Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ενα δακρυ κύλησε στο μαγουλο μου.. Χαχα

24αρι ιντερνετ + απεριοριστα αστικα + απεριοριστα κινητα + απεριοριστα διεθνη + nova full pack + hd καναλια ... Ολα για παντα στα 39,90

Και δεν την πήρες ;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Οντως σου εγινε αυτη η προσφορα? Αυτην την εδιναν 49,90 νομιζω...

Μα αυτη την προσφορα ειχα.. Των 49,90

Μου την εδιναν με 39,90 για να μη φυγω για οτε.. (Αν διαβασετε παραπισω εφυγα ηδη για 35,85 στον οτε)

Last edited:

Η προσφορα ηταν πολυ καλη και σπανια , ομως ημουν ηδη αλλου, που λενε.

λογικα πρεπει να ειμαι απ τους πρωτους που "σπανε" αυτο το συμβολαιο της προσφορας που εδιναν περυσι το καλοκαιρι

Ωραια..

Λοιπον εχουμε και λεμε..

Πηρα συμβολαιο απο οτε 2 χρονια 24αρι ιντερνετ + απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 30' κινητα + δωρεαν αναγνωριση κλησης + δωρεαν ρουτερ = ολα στα 24,90

ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ

1 χρονο ote tv full pack + δωρεαν εξοπλισμος (πιατο, αποκωδικοποιητης) + δωρεαν εγκατασταση = ολα στα 10,95

Το συνολο : 35,85 (τουλαχιστον για τον 1 χρονο)

Απο εκει κ περα εγω ζητησα να παρω και τον αποκωδικοποιητη pvr (με σκληρο δισκο) οπου θα με επιβαρυνει με επιπλεον 4 το μηνα.

Επιπροσθετα υπαρχει ενα τελος φορητοτητας που πληρωνεται εφαπαξ στα 31,23 .

Ελπιζω να ημουν αναλυτικος!!!

++++Ουσιαστικα αυτο που προσπαθουσα ηταν να τα παρω ολα ενιαια για 2 χρονια , αλλα για προφανεις λογους δε μου τα εδιναν με τιποτα.

Απλως οταν σε ενα χρονο ερθει αυτη η ωρα της ληξης του συμβολαιου του οτε tv θα διαπραγματευτω και παλι με το "οπλο" της διακοπης!

καλημερα στα μελη .....νομιζω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα.....malawi

Εδω που τα λεμε και οι 2 ηταν πολυ καλες...

Η μια ομως ηταν γιατι ηθελε να με παρει απο τη forthnet (προσφορα οτε)

Η αλλη για να μη φυγω και παω στον οτε (προσφορα forthnet)

με λιγα λογια και οι 2 υπο πιεση.

Επι της ουσιας δυστυχως μονο ετσι κανουν καλες προσφορες.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

με λιγα λογια και οι 2 υπο πιεση.
Oντως καλη προσφορα, την ειχε ο ΟΤΕ, πριν τα χριστουγεννα (τηλεφωνια), αλλα με 250 λεπτα σταθερα, αυτη που πετυχες δεν την εχει ξανακανει. Δηλ. αμα τους πιεσω και εγω θα μου την δωσουνε; αλλα μονο για τηλεφωνια, δεν με ενδιαφερει το ΟΤΕ TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δηλ. τι θα πει φορητοτητα, ολοι δεν εχουνε τα ιδια δικαιωματα;

Δεν ειναι θεμα δικαιωματων.. Ειναι ζητημα εμπορικης πολιτικης της καθε εταιρειας...

Κοιταει να εξαντλησει τη μυγα απο ξυγκι...

Αν νιωσει πως σε χανει τοτε αναγκαζεται και "τα κατεβαζει"...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μου φαινετε, αυτο θα κανω και εγω, γιατι οπου ο OTE εχει μονοπωλιο...κανει οτι γουσταρει.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Χτύπησα την προσφορά OTETV FULL PACK με δώρο τους 3 μήνες!

Περισσότερες πληροφορίες (για δέσμευση, εξοπλισμό κτλ) μόλις επικοινωνήσουν μαζί μου.

Μόλις πριν από λίγο είχα και εγώ την προσφορά ΟΤΕ double play 24 (απεριόριστα σταθερά, 30' κιν) στα 24,90 για 24 μήνες ΚΑΙ ΟΤΕ tv full pack στα 10,90 για 12 μήνες....σύνολο 35,80 +31 κάτι εφάπαξ με τον πρώτο λογαριασμό για την φορητότητα... επίσης μου έδωσαν δώρο το πιάτο (αξίας 90 ευρώ είπαν) και δωρεάν η εγκατάσταση από τεχνικό.... φυσικά και είπα ναι.... :)