Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα και από μένα. Ο αδελφός μου έχει DP και εγώ έχω ΟΤΕ TV (που είναι στο όνομά του).Το συμβόλαιο που είχε κάνει έληξε. Για να πετύχουμε την καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε το γνωστό αίτημα φορητότητας ή να πάρουμε στο τμήμα προσφορών του ΟΤΕ? Η καλύτερη προσφορά που παίζει αυή τη στιγμή ποιά είναι?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν θα αυξηθει μεχρι τον ερχομενο Ιουνιο.
Μετα αν θες να συνεχισεις με Ote Tv και δεν κανεις καποια κινηση για προσφορα απο 15,90 θα σε χρεωνει τιμες καταλογου (που απο 20/8 θα αυξηθουν) και θα εισαι ακομα δεσμευμενος για τα 24,90 τηλεφωνια ακομα ενα χρονο.
Εκτος αν εκλεισες με 17,90 κλειστο για 2 χρονια που σε πολλους απο φορητοτητα το εχουν προτεινει..

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα και από μένα. Ο αδελφός μου έχει DP και εγώ έχω ΟΤΕ TV (που είναι στο όνομά του).Το συμβόλαιο που είχε κάνει έληξε. Για να πετύχουμε την καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε το γνωστό αίτημα φορητότητας ή να πάρουμε στο τμήμα προσφορών του ΟΤΕ? Η καλύτερη προσφορά που παίζει αυή τη στιγμή ποιά είναι?

Ήμουν στα 37 για 24 Mbps , αστικά - υπεραστικά και full pack OTE TV. Αφού έληξε το συμβόλαιο πριν μια εβδομάδα, πήρα 13888 και ζήτησα προσφορά. Μου είπαν 56 περίπου (τιμές καταλόγου). Ζήτησα διακοπή και με συνέδεσαν στο αντίστοιχο τμήμα. Χωρίς να πιέσω ιδιαίτερα μου πρότειναν το ίδιο πακέτο συν 30 λεπτά για κινητά στα 40,8 . Δυο χρόνια το double play και ένα χρόνο ΟΤΕ ΤV.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εκεί είναι η παγίδα τα δυο χρόνια στο double play και ένα χρόνο το ote TV μόλις τελειώσει ο χρόνος θα σε πάνε σε κανονική τιμή στο ote TV και δεν θα μπορείς να κανείς τίποτα λόγο του double play που θα έχεις για δυο χρόνια .

Σωστος..
Εκτος εαν ζητησεις διακοπη οποτε δια μαγειας καποια καλυτερη προσφορα θα σου κανουν.
Απλως απο τα 15,90 θα ανεβεις τουλαχιστον 4 ..

Το ΟΤΕ ΤV έχει δέσμευση ενός χρόνου. Μετά ξανα ζητάς προσφορά και προχωράς ανάλογα. Η το κόβεις ή συνεχίζεις.

Ας είμαστε καλά μέχρι τότε και μακάρι αυτό να είναι το πιο σοβαρό που θα μας απασχολεί.

Καλησπέρα έκανα αίτηση στη hol και την επόμενη μέρα τηλ απο 13888 20.9 dp 24 250 σταθερά 30 κινητά δωρεάν αναγνώριση 120 δώροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ η 60 δωροεπιταγη και 5 ευρώ έκπτωση το μήνα για 1 χρόνολαλλά επέλεξα 120 δωροεπιταγη. Ρώτησα και για ΟΤΕ τβ 19.9 το μηνα και δώρο ο δορυφόρος οχι η εγκατάσταση. Και τα 2 για 24 μήνες

Το ΟΤΕ ΤV έχει δέσμευση ενός χρόνου. Μετά ξανα ζητάς προσφορά και προχωράς ανάλογα. Η το κόβεις ή συνεχίζεις.

Προσφορές γίνονται και για 12μηνη δέσμευση και για 24μηνη και στο ΟΤΕTV.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ήμουν στα 37 για 24 Mbps , αστικά - υπεραστικά και full pack OTE TV. Αφού έληξε το συμβόλαιο πριν μια εβδομάδα, πήρα 13888 και ζήτησα προσφορά. Μου είπαν 56 περίπου (τιμές καταλόγου). Ζήτησα διακοπή και με συνέδεσαν στο αντίστοιχο τμήμα. Χωρίς να πιέσω ιδιαίτερα μου πρότειναν το ίδιο πακέτο συν 30 λεπτά για κινητά στα 40,8 . Δυο χρόνια το double play και ένα χρόνο ΟΤΕ ΤV.
Οι τιμές που αναφέρεις είναι τελικές με ΦΠΑ?

Ναι, είναι τελική τιμή με ΦΠΑ. Όσο για την αύξηση του OTE TV από τον Αύγουστο, ήταν κάθετος οτι δεν με επηρεάζει. Μένει να το δούμε.

24,9 Double play + 15,9 Ote tv. 40,8 η σούμα.

Eμενα βεβαια που μου ειπαν για τα δυο χρονια,μετα απο την απειλη διακοπης,μου εδωσαν 49.8 (συμπεριλαμβανομενης της αυξησης του Αυγουστου) δηλαδη 8 ευρω παραπανω απο σενα.Αιτια ειναι τα 2 χρονια συμβολαιο;Γιατι η διαφορα ειναι σεβαστη.Εκτος αν τελικα σου κανουν και σενα αυξηση.

Επειδη το σκεφτομαι να κανω φορητοτητα απο nova στην προσφορα που λετε 24.9 + 15.9 = 40.80 , επειδη δε τους εμπιστευομαι οτι δε θα υπαρξει αυξηση τον Αυγουστο, υπαρχει καποιος νομικος τροπος να διασφαλιστουμε? Πχ να τους ενημερωσουμε οτι ηχογραφουμε την κληση (και οντως να το κανουμε) και μετα αυτο να μπορει να χρησιμοποιηθει αν "τα γυρισουν" ?

Το λεω γιατι δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη, αφου στην τελικη και ολοι οσοι θα δουν αυτην την αυξηση ειχαν υπογραψει υποτιθεται ΚΛΕΙΣΤΟ συμβολαιο και τους το αλλαζουν εντος της περιοδου δεσμευσης. Ωραια μαγκια ειναι αυτη, ο πελατης αμα θελει να φυγει πριν τη ληγη, πληρωνει penalty απενεργοποιησης, η εταιρεια αμα θελει να αλλαξει το συμβολαιο πριν τη ληγη, μπορει απλα να προσφερει τον εκβιασμο "η το δεχεσαι ή φυγε αζημιως" και ενω ταυτοχρονα σε κραταει κιολας με τη δεσμευση του σταθερου...

Παντως αν οντως δεν αυξηθει, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη το 40.80 , και μετα το χρονο που τελειωνει η προσφορα του OTETV αλλα εχεις αλλο 1 χρονο δεσμευση στο DP, ενταξει 24.90 δεν ειναι τοσο τραγικη τιμη για 24αρι απεριοριστα, πιστευω μπορεις να τους παιξεις μπαλιτσα εκει κοβοντας το OTETV και αν θελουν να σου το ξαναδωσουν σε τιμη κατω απο 20ε για να σε κρατησουν, αλλιως θα μπορεις να πας και σε σκετο nova σε ανταγωνιστικες τιμες πιστευω...

Τιποτα δεν μπορει να γινει ουσιαστικα.Το να ηχογραφησεις εσυ,ειναι παρανομο οποτε δεν θα μπορουσε να γινει.Πιστευω οτι καλυπτονται ολοι αυτοι,με τα διαφορα ψιλα γραμματα των συμβολαιων.Αλλιως δεν θα ειχανε τετοια πολιτικη.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως,πως τοσοι εδω μεσα λενε οτι κριτηριο για να πας σε αλλο παροχο ειναι μια διαφορα στην τιμη και οχι το περιεχομενο.

Last edited by a moderator:

Τιποτα δεν μπορει να γινει ουσιαστικα.Το να ηχογραφησεις εσυ,ειναι παρανομο οποτε δεν θα μπορουσε να γινει.Πιστευω οτι καλυπτονται ολοι αυτοι,με τα διαφορα ψιλα γραμματα των συμβολαιων.Αλλιως δεν θα ειχανε τετοια πολιτικη.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως,πως τοσοι εδω μεσα λενε οτι κριτηριο για να πας σε αλλο παροχο ειναι μια διαφορα στην τιμη και οχι το περιεχομενο.

1) Εννοειται οτι καλυπτονται απο τα ψιλα γραμματα, αλλιως δε θα καναμε αυτην την κουβεντα, θα ειχαν φυγει ηδη μυνησεις απο υφισταμενους πελατες.

2) Αν τους ενημερωσεις οτι τους ηχογραφεις δεν ειναι παρανομο...εχουν καθε δικαιωμα να αρνηθουν να συνεχισουν την κουβεντα. Δεν ειναι εκει το θεμα ομως, το πνευμα της ερωτησης ειναι οτι και να εχεις μια ηχογραφηση των οσων σου υποσχονται, οταν αυτα καταπατηθουν δε σημαινει οτι μπορεις και να βγαλεις κατι απο αυτην την ηχογραφηση...αυτο συζηταμε, απλα μια ιδεα ηταν....αποτυχημενη πιθανοτατα.

3) Εχεις δικιο σε αυτο,απλα υπαρχουν ατομα που δεν επωφελουνται πολυ παραπανω απο το μεν η το δε προγραμμα οποτε η τιμη παιζει ρολο... Εγω πχ ενδοαφερομαι για το ch l αλλα ακομα πιο πολυ με νοιαζει η ευρωλιγκα...αυτα ειναι μοιρασμενα για του χρονου. Μετα με ψιλονοιαζει η f1 και το nba αλλα οσο με ψιλονοιαζει και το ελληνικο πρωταθλημα... Μια η αλλη ειμαι στα αθλητικα και με τους 2 με τη nova να κερδιζει στο θεμα cinema και το multiview και τις 12 ωρες κινητα....απο την αλλη ο ΟΤΕ μου δινει αν πληρωσω παραπανω vdsl που στη forthnet δε θα μπορεσω ποτε να βαλω...

εν τελει θελω να κανω μια φορητοτητα σε ΟΤΕ για να κανω τη nova να μου δωσει μια καλυτερη τιμη/πακετο ακομα και αν μεινω σε αυτους....αλλα μια που θα την κανω να ειναι και σε μια αξιολογη προσφορα του ΟΤΕ σε περιπτωση που δε τα βρω με forthnet και θελω να αφησω τη φορητοτητα να ολοκληρωθει!