Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Επειδη προσωπικα με ενφειαφερουν τα αγγλικο,ισπανικο κ κυπελλο Ελλαδος κ σε δευτερη φαση τα ιταλικο,γερμανικο κ β εθνικη τα τσ.λ κ γιουροπα τ αχει ουτως η αλλως οποτε δε θα θελα να φυγω απο νοβα κ να παρει π.χ. Το ισπανικο αυτη τη χρονια κ το αγγλικο του χρονου.τωρα εχω 24αρι ιντερνετ,απερ.σταθερα 720' κινητα κ νοβα σπορτς πακ με 40ευρω.υπαρχει καποια ημερομηνια για διαγωνισμο των δικαιωματων του ισπανικου?

παιδιά σε 3 μέρες λήγει το συμβόλαιο με το οτετβ και σε 2 μήνες το dp με την cyta...μίλησα με cyta και αν φύγω τώρα υπάρχει ποινή 72ε. εγώ θέλω να πάω σε 3play οτε me 42e/μήνα που έχει κόστος ενεργοποίησης 31ε...άρα αν κάνω τώρα την αλλαγή θα πληρώσω 100ε αλλά ενώ τώρα δίνω 27,3+19,9=47,2ε/μήνα θα δίνω 42...πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι στην τιμολόγηση του οτετβ ώστε να κάνω τώρα την αλλαγή ή να περιμένω 2 μήνες καια να γλιτώσω τα 72ε της ποινής;

υ.γ. έλεος με αυτά τα ψιλά γράμματα...72ε ποινή έστω και αν θελήσεις να φύγεις μια μερα πριν τελειώσει το συμβόλαιο...θυμάμαι στα συμβόλαια κινητής υπήρχε αναλογική ποινή με τους μήνες παραμονής...

Last edited:

Κανεις δε ξερει. Ωστοσο 2 μηνες σημαινει αρχες Ιουλιου, οποτε και παραδοσιακα γινεται ο βομβαρδισμος απο προσφορες απο ολες τις εταιριες. Δυσκολο να αυξηθουν οι τιμες τοτε..

Κανεις δε ξερει. Ωστοσο 2 μηνες σημαινει αρχες Ιουλιου, οποτε και παραδοσιακα γινεται ο βομβαρδισμος απο προσφορες απο ολες τις εταιριες. Δυσκολο να αυξηθουν οι τιμες τοτε..

Φανταζομαι εννοεις το κυνηγι των εταιριων για νεους πελατες και οχι για υφισταμενους.

Ναι. Οι υφισταμενοι ηταν παντα ριγμενοι. Πλεον ομως ειναι δυο οι στοχοι και για τις δυο εταιριες-αποκτηση νεων συνδρομητων και η μακροχρονια δεσμευση υπαρχοντων. Οποτε δεν θα εκπλαγω αν υπαρχουν και καλες προσφορες για τους "παλιους".

άρα αναμονή ώσπου να λήξει η cyta...σας ευχαριστώ

Μην ξεχνάς ότι κατα πάσα πιθανότητα θα αυξηθεί η τιμή απο Σεπτέμβριο...εχει ακούσει κανείς ποσό?

Για εμάς που έχουμε OTE TV χωρίς συμβόλαιο (έχει λήξει δηλαδή) στη στάνταρ τιμή δλδ 21,9 υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε σύναψη νέου συμβολαίου ώστε να επωφεληθούμε σε περίπτωση αύξησης της τιμής απο Σεπτέμβρη?

Για μενα από την άλλη αξιζει με την προϋποθεση ότι θα πετυχεις καλυτερη τιμη από τη στανταρ,κανοντας την ανανεωση.Στην χειροτερη, αν υπαρξει αυξηση, θα εχεις πληρωσει λιγοτερο για καποιους μηνες.Από κει και περα ή που θα τηρησουν αυτά που λενε και η αυξηση δεν θα αγγιξει αυτους που εχουν συμβολαιο(πραγμα που δεν το πιστευω) ή που θα δωσουν παλι την επιλογή αποδέσμευσης χωρις πεναλτυ,οποτε στη δευτερη περιπτωση πρατεις αναλογα.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κατ εμε, όχι.

πάντως σκέφτομαι να το διακόψω όταν τελειώσουν τα πρωταθλήματα (τέλη Μαιου) και να το ξαναξεκινήσω Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον θα γλιτώσω 21,9x3=65,7

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν θα ναι 3 μήνες, λιγότερο θα ναι. Αν σκεφτείς η μπουντεσλιγκα ξεκινά μέσα Αυγούστου, play off champions & europa League, Αγγλία (τα σίγουρα γράφω) προς τα τέλη, κάνα 2 μήνες είναι καθαρά.
Μπορείς βέβαια να κάνεις αίτημα διακοπής μήπως σου δώσουν το κλασικό : 3 μήνες δώρο. Αλλιώς, τι είχαμε τι χάσαμε.

Δεν θα ναι 3 μήνες, λιγότερο θα ναι. Αν σκεφτείς η μπουντεσλιγκα ξεκινά μέσα Αυγούστου, play off champions & europa League, Αγγλία (τα σίγουρα γράφω) προς τα τέλη, κάνα 2 μήνες είναι καθαρά.
Μπορείς βέβαια να κάνεις αίτημα διακοπής μήπως σου δώσουν το κλασικό : 3 μήνες δώρο. Αλλιώς, τι είχαμε τι χάσαμε.

Αυτό λέω κι εγώ.. τι είχαμε τι χάσαμε.. απλά λέω για 3 μήνες γιατί 10-31/08 θα είμαι κ διακοπές όπως κάθε χρόνο, οπότε δεδομένο το 3μηνάκι..

10-31/08 γράφει ο φίλος μας (οπότε δεν τον ενδιαφέρει τηλεοπτικά ούτε ο Αύγουστος).

Σεραφείμ έχεις δίκιο! Τι βλέπω και τι γράφω και δεν με επαναφέρει στην τάξη κανείς;;;;;;;
Χαχαχα! 😁😁

10-31/08 γράφει ο φίλος μας (οπότε δεν τον ενδιαφέρει τηλεοπτικά ούτε ο Αύγουστος).

Με τσακωσες.. Ναι αυτό εννοώ, απλά δε το έθεσα κ πολύ σωστά, όποτε λογικό το μπέρδεμα..

Έχω ΟΤΕ vdsl 50άρι και τηλέφωνο. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ TV γιατί θέλω να βλέπω cl τον επόμενο χειμώνα. Μπορώ να κυνηγήσω κάποια προσφορά ή πάω ντουγρού?