Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα παιδια.2 μερες τωρα δεν ειχα Internet λογω μεταφορας σε vdsl και υπηρχε βλαβη.Σημερα το πρωι τη διορθωσαν.Λοιπον οσον αφορα τα χρηματα το γνωριζω οτι ειναι αρκετααλλα δεν εχω αλλες επιλογες.Η forthnet που ειναι η μονη εναλλακτικη στην περιοχη μου δινει internet με πιατο.Ειχαν μεχρι στιγμης 24αρι αλλα ο οτε τους εδινε 4αρες γραμμες.Το ειχα ξανα γραψει δηλαδη συγχρονιζα στα 17 αλλα επιανα max 4mb.Ειχα φαει τρελο ζορι αυτους τους μηνες που ειχα forthnet-nova.Με οτε οταν εκανα φορητοτητα με ειχαν δωσει 24αρι(συγχρονιζα 18 και επιανα 18mb) οτε tv full pack+210σταθερα+30 λεπτα κινητα+pvr δεκτη στα 44 ευρω μ.ο. για το 12μηνο.Το 12μηνο εληξε προχθες οποτε ζητησα νεα προσφορα.Με εδωσαν τις στανταρ τιμες που εχουν.30mb vdsl+απεριοριστα σταθερα+30 λεπτα κινητα+cinema pack(ποτε δεν ειχα αθλητικα)+pvr δεκτη στα 61.80.Το να κανω φορητοτητα ισως με δωσουν καλυτερη προσφορα αλλα ξερουν οτι η forthnet στην περιοχη μου ειναι χαλια και το εχουν μονοπώλιο οποτε δεν βλεπω να με εκαναν προσφορα.

Το καλο ειναι οτι συγχρονιζω πολυ καλα στα 29999kb download και 2495kb upload:

4276348175.png

μιας και ειμαι 200 μετρα απο την καμπινα.Μου ειπαν οτι και καθαρη 50αρα μπορω να βαλω αλλα ακομα η τιμη ειναι αρκετα παραπανω.
Ειμαι απο χωριο της Χαλκιδικης και το 99% εδω εχουμε ote μιας και δεν υπαρχει εναλλακτικη.
Στη forthnet πληρωνα 40 ευρω και ειχα μια εξαιρετικη προσφορα με δωρεαν pvr δεκτη αλλα με ειχε βγαλει την πιστη με τα 4mb που κολλαγε ολη μερα και δεν μπορουσα να κατεβασω τιποτα.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Φαινεται king2009 οτι ειμαστε λιγοι που ειμαστε ´´θυματα´´ του μονοπωλιου του ΟΤΕ (μονο σταθερο δινουν οι αλλοι παροχοι).Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι για τη Forthnet.Διλημμα.Και πολλοι μου λενε ,''δινεις πολλα'',σαν να εχω τις επιλογες.Γιαυτο και εγω δεν ξερω ακομα τι θα κανω με αιτημα φορητοτητας και ποτε.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Φαινεται king2009 οτι ειμαστε λιγοι που ειμαστε ´´θυματα´´ του μονοπωλιου του ΟΤΕ (μονο σταθερο δινουν οι αλλοι παροχοι).Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι για τη Forthnet.Διλημμα.Και πολλοι μου λενε ,''δινεις πολλα'',σαν να εχω τις επιλογες.Γιαυτο και εγω δεν ξερω ακομα τι θα κανω με αιτημα φορητοτητας και ποτε.
Κοιτα μπορεί να δίνεις παραπανω απο αλλους εφόσον δεν έχουμε επιλογές αλλά τουλαχιστον κατεβαζω με 3.3mb τι στιγμη που άλλοι πληρώνουν 24αρι και πιάνουν <10.Θα ηταν πολυ χειροτερο να πληρώνω 20 ευρώ λιγότερα για 24αρι και να πιάνω 4 όπως στη forthnet(οχι οτι εφταιγε η forthnet που της εδινε ο οτε 4αρα γραμμη αλλα να που ετσι εχουν τα πραγματα και προσαρμοζομαστε αναλογα).

Last edited:

Η αληθεια ειναι οτι εγω ειμαι σε ακομα χειροτερη φαση,αφου εχω το κλασικο adsl.Μα και εγω δεν πιανω 24αρι,πρεπει να ειναι 8. Βλεπουμε.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η αληθεια ειναι οτι εγω ειμαι σε ακομα χειροτερη φαση,αφου εχω το κλασικο adsl.Μα και εγω δεν πιανω 24αρι,πρεπει να ειναι 8. Βλεπουμε.

Το 8 ειναι πολυ λιγο ειδικα αν δεν εχεις αλλη επιλογη για αλλο παροχο.Το κακο ειναι οτι εχουν 4αρα και 24αρα.8αρα επρεπε και 24αρα.

Με καλυπτει οταν πιανω 8-9,δεν εκει το θεμα.Η ελλειψη επιλογων ειναι το προβλημα.

Είμαι σε ακριβώς ανάλογη φάση: έχω 24άρι, με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά στα 24,9 και Full OTETv με 10,90. Η ετήσια δεσμευσή μου λήγει μέσα Απρίλη. Τους είχα πάρει τηλ νωρίτερα, για να ρωτήσω για να ανανεώσω κλπ, και μου έλεγαν (σχεδόν) τις τιμές που έχει στο ιντερνετ...... (ασχολίαστο, με είχαν πιάσει τα γέλια όταν τα άκουγα....).
Το πιάσα τελικά το υπονοούμενο και πήγα σε άλλη εταιρεία (Forthnet) για να τους έρθει αίτηση φορητότητας. Σήμερα με πηρε μια ευγενέστατη κοπέλλα - κ θυληκότατη φωνή είναι η αλήθεια.... -, και καλά γιατί θέλετε να φύγετε κλπ και μου έριξε την γνωστή προσφορά 42,8 = 24,9 + 17,9. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την απορρίψω κ βλέπουμε.......Το σκεπτικό μου: ετσι κι αλλιώς για την TV (κυρίως το cinema...) δεν καίγομαι και τα καναλια των ντοκυμαντέρ που κυρίως βλέπω (70% της θέασης μου στο OTETV), τα παίρνω στην Nova με 29,9 συνολική ως triple play. Αν είναι να μου δώσει full pack στα +5-6 από την προσφορά της Nova, ναι να το σκεφτώ, αλλίως για μένα, δεν αξίζει....... Το ίδιο σκεπτικό είχα και πριν 1 χρόνο, έπαιζα μεταξύ των 2 εταιριών - και τελικά έμεινα OTE αφού μου έδωσε την ανωτέρω προσφορά.....

Νεότερο τηλεφώνημα: Μου ξαναέλεγε τα ίδια (πρόσθεσε κ μια μηδαμινή δωροεπιταγή από Γερμανό.....wow :SFGSFGSF: κ ότι δεν μπορεί να μου δώσει κάτι καλύτερο. Επίσης μου είπε ότι θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο (110 !!!!) εαν φύγω πριν συμπληρωθεί χρόνος, ο οποίος συμπληρώνεται στις 25/4, σύμφωνα με όσα είπε..... Μου πρότεινε να κάνω ακύρωση στην Forthnet κ να πάρω τηλ στο 13888 μετά από 10-15 ημέρες, να πω ότι μου είχε γίνει μια προσφορά (24,9 + 17.9 ) και να μου πουν εαν μπορούν να μου κάνουν κάτι καλυτερο.....Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Μου είπε επίσης το εξής ενδιαφέρον: Η προσφορά με τα 10,95 Full OTETV, είναι ουσιαστικά 50% της τιμής και σε περίπτωση αλλαγής της τιμής, θα αναπροσαρμοστεί ανάλογα. Η τιμή που μου δίνει εμένα στην TV, είναι σταθερή κ μη αναπροσαρμόσιμη. Μούφα μου ακούγεται, να υπογράφεις συμβόλαιο κ να σου αλλάζουν την τιμή, αλλά αυτό που λέει (σχετικά με 50%) έχει μια βάση.

Μήπως τελικά την καλή τους προσφορά την δίνουν μόνο σε νέους συνδρομητές κ όχι για να κρατήσουν παλιούς? Οι παλιοί δηλαδή είναι τα αποπαίδια.......?
Σκέφτομαι να ακυρώσω προς το παρόν την αίτηση στην forthnet - να μην τους δώσω κ κερατιάτικα -, διότι αυτοί λένε ότι δεν μπορούν να καθυστερήσουν την φορητότητα.
Αρχίζουν κ μου την βιδώνουν και με βλέπω να παίρνω τα μπογαλάκια μου για αλλού.......

1. Την διαφορά ανάμεσα στα ρηματα ζητάω-ω και απαιτώ πρέπει να την μάθουμε και όσο το δυνατό να την ενταξουμε στην καθημερινότητα μας.
2. Το αίτημα για φορητοτητα δεν συνεπάγεται ανταγωνιστική προσφορά.
3. Όταν θέλουμε να κάνουμε αίτημα φορητοτητας, καλό είναι να ξέρουμε πάνω-κάτω το θεσμικό πλαίσιο, τις διαδικασίες, δικαιώματα και υποχρεώσεις μας.

Νεότερο τηλεφώνημα: Μου ξαναέλεγε τα ίδια (πρόσθεσε κ μια μηδαμινή δωροεπιταγή από Γερμανό.....wow :SFGSFGSF: κ ότι δεν μπορεί να μου δώσει κάτι καλύτερο. Επίσης μου είπε ότι θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο (110 !!!!) εαν φύγω πριν συμπληρωθεί χρόνος, ο οποίος συμπληρώνεται στις 25/4, σύμφωνα με όσα είπε..... Μου πρότεινε να κάνω ακύρωση στην Forthnet κ να πάρω τηλ στο 13888 μετά από 10-15 ημέρες, να πω ότι μου είχε γίνει μια προσφορά (24,9 + 17.9 ) και να μου πουν εαν μπορούν να μου κάνουν κάτι καλυτερο.....Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Μου είπε επίσης το εξής ενδιαφέρον: Η προσφορά με τα 10,95 Full OTETV, είναι ουσιαστικά 50% της τιμής και σε περίπτωση αλλαγής της τιμής, θα αναπροσαρμοστεί ανάλογα. Η τιμή που μου δίνει εμένα στην TV, είναι σταθερή κ μη αναπροσαρμόσιμη. Μούφα μου ακούγεται, να υπογράφεις συμβόλαιο κ να σου αλλάζουν την τιμή, αλλά αυτό που λέει (σχετικά με 50%) έχει μια βάση.

Μήπως τελικά την καλή τους προσφορά την δίνουν μόνο σε νέους συνδρομητές κ όχι για να κρατήσουν παλιούς? Οι παλιοί δηλαδή είναι τα αποπαίδια.......?
Σκέφτομαι να ακυρώσω προς το παρόν την αίτηση στην forthnet - να μην τους δώσω κ κερατιάτικα -, διότι αυτοί λένε ότι δεν μπορούν να καθυστερήσουν την φορητότητα.
Αρχίζουν κ μου την βιδώνουν και με βλέπω να παίρνω τα μπογαλάκια μου για αλλού.......

Η προσφορά που σου έκαναν είναι η δεύτερη καλύτερη που δίνουν. Προφανώς και δεν βλέπουν το λόγο να σου κάνουν την καλύτερη αφού έχεις ακόμα συμβόλαιο. Στις 26/4 έπρεπε να κάνεις την αίτηση για να έχεις εσύ το πλεονέκτημα. Πάρε στη Νόβα και ζήτα να ακυρώσεις τωρα την φορητότητα και να γίνει ξανά σε 15 μέρες λόγω του penalty.

Επίσης μου είπε ότι θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο (110 !!!!) εαν φύγω πριν συμπληρωθεί χρόνος, ο οποίος συμπληρώνεται στις 25/4, σύμφωνα με όσα είπε
Φορητότητα κάνουμε όταν δε δεσμευόμαστε με συμβόλαιο...

Η προσφορά που σου έκαναν είναι η δεύτερη καλύτερη που δίνουν. Προφανώς και δεν βλέπουν το λόγο να σου κάνουν την καλύτερη αφού έχεις ακόμα συμβόλαιο. Στις 26/4 έπρεπε να κάνεις την αίτηση για να έχεις εσύ το πλεονέκτημα. Πάρε στη Νόβα και ζήτα να ακυρώσεις τωρα την φορητότητα και να γίνει ξανά σε 15 μέρες λόγω του penalty.

Totally agree! Βιάστικα να κάνω την αίτηση κ έχασα το διαπραγματευτικό μου πλεονέκτημα, αφού υπάρχει και το penalty κ μπορούν να με απειλήσουν. Όσο για το εαν υπάρχει / προβλέπεται / νομιμοποιείται, έχω ακούσει διάφορα, αλλά δεν θέλω / δεν έχω διάθεση - χρόνο να το διαπιστώσω πάνω μου.....
Τα λέμε ξανά σε 2 εβδομάδες με την κυρία για να της απαιτήσω αυτό που θέλω.......Θα φροντίσω να έχω διαβάσει καλά και τα προβλεπόμενα περί αιτήματος φορητότητας, για να προβιβαστώ.......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φορητότητα κάνουμε όταν δε δεσμευόμαστε με συμβόλαιο...

Δίκιο, είχα την εντύπωση ότι η συνδεσή μου έληγε 15/4 - την άλλη εβδομάδα - αλλά με ενημέρωσε ότι είναι στις 25/4.

Απλά για επιβεβαίωση αυτών που γράφουμε.. Το συμβόλαιο σου πρέπει να λήγει στις 25/5 οπότε από τις 26/4 έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση φορητότητας χωρίς penalty. Αν λήγει στις 25/4 τότε δεν υπάρχει πλέον δέσμευση.

Flame δεν θα το κάνω το νήμα. Ας το αφήσουμε για την ημέρα του Πάσχα μπας και ανάψουν τα κάρβουνα πιο εύκολα.

Δηλαδη τι περιμενες να σου δωσουνε;
Εισαι ουτε ενα χρονο στον ΟΤΕ.
Ηδη σου δωσανε -180 ευρω ετησια (ισως και πιατο και εγκατασταση) για εκπτωση στις τοτε τιμες καταλογου για να πας στον ΟΤΕ απο αλλο δικτυο που ησουν.

Απλά για επιβεβαίωση αυτών που γράφουμε.. Το συμβόλαιο σου πρέπει να λήγει στις 25/5 οπότε από τις 26/4 έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση φορητότητας χωρίς penalty. Αν λήγει στις 25/4 τότε δεν υπάρχει πλέον δέσμευση.

Στις 25/4/2015, συμπληρώνω 1 χρόνο από την ανανέωση που είχα κάνει (από ΟΤΕ και πάλι).Η ενεργοποίηση του νέου συμβολαίου δηλαδή είχε γίνει από 25.4.2014.
Και εγώ ήξερα ότι τον τελευταίο μήνα μπορείς να ζητήσεις φορητότητα......Όπως έγραψα δεν με ενδιαφέρει να τεστάρω εαν ισχύει / νομιμοποιείται το πέναλτυ ή το λένε για να σε τρομάξουν κλπ. Προτιμώ να περιμένω 2 βδομάδες και να να το κάνω the safe way......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδη τι περιμενες να σου δωσουνε;
Εισαι ουτε ενα χρονο στον ΟΤΕ.
Ηδη σου δωσανε -180 ευρω ετησια (ισως και πιατο και εγκατασταση) για εκπτωση στις τοτε τιμες καταλογου για να πας στον ΟΤΕ απο αλλο δικτυο που ησουν.

Δεν είναι ακριβώς έτσι.....και πέρυσι από ΟΤΕ ανανέωσα. Από απλό 24άρι double play, σε double play με full OTETV. Δεν αντιλέγω ότι η προσφορά που είχα πάρει πέρυσι ήταν πολύ καλή. Με οδήγησαν άλλωστε να πάρω και TV, σε τιμή που θεωρούσα decent, αν κ δεν την ήθελα κατ' ανάγκη...... Από κει και πέρα, αυτό που τους ζητάω, είναι αυτό που είχα. Εαν μου το δώσουν στην ίδια τιμή, έχει καλώς. Αν όχι, θα το σκεφτώ πολύ...... Εξήγησα πριν, ότι το 29,90 της Forthnet, είναι περισσότερο αυτό που θέλω (double play με βασική τηλεόραση) και με τιμή που θεωρώ πολυ πιο fair......

Last edited:

Οτι νομίζεις, παντως σου είπαν ψέματα για το penalty

Κι εγώ αυτό πιστευω, αλλά δεν θέλω να μπλέξω......2 βδομάδες υπομονή......
Από τώρα το σκέφτομαι το σκηνικό: "Ναι αλλά δεν μπορούμε να σας δώσουμε το πακέτο στην ίδια τιμή, διότι τώρα έχουμε και το OTE GO, που είναι πολύ πρωτοποριακή υπηρεσία και κανονικά το χρεώνουμε και.......μπλα μπλα μπλα....." ΧΑΧΑΧΑ

παιδια καλησπερα.εχω το sport pack του οτε και το συμβολαιο εχει ληξει εδω και κανενα χρονο..ακουσα προσφατα για την προσφορα των 10.90 που κανουν απο το τηλεφωνικο κεντρο,και σκεφτομαι να παρω δηθεν για διακοπη μπας και μου κανουν την παραπανω προσφορα...τι λετε?εχει παρει κανεις καποια παρομοια προσφορα σαν και αυτη?ευχαριστω εκ των προτερων..

παιδια καλησπερα.εχω το sport pack του οτε και το συμβολαιο εχει ληξει εδω και κανενα χρονο..ακουσα προσφατα για την προσφορα των 10.90 που κανουν απο το τηλεφωνικο κεντρο,και σκεφτομαι να παρω δηθεν για διακοπη μπας και μου κανουν την παραπανω προσφορα...τι λετε?εχει παρει κανεις καποια παρομοια προσφορα σαν και αυτη?ευχαριστω εκ των προτερων..

Ναι ισχυει το 10.95 σα προσφορά (-50% της τιμολογιακης για ενα χρόνο) αλλά από οσο ξερω μονο για πελατες που ειναι σε αλλη εταιρεία και κυριως για πελατες forthnet-nova.Μου εχει γινει και εμενα η συγκεκριμενη προσφορά.