Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Οταν περασα στον ΟΤΕ+ΟΤΕ ΤV, η forthnet μου εκανε αντιπροταση στα 40 (απεριοριστα αστικα/υπεραστικα, 12 ωρες κινητα και full pack). Πριν φυγω για τον ΟΤΕ ειχα στη forthent απεριοριστα αστικα/υπεραστικα, 30´ κινητα και star pack στα 30 .
Στον ΟΤΕ και ΟΤΕ TV, εχω 250 αστικα/υπεραστικα, 30´ κινητα, (20,90 ) για 2 ετη, και full pack στα 17,90 αλλά τωρα θα γινει 19,90 για 2 ετη. Επιπλεον 15% εκπτωση στο κινητο cosmote.

Εχω νοβα 3play αστ. Υπερ.720κιν. Και σποτσ με 39.90.Με πηραν απο οτε .αστ. υπερ.6ωρε κιν. 29.90 οτε tv full 15.90 για ενα χρονο

κυκλοφορει καποια προσφορα για ΟΤΕ που να εχει μεσα και VDSL?

Εχω νοβα 3play αστ. Υπερ.720κιν. Και σποτσ με 39.90.Με πηραν απο οτε .αστ. υπερ.6ωρε κιν. 29.90 οτε tv full 15.90 για ενα χρονο

Φίλε μου αν εχεις κρατήσεις τηλ. στείλε μου το με ενα p.m.

Stefa147 το τηλ. Ειναι2103581510

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μου αν εχεις κρατήσεις τηλ. στείλε μου το με ενα p.m.

2103581510

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε πακέτα ΟΤΕ τιβι σκέτο παίζουν προσφορές ?
Με τον OTE TV που ειναι το δυνατο τους χαρτι (λογω πλουσιου αθλητικου προγραμματος) ειναι ξεκαθαρο οτι προσπαθουν να τραβηξουν κοσμο στο DB πακετο με την τηλεοραση για αυτο αλλωστε οι περισσοτερες προσφορες που κανουν ειναι για 2 χρονια το DB και για 1 για TV.
Ως εκ τουτου 'σοβαρες' προσφορες για Ote TV σκετο δεν υφισταται.
Τωρα εαν θες ριξε μια ματια εδω , προσφερουν δωρεαν τον εξοπλισμο και εγκατασταση αλλα τιμες φαρμακι, ειδικα μετα τις 20/8.
https://www.ote.gr/web/guest/sl/203...er_otegr#_idRef_tv_via_satellite_ote_full_14m

με βλεπω να παραμενω στη νοβα με μια καλη προταση,το σεπτεμβρη θα αποφασισουμε.......οντως ο τιμες με τα σημερινα δεδομενα ειναι τσουκτερες οπως
λεει ποιο πανω ο φυλος......αν προσθεσης και την τηλεφωνια φτανει κανα 55ρη αν δεν κανω λαθος ....βεβαια σε αλλους καιρους δεν θα το σκεφτομαστε.....
εκτος αν δωσουν καλητερη προσφορα απο τον καταλογο.....

31,38 ευρω για 24μηνη κρατηση μετον σκληρο δυσκο +κανα 25 αρι η τηλεφωνια ; αν ειναι τελικες τιμες χωρεις επιλεον χρεωσεις μετην φπα μαζι ισως το φας αν
και δεν εχω εμπυστοσηνη στη τιμολογιακη πολιτικη του οτε (για της χρεωσεις ενωω χωρεις παρεξηγηση) απο υπηρεσιες ηταν καλες το καιρο που ειμουν εκει......
ειχα το conex tv με ευρωζωνικη και την τηλεφωνια πριν 2 χρονια περιπου......

στο χρημματικο ειναι το ρεζουμε οπως λεει ο λαος μας φυλοι μου

Παίρνεις καλύτερη τιμή στο OTE TV αν έχεις και double play,μπορεί και πολύ καλύτερη(αν πάρεις προσφορά).

Φίλε Πέτρο αν μπορείς πρόσεξε λίγο την ορθογραφία γιατί μου βγήκαν τα μάτια διαβάζοντας το post σου.

εγώ ήμουν σε τιμή προσφοράς για ένα χρόνο με double play + 6 ώρες κινητά + αναγνώριση κλίσης με 31,12 και ote tv full pack 10.95. σύνολο 42 ευρώ.
ανανέωσα το double play για 2 χρόνια με 33.90 και σήμερα πήρα προσφορά για το ote tv στα 15,90 (σταθερή τιμή για 1 χρόνο που δε θα επηρεαστεί από τις αυξήσεις του Αυγούστου). σύνολο 49.8.

8 ευρώ περισσότερο από αυτά που έδινα
για τα παραπάνω που (θα) μου δίνει (ch.l. otecinema 4 και ote tv go) τα δικαιολογώ.
άσε που, επειδή έχω το otetv σε άλλο μέρος από το double play, ουσιαστικά είναι σα να μου κάνει δώρο δεύτερο full pack με τη χρήση του otetv go!!!

Υ.Γ. σε ερώτησή μου για τον αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά αν επιλέξω 2 χρόνια συμβόλαιο για το ote tv, η απάντηση ήταν 17.90 μέχρι Αύγουστο και μετά 19.90 !!!

Ειμαι σε οτε με τηλ-ιντερνετ+οτε τβ και εχει ληξει η συμβαση μου Προσπαθησα να μου δωσουν προσφορα αλλα δεν τα καταφερα Απο οτι καταλαβαινω μονο με φορητοτητα θα καταφερω κατι η υπαρχει και αλλος τροπος ?

Ειμαι σε οτε με τηλ-ιντερνετ+οτε τβ και εχει ληξει η συμβαση μου Προσπαθησα να μου δωσουν προσφορα αλλα δεν τα καταφερα Απο οτι καταλαβαινω μονο με φορητοτητα θα καταφερω κατι η υπαρχει και αλλος τροπος ?

Φορητοτητα ή αλλιως απειλη για διακοπη.

Δυστυχως ολες οι εταιρειες τα ιδια κανουν... Μονο με φορητοτητα θα καταφερεις παρα πολυ καλη προσφορα...

εγώ ήμουν σε τιμή προσφοράς για ένα χρόνο με double play + 6 ώρες κινητά + αναγνώριση κλίσης με 31,12 και ote tv full pack 10.95. σύνολο 42 ευρώ.
ανανέωσα το double play για 2 χρόνια με 33.90 και σήμερα πήρα προσφορά για το ote tv στα 15,90 (σταθερή τιμή για 1 χρόνο που δε θα επηρεαστεί από τις αυξήσεις του Αυγούστου). σύνολο 49.8.

8 ευρώ περισσότερο από αυτά που έδινα
για τα παραπάνω που (θα) μου δίνει (ch.l. otecinema 4 και ote tv go) τα δικαιολογώ.
άσε που, επειδή έχω το otetv σε άλλο μέρος από το double play, ουσιαστικά είναι σα να μου κάνει δώρο δεύτερο full pack με τη χρήση του otetv go!!!

Υ.Γ. σε ερώτησή μου για τον αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά αν επιλέξω 2 χρόνια συμβόλαιο για το ote tv, η απάντηση ήταν 17.90 μέχρι Αύγουστο και μετά 19.90 !!!

πληρωσες πολυ ακριβα το DP γι'αυτο σου βγαινει τοσο ακριβο συνολικα.
Η τρεχουσα προσφορα (πραγματικη προσφορα, σε περιπτωση φορητοτητας/διακοπης, οχι αυτα που σου λενε στο 13888) ειναι 24.90 το DP με αυτα που αναφερεις χωρις τα κινητα (30λεπτα σε αυτα). Αν πιστευεις οτι αξιζουν 9 ευρω οι ωρες στα κινητα παω πασο, αλλα τοτε ανηκεις σε μια ειδικη κατηγορια που ειναι αναγκασμενη να πληρωσει παραπανω και δε θα επρεπε να σου φαινονται πολλα τα 50ε για full ολα.
Αν παλι δε σε νοιαζουν τοσο τα κινητα και απλα τα ειχες βαλει επειδη με την απιστευτη τιμη των 11ε ΟΤΕTV full το συνολο ηταν σε ΟΚ κοστος, τοτε θα επρεπε να κυνηγισεις την σκετη προσφορα και με 15.9 το OTETV μια χαρα θα σου εβγαινε στα 40.80 το συνολο, λιγοτερο και απ'οσο πληρωνες μεχρι σημερα...

πληρωσες πολυ ακριβα το DP γι'αυτο σου βγαινει τοσο ακριβο συνολικα.
Η τρεχουσα προσφορα (πραγματικη προσφορα, σε περιπτωση φορητοτητας/διακοπης, οχι αυτα που σου λενε στο 13888) ειναι 24.90 το DP με αυτα που αναφερεις χωρις τα κινητα (30λεπτα σε αυτα). Αν πιστευεις οτι αξιζουν 9 ευρω οι ωρες στα κινητα παω πασο, αλλα τοτε ανηκεις σε μια ειδικη κατηγορια που ειναι αναγκασμενη να πληρωσει παραπανω και δε θα επρεπε να σου φαινονται πολλα τα 50ε για full ολα.
Αν παλι δε σε νοιαζουν τοσο τα κινητα και απλα τα ειχες βαλει επειδη με την απιστευτη τιμη των 11ε ΟΤΕTV full το συνολο ηταν σε ΟΚ κοστος, τοτε θα επρεπε να κυνηγισεις την σκετη προσφορα και με 15.9 το OTETV μια χαρα θα σου εβγαινε στα 40.80 το συνολο, λιγοτερο και απ'οσο πληρωνες μεχρι σημερα...

Και μενα ειναι 49.8 για δυο χρονια αλλα δε μου εδιναν κατι αλλο.Αλλο η διακοπη αλλο η φορητοτητα,μου φαινεται.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μόλις έκανε διακοπή η αδερφή της γυναίκας μου από το τηλ. Είχε μόνο ΟΤΕ δορυφορικό το φουλ πακέτο. Στην κουβέντα έκαναν προσφορά 24,80 για 2 χρόνια, και δεν δέχτηκε. Σημειώνω ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για δορυφορική. Στα επόμενα 5 λεπτά κόπηκε.

Και μενα ειναι 49.8 για δυο χρονια αλλα δε μου εδιναν κατι αλλο.Αλλο η διακοπη αλλο η φορητοτητα,μου φαινεται.

το ιδιο και τα 2 ειναι....γιατι αν μη τι αλλο και η διακοπη σημαινει οτι 90% θα πας στον ανταγωνιστη τους (nova). Απλα ποτε δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα παρεις τις προσφορες που κυκλοφορουν εδω στο forum, μπορει να εισαι και λιγο ατυχος.... ΣΥΝΗΘΩΣ παντως, ειναι απλα θεμα πιεσης, αν ξερεις τι παιζει και εισαι ανενδοτος, 95% θα την παρεις την προσφορα που δινουν και σε αλλους... το 5% το αφηνω στο θεμα ατυχιας, πχ να σε παρουν να μη σε βρουνε, να πεσεις καναδυο φορες σε ζωο υπαλληλο, να σε εκνευρισουν/πριξουν και μετα να μη τσουλησει η διαπραγματευση κλπ

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μόλις έκανε διακοπή η αδερφή της γυναίκας μου από το τηλ. Είχε μόνο ΟΤΕ δορυφορικό το φουλ πακέτο. Στην κουβέντα έκαναν προσφορά 24,80 για 2 χρόνια, και δεν δέχτηκε. Σημειώνω ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για δορυφορική. Στα επόμενα 5 λεπτά κόπηκε.
Μονο οτε tv ? Ποσο καιρο το ειχε?