Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ έβαλα από το site του οτε την online προσφορά με τα 27,38 ευρώ για 14 μηνο συμβόλαιο και οι δύο πρώτοι μήνες δώρο. Έρχεται περίπου στα 23,50 ευρώ το μήνα αν κάνεις την αναγωγή σε μήνα. Όχι θα παρακαλάω τη Νοβα για να πληρώνω πολύ παραπάνω.

Εμένα με πήραν την Παρασκευή με fullpack, 24 internet απεριόριστα σταθερά , 6 ώρες κινητά στα 47,90 για 24 μήνες , με τελος ενεργοποίησης 31 και δώρο την αναγνώριση κλήσεων ( αυτο μου φάνηκε αστείο ).

........... και δώρο την αναγνώριση κλήσεων ( αυτο μου φάνηκε αστείο ).

:BDGBGDB55: Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, είναι εντελώς αστείο να "δωρίζουν" (και ακόμα χειρότερα να χρεώνουν κάποιους) την αναγνώριση κλήσης το.... 2015.

Εμένα με πήραν την Παρασκευή με fullpack, 24 internet απεριόριστα σταθερά , 6 ώρες κινητά στα 47,90 για 24 μήνες , με τελος ενεργοποίησης 31 και δώρο την αναγνώριση κλήσεων ( αυτο μου φάνηκε αστείο ).

Εμένα αυτό μου το προσέφεραν στα 41,90, ίσως επειδή είμαι παλιός πελάτης.

Εγω εχω fullpack nova στα 49,90 τα παντα ολα(εκτος multiview) και εριξα ακυρο στον οτε. Μου φανηκε πολυ μεγαλη η δεσμευση 24 μηνες , δεν ειχα ορεξη να πληρωνω τελος ενεργοποιησης + πεναλτυ στην nova για σπασιμο συμβολαιου που εκανα προσφατα , λιγοτερες ωρες σε κινητα που απο τους λογαριασμους μου βλεπω οτι ο μεσος ορος κυμαίνεται στις 8 ωρες τον μηνα. Και επιπλεον απο αθλητικα παρακολουθω λιγο το ελληνικο , κυριως CL (που θα το εχανα για φετος αν πηγαινα τωρα σε ΟΤΕ) και τους ειπα οτι με το ΘΑ το εχουν το CL του χρονου , δεν με κερδιζουν απο τωρα.
@Jimmy0077 μου δωσανε και χαμηλοτερη τιμη αν εκανα μεταφορα τα οικογενειακα κινητα απο vodafone/wind σε cosmote, αλλα δεν την συγκρατησα. Αλλα δεν με ενδιαφερει να φυγω. Μαλιστα μου πεταξε και σποντα αν εχω σημα με τη wind...

Προσφορά ΟΤΕ

Μια ερώτηση.
Εαν καποιος εχει το παρακάτω προγραμμα.
Αστικά, υπεραστικά και κινητά ΔΩΡΕΑΝ (720')
24αρι Internet
Nova full pack και HD δωρεάν για τη διάρκεια του συμβολαίου (12μηνο).
Όλα τα παραπανω στα 49,90

Ποια θα ηταν η επόμενη καλυτερη προσφορα που θα επρεπε να δεχτεί εαν λήγει το 12μηνο;;

Μια ερώτηση.
Εαν καποιος εχει το παρακάτω προγραμμα.
Αστικά, υπεραστικά και κινητά ΔΩΡΕΑΝ (720')
24αρι Internet
Nova full pack και HD δωρεάν για τη διάρκεια του συμβολαίου (12μηνο).
Όλα τα παραπανω στα 49,90

Ποια θα ηταν η επόμενη καλυτερη προσφορα που θα επρεπε να δεχτεί εαν λήγει το 12μηνο;;

Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά της Forthnet (με κάποιες... προσθαφαιρέσεις όσον αφορά multiview ή διεθνή σταθερά)

Απλά εκτιμώ ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο για την συνέχιση των δωρεάν HD (!!!!!!), με αντάλλαγμα ένα συμπληρωματικό 12μηνο ή και 18μηνο συμβόλαιο (... όπως έκαναν και σε μένα)

Προσωπικά, θα κόψω εν αρχή τα HD (αφού έχω "υπαρξιακό" πρόβλημα να τους πληρώνω 5 ευρώ / μήνα για κάτι που θεωρώ ότι είναι αυτονόητο να μου παρέχεται δωρεάν και μάλιστα στο σύνολο των καναλιών τους και όχι σε ελάχιστα, όπως τώρα) και θα βρίσκομαι εν αναμονή πρότασης από ΟΤΕ για τηλεφωνία + internet + OTE tv.

Πιστεύω ότι σίγουρα θα προκύψει πρόταση από ΟΤΕ, αφού ήμουν παλαιός πελάτης και σε λίγο συμπληρώνω ένα (1) χρόνο από τότε που άλλαξα για Forthnet.

Προσφορά ΟΤΕ

Στο ιδιο πλαισιο κινουμαι κ εγώ.

Υγ.
Ξεχασα να αναφερω οτι στη παραπανω προσφορα, υπαρχουν κ τα διεθνή.

Εγω εχω fullpack nova στα 49,90 τα παντα ολα(εκτος multiview) και εριξα ακυρο στον οτε. Μου φανηκε πολυ μεγαλη η δεσμευση 24 μηνες , δεν ειχα ορεξη να πληρωνω τελος ενεργοποιησης + πεναλτυ στην nova για σπασιμο συμβολαιου που εκανα προσφατα , λιγοτερες ωρες σε κινητα που απο τους λογαριασμους μου βλεπω οτι ο μεσος ορος κυμαίνεται στις 8 ωρες τον μηνα. Και επιπλεον απο αθλητικα παρακολουθω λιγο το ελληνικο , κυριως CL (που θα το εχανα για φετος αν πηγαινα τωρα σε ΟΤΕ) και τους ειπα οτι με το ΘΑ το εχουν το CL του χρονου , δεν με κερδιζουν απο τωρα.
@Jimmy0077 μου δωσανε και χαμηλοτερη τιμη αν εκανα μεταφορα τα οικογενειακα κινητα απο vodafone/wind σε cosmote, αλλα δεν την συγκρατησα. Αλλα δεν με ενδιαφερει να φυγω. Μαλιστα μου πεταξε και σποντα αν εχω σημα με τη wind...

Και εμένα μου πρότειναν και για μείωση της τιμής για κινητά, αλλά δεν ενδιαφερόμουν.

ρε παιδια μια ερωτηση ειμαι απο το 2008 στη Nova με διαφορα πακετα, αυτη τη στιγμη εχω: απεριοριστα αστικα, υπεραστικα
κινητα 12 ωρες
απεριοριστα διεθνη
ιντερνετ εως 24mbps
Nova full pack με HD δωρο για ενα χρονο ολα αυτα στα 49.90 το μηνα. το συμβολαιο μου το ανανεωσα 2 σεπτεμβριου 2014 συγκεκριμενα. θελω να ρωτησω εχει τιποτα παρομοια προσφορα ο ΟΤΕ σε αυτη τη τιμη? να πω οτι δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα της Nova καθολου μιας και δε παρακολουθω μπαλα καθολου (ουτε ελληνικο, ουτε ευρωπαικο) μονο οι ταινιες με ενδιαφερουν στη Nova.

ρε παιδια μια ερωτηση ειμαι απο το 2008 στη Nova με διαφορα πακετα, αυτη τη στιγμη εχω: απεριοριστα αστικα, υπεραστικα
κινητα 12 ωρες
απεριοριστα διεθνη
ιντερνετ εως 24mbps
Nova full pack με HD δωρο για ενα χρονο ολα αυτα στα 49.90 το μηνα. το συμβολαιο μου το ανανεωσα 2 σεπτεμβριου 2014 συγκεκριμενα. θελω να ρωτησω εχει τιποτα παρομοια προσφορα ο ΟΤΕ σε αυτη τη τιμη? να πω οτι δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα της Nova καθολου μιας και δε παρακολουθω μπαλα καθολου (ουτε ελληνικο, ουτε ευρωπαικο) μονο οι ταινιες με ενδιαφερουν στη Nova.
Εχω την ιδια προσφορα, χωρις τα αθλητικα, 39,90 (Nova)

και εγώ την ίδια (novacinema) + novasports1 39,90. Δεν ξέρω αν μπορεί ακόμα ο ΟΤΕ να χτυπήσει την ΝΟΒΑ στα κινηματογραφικά. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι γίνεται σε λίγο καιρό!

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα σε όλους. ..προχθές μετα απο αίτηση στη cyta,μου έκανε προσφορά ο ΟΤΕ για να με κρατήσει τα εξής. ..
24αρι internet (πιάνω έως 19),απεριόριστα σταθερά,30 προς κινητά, fullpack OTE T.V στα 42.8 τελική τιμή με δώρο κ καλά την αναγνώριση.
Επίσης.... συνεχίζεται η έκπτωση στο λογαριασμό κινητού COSMOTE που έχω -10 το μήνα,καθώς μου αφαιρούν και 20% από το πάγιο της COSMOTE.
Τα 42.8 είναι τελική τιμή για 2 χρόνια. ...και σε περίπτωση που ανέβει η τιμή του OTE T.V λόγω τσαμπιονς λιγκ κ.τ.λ.π εμένα μου διαβεβαίωσε ο τύπος του ΟΤΕ παραμένει ώς έχει κλειδωμενη η τιμή.
ΥΓ1. (Πρώτα έδεινα με τα ίδια εκτός τα 30 λεπτά σε κινητά 42 τελική τιμή ).
ΥΓ2. (Τώρα ή τιμή βγαίνει ως εξής το 24.90 2play και 17.90 ο ΟΤΕ T.V)
Πάντως μάγκες από ότι κατάλαβα ξεχάστε τα 10.95 του OTE TV που δίνανε παλιά .
ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;;;;;;;;;;;ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ!!!!!!

ean ειναι τελικη τιμη συμπερηλαμβανει φπα χωρεις αλλες πονηρες χρεωσεις ειναι καλα ρωτησε το αν σου δεινουν και συβολαιο στο χερει
οποτε εκανα εγω συμφωνια παντα παραπανω πληρωνα 60 ειχαμε συνφωνηση 70 και ερχωτανε για αυτο πριν κα να χρονο εφυγα ασε που οταν ζειτησα
προσφορα μου δειναν μονο 2 μηνες τν δωρεαν ........ενω εδω οτι εχω πει αυτα χρεωνουν.......προσεξε-- πολυ καλο πακετο ----αλλα τους ορους προσεξε ---μετα
την απομακρηνση αποτο ταμειο ουδεν λαθος αναγνωρηζετε ,οπως λεει ο λαος μας

Αφού αρκετοί αρνήθηκαν το ίδιο πακέτο στα 45 και 5 έκπτωση στα κινητά βλέπω το βελτιωσαν λίγο το πακέτο!

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα παιδια,
Ληγει το συμβολαιο μου με την forthnet (3play, 29,90) σε 4-5 μερες και σκεφτομαι μηπως παω στον οτε. Ξερετε αν υπαρχει καμια καλη προσφορα;
Πηγα και ρωτησα το πρωι και μου ειπαν 47 ευρω τα 24 mbps, απεριοριστα σταθερα, 30' κινητα και full pack ote tv. Νομιζω ειναι λιγο ακριβα για αυτα που δινει..
Η προσφορα με τα 35 υπαρχει ακομα;

Δεν υπαρχει Νικο!
Στα 35 εβγαινε με διαφορετικο προγραμμα στο σταθερο.
Αν ηθελες αυτο που γραφεις παραπανω με απεριοριστα σταθερα θα σου εβγαινε περιπου 41.
Η προσφορα αλλαξε σε 24μηνο απο 12μηνο που ηταν και η διαφορα που εχει η παλια προσφορα με την νεα σε βαθος 2ετιας ειναι μικρη.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν υπαρχει Νικο!
Στα 35 εβγαινε με διαφορετικο προγραμμα στο σταθερο.
Αν ηθελες αυτο που γραφεις παραπανω με απεριοριστα σταθερα θα σου εβγαινε περιπου 41.
Η προσφορα αλλαξε σε 24μηνο απο 12μηνο που ηταν και η διαφορα που εχει η παλια προσφορα με την νεα σε βαθος 2ετιας ειναι μικρη.

Ευχαριστω για την απαντηση :a0210:
Τι εννοεις με διαφορετικο προγραμμα στο σταθερο; Απ'οτι βλεπω στις πρηγουμενες σελιδες το ιδιο ηταν.
Οποτε τωρα μπορω να παρω καλυτερη τιμη απο τα 47 που μου ειπαν;

Μετα απο αιτηση φορητοτητας στην HOL....ο ΟΤΕ μου εκανε την εξης προσφορα:
Double play 24αρι με σταθερα/υπεραστικα + 30'προς κινητα - 24,90
Οτε tv full pack δορυφορικο - 17,90 (+ 4euro εκμισθωση pvr)
& δωροεπιταγη 80 ευρω στον Γερμανο.
Κλειστο συμβολαιο 24μηνες χωρις αλλαγη τιμης σε πιθανη αυξηση του οτε tv τον σεπτεμβριο.