Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά 3play με VDSL50 και OTETV full pack

Σκέψου ότι η κανονική προσφορά χωρίς VDSL που δίνετε εδώ και καιρό από τον ΟΤΕ με τα χαρακτηριστικά που σου δίνουν είναι στα 36.90 άρα με 8 ευρώ παραπάνω το μήνα σου δίνουν VDSL εσύ τι λες ότι δεν είναι καλή προσφορά? Σκέψου μόνο ότι η Forthnet την αλλαγή από ADSL σε VDSL την κάνει με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα. Τώρα θα μου πεις τα 2 ευρώ είναι η διαφορά? Στους 18 μήνες είναι 36 ευρώ, εμένα προσωπικά μου ακούγετε για VDSL Με Full Pack OTETV καλή προσφορά.

cmoustakas, ευχαριστω για την απαντηση σου. Θελω απλα να κανω μια διευκρινηση σχετικα με την προσφορα που ανεφερα.

Στο αρχικο μου ποστ δεν συζητησα το αν η τιμη των 44.90 ευρω/μηνα για VDSL50 + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα με 18μηνη δεσμευση ειναι καλη η κακη.

Απλα εκανα την παρατηρηση οτι η τιμη που πηρα απο το τμημα "προσφορων" ειναι η στανταρτ τιμη που εμφανιζεται στο σαιτ του ΟΤΕ, και σχολιασα οτι δεν μου δοθηκε καποια καλυτερη τιμη λογω φορητοτητας.

Προφανως αυτο σχετιζεται με την πλεονεκτικη θεση στην οποια βρισκεται ο ΟΤΕ στην διαθεσιμοτητα VDSL σε σχεση με αλλους παροχους (οπως σωστα ανεφερε ο rockoskylo), αρα κατα βαση στην ελλειψη ισχυρου ανταγωνισμου στο παροχη αυτης της υπηρεσιας.

Απάντηση: Re: Προσφορά 3play με VDSL50 και OTETV full pack

Τιμή καταλόγου είναι.Έχω με 40 τα παραπανω αλλά με vdsl 30.Στο ote tv κανουν καλύτερη προσφορά αν θέλουν.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει κανείς κάποιο τηλέφωνο για να πάρω προσφορά μόνο TV?

Για σκετο οτε tv ποια ειναι η καλυτερη τιμη που παιζει?

Σκετο ote tv? Μετα απο αιτηση διακοπης? Πως δωσανε τετοια τιμη?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

10.95 full pack

πως μπορώ να πάρω τέτοια τιμή με φορητότητα απο forthnet.....την ζήτησα την τιμή και απο τηλέφωνο και απο καταστήματα ote και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον (υπήρχε παλαιότερα)

πως μπορώ να πάρω τέτοια τιμή με φορητότητα απο forthnet.....την ζήτησα την τιμή και απο τηλέφωνο και απο καταστήματα ote και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον (υπήρχε παλαιότερα)

Όμοια κ με μένα. Η πωλήτρια "έσκιζε" τα ρούχα της ότι δεν υπάρχει πια κ ότι η καλύτερη τιμή είναι πια 15,9 .
Τέσπα, όπως είχα γράψει κ παλαιότερα (κ εφτασε τώρα η στιγμή της διαπραγμάτευσης........), σκέφτομαι εαν δεν μου δώσουν 10,9 να φύγω απλά από ΟΤΕ συνολικά......

Και το 15,9 ειναι καλή τιμή . Για full pack μιλάμε ? απο φορητότητα ?

Ναι, full pack.
Είμαι ήδη συνδρομητής.
Το καλή / κακή τιμή είναι σχετικό αλλά σε μένα έχει να κάνει με το πόσο πληρώνω τώρα (10,9 ) και πόσο πολύ το θέλω (θα μου λείψει...) κλπ, άρα δηλ πόσο "στοιχίζει" (=αξίζει) για μένα.
Για μένα (κ τις ανάγκες μου...) είναι πιο fair τιμή το 29,9 της Nova.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι, full pack.
Είμαι ήδη συνδρομητής.
Το καλή / κακή τιμή είναι σχετικό αλλά σε μένα έχει να κάνει με το πόσο πληρώνω τώρα (10,9 ) και πόσο πολύ το θέλω (θα μου λείψει...) κλπ, άρα δηλ πόσο "στοιχίζει" (=αξίζει) για μένα.
Για μένα (κ τις ανάγκες μου...) είναι πιο fair τιμή το 29,9 της Nova.

Εγώ προσωπικά αν ήμουν ο ΟΤΕ δεν θα εκανα προσφορές. Δεν θα υπήρχε κατι χαμηλοτέρο απο την τιμή καταλογου.(στην παρούσα φάση της υπηρεσιας, γιατι στην αρχή της λογικό ήταν να κανει καποιες προσφορες ώστε να κερδίσει πελάτες) Ήδη έχει πλήρες πακέτο, δεν του λειπει τπτ. Και σε σχέση με τον ανταγωνισμο που σου δίνει λιγοτερα με περιπου ίδια λεφτά. Το να πληρώνει καποιος κατι που αξιζει 10, 5 και να ζητάει να παει στο 2 το θεωρώ κάπως....Γιατι και εγώ ειμαι πωλήτης με κορυφαίο προιον και το έχω ήδη φθηνα, και μερικοι μου το ζητάνε πιο φθηνα και στραβώνω πολύ... Κάθαρα προσωπική αποψή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ προσωπικά αν ήμουν ο ΟΤΕ δεν θα εκανα προσφορές. Δεν θα υπήρχε κατι χαμηλοτέρο απο την τιμή καταλογου.(στην παρούσα φάση της υπηρεσιας, γιατι στην αρχή της λογικό ήταν να κανει καποιες προσφορες ώστε να κερδίσει πελάτες) Ήδη έχει πλήρες πακέτο, δεν του λειπει τπτ. Και σε σχέση με τον ανταγωνισμο που σου δίνει λιγοτερα με περιπου ίδια λεφτά. Το να πληρώνει καποιος κατι που αξιζει 10, 5 και να ζητάει να παει στο 2 το θεωρώ κάπως....Γιατι και εγώ ειμαι πωλήτης με κορυφαίο προιον και το έχω ήδη φθηνα, και μερικοι μου το ζητάνε πιο φθηνα και στραβώνω πολύ... Κάθαρα προσωπική αποψή...

Καλησπέρα,
μιλάς για τιμή αγοράς, προσφορές, πλασαρισμα στην αγορά κλπ, ενώ μιλάω για εμένα κ το "προσωπικό μου τιμολόγιο", που έχει να κάνει με το τι ζητάω ή ακόμη και πόσο θα μου λείψει κάτι, εαν δεν το έχω. Από αυτά (αλλά προφανώς κ άλλους παράγοντες), εγω διαμορφώνω μια τιμή (επαναλαμβάνω προσωπική), πόσο αξίζει - κοστίζει δηλ στο προσωπικό μου σύστημα αξιών-τιμών.
Παραδειγμα: μου λέγανε τις προάλλες για super - duper Ducatti που κάνει κάτι απίστευτα λεφτά. Φαντάζομαι για τον γνώστη αξίζει έως το τελευταίο ευρώ (ενδεχομένως να είναι και vfm....), αλλά για μένα που δεν μου αρέσουν οι μηχανές, μόνο αν μου την χαρίζανε...... (κ για να την πουλήσω μετά....) θα το σκεφτόμουν (ΟΚ.... το τερμάτησα....χαχα).

Προφανώς κ σε κάθε περίπτωση (εν προκειμένω κ στον ΟΤΕ) προσπαθούν να δώσουν αξία στο προιόν τους, που να δικαιολογεί την τιμή με κάθε τρόπο, ουσιαστικό (περιεχόμενο) ή λιγότερο (διαφήμιση, δημιουργία "ανάγκης", εκπτώσεις επί φουσκωμένων τιμών = bargain κλπ).

Τώρα εαν θα στραβώσουν......το καταλαβαίνω, αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Αυτοί θέλουν να πουλήσουν (έχω γράψει ότι δεν καίγομαι για full pack anyway.....) κ για να με κρατήσουν, θέλω αυτό που έχω αυτή την στιγμή (κ που δίνουν άλλωστε για φορητότητα από Forthnet - δεν ζητάω κάτι παράλογο....εντελώς).
Το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι ξανά να φύγω από ΟΤΕ, είναι ότι είμαι γενικά ευχαριστημένος από αυτούς σε επίπεδο υπηρεσιών / εξυπηρέτησης κ από την άλλη έχω κακή εμπειριά από Forthnet κ δεν τους εκτιμώ ιδιαίτερα ως εταιρεία......

BTW μετά την τελευταία επικοινωνία που μου έκαναν, εξαφανίστηκαν.......Μάλλον από Δευτέρα τα νεότερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν είπες και τίποτα καινούριο. Ο έμπορος/πωλητής πάντα θα θέλει να πουλάει όσο το δυνατόν ακριβότερα, ενώ ο καταναλωτής/αγοραστής πάντα να αγοράζει φθηνότερα. That's life!

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν είπες και τίποτα καινούριο. Ο έμπορος/πωλητής πάντα θα θέλει να πουλάει όσο το δυνατόν ακριβότερα, ενώ ο καταναλωτής/αγοραστής πάντα να αγοράζει φθηνότερα. That's life!

Σιγουρα. Και εγώ ως πελάτης θα ήθελα να δίνω λιγότερα...

@harisman και εγω την duggati δεν θα την επερνα... Σωστή η λογική σου...

ενας φιλος μου ανανεωσε την προσφορα που εχει στο OTE full pack 9.90 το μηνα για 6 μηνες, σε εμενα δεν γεινετε, γιατι;

Kαι μετα τους 6μηνες ποσο παει? Σκετο οτε tv ή εχει 3play?

ελαβα σημερα απ τον οτε την εξης προσφορα προκειμενου να επιστρεψω.24 ιντερνετ,οτε τβ φουλ πακ,απερ.σταθερα κ 360' κινητα στα 46 ευρω για 2 χρονια κ δωρο ολη η εγκατασταση κ μονο πληρωμη του τελους ενεργοποιησης του τηλεφωνου γυρω στα 30 ευρω.η απορια μου ειναι η εξης.αξιζει μια τετοια αλλαγη η θα χασουν πριν την ληξη του συμβολαιου τα δικαιωματα των ξενων πρωταθληματων?ποτε ληγουν οι συμβασεις?το μονο που ξερω ειναι οτι θα εχει για 2-3 χρονια τσ.λ και γιουροπα.ευχαριστω για τις απαντησεις!

τα δικαιωματα που εχει ο οτε σιγουρα ειναι για τρια χρονια ολα τα παιχνιδια τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα λιγκ επισις εκανε ανανεωση για δυο ακομα χρονια το γερμανικο πρωταθλημα και εχει και για του χρονου και το αγγλικο πρωταθλημα.επισις και εγω εχω διαβασει οτι ανανεωσε το πρωταθλημα και της ιταλιας για αλλα τρια χρονια και το nba επισις για αλλα τρια χρονια.το μονο που μενει ακομα ανοιχτο ειναι το ισπανικο που και αυτο λογικα θα το ανανεωσει.επισις ακομα ανοικτο ειναι και το πρωταθλημα της β εθνικης.