Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

καλημερα,
αυτη ειναι η προσφορα που μου ειχαν κανει πριν ενα χρονο και εγινα συνδρομητης.μου κανει εντυπωση που την δινουν σε υφισταμενους πελατες.Εδω για νεους και παλι η τιμη ειναι πιο μεγαλη.κρατησες κανα ονομα την κοπελας που σε καλεσε μηπως καταφερουμε την ιδια προσφορα? :)

Δυστυχως δεν συγκρατησα ονομα,απλα μιλα με το τμημα διακοπων και οχι με αυτους που παιρνουν για προσφορα.Με καλεσαν οι δευτεροι και μου ειπαν οτι και καλα η καλυτερη τιμη που μπορει να γινει ειναι 45 ευρω....

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εμένα με πήρανε χθες και μου είπανε απεριοριστα σταθερά και υπεραστικά,30 λεπτά κινητά 24αρι ιντερνετ,24.90-οτε τιβι φουλ πακ 17,90.Συνολό 42,80.Όταν την ρώτησα αν στην υπάρχουσα τιμή θα προστεθεί η αύξηση του Αυγούστου μου είπε όχι.Την ρώτησα 3 φορές και απαντούσε αρνητικά.Θα πάρω και σήμερα μήπως πετύχω καλύτερη τιμή και θα ηχογραφήσω την συνομιλία ώστε να είμαστε καλυμμένοι αν κάτι πάει στραβά.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδιά, αυτό με τις ηχογραφήσεις προσέξτε το :370Α Π. Κ
Απαγορεύεται βασικά από το νόμο η ηχογράφηση τηλεφωνηματος χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος. Για αυτό οι εταιρίες στο λένε πρώτα και έπειτα ξεκινάνε την ηχογράφηση.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Όταν την ρώτησα αν στην υπάρχουσα τιμή θα προστεθεί η αύξηση του Αυγούστου μου είπε όχι.Την ρώτησα 3 φορές και απαντούσε αρνητικά.

Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Μακάρι να είναι έτσι.

Δεν είναι έτσι και μέχρι τις 20/8 πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους, όταν δέχονται προσφορά.

Τηλέφωνο από ΟΤΕ πριν λίγο. Απεριόριστα σταθερά 24 ίντερνετ και 30 λεπτά πρός κινητά μέ 24 και 90 για 24 μήνες συμβόλαιο. Και full pack TV με 15.90 και 12 μήνες συμβόλαιο. Δωρεάν η εγκατάσταση και η κεραία. Επίσης 15 % έκπτωση σε συμβόλαιο cosmote.

Τηλέφωνο από ΟΤΕ πριν λίγο. Απεριόριστα σταθερά 24 ίντερνετ και 30 λεπτά πρός κινητά μέ 24 και 90 για 24 μήνες συμβόλαιο. Και full pack TV με 15.90 και 12 μήνες συμβόλαιο. Δωρεάν η εγκατάσταση και η κεραία. Επίσης 15 % έκπτωση σε συμβόλαιο cosmote.

στον τιμοκατάλογο που είδα μόνο sport pack και τα παρακάτω βγαίνει 55.80!
ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Sports Pack με 24 αρα απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα η τιμη ειναι 55.80 με 18 μηνες συμβολαιο. Εσύ λες για 40,8 !!! καμια σχέση!! για την προσφορά σε πήραν ή πήρες τηλέφωνο? αν σε πήραν εσύ μπορεις να τους ζητήσεις και σε ποιο τηλεφωνο προσφορά?

Τις καλύτερες τιμές τις παίρνεις όταν βρίσκεσαι στον ΟΤΕ και κάνεις φορητότητα στη forthnet (κατά κύριο λόγο).

δεν εισαι φανταζομαι συνδρομητης οτε?Δειχνει καλη προσφορα.εγω που ειμαι,οπως ειπα πιο πανω μου προσφεραν τα ιδια αλλα με 29,90 για το DP,αλλα με 20% εκπτωση στο κινητο οτε.θα κοιταξω αν καταφερω κατι καλυτερο οπως ο φιλος antonmone

Τα 29,90 έχουν και 300' προς κινητά. Τα 24,90 > 30'. Αν δε χρειάζεσαι τα 300, ζήτα την άλλη τιμή.

δεν εισαι φανταζομαι συνδρομητης οτε?Δειχνει καλη προσφορα.εγω που ειμαι,οπως ειπα πιο πανω μου προσφεραν τα ιδια αλλα με 29,90 για το DP,αλλα με 20% εκπτωση στο κινητο οτε.θα κοιταξω αν καταφερω κατι καλυτερο οπως ο φιλος antonmone

Όχι nova έχω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στον τιμοκατάλογο που είδα μόνο sport pack και τα παρακάτω βγαίνει 55.80!
ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Sports Pack με 24 αρα απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα η τιμη ειναι 55.80 με 18 μηνες συμβολαιο. Εσύ λες για 40,8 !!! καμια σχέση!! για την προσφορά σε πήραν ή πήρες τηλέφωνο? αν σε πήραν εσύ μπορεις να τους ζητήσεις και σε ποιο τηλεφωνο προσφορά?
Είμαι στην nova.τό τηλέφωνο που με κάλεσαν είναι το 210 6295102. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε είναι αν είμαι στην nova.

Τα 29,90 έχουν και 300' προς κινητά. Τα 24,90 > 30'. Αν δε χρειάζεσαι τα 300, ζήτα την άλλη τιμή.

η αληθεια ειναι πως δεν τα χρειαζομαι,αλλα νομιζω πως ακουσα για 30 λεπτα με 29,90.μπορει να ακουσα λαθος.θα το ξανατσεκαρω

20% λόγω vdsl φαντάζομαι. Το adsl είναι 15, εκτός και αν έχεις εταιρικό αφμ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η αληθεια ειναι πως δεν τα χρειαζομαι,αλλα νομιζω πως ακουσα για 30 λεπτα με 29,90.μπορει να ακουσα λαθος.θα το ξανατσεκαρω
Τόσο πρέπει να είναι.

Φίλε εχεις ακομα συμβολαιο με νοβα ενεργό ή εχει λήξει? αν δεν εχει λήξει ξερεις ποσο ειναι το κοστος μεταφοράς απο νοβα , η ρήτρα δλ, στον ΟΤΕ ?

Φίλε εχεις ακομα συμβολαιο με νοβα ενεργό ή εχει λήξει? αν δεν εχει λήξει ξερεις ποσο ειναι το κοστος μεταφοράς απο νοβα , η ρήτρα δλ, στον ΟΤΕ ?
Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το Δεκέμβριο .Ρώτησα πριν από λίγο και μου παν 99 ευρώ.