Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

γεια σας παιδια,απο 1 αυγουστου τελειωσε το συμβολαιο μου που εχω οτε τv φουλ πακ,αν τους παρω τηλ για διακοπη λετε να μου δωσουν καποια καλυτερη προσφορα?

δωσε τους λιγο χρονο..λογικα αυριο-μεθαυριο θα σε καλεσουν...

Ok thanks. Παιζει ρολο αν θα υπογραψω συμβολαια που θα μπυ φερουν αυριο μαζι με αποκωδικοποιητη νοβα ή ειναι ασχετο; Να υπογραψω ή να το τρεναρω; Αν υπογραψω στη νοβα και μου κανουν προσφορα καλη απο οτε μπορω να ακυρωσω τη νοβα αμεσως και να επιστρεψω στον οτε;

Απο τη στιγμη που υπογραφεις,τελειωσε.Τρεναρε το λιγο αλλα αν ειναι να σου φερουν NOVA,θα περιμενουν να υπογραψεις,τι θα κανεις τοτε;Πρεπει να αποφασισεις και τι θες περισσοτερο απο το καθε πακετο.

Απο τη στιγμη που υπογραφεις,τελειωσε.Τρεναρε το λιγο αλλα αν ειναι να σου φερουν NOVA,θα περιμενουν να υπογραψεις,τι θα κανεις τοτε;Πρεπει να αποφασισεις και τι θες περισσοτερο απο το καθε πακετο.

Εγω ΟΤΕ θελω να κρατησω αλλα με χαμηλοτερη τιμη. Δεν με εχει παρει ο οτε ακομα ομως τηλ...

Εγώ τους πήρα σήμερα για διακοπή, 15 ημέρες πριν λήξει η ετήσια δέσμευση.
Μου αντιπρότειναν το γνωστό, δηλ. 6 μήνες με τη μισή συνδρομή, 10 ευρώ δώρο για το On Demand και ανανέωση από τωρα αντί για το Νοέμβριο που έκλεινα χρόνο, του πακέτου τηλεφωνίας/internet που έχω στον ΟΤΕ (δεν μπορώ να πάω σε άλλον) με μειωμένο rate για εξάμηνο.
Δέχθηκα και συνεχίζω... (Full Pack και στις 2 πλατφόρμες με 37/μήνα!!)

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω ΟΤΕ θελω να κρατησω αλλα με χαμηλοτερη τιμη. Δεν με εχει παρει ο οτε ακομα ομως τηλ...

Κάτι μου λέει πως όταν θα σε πάρουν θα είναι αργά. Αν θυμάμαι καλά, ο Οτέ θα πρέπει να απαντήσει στη forthnet εντός 5 εργάσιμων ημερών για την αποδέσμευση του βρόχου.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Κάτι μου λέει πως όταν θα σε πάρουν θα είναι αργά. Αν θυμάμαι καλά, ο Οτέ θα πρέπει να απαντήσει στη forthnet εντός 5 εργάσιμων ημερών για την αποδέσμευση του βρόχου.

Τι εννοεις θα ειναι αργα; Ετσι δεν γινεται η διαδικασια; Πρωτα δεν κανεις φορητοτητα και μετα σε παιρνει ο οτε για προσφορα; Αυτο που θελει να μου φερει ο κουριερ ειναι ο εξοπλισμος νοβα και χαρτια υπογραφης νοβα ή είναι και ολα τα υπολοιπα της φορητοτητας γραμμης κλπ;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εσύ το ξέρεις τι θα σου φέρει ο κούριερ.
Όταν λέω θα είναι αργά, εννοώ πως το εργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει απαντήσει ο Οτέ για να προχωρήσει η φορητότητα. Αν δοθεί το οκ από τον Οτέ και ύστερα δεχθείς προσφορά από αυτόν, μπορεί να μπλεχτούν τα πράγματα με ακυρώσεις, προγραμματισμένες ημερομηνίες φορητότας κλπ.

Πέρασα από Γερμανό και μου έκαναν τιμή για ΟΤΕ αστικά/υπεραστικά, 24 Μb ιντερνετ & πλήρες πακέτο TV στα 29,90 + 11 = 41 /μήνα και δώρο τα 36 της μεταφοράς από Forthnet.
Καλή προσφορά;

Πέρασα από Γερμανό και μου έκαναν τιμή για ΟΤΕ αστικά/υπεραστικά, 24 Μb ιντερνετ & πλήρες πακέτο TV στα 29,90 + 11 = 41 /μήνα και δώρο τα 36 της μεταφοράς από Forthnet.
Καλή προσφορά;

Μια χαρά.

Τόσο πάει.

Καλή προσφορά;

Η τιμή είναι για 1 χρόνο ή για πάντα?

Ρωτάω γιατί κάποιος πριν μέρες είχε γράψει ότι του έκαναν προσφορά από ΟΤΕ με συγκεκριμένη τιμή για πάντα.

ο δεκτης αυτος του οτε ποσα gb ειναι??

μπορω να κανω εγγραφη κλτπ??

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

ο δεκτης αυτος του οτε ποσα gb ειναι??

μπορω να κανω εγγραφη κλτπ??

Προφανώς ρωτάς για τον PVR Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος του δέκτη έχει χωρητικότητα 320 GB, από τα οποία όμως είναι διαθέσιμα για εγγραφές τα 250 GB.