Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το θέμα είναι τι θέλεις πρωτίστως να βλέπεις. Αν επιθυμείς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, champions και europa league, επιλέγεις ote tv.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ας είμαστε ειλικρινείς.Απο την ώρα που η nova έχασε NBA,premie league και cl/europa ,το πακέτο του ΟΤΕ για έναν φίλαθλο έγινε must have...

Και η Nova είναι για ταινίες. Μια ή μια μια η άλλη πάει.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά. Must have δεν υπάρχει. Επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Έκανα ένα ποστ στο θέμα για τη nova το support να δω τι θα μου πουν. Αυτή τη στιγμή δίνω 21 με pvr για ote tv cinema pack. Ελπίζω σε παρόμοια τιμή για σκέτη nova και από αύριο κανω αίτηση αμέσως.

Και η Nova είναι για ταινίες. Μια ή μια μια η άλλη πάει.

αρκει ναμη χασει αλλα δυνατα studio οπως αυτο της paramount

Τελειώνει το συμβόλαιο με ΟΤΕ ΤΒ τωρα τον Αύγουστο... Το είχα με 17 ευρω...
Η προσφορά που μου έγινε είναι στα 22 για 2 χρόνια ..
Καλά είναι?.. Πήρε κανείς κατι καλύτερο?

τηλεφώνημα για προσφορά ΟΤΕ

24 μήνες full pack triple play στα 47

δε με ενδιαφέρουν τα αθλητικά οπότε δεν δέχτηκα.

πότε την πήρες αυτή την προσφορά και που τηλεφώνησες?

Πηρα 13888 και του ειπα οτι σε μια εβδομαδα ληγει το συμβολαιο που εχω με 15,90. Ρωτησα τι προσφορα εχετε και μου απαντησε 27 ευρω ή 24 μηνες με 22 ευρω. Τους λεω συνδεστε με με το τμημα για να το διακοψω και εκει πηρα το 17,63 για 12 μηνες

Πηρα 13888 και του ειπα οτι σε μια εβδομαδα ληγει το συμβολαιο που εχω με 15,90. Ρωτησα τι προσφορα εχετε και μου απαντησε 27 ευρω ή 24 μηνες με 22 ευρω. Τους λεω συνδεστε με με το τμημα για να το διακοψω και εκει πηρα το 17,63 για 12 μηνες

Εμένα λήγει και πληρώνω 17.63 με ευρυζωνικο SD. Μου είπαν οτι ειναι 22 η επόμενη την οποία φυσικά και θα αρνηθώ.

Δίνουν δώρο γενικά την εγκατάσταση του πιάτου;

Καλησπέρα παιδιά. Έχω Nova 3play στα 31,64 (με τα καινουργια χαρατσια) με 12 ωρες προς κινητα και novasports 1 + novacinema 1. Και έχω και OTE TV φουλ πακ στα 34.

Σε 20 μέρες λήγει το συμβόλαιο με τη Nova τι τιμή πιστεύετε οτι μπορώ να πάρω απ'τον OTE για να πάω και σε τηλέφωνο/ιντερνετ μαζί τους? Να τονίσω οτι με νοιάζουν πολύ και τα λεπτά προς κινητά καθώς κινητό χρησιμοποιώ σπάνια. Είδα οτι στον ΟΤΕ υπάρχει με 360 (6 ώρες) λεπτά προς κινητά τον μήνα που ειναι απαραίτητο να υπάρχουν στο πακέτο. Τι προσφορά μπορούν να μου δώσουν με αυτά μαζι?

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγω σήμερα. 17,63 για ένα χρόνο. όσο είχα και πριν

Σημερινη προσφορα απο το 13888, Οτεtv για 12 μηνες 17,63, για 24 μηνες 22,07 με τους πρωτους δυο μηνες δωρο (μονο για τον οτε tv), μαζι με συνδυασμο τηλεφωνιας dp απεριοριστα αστικα υπεραστικα 30 λεπτα κινητα 24αρι internet στα 25,10 για 2 χρονια.
Πηρα και προσφορα και για vdsl 30 που αρχιζω να την καλοβλεπω την περιπτωση στα 36,19. Ολες τελικες τιμες με τα φπα και τελη. Τελος φορητοτητας 31,48. Αρα με οτι συνδιασμο θελει ο καθενας το πληρες πακετο ξεκιναει απο 42,73 και καταληγει με vdsl 30 στα 53,82. Προσωπικα θα διαλεξω το vdsl 30 με τους 24 μηνες δεσμευση και για το tv που βγαινει 58,26. Μπορει να βγαινει λιγο ακριβοτερο στο συνολο παρολο τους δυο μηνες δωρο αλλα γλυτωνεις την διαδικασια της διαπραγματευσης μετα απο ενα χρονο που αμφιβαλω εαν παραμεινει η τιμη του στα ιδια επιπεδα...

στις 8 αυγουστου μου ηρθε το συμβολαιο και το υπεγρεψα...και ζητσησα να γινει ενεργοποιηση στον οτε μετα τις 10 σεπτεμβριου,ξερετε ποσες μερες εχω προθεσμια να το ακυρωσω?ο οτε ποτε θα κανει φορητοτητα?

α και ακομα δεν με πηραντε τηλ να με ρωτησουν γιατι φευγω απο την wind

Σημερινη προσφορα απο το 13888, Οτεtv για 12 μηνες 17,63, για 24 μηνες 22,07 με τους πρωτους δυο μηνες δωρο (μονο για τον οτε tv), μαζι με συνδυασμο τηλεφωνιας dp απεριοριστα αστικα υπεραστικα 30 λεπτα κινητα 24αρι internet στα 25,10 για 2 χρονια.
Πηρα και προσφορα και για vdsl 30 που αρχιζω να την καλοβλεπω την περιπτωση στα 36,19. Ολες τελικες τιμες με τα φπα και τελη. Τελος φορητοτητας 31,48. Αρα με οτι συνδιασμο θελει ο καθενας το πληρες πακετο ξεκιναει απο 42,73 και καταληγει με vdsl 30 στα 53,82. Προσωπικα θα διαλεξω το vdsl 30 με τους 24 μηνες δεσμευση και για το tv που βγαινει 58,26. Μπορει να βγαινει λιγο ακριβοτερο στο συνολο παρολο τους δυο μηνες δωρο αλλα γλυτωνεις την διαδικασια της διαπραγματευσης μετα απο ενα χρονο που αμφιβαλω εαν παραμεινει η τιμη του στα ιδια επιπεδα...
η λογική λέει οτι θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα ή θα πάνε προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.

Ακριβά ειναι τα συμβόλαια τόσο για ADSL τόσο για VDSL πόσο μάλλον οταν ζητάνε δέσμευση 2 χρόνια. Ειδικά εαν δεσμευτείτε με ADSL και κατα τη διάρκεια ζητήσετε κάποια καλή προσφορά για VDSL θα λάβεται τις "προσφορές" τιμοκαταλόγου. Οπότε δεν σε υπολογίζουν οταν δεσμευτείς. Αυτο βέβαια ισχύει για όλους.

Το τονιζω αυτό γιατι παρατηρώ απο κάποιους μια συμπάθεια προς τον ΟΤΕ και απο κάποιους ακόμη χειρότερα οπαδισμό οταν σαν δίνουν δήθεν καλές προσφορές για νέα συμβόλαια.
Ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ δεν σας συμπαθεί οπότε καλό ειναι στις διαπραγματεύσεις να ζητάτε περισσότερα κι εσείς όπως απρόσωποι γίνονται αυτοι οταν σε δεσμέουν.

Το λέω και για μένα γιατι κι εγώ στην προηγούμενη ανανέωση λάθος ειχα κάνει.

η λογική λέει οτι θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα ή θα πάνε προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω

Τα συνδυαστικά πακέτα σίγουρα θα πάνε προς τα πάνω αφού θα ενσωματώσουν το τέλος σταθερής τηλεφωνίας που έχει ήδη ψηφιστεί και θα επιβληθεί απο 1/1/17

Με πηραν απο το 13888 επειτα απο δικη μου κληση και μου προσεφεραν το full pack με vdsl στα 30mb και απεριοριστα σταθερα, 30' στα κινητα με 58,26 ευρω με δωρο ενα μηνα τον ΟΤΕtv για να αποροφησει το τελος ενεργοποιησης.
Ζητησα χρονο να το σκεφτω, υπηρχε τρομερη πιεση στο να κανω την αιτηση, αλλα δεν ενεδωσα.
Ψαχνοντας λιγο τις τιμες, διαπιστωσα πως ακριβως τα ιδια προσφερει ο ΟΤΕ στο site με 61,29 τον μηνα, με 3 μηνες ομως δωρο τον ΟΤΕτv, δωρο το τελος ενεργοποιησης
κα δωρο ενα σκληρο δισκο 750G.
Και στις 2 προσφορες, δωρεαν τα πιατα, κεραιες κ.Λ, καθως και το κοστος εγκαταστασης.
Βαζοντας τα κατω σε συγκριση :

1) προσφορα πωλητη απο το τηλεφωνο : (24 x 58,26) + 36 - 25,10 = 1409,14 ευρω
2) προσφορα μεσω site cosmote : ( 24 x 61.29 ) - (3 x 25.10) = 1395,66 ευρω + ενας σκληρος δισκος

Δηλαδη, ο πωλητης που θελει να με παρει απο την Forthnet, μου κανει χειροτερη προσφορα απο την τιμη καταλογου......!