Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κατ' εμέ ξεκίνα από τη forthnet και πες πως επειδή δεν έχουν ιδιόκτητο, να σου πούνε τιμές για μεριζόμενο βρόχο και όχι δορυφορικό ίντερνετ και συνέχισε με τις λοιπές εταιρίες.Όποιος σου κάνει καλύτερη προσφορά, αρχικά για τηλέφωνο-ίντερνετ και ύστερα κοιτάς για τηλεόραση.
δεν ξερω αν εννοεις το ΧΕΓ αν εννοεις αυτο εχει καταργηθει απο την forthnet

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτό εννοώ.Δεν το ήξερα πως έχει καταργηθεί μα δεν έχει άλλη επιλογή.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δινει το 3play sat. Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι να μη δινει χεγ χρεωνοντας ολο το ποσο του χεγ στον συνδρομητη...

Αυτό λέει ο φίλος μας σε προηγούμενο post και η άποψή μου είναι αρνητική.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!
Δυστυχώς το να μην υπάρχει ανταγωνισμός στην περιοχή δεν βοηθάει καθόλου... Ο ΟΤΕ θεωρεί ότι η υπηρεσία forthnet 3play sat δεν είναι ισάξια της αντίστοιχης επίγειας και δεν μπαίνει σε διαδικασία προσφοράς!
Ρώτησα και για μεριζόμενο βρόγχο και σε wind και σε Forthnet, αλλά δεν συμφέρει πάει κοντά στα 35 ευρω (τηλεφωνία + πάγιο ΟΤΕ) χωρίς TV, όσο ο ΟΤΕ δηλαδή. και η φόρθνετ δεν προσφέρει συνδιαστικό πακέτο με TV εκεί.
Οπότε υποχρεωτικά και πάλι ΟΤΕ :(

Παιδια καλησπερα. Ειμαι ασχετος απο συνδρομιτικα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Μετακομισα προσφατα κ θελω να βαλω συνδρομιτικη τν, σταθερο κ ιντερνετ. Πηγα απο τον οτε κ κοιτωντας στον υπολογιστη μου ειπαν πως στη γειτονια μου η γραμμη του οτε σηκωνει μεχρι 9mbps ταχυτητα ιντερνετ. Η προσφορα οτε τν που μου ειπαν για full pack ειναι 21,90 με γραμμη οτε κ για οτε double play 24 με 24αρι ιντερνετ κ απεριοριστα σταθερα 29,90 και τα 2 προγραμματα για ενα χρονο.Το double play μου φαινεται τσιμπημενο.

Αξιζει να πληρωσω για 24αρα ταχυτητα οταν η γραμμη δεν σηκωνει ουτε τη μιση ταχυτητα?? Μηπως να επελεγα double play στα 24,90?? Υπαρχει δυνατοτητα για παζαρεμα κ αν ναι που πρεπει να απευθυνθω??
Ευχαριστω πολυ..

Το double play στα 24,90 ειναι με απεριοριστα σταθερα κ ταχυτητα εως 4mbps( πολυ φοβαμαι πως θα τρεχει με μολις 1mbps)..

Last edited by a moderator:

Σε νέες γραμμές συνήθως δεν παζαρεύουν.

Στην ίδια περίπτωση είμαι και εγώ όσον αφορά τις ταχύτητες.

Προσοχή στις πραγματικές ταχύτητες. Εγώ είχα 24άρα και την έριξα 4άρα γιατί είχα "μπουκώματα", αστάθειες κλπ (πιάνω 7mbps). Μετά είχα για 2 χρόνια 4άρα και πριν 2 μήνες (δεν έβαλα μυαλό) είπα να την ξανακάνω 24άρα.

Αποτέλεσμα? Ξαναθυμήθηκα αστάθειες, κολλήματα κλπ. Τώρα ξανά μανά διαδικασίες για να πέσει σε 4άρα.

Γιαυτό προσοχή.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

cyta και hol;
Έχουν και iptv.

Hol η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα, γιατί είμαι λίγο προκατελλημένος με την Βοδαφον από παλιά μας συνεργασία και στη Cyta, με χαλάει το voip. Έχει ένας ξάδερφος μου στην Αθήνα και όποτε μιλάμε στο τηλέφωνο τον ακούω λες και είναι μέσα από πηγάδι!

Α! εννοείτε ότι καμία δεν έχει δίκτυο στην περιοχή μου!

Διαθέτω 1 σύνδεση OTE και επιθυμω την αναβαθμιση της,υπαρχει καποιο τηλ απο το τμημα εξυπηρετησης συνδρομητων για να επικοινωνισω απευθειας;τον τελευταιο καιρο εχω δεχτει ελκυστικοτερες οικονομικα προτασεις (περιλαμβανει συνδεση εως 24mbps-απεριοριστα σταθερα-χρονο ομιλιας προς κινητα με κοστος 18-22 ευρω τον μηνα) απο αλλη εταιρια και θα ηθελα μια αντιπροταση.γνωριζω απο αλλη συνδεση που υπηρχε οτι οταν εγινε αιτηση φορητοτητας για μεταφορα του σταθερου κ ιντερνετ σε αλλη εταιρια επικοινωνησαν απο τμημα του ΟΤΕ κανοντας μια αρκετα συμφερουσα προταση ωστε να μην μεταφερθει η γραμμη και αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο θα ηθελα να παρακαμψω την γραφειοκρατεια

Πριν λίγο με πήραν απο οτε. Απεριόριστα αστικά - υπεραστικά + 5 ώρες σε κινητά,internet έως 24mbps στα 29.90 και ote tv full pack στα 10.96.Είμαι στο nova3play από τον απρίλιο με 44.90 και εχω 12 ωρες σε κινητα.Novasports1 και novacinema1.Πως βλεπετε την προσφορά;

Αν η τιμη μενει ιδια για 12 μηνες ειναι σουπερ προσφορα.

Αν η τιμη μενει ιδια για 12 μηνες ειναι σουπερ προσφορα.

Ναι για 12 μηνες μου είπε..και μετα το συζηταμε.

--- Auto-merged Post ---

Εκεί που κολλαω είναι το penalty που θα εχω απο τη forthnet.

Εγώ θα σου έλεγα πάρε τη Forthnet και πες ότι θέλεις να κάνεις διακοπή γιατί σου έκαναν αυτή την πρόσφορα από τον ΟΤΕ. Και παζάρεψε μαζί τους μήπως σου δώσουν foul pack Nova με τα HD στα 49,90 για πάντα μαζί με ότι έχεις μέχρι τώρα.

τελικα εκανα αιτηση cyta 8αρι ιντερνετ απεριοριστα σταθερα 40´κινητα κ θα τσιμπισω tabletακι κ ασυρματο με 22 ευρω.μπορει να μην ειναι κορυφαια αλλα θα μου αλυψουν τις αναγκες μιας κ τα χρειαζομουν κ τα 2,οσο για ταχυτητα μου αρκει.βεβαια περιμενω κ τηλ απο τον οτε για την κλασσικη ερωτηση "γιατι θελετε να αλλαξετε εταιρια" αν κ δεν νομιζω να μου κανουν καποια καλη αντιπροσφορα μιας κ δεν με ενδιαφερει otetv.

[/COLOR]Εκεί που κολλαω είναι το penalty που θα εχω απο τη forthnet.

τα πεναλτι οντως ειναι πολλα.σε εμενα που θελω ακομα 3 μηνες για να τελειωσει το συμβολαιο με νοβα,μου ειπαν 55 συν 10 ευρω του multiview γιατι το εχω δωρεαν.
ειπα στην κοπελια του οτε,οτι εαν ισχυει μεχρι τον Οκτωβρη η προσφορα,θα παω πολυ ευχαριστως.διαφορετικα θα κατσω οπως ειμαι..

Εμένα από μόνοι τους με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι του ΟΤΕ (να'ναι καλά όπου βρίσκονται....) και μου αυτοπρότειναν να συνεχίσω να είμαι συνδρομητής τους μειώνοντάς μου τον λογαριασμό για 6 μήνες κατά 50%..... Άντε γεια κυρά νόβα μα την πολιτική σου... Μπράβο σου και πάλι ΟΤΕ που σκέφτεσαι τον Έλληνα πολίτη πιο ειλικρινά από τους άλλους. Και σημειωτέον ότι ΔΕΝ έχω κινητό στην cosmote....

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Πριν μερικές μέρες έφυγα απο τον οτε και πήγα nova. Χτες ο οτε μου έκανε μια αντιπροσφορά στα 27 ευρώ για το πακέτο μου. Το θέμα είναι οτι χθες έγινε η εγκατάσταση του πιάτου και του αποκωδικοποιητή (προσφορα pvr 49,90), ενώ η τηλεφωνία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Την σκέφτομαι σοβαρά την αντιπροσφορά του οτε αλλά μπορώ να φύγω όπως μου λέει ο οτε; Και με τον εξοπλισμό τι θα γίνει που τον πλήρωσα ήδη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

αγνωστο , δοκιμασε να ρισκαρεις , το πολυ πολυ να πληρωσεις κατι αλλα σκεψου τι θα κερδισεις απο οτε μερια