Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Λήγει το συμβόλαιο μου σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, 24αρα γραμμή, απεριόριστα αστικά υπεραστικα, 360 σε κινητά. (Έχω και οτε tv αλλά λήγει σε 1 χρόνο) . Δεν είχα κάποια κλήση από τον οτε για προσφορά, απλά ο τελευταίος λογαριασμός αναφέρει ότι λήγει και να πάω σε ένα κατάστημα να ενημερωθώ. Τι τιμή μπορώ να διεκδικήσω?

Λήγει το συμβόλαιο μου σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, 24αρα γραμμή, απεριόριστα αστικά υπεραστικα, 360 σε κινητά. (Έχω και οτε tv αλλά λήγει σε 1 χρόνο) . Δεν είχα κάποια κλήση από τον οτε για προσφορά, απλά ο τελευταίος λογαριασμός αναφέρει ότι λήγει και να πάω σε ένα κατάστημα να ενημερωθώ. Τι τιμή μπορώ να διεκδικήσω?

Σαφώς αυτό που μπορείς να διεκδικήσεις είναι ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερη τιμή από την σημερινή με υποχρέωση δέσμευσης για δυο χρόνια ακόμα, αυτό μπορείς να το κάνεις καλώντας το 13888 δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα.

Στο 13888 δεν θα μου πουν τιμές καταλόγου, εφόσον είμαι ήδη πελάτης ΟΤΕ?

Ναι. Πήρα κ εγώ 2 φορές, σχεδόν παρακάλεσα για καλύτερη τιμή αλλά ήταν ανένδοτοι με τιμές κατάλογου. Μόνο αν ζητήσεις διακοπή ή κάνεις φορητότητα (αν προλάβουν) θα σου κάνουν αντιπροσφορα.

Στο 13888 δεν θα μου πουν τιμές καταλόγου, εφόσον είμαι ήδη πελάτης ΟΤΕ?

Μα φίλε μου εννοείται ότι όταν παίρνεις για ανανέωση συμβολαίου δεν λες ότι είμαι ο τάδε και επειδή τελειώνει το συμβόλαιο μου σε τρεις μέρες μπορείτε να μου κάνετε κάτι καλύτερο για να μην πληρώνω πολλά ? Παίρνεις και λες τελειώνει το συμβόλαιο μου και θέλω μια καλή προσφορά είτε γιατί με έχουν προσεγγίσει από την nova και μου δίνουν χαμηλότερη τιμή σε ότι εσείς μου προσφέρετε μέχρι τώρα, είτε ότι είσαι αποφασισμένος λόγο οικονομικών συγκυριών να κόψω το τηλέφωνο.

Και εγώ τους είπα (και θα το κάνω φυσικά) πως θα κάνω αίτηση για φορητότητα και δεν έγινε τίποτα. Ανένδοτοι 2 φορές (α, πήγα και μία σε Γερμανό, 3 σύνολο). Μόνο αν κάνω ακύρωση η αίτηση για αλλαγή θα μου κάνουν.

Και εγώ τους είπα (και θα το κάνω φυσικά) πως θα κάνω αίτηση για φορητότητα και δεν έγινε τίποτα. Ανένδοτοι 2 φορές (α, πήγα και μία σε Γερμανό, 3 σύνολο). Μόνο αν κάνω ακύρωση η αίτηση για αλλαγή θα μου κάνουν.

Μην πηγαίνετε στον γερμανό και γενικός σε καταστήματα μόνο από τηλέφωνο δίνουν προσφορές καλύτερες, μόνο στο 13888 πουθενά άλλου.

Στο 13888 από προηγούμενη εμπειρία δίνουν ό,τι ισχύει στον κατάλογο. Μόνο στο τμήμα διακοπών κάνουν προσφορά.

Στο 13888 από προηγούμενη εμπειρία δίνουν ό,τι ισχύει στον κατάλογο. Μόνο στο τμήμα διακοπών κάνουν προσφορά.

Μα εννοείται οτι αν δεν προφασιστείς είτε διακοπή είτε φορητότητα, είτε ανανέωση δέσμευσης για άλλους 24μηνες δεν θα σου δώσουν προσφορά.

Απλο ειναι το θεμα στον οτε δεν καιγονται οι εργαζομενοι τοσο για τις ανανεωσεις οσο σε αλλες εταιριες

δεν θες να κανεις ανανεωση στην τιμη που εχουμε? στο καλο ετσι ειναι περιπου

Το συμβόλαιο σταθερής και κινητής λήγει αυτόν τον μήνα, ενω το συμβόλαιο ote λήγει σε 1 χρόνο (τηλεφωνική ανανέωση πέρυσι με 19.90 για 2 χρόνια). Αν μεταφέρω τη σταθερή σε άλλον πάροχο, πόσο θα πληρώνω για την τηλεόραση?

καλημερα,επανερχομαι στο ζητημα της ανανεωσης.Εμενα εληγε το συμβολαιο στις 16/10.
πηρα χτες στο 13888 και ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων,μετα απο κανα 10λεπτο αναμονη μια κοπελα μου λεει τι προβλημα ειχατε ,ανα ειχατε και θελετε να μην διακοψετε το συμβαολαιο σας?
της ειπα οτι πριν κανα 2 βδομαδες καποιος εκπροσωπος σας μου εδωσε τιμη 27 ευρω για ote tv full το οποιο ειναι πολλα λεφτα και δεν θελω.Μετα αυτη ξεκινησε να μου λεει αν θελω να μου κανει μια καλυτερη προσφορα.
all in all,μου εκανε προσφορα ως εξης 56,21 ευρω/μηνα(με ΦΠΑ και τελος συνδρομητικης τηλ μεσα) για ote tv full pack με σκληρο δισκο στον αποκ/τη,+2 μηνες δωρεαν,24μηνο συμβολαιο +5 ευρω εκπτωση/μηνα για 12 μηνες στον λογ/μο του κινητου μου και ιντερνετ 24αρι και σταθερο 30 προς κινητα
Αυτο αναλυεται :30,14 σταθερο+internet και 22,07 οτε tv +4 gia σκληρο δισκο.

Νομιζω καλα ειναι και απο υπολογισμους που εκανα ειναι και καλυτερα απ'οτι πληρωνα μεχρι τωρα.

ps
την extra εκπτωση 5 ευρω /μηνα στο κινητο μου την εδωσε αφου την πιεσα λιγο και αφου μου ειχε δωσει την προσφορα για ote tv.

ποια η γνωμη σας ..ψιλοκαλη η ανανεωση η οχι?

Σήμερα υπέγραψα τα χαρτιά για φορητότητα απο νοβα.Σταθ.απερ.360 κινητά,24αρι,30.14 και ΟΤΕ tv full εις γνώση μου για ενα χρονο με 17.63 σύνολο 47.77

Σήμερα υπέγραψα τα χαρτιά για φορητότητα απο νοβα.Σταθ.απερ.360 κινητά,24αρι,30.14 και ΟΤΕ tv full εις γνώση μου για ενα χρονο με 17.63 σύνολο 47.77
Αυτό έχω κι εγώ που το είχα βάλει πριν μήνες με 45,80 τελικη χωρίς να υπάρχουν τότε τα τελη συνδρομητικής(υπαρχουν τώρα βέβαια). Στην ουσία μου έδιναν στα 29,90 Σταθ.απερ.360 κινητά,24αρι και ote TV με 15,90 άλλα μέσα στα 45,80 μου έδωσαν ακόμη για ένα χρόνο 200 λεπτά προς όλους στο what's up και μια δωροεπιταγη 30 ευρώ από τον Γερμανό. Εννοείται δωρεάν εγκατάσταση εξοπλισμο κλπ.

Ρώτησα και εγώ για το watchup αλλά με ειπαν μονο για σύνδεση μάλλον είναι με τα φεγγάρια τους!!

καλημερα,επανερχομαι στο ζητημα της ανανεωσης.Εμενα εληγε το συμβολαιο στις 16/10.
πηρα χτες στο 13888 και ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων,μετα απο κανα 10λεπτο αναμονη μια κοπελα μου λεει τι προβλημα ειχατε ,ανα ειχατε και θελετε να μην διακοψετε το συμβαολαιο σας?
της ειπα οτι πριν κανα 2 βδομαδες καποιος εκπροσωπος σας μου εδωσε τιμη 27 ευρω για ote tv full το οποιο ειναι πολλα λεφτα και δεν θελω.Μετα αυτη ξεκινησε να μου λεει αν θελω να μου κανει μια καλυτερη προσφορα.
all in all,μου εκανε προσφορα ως εξης 56,21 ευρω/μηνα(με ΦΠΑ και τελος συνδρομητικης τηλ μεσα) για ote tv full pack με σκληρο δισκο στον αποκ/τη,+2 μηνες δωρεαν,24μηνο συμβολαιο +5 ευρω εκπτωση/μηνα για 12 μηνες στον λογ/μο του κινητου μου και ιντερνετ 24αρι και σταθερο 30 προς κινητα

Νομιζω καλα ειναι και απο υπολογισμους που εκανα ειναι και καλυτερα απ'οτι πληρωνα μεχρι τωρα.

ps
την extra εκπτωση 5 ευρω /μηνα στο κινητο μου την εδωσε αφου την πιεσα λιγο και αφου μου ειχε δωσει την προσφορα για ote tv.

Νομίζω πως internet και σταθερό σου δώσαν τιμές καταλόγου οπότε δεν ήταν και το καλύτερο deal.Επρεπε να πιέσεις για χαμηλότερη τιμή.Στο λέω γιατί εγώ το ίδιο πακέτο το πληρώνω 24.90 ευρώ και επειδή λήγει και μένα τον άλλο μήνα μου προτείνανε την ίδια τιμή(24.90) για 2 ακόμα χρόνια.Για το tv προτείνανε την ίδια τιμή που πήρες και συ.

ps

Οχι φιλε για μένα τι καλό deal... 30,14 για σταθερό + internet; τον μήνα η δίμηνο; Γιατί άμα είναι για μήνα πάρα πολλά

Αγαπητέ panoulhs30 η βοήθεια προς όλα τα μέλη του forum είναι δεκτή και ευπρόσδεκτη αρκεί να γίνετε public και όχι με PM. Αν νομίζεις ότι έχεις κάτι που μπορείς να το γράψεις εδώ ανοιχτά σε όλους οιαδήποτε στιγμή θες.

Οχι φιλε για μένα τι καλό deal... 30,14 για σταθερό + internet; τον μήνα η δίμηνο; Γιατί άμα είναι για μήνα πάρα πολλά

Εάν επιτρέπεται, με τι το συγκρίνεις και είναι πάρα πολλά; Επιπλέον πόσο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κόστιζε το dp?