Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Χαίρετε,

Εμένα αρνήθηκαν να μου κάνουν καλύτερη προσφορά πριν 2 μέρες γιατί δεν απείλησα πως θα φύγω, απλά ζήτησα αλλαγή τιμολόγησης. Απαράδεκτος ο ΟΤΕ.

Επίσης έμαθα πως η forthnet δίνει δωρεάν τα τέλη μεταφοράς σε τηλεφωνικές προσφορές, οπότε θα επικοινωνήσω μαζί του μολις βρω λιγο χρόνο για να δω τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν, αφού δεν γλιτώνω το πεναλτι σε περίπτωση διακοπής απο τον ΟΤΕ, ίσως γλιτώσω τελείως με τον ΟΤΕ.

Το πέναλτι το γλιτώνεις αν διακόψεις το OTE TV. Το τηλέφωνο όμως αν είναι σε κάποιο συμβόλαιο, θα προβλέπεται κάποια ποινή για να αλλάξεις πάροχο.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εμένα αρνήθηκαν να μου κάνουν καλύτερη προσφορά πριν 2 μέρες γιατί δεν απείλησα πως θα φύγω, απλά ζήτησα αλλαγή τιμολόγησης. Απαράδεκτος ο ΟΤΕ.
Είσαι εντός δέσμευσης;

Τηλεφωνική αίτηση για διακοπή σήμερα,έχοντας 24μηνο συμβόλαιο ΟΤΕ TV Full Pack ως μη συνδρομητής ΟΤΕ με εγγραφή τον Απρίλιο του 2015.
Με την νέα αύξηση έχοντας τον PVR,θα πήγαινα στα 35,13 /μήνα.
Μου έκαναν αντιπροσφορά στα 28 τελική και έμεινα.

Πήγα σε κατάστημα ΟΤΕ και ζήτησα προσφορά για Full Ote tv με VDSL και μου έδωσαν την τιμή καταλόγου στα 65 .

Τους είπα ότι θέλω να διακόψω και αφού με ρώτησαν το λόγο και τους είπα ότι έχω καλύτερη προσφορά από άλλο πάροχο, μου είπε οκ, το προχωράω και υπέγραψα αίτηση διακοπής.

Συνεπώς μάλλον μόνο φορητότητα ίσως πιάνει. Δοκίμασα να ακυρώσω μισή ώρα μετά τηλεφωνικώς την αίτηση διακοπής και μου είπαν ότι δεν γίνεται.

Δεν με πειράζει καθόλου. Θα κάνω εκ νέου αίτηση στο δικό μου όνομα, απλά ίσως μείνω χωρίς internet για μια βδομάδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά θέλω μία βοήθεια από τους κατέχοντες το θέμα. Την Παρασκευή ανανέωσα για 18 μήνες τηλέφωνικά τη σύνδεση στο πατρικό μου στον ΟΤΕ.

Μετά τη σημερινή συμπεριφορά τους θέλω να τη μεταφέρω στη Forthnet όμως. Ισχύει ότι έχω 14 μέρες περιθώριο να κάνω υπαναχώρηση και να προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας στη Forthnet?

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν δεν είναι το μήνυμα στο σωστό θέμα

Last edited:

Δεν με πειράζει καθόλου. Θα κάνω εκ νέου αίτηση στο δικό μου όνομα, απλά ίσως μείνω χωρίς internet για μια βδομάδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά θέλω μία βοήθεια από τους κατέχοντες το θέμα. Την Παρασκευή ανανέωσα για 18 μήνες τηλέφωνικά τη σύνδεση στο πατρικό μου στον ΟΤΕ.

Μετά τη σημερινή συμπεριφορά τους θέλω να τη μεταφέρω στη Forthnet όμως. Ισχύει ότι έχω 14 μέρες περιθώριο να κάνω υπαναχώρηση και να προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας στη Forthnet?

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν δεν είναι το μήνυμα στο σωστό θέμα

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτό και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει χωρίς να μπλέξουμε με γραφειοκρατία.

Ποια συμπεριφορά τους; Ορισμένοι δεν ξέρετε τι θέλετε και μπλέκετε μόνοι σας τα πράγματα...

Λάθος η διαπραγμάτευση και η διεκδίκηση καλύτερης προσφοράς σε κατάστημα. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα πέρα απο τις τιμές καταλόγου!

Ποια συμπεριφορά τους; Ορισμένοι δεν ξέρετε τι θέλετε και μπλέκετε μόνοι σας τα πράγματα...

Μια χαρά ξέρω τι θέλω προσωπικά. Να μη με περνάνε για δεδομένο και να δίνουν τουλάχιστον ότι δίνουν και στους νέους πελάτες ή/και όσους έρχονται από άλλες εταιρίες.

Όταν τους είπα ότι τουλάχιστον θα μπορούσα να πάρω το VDSL 50 με τους 3 μήνες δώρο, η απάντηση ήταν ότι δεν αφορά υφιστάμενους πελάτες.

Φίλος μου που δουλεύει ως προϊστάμενος σε κατάστημα ΟΤΕ, μου είπε ότι έπεσα σε καραπεριπτωσάρα, καθότι πάντα γίνεται μία προσπάθεια να μείνει ο πελάτης, ενώ εδώ διεκπαιρεώθηκε απλά μία διαδικασία.

Λάθος η διαπραγμάτευση και η διεκδίκηση καλύτερης προσφοράς σε κατάστημα. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα πέρα απο τις τιμές καταλόγου!

Εκεί με παρέπεμψαν δύο φορές από το 13888, αρνούμενοι να με συνδέσουν απευθείας με το αρμόδιο τμήμα. Δεν με ενοχλεί η πωλήτρια, γνωρίζω μέχρι που φτάνει η δικαιοδοσία της, με ενόχλησε ο τύπος από το τμήμα αποσυνδέσεων.

Φίλε Εrwdios γράφεις σε ένα νήμα με +2700 post's απο 100δες μέλη. Εδώ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το πως θα πάρεις καλύτερη τιμή, δεν υπάρχει εγγύηση, αλλά υπάρχει "σωστός" και "λιγότερο σωστοί" τρόποι που περιγράφονται αναλυτικά. Το ίδιο αναλυτικά περιγράφεται και η πολιτική του ΟΤΕ και υπάρχει και αντίστοιχο νήμα για τη Νόβα.
Εσύ επέλεξες αυτόν τον τρόπο - που δεν είναι ο προτεινόμενος - και όπως σου είπε ο φίλος σου έπεσες σε νέο/περίεργο υπάλληλο - και ατύχησες. Αντί δε να το αφήσεις έτσι και να προσπαθήσεις σε άλλη χρονική στιγμή, με άλλο τρόπο, ανανέωσες..

Οσο για το ερώτημα σου:
Εχεις δικαίωμα να ζητήσεις ακύρωση εντός 14 ημερών και να μεταφέρεις τη γραμμή σου σε άλλη εταιρία.

Είναι σεβαστή η άποψη του καθενός. Πολλά μέλη εδώ μέσα ζήτησαν διακοπή και πήραν προσφορά. Άλλα μέλη απείλησαν με αίτηση φορητότητας και έμπλεξαν με 2 εταιρείες.

Ο φίλος μου από τον ΟΤΕ μου συνέστησε να μην κάνω αίτηση φορητότητας, αλλά να δοκιμάσω με τη διακοπή, καθότι με τη φορητότητα υπήρχε ο κίνδυνος να με αφήσει ο ΟΤΕ να πάω στην άλλη εταιρεία και να δεσμευτώ και με κανένα 18μηνο, καθώς έχει ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

Συνεπώς σωστός/ενδεδειγμένος τρόπος δεν υπάρχει και το προτεινόμενος είναι λίγο υποκειμενικό.

Δεν ανανέωσα όμως, διέκοψα τελικά. Η ανανέωση αφορά το σταθερό στο πατρικό μου, το οποίο είναι στο ονομά μου και μετά την πολύ χρήσιμη συμβουλή σου, θα ζητήσω ακύρωση της ανανέωσης.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται πως χθες επικοινώνησα με OTE και ζήτησα λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία υπαναχώρησης λόγω αλλαγής των όρων σε otetv και doubleplay και μου έκανα άλλη προσφορά ενω εγώ ζητούσα να με ενημερώσουν για αλλο θέμα! Μετά απο επιμονή δική μου και τονίζοντας ότι δεν με ενδιαφέρει νεο συμβόλαιο μου έδωσε τον υπεύθυνο βάρδιας ο οποίος μου είπε πως μπορώ να φύγω απο τον OTEtv αζημίως αλλά όχι απο το double play.
Τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος για αυτό και μου είπε 100%. ΤΟυ είπα τότε πως θα δω τη θα μου πει η ΕΕΤΤ κανοντας καταγγελία στον ΟΤΕ για τις αλλαγες των όρων (την οποία αλλαγή δεν την ανακοίνωσαν πουθενα) και το γεγονός ότι δεν μου επιτρέπει να αποχωρήσω αζημίως. Φανερά εκνευρισμένος μου είπε να περιμένω για ένα λεπτό και όταν επέστρεψε μου είπε πως μπορώ να υπαναχωρήσω από όλο το πακέτο του ΟΤΕ αζημίως.

Για την ιστορία, το ιδιο είχε γίνει και στην προηγούμενη αυξηση του ΟΤΕ όταν ενω ήθελα να φύγω μου έκανα πρόταση και έμεινα. Αλλα πλέον με αναπάντεχες αυξήσεις δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη. Όλες οι εταιρίες σταθερά μειώνουν τις τιμές και ΟΤΕ τις αυξάνει.

Συνεπώς σωστός/ενδεδειγμένος τρόπος δεν υπάρχει και το προτεινόμενος είναι λίγο υποκειμενικό.
Φυσικά και υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος και καθόλου υποκειμενικό δεν είναι το "προτεινόμενος". Αν και είναι σαφές πως έχεις δική σου άποψη.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Φυσικά και υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος και καθόλου υποκειμενικό δεν είναι το "προτεινόμενος". Αν και είναι σαφές πως έχεις δική σου άποψη.

Είναι η άποψη υπευθύνου πωλήσεων σε κατάστημα του ΟΤΕ και όχι δική μου. Εγώ απλά την υιοθετώ.

Αν ανατρέξουμε στις τελευταίες σελίδες επαναλαμβάνω, θα πετύχουμε αρκετές περιπτώσεις χρηστών που απλά ζήτησαν διακοπή και πήραν προσφορά.

Anyway, δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση πλέον, το πρόβλημα λύθηκε και μεθαύριο θα έχω νέα σύνδεση και OTE Tv.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνέδραμαν στη μικρή μου περιπέτεια.

Last edited:

Ξερει κανεις ποσό καιρό κανει να γίνει η φορητότητα στον ΟΤΕ αν παρει κανεις προσφορά μέσω των σταθερών που έχουν αναφερθεί νωρίτερα; Ήρθε ο κούριερ σπιτι και υπέγραψα την αιτηση φορητότητας στις 24/8, απο τοτε έχουν περάσει 10 μέρες, δε με εχει ενοχλήσει κανεις ούτε απο ΟΤΕ ουτε απο την τωρινή μου εταιρεία, και με ενημέρωσαν κιόλας οτι δεν εχει καταχωρηθεί κάποια αιτηση φορητότητας. Ποσό καιρό κανει δηλαδή;;

Απο τη μερα που ηρθε ο courier, σε μενα, στο 3μερο με πηραν απο forthnet να με ρωτησουν γιατι φευγω και να μου κανουν προσφορα. Μετα σπο αρνητικη μου απαντηση μου ενέκριναν την αιτηση διακοπής. Σε 10 μέρες ηρθε το router και το dsl. Σε 5/6 μερες ηρθε ο αποκωδικοποιητής και μεθαύριο θα ερθει ο τεχνικός να βάλει το πιάτο.
Απι τη μερα του πρωτου courier θέλει κανα 20μερο. Ισως λόγω Αυγουστου.

Απο τη μερα που ηρθε ο courier, σε μενα, στο 3μερο με πηραν απο forthnet να με ρωτησουν γιατι φευγω και να μου κανουν προσφορα. Μετα σπο αρνητικη μου απαντηση μου ενέκριναν την αιτηση διακοπής. Σε 10 μέρες ηρθε το router και το dsl. Σε 5/6 μερες ηρθε ο αποκωδικοποιητής και μεθαύριο θα ερθει ο τεχνικός να βάλει το πιάτο.
Απι τη μερα του πρωτου courier θέλει κανα 20μερο. Ισως λόγω Αυγουστου.

Tι προσφορά σου έκανε η forthnet, αν επιτρέπεται;!