Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

η νοβα απο την περασκευη παρασκευη εχει μια προσφορα 25 ευρω το full pack με τα HD δωρεαν ειτε με 49.90 τα παντα ολα ... δειτε λιγο εσεις που θελετε να πατε νοβα η εχετε αντιπροσφορα απο οτε κτλ ισως μπορειτε να κερδισετε κατι απο τον αριθμο 2111018818 ... δεν ειναι μεσω τηλεφωνικου κεντρο νοβα ... αλλα εξωτερικος συνεργατης

πριν λιγο με πηραν απο το 13888 να με ενημερωσουν οτι η 2αρα ταχυτητα που εχω εχει καταργηθει κ να μου προτεινουν αναβαθμιση σε εως 24mbps με το ιδιο κοστος και παροχες (απεριοριστα σταθερα) για 6 μηνες (32 ευρω) κ +4 ευρω τους επομενους 6.οταν τους ειπα οτι ηδη εχω κανει αιτηση σε αλλη εταιρια που μου προσφερει τα ιδια + χρονο για κινητα με 10 ευρω λιγοτερα δεν τους ακουσα πολυ ενθουσιασμενους. να αναφερω εδω οτι μεχρι τωρα πηγα σε καταστημα,εστειλα 2 mail στο 13888 και η απαντηση τους ηταν η ιδια (ολοι μου ανεφεραν αυτο το προγραμμα) να υποθεσω οτι οταν παρουν το αιτημα φορητοτητας θα εχουν κατι καλυτερο να μου αντιπροτεινουν;

Δεν μπορούν να κανουν κάτι εκτός απο συνδιαστικο με την τηλεοραση. Τα υπολοιπα πακέτα είναι υπο ρύθμιση. Μπορούν να σου δώσουν περισσότερες υπηρεσίες στα ίδια χρήματα.

Eίμαι συνδρομητής OTE doubleplay και έχω κάνει αίτηση στην HOL, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία της υπαναχώρησης αν μου κάνουν καλύτερη προσφορά από ΟΤΕ; Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία της υπαναχώρησης; Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τα τέλη φορητότητας, χρονικά περιθώρια κλπ...;

καλημερα.μετα απο μερες αναμονης κ συνεχομενες απορριψεις προτασεων για ¨βελτιωση¨ της γραμμης απο το 13888 σημερα επανηλθαν με μερικα πακετα και καταφεραν να με μπερδεψουν.λοιπον τα φωτα σας το ταχυτερο παρακαλω
τα πακετα περιλαμβανουν 1 δωροεπιταγη 60ε κ 5 ευρω τον μηνα για 1 χρονο σε 1 καρτοτηλεφωνο κ εως 24mbps ιντερνετ (πιανει γυρω στα 10 πραγματικη)
α. 3,5 ωρες σταθερα - 30 λεπτα κινητα 20,90
β. απεριοριστα σταθερα 24,90
γ. απεριοριστα σταθερα - 50 λεπτα κινητα 27,60 (παιζει να μου ειπε 5 ωρες αλλα εκανε διακοπες κ δεν ξερω αν το σημειωσα σωστα)
επιπλεον οτε τν 10,95 full pack
απο τους λογαριασμους διμηνου υπολογισα κινηση σταθερων στις 9 ωρες περιπου (4,5 τον μηνα)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν κόψω την ΟΤΕΤΒ λέτε να μου κάνουν καμιά προσφορά γι αυτήν (τώρα πληρώνω πλήρη συνδρομή 21,90). Κι εδώ που τα λέμε ο μόνος λόγος παραμονής θα είναι η β' εθνική (αν γίνει ΠΑΕ η ΑΕΛ)

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αν εχεις συμπληρωσει χρονο κ πας σε καταστημα να το κοψεις πιθανοτατα θα παρουν κατευθειαν απο κει το τμημα κ θα σου δωσουν να μιλησεις για να σου κανουν μια προσφορα κ να το κρατησεις.σιγουρα πιο συμφερουσα απο το να μεινεις στην εμπορικη τιμη αλλα απο κει κ περα παιζει ρολο κ ποσο θες να το εχεις

Πέρασα μια βόλτα από τον ΟΤΕ να πάρω προσφορά (με ενδιαφέρει λόγω ΑΕΚ από Σεπτέμβρη) για τηλέφωνο απεριόριστα αστικά + ADSL 24 + TV Full πακέτο. Να σημειώσω πως τώρα έχω τα αντίστοιχα forthnet. VDSL δεν μπαίνει στην γειτονιά μου ακόμα.
Κόστος 41 /μήνα όλα + 36 τέλος μεταφοράς (αυτό στο Γερμανό μου το κάνουν δώρο).
Τι λέτε; Καλή τιμή; Παίζουν προσφορές που έχει ακούσει κανείς;

Πέρασα μια βόλτα από τον ΟΤΕ να πάρω προσφορά (με ενδιαφέρει λόγω ΑΕΚ από Σεπτέμβρη) για τηλέφωνο απεριόριστα αστικά + ADSL 24 + TV Full πακέτο. Να σημειώσω πως τώρα έχω τα αντίστοιχα forthnet. VDSL δεν μπαίνει στην γειτονιά μου ακόμα.
Κόστος 41 /μήνα όλα + 36 τέλος μεταφοράς (αυτό στο Γερμανό μου το κάνουν δώρο).
Τι λέτε; Καλή τιμή; Παίζουν προσφορές που έχει ακούσει κανείς;

Φιλε παρτη με κλειστα ματια την προσφορα. Δεν παιζει καλυτερη σε ΟΤΕ αυτη την στιγμη...

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση.Στο πατρικό μου οι γονεις μου έχουν triple play,το οποίο βγαίνει στα 53 ευρώ/μήνα.Ο Λογαριασμός όμως έρχεται στα 120 τη διμηνια, χωρίς να έχουν γίνει κλήσεις προς κινητά ουτε,ενεργοποιηση λοιπων πρόσθετων υπηρεσιών, συμβαίνει σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο;;;Επειδή δυστυχώς δεν έχω το λογαριασμό δεν μπορω να δω κάτι παραπανω!!!

Υγ ξέρω οτι δεν είναι το πλεον κατάλληλο νήμα.Απλα ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη!

Χωρίς το λογαριασμό δύσκολο να βγει άκρη.Το μόνο που σκέφτομαι μήπως παίρνουν για να κλείσουν ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΠΥ ή ΠΕΔΥ (όπως τα έχουν κάνει) και έρχεται καπέλο λόγω των ληστρικών χρεώσεων των πενταψήφιων.

Όχι δόξα το θεο,απο υγεια σφιζουν.Είναι και μικροί σε ηλικία!!Όταν τελειώσω απο τη δουλεια το βράδυ θα ζητησω να μου στείλουν ενα φαξ να τον μελετησω!!

Μήπως η αναγνώριση κλήσεων ; Στον ΟΤΕ ακόμη την χρεώνουν ΕΛΕΟΣ !!!

Φιλε παρτη με κλειστα ματια την προσφορα. Δεν παιζει καλυτερη σε ΟΤΕ αυτη την στιγμη...

Κι εγώ πριν μια εβδομάδα άλλαξα το 3 play forthnet που είχα με το παραπανω πακέτο με 35.85 το μήνα για συμβόλαιο ενός έτους. Εξοπλισμός και τοποθέτηση δωρεάν. Με είχαν πάρει αρκετές φορές από το 13888. Τα τέλη σύνδεσης θα τα πληρωσω. Αν παρεις το 13888 θα σου πουν την ιδια προσφορα.

Καλησπέρα .τώρα Μίλησα με ΟΤΕ και μου ειπαν οτι φουλ τιβι.24 ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά στα 40,85

Εμένα πάντως με έχουν πάρει πάνω από 10 φορές μέσα σε δύο μήνες, κι έτσι το έκανα. (φουλ δορυφορικό οτε τβ - 24 ίντερνετ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα πάντως με έχουν πάρει πάνω από 10 φορές μέσα σε δύο μήνες, κι έτσι το έκανα. (φουλ δορυφορικό οτε τβ - 24 ίντερνετ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά 35,88.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εμένα πάντως με έχουν πάρει πάνω από 10 φορές μέσα σε δύο μήνες, κι έτσι το έκανα. (φουλ δορυφορικό οτε τβ - 24 ίντερνετ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά.
Η τιμή που σου έκαναν είναι τελική η μπαίνουν και αλλά πάγια και χρεώσεις μέσα στον τελικο λογαριασμό?

Τελική τιμή με ΦΠΑ. Μόνο στον πρώτο λογ/σμο θα χρεώσουν τα τέλη σύνδεσης

Last edited by a moderator: