Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

τι ακριβως προσφερει η προσφορα παιδια?? αναλυτικα μπορει να μου πει καποιος?
προσπαθω να παρω τηλ στο 13888 και με εχουν μια ωρα στην αναμονη.. δεν μπορω να τους πιασω...!!!

Εβαλα χθες σε OTEshop. Full pack OTE TV. 14 μηνες συμβολαιο. Οι δυο πρωτοι δωρεαν. Και επιπλεον δωροεπιταγη 50 ευρω! Σουπερ!

Το ίδιο είναι και στον γερμανός αντί για δωροεπιταγή σου δίνει το πιάτο δωρεάν +2 μήνες δώρο,οποτε τα ίδια.

τι ακριβως προσφερει η προσφορα παιδια?? αναλυτικα μπορει να μου πει καποιος?
προσπαθω να παρω τηλ στο 13888 και με εχουν μια ωρα στην αναμονη.. δεν μπορω να τους πιασω...!!!

Είναι προσφορά 2 μήνες δώρο μαζί με τον εξοπλισμό. Αν είσαι σε περιοχή που κόβεται το αναλογικό πάει 3 μήνες δώρο.
Σε κατάστημα Γερμανός την δωροεπιταγή μπορείς να την κάνεις 2 μήνες δωρεάν.

Με λίγα λόγια πάει 2 μήνες δώρο της προσφοράς + 2 μήνες δώρο της επιταγής + 10 μήνες υπόλοιπο συμβόλαιο....

Φίλε jim... είναι σίγουρο 100% ότι η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί στην πληρωμή των λογαριασμών?Ρώτησες εσύ σε κατάστημα?Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες?

Ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι η δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληρωμή λογαριασμών.Χρησιμοποιείται μόνο για αγορά προϊόντων.

μολις ελαβα προσφορα απο το 13888 για το OTE TV full pack στα 10.95 το μηνα για 12 μηνες , και ΟΤΕ dubleplay 24 + απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα στα 24.90 για 12 μηνες . Συννολο 36 ευρω. Νομιζω ειναι καλα. τι λετε?

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τι να πουμε; 51 πληρωνω με 210´σταθερα μονο:(

Η προσφορά 2+12 μήνες παρατάθηκε κατά μία μέρα,μέχρι και αύριο όπως μου είπαν σε κατάστημα ΟΤΕ.

Ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι η δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληρωμή λογαριασμών.Χρησιμοποιείται μόνο για αγορά προϊόντων.

Πήγα επίτηδες και ρώτησα εδώ και γίνεται. Προφανώς είναι θέμα καταστημάτων.

μολις ελαβα προσφορα απο το 13888 για το OTE TV full pack στα 10.95 το μηνα για 12 μηνες , και ΟΤΕ dubleplay 24 + απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα στα 24.90 για 12 μηνες . Συννολο 36 ευρω. Νομιζω ειναι καλα. τι λετε?

μια ακομα ερωτηση , μου ειπαν οτι για τον εξοπλησμο αν θελω να μου δωσουν πρεπει να μου το βαλουν αυτοι με κοστος 99 ευρω , διαφορετικα δεν μου δινουν εξοπλισμο και θα πρεπει να αγορασω μονος μου. Ειναι οντως ετσι αυτο?

Εμένα μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά με τη διαφορά ότι ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση θα είναι δωρεάν.

Μπορείς να μου στείλεις σε πμ το όνομα της κυρίας που μίλησες να δώ αν μας πήρε η ίδια?

Άντρας ήταν, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι το όνομα του. Η προσφορά μου έγινε την προηγούμενη Παρασκευή. Ίσως ο δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση να ίσχυε για αιτήσεις μέχρι τις 31/7. Δεν ξέρω, απλά υποθέτω.

Dear corfu...προφανως δεν εισαι στο δικτυο του οτε και σου εκαναν αυτην την προσφορα...σωστα...???
και κατι αλλο...εχει ημερομηνια ληξης...???

Εμενα επειδη εκανα αιτηση να φυγω (forthnet 3play 49,90 για παντα) μου τα δινουν ολα τα παραπανω με δωρεαν εγκατάσταση,εξοπλισμο κτλπ μαζι με 50 σε κινητα για 38,00ευρω.πολυ καλη προσφορα αλλα με προβληματιζει οτι το ενα ειναι για παντα ενω του οτε σε ενα χρονο θα βγαινει το ιδιο και δεν εχει και τα ιδιες παροχες με forthnet.εχω μπερδευτεί,τι λετε?