Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα σας.

Με πήραν τηλέφωνο από τον Ote και μου πρόσφεραν:
Ote Tv Full Pack
24αρι Internet
Απεριόριστα Αστικά/Υπεραστικά
50 λεπτά σε κινητά = ~36 τελική τιμή! Προσπάθησα να γλιτώσω τα τέλη σύνδεσης αλλά δεν τα κατάφερα! Η προσφορά ισχύει για μεταφορά γραμμής από την Hol και Ote Tv έχω ήδη! Προφανώς έδωσα το Ok! Χάνω 3 έκπτωση στην Vodafone αλλά και Red 1 με 18.80 + 750Mb Internet For Sharing δωρεάν... Ok!

Mε πηραν απο νοβα και μου δινουν με 49,90 τελική αστικα,υπεραστικα,60 λεπτα κινητα,24αρι ιντερνετ, φουλ νοβα πακετο με hd για παντα. Αν ο οτε δεν μου κανει φθηνοτερη προσφορα τυπου 39,90 ολα τοτε θα φυγω αν και δεν το θελω...Τι να κανω τωρα; Αιτηση για μεταφορα σε forthnet μπας και μου κανει προσφορα ο οτε; Ή αιτηση διακοπης οτε τβ κλπ;

Μεταφορά καλύτερα. Νομίζω δίνουν καλύτερες προσφορές και θα μπορείς να κουβεντιάσεις την προσφορά της nova.

Καλημέρα! Εμένα, αφού μου τηλεφωνούσαν καθημερινώς για πολύ καιρό δέχτηκα να μεταβώ από τη ΝΟΒΑ στον ΟΤΕ. Η προσφορά ήταν η κλασική: 24αρι ίντερνετ, δωρεάν αστικά-υπεραστικά, ΟΤΕ-TV Full Pack για ένα χρόνο, δωρεάν εγκατάσταση. Και μου τηλεφωνούν μετά από 13 ημέρες για να μου πουν ότι μπορούν να μου προσφέρουν ίντερνετ μέχρι 4αρι. Φυσικά και δεν το δέχτηκα. Συγχαρητήρια ρε ΟΤΕ! Συνεπέστατος και σβέλτος.

Το ιδιο εχει συμβει και σε εμενα.Απο wind σταθερο και 11-12 ταχυτητα,γυρισα στον οτε οπου μου λενε οτι μεχρι 4 ταχυτητα γιατι αλλιως θα μου χαλαει συνεχεια το τηλεφωνο.Πως γινεται αυτο?Μπορω να ακυρωσω το συμβολαιο μου λογω χαμηλης ταχυτητας?24αρα υπεγραψα,4 μου δινουν.
Ευχαρισυω και συγνωμη για το εκτος θεματος

Αν υπέγραψες για 24αρα ταχύτητα και σου δίνουν μόνο 4...τι να πω; Εγώ θα επικοινωνούσα μαζί τους και θα τους έλεγα να το κοιτάξουν. Τι θα πει 'θα σου χαλάει συνέχεια το τηλέφωνο'; Ή το ένα ή το άλλο; Δηλαδή, πάλι καλά που με ενημέρωσαν πρώτα.

στον οτε οπου μου λενε οτι μεχρι 4 ταχυτητα γιατι αλλιως θα μου χαλαει συνεχεια το τηλεφωνο

Θα χαλασει το τηλεφωνο μόνο αν τους το χτυπησεις στο κεφάλι. 24 υπεγραψες, τόσο πρεπει να σου δωσουν. Δεν τηρουν τους όρους του συμβολαιου, οποτε αν δε θελεις να φυγεις απο τον οτε, ζητα περαιτερω μείωση στην τιμη του συμβολαιου σου.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ΕΩΣ 24 Mbps είναι άρα είναι καλυμένοι.Αν όντως πιάνεις 4 και δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή, ζήτα να σε γυρίσουν σε 4άρα με ανάλογη πτώση της τιμής.

To ενα πακετο ειναι το 4mbps και το αλλο πακετο (προφανως >4mbps, διαφορετικα και τα 3mbps μπορουν να θεωρηθουν μεχρι 24...) ειναι εως 24mbps. Αν του λενε πως θα σε εχουμε στα 4mbps επειδη θα σου χαλασει το τηλεφωνο (!!!) τοτε ανηκει στο πρωτο προγραμμα και δε καλυπτονται απο το συμβολαιο τους.

Θα τους παρω τη Δευτερα και θα ζητησω να μου αλλαξουν προγραμμα και να με πανε στα 4mbps.

Καλοκαιρινή προσφορά...

Απόκτησε OTE TV και πάρε 2 μήνες ΔΩΡΟ και με ΔΩΡΕΑΝ κεραία. ΟΤΕ TV Full Pack μόνο με 21,90!

10388138.png

Last edited:

Για ορισμένες περιοχές είδα στο site του OTE ότι έχουν 3 μήνες δώρο.

Η περιοχή μου που κοίταξα δεν είναι μέσα.

Αγαπητε jim...
μπορεις να μας πεις και εμας που ακριβως στο site του OTE λεει για τις περιοχές που έχουν 3 (και οχι 2) μήνες δώρο...???

Τhanks in advance

Φίλε μου ούτε εγώ το βρίσκω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάπου το είδα χθες. Μπορεί να μην το κατάλαβα καλά......

Βέβαια ίσως σκεπτόμενος και την δωροεπιταγή τελικά οι μήνες να είναι 4 (2 της δωροεπιταγής και 2 της προσφοράς). Εκτός και αν δεν συνδυάζονται....

Τεσπα...

υπαρχει καμια εναλακτικη να μην βγαινει 27 το μηνα,εκτος του να γινω οικιακος πελατης?
καποιο ετησιο πακετο που να δινει εκπτωση οπως γινεται ας πουμε στο πακετο των φιλαθλων στην νοβα?

Να ρωτησω κατι ισως χαζο.αν οταν κανεις αίτηση είσαι στον οτε και παρεις την χαμηλη τιμή,αν αλλάξεις μετα παροχο αλλαζει και η τιμή ή δεν παίρνουν χαμπάρι;

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Φίλε μου ούτε εγώ το βρίσκω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάπου το είδα χθες. Μπορεί να μην το κατάλαβα καλά......

Βέβαια ίσως σκεπτόμενος και την δωροεπιταγή τελικά οι μήνες να είναι 4 (2 της δωροεπιταγής και 2 της προσφοράς). Εκτός και αν δεν συνδυάζονται....

Τεσπα...

Aυτο θα ηταν σουπερ αλλα...δεν βλεπω καπου στο σαιτ του οτε να υπαρχει η δωροεπιταγη των 50 και οι 2 μηνες δωρο (πιστευω οτι το πρωτο αντικατασταθηκε απο το δευτερο)...
εκτος αν στο δωσει κανας Γερμανος...ιδωμεν

Να ρωτησω κατι ισως χαζο.αν οταν κανεις αίτηση είσαι στον οτε και παρεις την χαμηλη τιμή,αν αλλάξεις μετα παροχο αλλαζει και η τιμή ή δεν παίρνουν χαμπάρι;

Αλλάζει αυτόματα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγαπητε jim...
μπορεις να μας πεις και εμας που ακριβως στο site του OTE λεει για τις περιοχές που έχουν 3 (και οχι 2) μήνες δώρο...???

Τhanks in advance

3 μήνες δωρεάν παίρνουν οι περιοχές που συμπεριλαμβάνονται στη διακοπή της αναλογικής μετάδοσης .....στην Αττική

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Kαλημέερα, οι δωρεάν μήνες είναι μετά το 12μηνο ή περιέχονται μέσα σ´αυτό?