Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

αν διακόψω τηλέφωνο+ιντερνετ+nova στην forthnet που έχω σήμερα και πάω ΟΤΕ (για τηλέφωνο+ιντερνετ+ote tv) μπορώ να πετύχω το πακέτο που είδα μερικές σελίδες πριν....

δηλ
απεριόριστα αστικά+υπεραστικά+30' κινητά (αυτό δεν με πολυενδιαφέρει) στα 24,90 για 24 μήνες
οτε tv full στα 10,95 για 12 μήνες.

τι λέτε, πως πρέπει να κινηθω;

Last edited:

αν διακόψω τηλέφωνο+ιντερνετ+nova στην forthnet που έχω σήμερα και πάω ΟΤΕ (για τηλέφωνο+ιντερνετ+ote tv) μπορώ να πετύχω το πακέτο που είδα μερικές σελίδες πριν....

δηλ
απεριόριστα αστικά+υπεραστικά+30' κινητά (αυτό δεν με πολυενδιαφέρει) στα 24,90 για 24 μήνες
οτε tv full στα 10,95 για 12 μήνες.

τι λέτε, πως πρέπει να κινηθω;

Η κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι απλή, θα πάρεις τηλέφωνο στο 2106295102 μια καθημερινή απo 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και θα ζητήσεις να σου κάνουν μια προσφορά για να φύγεις από Forthnet για να πας στον OTE. Η πρώτη προσφορά που θα σου κάνουν είναι όντως αυτή που γράφεις με 24 μήνες δέσμευση για το τηλέφωνο και 12 μήνες για OTETV. Θα σου κάνουν και πρόταση για 42,80 το μήνα για όλα τα παραπάνω με δέσμευση για 24 μήνες στο OTETV δηλαδή στα 17,90. Δες και αποφάσισε τι σε συμφέρει και πράξε.

δηλ. θα μου κάνουν 2 προσφορές

1) τηλέφωνο+ιντερνετ+οτε tv = 35ευρώ (24μηνο τηλεφωνο+ιντερνετ)(12 μηνο οτε tv)
2) τηλέφωνο+ιντερνετ+οτε tv = 43 ευρώ (24μηνο τηλεφωνο+ιντερνετ + οτε tv)

σε ένα κατάστημα του OTE που ρώτησα μου έκαναν μόνο την 2η προσφορά και σε ερώτηση μου για την 1η είπαν ότι είναι αδύνατο....

δηλ. θα μου κάνουν 2 προσφορές

1) τηλέφωνο+ιντερνετ+οτε tv = 35ευρώ (24μηνο τηλεφωνο+ιντερνετ)(12 μηνο οτε tv)
2) τηλέφωνο+ιντερνετ+οτε tv = 43 ευρώ (24μηνο τηλεφωνο+ιντερνετ + οτε tv)

σε ένα κατάστημα του OTE που ρώτησα μου έκαναν μόνο την 2η προσφορά και σε ερώτηση μου για την 1η είπαν ότι είναι αδύνατο....

Άσε τα καταστήματα και πάρε απο Δευτερα τηλέφωνο εκεί και θα δεις.

Last edited:

Τα καταστήματα δεν μπορούν να δώσουν τις τιμές του τηλεφώνου στις φορητότητες. Η μόνη που μπορούν να κάνουν είναι η επίσημη του 17,90 και 25,90 την τηλεφωνία.

Άντε το πολύ το κατάστημα να καλύψει τα τέλη φορητότητας και σε εξαιρετικές περιπτώσεις την εγκατάσταση..

Και εμενα με πηραν τηλεφωνο και μου προτειναν... για το 1) 40,80 οχι 35 ... και για το 2) στα 42,80
Απο το συγκεκριμένο τηλεφωνο που έγραψα εγω; Το ρωτάω γιατί μίλησα πριν λίγο καιρό μαζί τους και επιβεβαίωσα της προσφορές έτσι όπως της παρουσιάζω.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Kαλημέρα σε όλους.
Σε νέα σημερινή προσφορά, δίνουν τον ote tv με 15,90 για 12μήνες, αν βάλεις 24μηνο double play.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

μπορούμε να το δούμε κάπου αυτό;
είναι μόνο τηλεφωνική προσφορά;

Oλα αυτα ειναι τηλεφωνικα,στον καταλογο ποτε δεν θα τα βρεις γραμμενα.

Παιδιά ξερετε μήπως ποτέ λήγουν τα συμβόλαια του ΟΤΕ με τα μεγάλα πρωταθλήματα (Ισπανία ,Ιταλία,Γερμανία ) και f1 , NBA ? Το αγγλικό ξέρω πως λήγει το καλοκαίρι του 2016! Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση με ΟΤΕ TV αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω 24μηνη ή 12μηνη!

Παιδιά ξερετε μήπως ποτέ λήγουν τα συμβόλαια του ΟΤΕ με τα μεγάλα πρωταθλήματα (Ισπανία ,Ιταλία,Γερμανία ) και f1 , NBA ? Το αγγλικό ξέρω πως λήγει το καλοκαίρι του 2016! Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση με ΟΤΕ TV αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω 24μηνη ή 12μηνη!

και εμένα με ενδιαφέρει αυτό που ζητάει ο φίλος παραπάνω....γνωρίζει κανεις να βοηθήσει;

Προσφορά 3play με VDSL50 και OTETV full pack

Η κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι απλή, θα πάρεις τηλέφωνο στο 2106295102 μια καθημερινή απo 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και θα ζητήσεις να σου κάνουν μια προσφορά για να φύγεις από Forthnet για να πας στον OTE. Η πρώτη προσφορά που θα σου κάνουν είναι όντως αυτή που γράφεις με 24 μήνες δέσμευση για το τηλέφωνο και 12 μήνες για OTETV. Θα σου κάνουν και πρόταση για 42,80 το μήνα για όλα τα παραπάνω με δέσμευση για 24 μήνες στο OTETV δηλαδή στα 17,90. Δες και αποφάσισε τι σε συμφέρει και πράξε.

Χθες ακολουθησα την συμβουλη του cmoustakas και καλεσα το 2106295102 ζητωντας προσφορα για 3play με VDSL50 και OTETV full pack (με φορητοτητα απο Forthnet).

Με καλεσε μετα απο λιγο καποια υπαλληλος του εμπορικου τμηματος απο το 13888 και μου προτεινε
VDSL50 + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα με 44.90 ευρω/μηνα για 18μηνη δεσμευση,
συν OTETV full pack με δωρεαν δεκτη & εγκατασταση σε μειωμενη τιμη 15.90 ευρω/μηνα για τους πρωτους 12 μηνες.

Νομιζω οτι η τιμη VDSL50 αντιπροσωπευει την τρεχουσα τιμη καταλογου, δηλαδη σε αυτη την περιπτωση δεν φαινεται να υπαρχει καποια προσφορα λογω φορητοτητας.
Επισης, ρωτησα την υπαλληλο αν υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον μειωσης της τιμης του OTETV στην περιπτωση που καποιος εχει ηδη εγκατασταση και δεκτη (κατι το οποιο ισχυει για μενα), και η απαντηση της ηταν αρνητικη.

Τι γνωμη εχετε για αυτη την προσφορα ?

παιδιά μόλις έληξε το συμβόλαιο μου σε double play ote+ otetv. ποια είναι η καλύτερα κίνηση που πρέπει να κάνω; Αίτηση φορητότητας στη forthnet πχ, ή απλά καλώ τον οτε λέγωντας να με συνδέσει με το τμήμα αποσυνδέσεων, λέγοντας ότι θέλω να διακόψω;

Απάντηση: Προσφορά 3play με VDSL50 και OTETV full pack

@tl11
Σε vdsl δυσκολα κανουν προσφορές..και ο λογος ειναι απλος. Έχουν vdsl σε περισοτερες περιοχες απο τους άλλους παροχους. Είναι το δυνατό χαρτί τους και τον διαχειριζονται πολύ καλά. και επισής αν έχεις κινητο κοσμοτε μπορεις να παρεις εκπτώση 20% στο παγιο του κινητου σου. Δλδ εισαι στα 61 ευρα το μήνα για τον πρωτο χρονο.(χωρις να υπολογιζουμε την εκπτωση απο την κοσμοτε) Στην φορθνετ το αντιστιχο που μπορεις να παρεις ειναι 60 ευρώ με vdsl 50αρι μαζι με νοβα. Τα βαζεις κατω και βλέπεις τι σε συμφερει και τι προτημας.

Re: Προσφορά 3play με VDSL50 και OTETV full pack

Χθες ακολουθησα την συμβουλη του cmoustakas και καλεσα το 2106295102 ζητωντας προσφορα για 3play με VDSL50 και OTETV full pack (με φορητοτητα απο Forthnet).

Με καλεσε μετα απο λιγο καποια υπαλληλος του εμπορικου τμηματος απο το 13888 και μου προτεινε
VDSL50 + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα με 44.90 ευρω/μηνα για 18μηνη δεσμευση,
συν OTETV full pack με δωρεαν δεκτη & εγκατασταση σε μειωμενη τιμη 15.90 ευρω/μηνα για τους πρωτους 12 μηνες.

Νομιζω οτι η τιμη VDSL50 αντιπροσωπευει την τρεχουσα τιμη καταλογου, δηλαδη σε αυτη την περιπτωση δεν φαινεται να υπαρχει καποια προσφορα λογω φορητοτητας.
Επισης, ρωτησα την υπαλληλο αν υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον μειωσης της τιμης του OTETV στην περιπτωση που καποιος εχει ηδη εγκατασταση και δεκτη (κατι το οποιο ισχυει για μενα), και η απαντηση της ηταν αρνητικη.

Τι γνωμη εχετε για αυτη την προσφορα ?

Σκέψου ότι η κανονική προσφορά χωρίς VDSL που δίνετε εδώ και καιρό από τον ΟΤΕ με τα χαρακτηριστικά που σου δίνουν είναι στα 36.90 άρα με 8 ευρώ παραπάνω το μήνα σου δίνουν VDSL εσύ τι λες ότι δεν είναι καλή προσφορά? Σκέψου μόνο ότι η Forthnet την αλλαγή από ADSL σε VDSL την κάνει με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα. Τώρα θα μου πεις τα 2 ευρώ είναι η διαφορά? Στους 18 μήνες είναι 36 ευρώ, εμένα προσωπικά μου ακούγετε για VDSL Με Full Pack OTETV καλή προσφορά.