν ακούς συχνά τέτοια φωνή :2thumb22sup: - αλλά και σωστό άτομο, καθόλου πρίξιμο κι ήξερε να ακούει με τα αυτιά κι όχι με το στόμα όπως πολλοί άλλοι) και μου έδωσε τη γνωστή προσφορά που υπήρχε μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Για όσους δε ξέρουν, μιλάω για την προσφορά OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά (24μηνο) + ΟΤΕ TV (12μηνο) στα 35,80 (24,90 + 10,90) και με έβαλε στην πρίζα να το ξανασκεφτώ.

Την επόμενη μέρα βεβαίως με τίναξαν στα τηλέφωνα από HOL+Vodafone για να με κρατήσουν κι έκανα τρελό deal που περιελάμβανε εννοείται VDSL (και με τους δικούς μου όρους), με αποτέλεσμα να με κρατήσουν. Και στα καπάκια με παίρνει η κοπελιά από ΟΤΕ να με ρωτήσει αν το σκέφτηκα. Τα λέγαμε για αρκετή ώρα με την κοπελιά και αρνήθηκα την προσφορά της με μισή καρδιά πραγματικά. Η πλάκα ήταν ότι όταν με ρώτησε και της εξήγησα την προσφορά που με ανάγκασε να μείνω στις εταιρίες που είμαι, το κατανόησε πλήρως (σε φάση: κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου) και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με πιέσει όπως κάνουν συνήθως.

Επίσης να ενημερώσω και γι' αυτό που λέγαμε στις περασμένες σελίδες, αν γίνεται δηλαδή να πάρεις την προσφορά ΟΤΕ double play + ΟΤΕ TV που δίνουν (σε οποιαδήποτε από τις τιμές που είπα πιο πάνω), αλλά σε διαφορετικές διευθύνσεις το καθένα. Την ρώτησα αν είναι παράτυπο ή όχι κάτι τέτοιο (της είπα ότι γνωρίζω ότι υπάρχει κόσμος που το έχει κάνει) και αυτό που μου είπε είναι ότι το γνωρίζει ότι το έχουν κάνει πελάτες αυτό. Ωστόσο μου είπε: εγώ δεν θα μπορούσα να προτείνω κάτι τέτοιο (και λογικό είναι) ούτε είναι δική μας αρμοδιότητα. Αυτό είναι στην αρμοδιότητα των τεχνικών που ορίζονται για να διαχειριστούν και να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία της εγκατάστασης. Αν έρθει εκείνη η ώρα και το δεχτούν, όλα καλά.

Αυτά τα ολίγα παιδιά, προς ενημέρωση όλων.

Last edited: