Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Για συνδεση του πατερα μου ο οποιος εχει cosmoline (θυγατρικη του οτε απο οτι μου ειπαν) ,καλωντας στο τηλ. που υπαρχει σε προηγουμενα ποστ
μου δινουν απεριορ. σταθερα-υπεραστικα,30" κιν, 24 αρα ιντερνετ χωρις τελη μεταφορας στα 24,90 για 24μηνες....ρωτησα για δωροεπιταγη αλλα εφαγα ακυρο...
Παιζει να διεκδικησω κατι καλυτερο?

YΓ double play..

Έχω ΟΤΕ vdsl 50άρι και τηλέφωνο. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ TV γιατί θέλω να βλέπω cl τον επόμενο χειμώνα. Μπορώ να κυνηγήσω κάποια προσφορά ή πάω ντουγρού?

Ντουγρου...

έχουν κάνει σε κανέναν το τελευταίο 10ήμερο την προσφορά double play + OteTV στα 36 ευρώ που είχαμε συζητήσει παραπάνω σε προηγούμενα post;

Στα 38 υπήρχε αυτό που λες και την κάνουν σε παλιούς συνδρομητές Οτε που είχαν πάει σε άλλο πάροχο.

Στα 36 πρώτη φορά το ακούω.

Στα 38 υπήρχε αυτό που λες και την κάνουν σε παλιούς συνδρομητές Οτε που είχαν πάει σε άλλο πάροχο.

Στα 36 πρώτη φορά το ακούω.

έστω στα 38.......το έχει πάρει κανείς το τελευταίο 10ήμερο; γιατί σε επικοινωνία που είχα με τον ote μου λένε ότι πλέον αυτό δεν υπάρχει κλπ

Εγώ επικοινώνησα σήμερα για διακοπή του ΟΤΕ TV, και μου πρότειναν να μη διακόψω αλλά να ανανεώσω είτε με 37,8 για το Economy (4Mbps internet, 250' σταθερα & 30' κινητα) + ΟΤΕ TV full pack είτε με 47,8 το Απεριόριστα (24Μbps, απεριόριστα σταθερά και 360' κινητα) + OTE TV full pack , και στις 2 περιπτώσεις με 24μηνη δεσμευση.
Τους ευχαρίστησα και τους είπα οτι θα το σκεφτώ και θα ξανακαλέσω...

Last edited:

Θα συμφωνησω απόλυτα. Βασει σημερινων δεδομενων και καταστασεων ειναι τραγικη τιμή για αυτα που προσφέρει.. Δεν τους ριχνεις κανα τηλ. σιγά σιγά..;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και επειδή έχω μια εταιρική προσφορά από HOL με 20 24αρι Internet, απεριόριστα + 1000 λεπτά κινητά, σκέφτομαι να διακόψω, κ να πάρω μετά ΟΤΕ TV μέσω του πατρικού μου που ήδη έχει double play.
Βασικά ήδη έστειλα αίτηση μέσω του HR της εταιρίας μου, αλλά μάλλον θέλει 1-2 μέρες να φτάσει μέχρι HOL.
Όποτε στη χειρότερη να μου βγει 20+21,9= 41,9 το μήνα (και αν το κάνω κ άμεσα θα προλάβω κ τους 2 μήνες δώρο του OTE TV)

Μόλις με πήραν από OTE και μου έκαναν πρόταση:

μέχρι 24αρι ίντερνετ, σταθερά και 30' κινητά με όλο το πακέτο τηλεόρασης και δωρεάν εγκατάσταση/εξοπλισμό στα 40,80 το μήνα. 24 μήνες δέσμευση για τηλέφωνο και 12 για TV. Αυτή τη στιγμή είμαι (χωρίς συμβόλαιο) στη NOVA και δίνω κοντά στα 60 για όλο το πακέτο +ώρες σε κινητά και κλήσεις στο εξωτερικό (που μέχρι πρόσφατα χρειαζόμουν)

Εμένα καλή μου ακούγεται η προσφορά με δεδομένο ότι θα έχει CL και NBA o ΟΤΕ που με ενδιαφέρουν. Επειδή δεν είχα προηγούμενη επικοινωνία μαζί τους και δεν είναι δυνατό να διαβάσω όλο το θέμα μπορείτε να μου πείτε αν η προσφορά που έκαναν είναι καλή ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο που πρέπει να κοιτάξω ή κάποια υπηρεσία/λεπτομέρεια να τσεκάρω πριν συμφωνήσω μαζί τους?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και θέλεις να διαβάσουμε εμείς όλο το θέμα και να σου πούμε;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και θέλεις να διαβάσουμε εμείς όλο το θέμα και να σου πούμε;

Μάλλον δεν διατύπωσα καλά την ερώτηση μου για να έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Αυτοί που έχουν ήδη ΟΤΕ ή παρακολουθούν περισσότερο τι παίζει με τις προσφορές θα ξέρουν αν υπάρχει κάτι που δεν ρώτησα. Τώρα είδα σε ένα παλιότερο ποστ ότι υπήρχε έξτρα χρέωση για αναγνώριση κλήσεων στο τηλέφωνο για παράδειγμα.. και αν βρίσκονται στην τιμή που μου είπαν οι προσφορές που κάνουν σε συνδρομητές άλλων εταιρειών.

Αυτή τη προσφορά κάνουν για να προσελκύσουν κόσμο από τρίτες εταιρίες. Νομίζω είναι καλή τιμή! έχω την εντύπωση οτι περιλαμβάνει την αναγνώριση. Αν όχι είναι 1 παραπάνω.
Πάντως αξίζει να τη κάνεις την αλλαγή... (κατά τη προσωπική μου άποψη)

Ρε παιδιά και πάλι όμως δεν είναι πακέτο το οτι το ΟΤΕTV είναι μόνο για ένα χρόνο; τον δεύτερο χρόνο δεν πάει κάτι του στυλ απο τα 10 στα 20 οπότε αντίστοιχα και το πάγιο από τα 40κάτι στα 50κάτι;

Είμαι official στην πρώτη μέρα αποδέσμευσης από το ετήσιο συμβόλαιο και από εδώ και πέρα ο χρόνος (για τη διακοπή/μεταφορά/ανανέωση συμβολαίου με προσφορά) είναι χρήμα...

Ποτέ δεν κάνει προσφορά ο ΟΤΕ εφόσον είστε στον ΟΤΕ. Μόνο αν ρθειτε από άλλη εταιρία η αν κάνετε φορητότητα ότι θα πάτε αλλού. 45 έδινα το μήνα και τώρα δίνω 62.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

μέχρι 24αρι ίντερνετ, σταθερά και 30' κινητά με όλο το πακέτο τηλεόρασης και δωρεάν εγκατάσταση/εξοπλισμό στα 40,80 το μήνα. 24 μήνες δέσμευση για τηλέφωνο και 12 για TV. Αυτή τη στιγμή είμαι (χωρίς συμβόλαιο) στη NOVA και δίνω κοντά στα 60 για όλο το πακέτο +ώρες σε κινητά και κλήσεις στο εξωτερικό (που μέχρι πρόσφατα χρειαζόμουν)

Εμένα καλή μου ακούγεται η προσφορά με δεδομένο ότι θα έχει CL και NBA o ΟΤΕ που με ενδιαφέρουν. Επειδή δεν είχα προηγούμενη επικοινωνία μαζί τους και δεν είναι δυνατό να διαβάσω όλο το θέμα μπορείτε να μου πείτε αν η προσφορά που έκαναν είναι καλή ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο που πρέπει να κοιτάξω ή κάποια υπηρεσία/λεπτομέρεια να τσεκάρω πριν συμφωνήσω μαζί τους?

Καλή προσφορα μου ακούγεται απο ποιο τηλ σε πήραν ;

Μήπως σου είπαν 42,80 αντί για 40,80.

Γιατί στο 42,80 υπάρχει η προσφορά όντως.
Αν είναι στο 40,80 ακόμα καλύτερα.